Ethirox Δημοσιεύτηκε March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2016 Καλησπέρα!!! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ !! Θέλω αν μπορείτε να μου πείτε ποιά από τις 2 συσκευές να διαλέξω.. Είμαι ανάμεσα στο Meizmu MX 5 και Lenovo ZUK Z1... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) mx5 32gb, redmi note 3 PRO . . Edited March 23, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Lg g4 και ησυχασες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Lg g4 και ησυχασες!! θα ησυχασει ή θα το τρεχει για αλλαγη πλακετας???:lol: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Έχω πάρει 2 g4 και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα άμα προσέξει την παρτίδα δεν παθαίνεις τίποτα , . . Και μακριά από ελληνικά τηλέφωνα αυτοί κάνουν αντικαταστάσεις και τα ξανά συσκευαζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 θα ησυχασει ή θα το τρεχει για αλλαγη πλακετας???:lol: Παρτίδα απο 601 και ησυχαζει το κεφάλι σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 αφού ρωτάει για Meizu MX5 & ZUK Z1 ποιο είναι καλύτερο γιατί δεν λέτε που είναι καλύτερο το G4; εκτός από τις κάμερες που δεν παίζετε το G4..., σε άλλους τομείς συγκρίνονται ή όχι, πχ.: αυτονομία;;; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Στο θέμα της μπαταρίας το xiaomi redmi note 3 pro έχει ξεφύγει. 3-4 μέρες αφόρτιστο και καμιά 8-ρια ώρες οθόνη (τουλάχιστον). :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παρτίδα απο 601 και ησυχαζει το κεφάλι σου:p Ελα που τωρα ομως βγαλανε και αυτες οι παρτιδες bootloop :cry: Θα μου πεις εχεις εγγυηση, αλλα ειναι σπασιμο καινουριο κινητο και ναυαρχιδα να το τρεχεις για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Στο θέμα της μπαταρίας το xiaomi redmi note 3 pro έχει ξεφύγει. 3-4 μέρες αφόρτιστο και καμιά 8-ρια ώρες οθόνη (τουλάχιστον). :blink: μεσα εισαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παρτίδα απο 601 και ησυχαζει το κεφάλι σου:p όπως ειπε κ ενας συμφορουμιτης παραπανω,βγαλανε κ καποια από αυτά πρόβλημα φιλε μου. θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από την LG να μην εχει διορθωσει εστω τις νεες παρτιδες.ψηνομουν παρα πολύ να το παρω αλλα τελικα προτιμησα το xiaomi mi note pro γιατι δεν μπορουσα να λειτουργω το G4 με το αγχος αν κ ποτε θα με αφησει με bootloop.:mad: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts