shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2005 Για να ακούσουμε λοιπόν τα πιο τρελά προβλήματα που έχετε συναντήσει στους υπολογιστές σας/υπολογιστές άλλων. Σήμερα με φωνάζουν να κοιτάξω ένα PC, μου λένε δεν δουλεύει το ποντίκι σωστά. Και όντως, δεν δούλευε σωστά. Έκανες διπλό κλικ, σου πέταγε το παράθυρο με τα properties. Δεν δούλευε σχεδόν καθόλου το δεξί κλικ. Αλλάζω ποντίκι, τα ίδια. Πανικοβάλομαι. Άρχισα να φοβάμαι μην είχε πάθει τίποτα η μητρική ή μήπως ήθελε format το PC. Μετά κοιτάζω ότι είχε κολήσει πατημένο το ALT στο πληκτρολόγιο...και εκείνη τη στιγμή άρχισα να κοπανάω το κεφάλι μου στην οθόνη... :Ρ Για να ακούσουμε και τις δικές σας εμπειρίες. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Σε υπολογιστή φίλου μου έχει τύχει να μην μπορώ να ξεκινήσω τα Windows με τίποτα, κολλούσε εκεί που λέει "Microsoft Windows XP Home Edition" και περνάει απο κάτω η πράσινη μπάρα. Την επόμενη μέρα που δοκιμάσαμε να τον ανοίξουμε δούλεψε κανονικά... :blink: Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Εγώ, πήγα να κάνω format στον υπολογιστή , και μόλις γύρισα σε DOS το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρινόταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts