Diablo Δημοσιεύτηκε October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2003 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ για να ποσταρω αλλα ειμαι απελπισμενος.Μενω στη Θεσσαλονικη και ψαχνω καποιο μαγαζι που να βαζει τσιπακια στο ΧΒΟΧ. :( .Θα εκτιμουσα αν καποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει.Να ειστε ολοι καλα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Εαν σου στειλει ΡΜ κανεις με διευθυνση, στειλτην μου και μενα please! Τα χω παιξει και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diablo Δημ. October 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Ουτε ενας ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Ασε ασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Ντιάμπλο πριν αρκετούς μήνες είχα περάσει από ένα μαγαζί στη Μακεδονίας 104 (περιοχή Μαρτίου) κι ο τύπος που το είχε μου'λεγε πως τσιπάρει πλέηστέησον2. Για Έξ-μποξ δε ξέρω αλλά δε χάνεις τίποτα να τον πάρεις ένα τελ. Το # του είναι 2310-308707. Πάρε κι ενημέρωσε και μας :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Περιμενω και εγω! Αν και νιωθω οτι αν το βρει ο Rigasnic θα το βαλει λουκετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts