Jump to content

[S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για μεγαλύτερη ευκολία (επειδή με το aida64 πρέπει να ανοίξεις την κάμερα και καθυστερεί λίγο να δει τα χαρακτηριστηκά) μπορείται άμεσα να δείτε τι κάμερες φοράτε και από την εφαρμογή phone info της Samsung στην επιλογή hardware..

σωστός το λέει κι εκεί.. isocell είναι και το δικό μου

S7 auto μελαγχολική διάθεση

29991018343_6c316bdb25_c.jpg

Καλησπερα

Να ρωρησω κατι...οταν θελετε να τραβηξετε βιντεο σε slow motion και να το παιζει καλα χωρις σπασιματα καρεδιασματα κτλ τι αναλυση βαζετε στην καμερα ή τι αλλες ρυθμισεις κανετε απο τις επιλογες;

Επισης κατι παραξενο που παρατηρισα.

Οταν επαιζα ενα βιντεο ειτε στον default player ειτε στον MX player μου εμφανιζε ενα κουμπι για να τραβηξει φωρογραφια το συγκεκριμενο καρε απο το βιντεο.

Πλεον αυτο το κουμπι δεν υπαρχει σε κανεναν player.

Μονο στον BS player που κατεβασα το εχει αλλα αντι για φωτογραφια μου εμφανιζει μαυτη εικονα

Καμια ιδεα;

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

https://goo.gl/photos/KQQH3No3ryEdUUxc9

Τελευταίο βράδυ στην Ζυρίχη

S7 pro mode κρατημένο στο χέρι....

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Κάτι μ άρεσε, για νυχτερινή ειδικά στο χέρι...

30605575521_8fe0419ca8.jpg2016-10-31_08-16-40 by Παναγιώτης Καρανάτσιος, on Flickr

Πηρα ενα δικαρτο s7 edge αλλα δεν εχει sony καμερα....καλο η κακο;

Κανένα σχεδόν δεν έχει σονυ κάμερα...

παιδια ανεβαστε φωτογραφιες να βλεπουμε και αφηστε τους αισθητηρες πλεον.το εχουμε εξαντλησει το θεμα!τα κινητο κανει θαυματα και με τους δυο αισθητηρες!
I Want To Believe

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά γράφω εδώ και διαβάζω για πολύ καλά αποτελέσματα της κάμερας.

Αν εξαιρέσουμε τις βραδινές φώτο που τα πάει περίφημα και δεν είναι ουκ ολίγο κατά τα άλλα γιατί είστε τοοοσο ευχαριστημένοι όλοι αφού όταν κάνεις ζουμ ένα αντικείμενο πιξελιαζει πιο πολύ από φτηνότερα κινητά.??

Είχα το g4 και έχω και το S6 της γυναίκας και όταν τραβάω και με τα δυο έξω προτιμώ πραγματικά το s6. Στα in door και low light εντάξει είναι καλύτερο το s7 αλλά είμαστε μια χώρα με μπόλικη ηλιοφάνεια. Στα τοπία πιστεύω ότι χάνουμε καθαρά.

Practice what you preach

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά γράφω εδώ και διαβάζω για πολύ καλά αποτελέσματα της κάμερας.

Αν εξαιρέσουμε τις βραδινές φώτο που τα πάει περίφημα και δεν είναι ουκ ολίγο κατά τα άλλα γιατί είστε τοοοσο ευχαριστημένοι όλοι αφού όταν κάνεις ζουμ ένα αντικείμενο πιξελιαζει πιο πολύ από φτηνότερα κινητά.??

Είχα το g4 και έχω και το S6 της γυναίκας και όταν τραβάω και με τα δυο έξω προτιμώ πραγματικά το s6. Στα in door και low light εντάξει είναι καλύτερο το s7 αλλά είμαστε μια χώρα με μπόλικη ηλιοφάνεια. Στα τοπία πιστεύω ότι χάνουμε καθαρά.

ανταλλαξε το με της γυναικας σου, πιο καλο το s6 :p :lol:

ανταλλαξε το με της γυναικας σου, πιο καλο το s6 :p :lol:

Καλό το χιούμορ, δεν έχω θέμα με αυτό, αλλά δεν έχει καμία είδους απάντηση.

Πρέπει να δουλεύω μόνο Pro για να έχω πραγματικά καλά αποτελέσματα?????

Δεν είναι μόνο η κάμερα που το προτιμώ από το s6.

Edited by joanjapan
Practice what you preach

Καλό το χιούμορ, δεν έχω θέμα με αυτό, αλλά δεν έχει καμία είδους απάντηση.

Πρέπει να δουλεύω μόνο Pro για να έχω πραγματικά καλά αποτελέσματα?????

Δεν είναι μόνο η κάμερα που το προτιμώ από το s6.

Εμενα καλές μου φαίνονται οι ημερήσιες. Λογικό να χάνει λίγο σε ζουμ λόγω 12ΜΡ κάμερας. Αυτό το ξέρεις από πριν

Εμενα καλές μου φαίνονται οι ημερήσιες. Λογικό να χάνει λίγο σε ζουμ λόγω 12ΜΡ κάμερας. Αυτό το ξέρεις από πριν

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η διαφορά είναι μεγαλύτερη από ότι πιστεύεις γιατί όταν τραβάς στα 12 ο φακός πιάνει πιο πολύ θέμα και είναι σαν τραβάς από πιο μακριά, αν πάρεις 2 ίδιες φώτο με τον ίδιο φωτισμό ρύθμισης κλπ στα 12 MP και στα 9 και κανείς ζουμ για να τις δεις στο ίδιο μέγεθος τελικά δεν θα καταλάβεις σχεδόν καμία διαφορά ανάμεσα στις 2 αυτές ανάλυσης. Μου φαίνεται προς χάρη της νέας τεχνολογίας του φακού που λέω ξανά ότι στο low light δεν παίζετε πραγματικά τραβάμε κοντά στα 9 MP. Μου θυμίζει ένα πράγμα σαν την HTC που τραγικά είχε βάλει 4 MP όπου ναι μεν δεχόντουσαν περισσότερο φως αλλά από κει και πέρα......

Practice what you preach

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/8c992ae25fcfb2bc720ccf99f084df56.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Ωραία φωτογραφία Bill. Κάδρο!

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Ωραία φωτογραφία Bill. Κάδρο!

ευχαριστώ φίλτατε..την ανέβασα και επεξεργασμένη στο γενικό νήμα, με έπιασε μια λόξα για πείραγμα τώρα τελευταία

Και ταπεινή μου άποψη,το κάνεις με εντυπωσιακό αποτελέσμα. Και αυτή αλλά και η άλλη με την βάρκα είναι καταπληκτικες. Και στην ορίτζιναλ αλλά και στην edited μορφή τους.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

• The title was changed to [S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο