Jump to content

Xiaomi redmi note 3 pro 3/32 ή Meizu mx5;

george_ha
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα κινητό γύρω στα 200-220€. Οι δύο συσκευές που κατέληξα είναι το xiaomi redmi note 3 pro και το meizu mx5. Αρχικά η επιλογή μου ήταν το xiaomi, αλλά διάβασα για κλειδωμένους bootloaders, δυσκολια εγκατάστασης ελληνικής rom και αλλα ωραία, γι' αυτό άρχισα να σκέφτομαι το meizu. Εσείς τι προτείνετε να πάρω; Δέχομαι και προτάσεις για άλλα κινητά, πάντα σε αυτό το εύρος τιμής.
私の名前はシェフです

Το meizu ξερεις οτι εχει κλειδωμενο bootloader και δε ξεκλειδωνεται ε?

Αρα δεν παιζουν custom rom,και για ροοτ δε γνωριζω.

Τουλαχιστον νομιζω εχει ελληνικα η official.

Στο χιαομι μια χαρα ξεκλειδωνεις ,απλα κανας δυο που δε τα καταφεραν γκρινιαζουν και δημιουργειται το θεμα.

Πλεον προχωραει το πραγμα.

Στα της συσκευης εαν θες καλη καμερα πας στο μχ5.

Εναλλακτικα το note 3 σου προσφερει την μπαταρια και το πιο δυνατο cpu-gpu.

Ικανοποιητικη.

Σιγουρα το ΜΧ5 εχει καλυτερη αλλα και με του χιαομι μια χαρα κανεις δουλεια.

Εγώ πάλι σκέφτομαι το xiaomi ή το moto x play. Θέλω σίγουρα δικαρτο, σίγουρα καλή μπαταρία. Το ότι το note δεν έχει την 800αρα μπάντα, είναι μεγάλο μείον? Προς το παρόν ξέρω πως δεν είναι αλλά δε θα τη χρησιμοποιήσει σύντομα και η Vodafone (που με ενδιαφέρει)?

Εγώ πάλι σκέφτομαι το xiaomi ή το moto x play. Θέλω σίγουρα δικαρτο, σίγουρα καλή μπαταρία. Το ότι το note δεν έχει την 800αρα μπάντα, είναι μεγάλο μείον? Προς το παρόν ξέρω πως δεν είναι αλλά δε θα τη χρησιμοποιήσει σύντομα και η Vodafone (που με ενδιαφέρει)?

Προσωπικα δεν μου καίγεται καρφί για τις μπάντες, γενικά το 4g δεν το χρησιμοποιώ, αυτό εσύ μπορείς να το κρίνεις

Σε σχέση με τα 2 κινητά θα διάλεγα το xiaomi λόγω της διαφοράς στην τιμή