dgeorge4 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 2016-10-05_09-20-36 by NetRaider||, on Flickr Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 S7 edge, pro mode 20161028_174423 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Για μεγαλύτερη ευκολία (επειδή με το aida64 πρέπει να ανοίξεις την κάμερα και καθυστερεί λίγο να δει τα χαρακτηριστηκά) μπορείται άμεσα να δείτε τι κάμερες φοράτε και από την εφαρμογή phone info της Samsung στην επιλογή hardware.. σωστός το λέει κι εκεί.. isocell είναι και το δικό μου S7 auto μελαγχολική διάθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ο Χριστός .... ...Πούντος??:confused: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Πιττάκη by NetRaider||, on Flickr Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 https://flic.kr/p/NGaH2P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλησπερα Να ρωρησω κατι...οταν θελετε να τραβηξετε βιντεο σε slow motion και να το παιζει καλα χωρις σπασιματα καρεδιασματα κτλ τι αναλυση βαζετε στην καμερα ή τι αλλες ρυθμισεις κανετε απο τις επιλογες; Επισης κατι παραξενο που παρατηρισα. Οταν επαιζα ενα βιντεο ειτε στον default player ειτε στον MX player μου εμφανιζε ενα κουμπι για να τραβηξει φωρογραφια το συγκεκριμενο καρε απο το βιντεο. Πλεον αυτο το κουμπι δεν υπαρχει σε κανεναν player. Μονο στον BS player που κατεβασα το εχει αλλα αντι για φωτογραφια μου εμφανιζει μαυτη εικονα Καμια ιδεα; Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 https://goo.gl/photos/KQQH3No3ryEdUUxc9 Τελευταίο βράδυ στην Ζυρίχη S7 pro mode κρατημένο στο χέρι.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 πολυ ωραια φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Κάτι μ άρεσε, για νυχτερινή ειδικά στο χέρι... 2016-10-31_08-16-40 by Παναγιώτης Καρανάτσιος, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πηρα ενα δικαρτο s7 edge αλλα δεν εχει sony καμερα....καλο η κακο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πηρα ενα δικαρτο s7 edge αλλα δεν εχει sony καμερα....καλο η κακο; Κανένα σχεδόν δεν έχει σονυ κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 παιδια ανεβαστε φωτογραφιες να βλεπουμε και αφηστε τους αισθητηρες πλεον.το εχουμε εξαντλησει το θεμα!τα κινητο κανει θαυματα και με τους δυο αισθητηρες! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά γράφω εδώ και διαβάζω για πολύ καλά αποτελέσματα της κάμερας. Αν εξαιρέσουμε τις βραδινές φώτο που τα πάει περίφημα και δεν είναι ουκ ολίγο κατά τα άλλα γιατί είστε τοοοσο ευχαριστημένοι όλοι αφού όταν κάνεις ζουμ ένα αντικείμενο πιξελιαζει πιο πολύ από φτηνότερα κινητά.?? Είχα το g4 και έχω και το S6 της γυναίκας και όταν τραβάω και με τα δυο έξω προτιμώ πραγματικά το s6. Στα in door και low light εντάξει είναι καλύτερο το s7 αλλά είμαστε μια χώρα με μπόλικη ηλιοφάνεια. Στα τοπία πιστεύω ότι χάνουμε καθαρά. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά γράφω εδώ και διαβάζω για πολύ καλά αποτελέσματα της κάμερας. Αν εξαιρέσουμε τις βραδινές φώτο που τα πάει περίφημα και δεν είναι ουκ ολίγο κατά τα άλλα γιατί είστε τοοοσο ευχαριστημένοι όλοι αφού όταν κάνεις ζουμ ένα αντικείμενο πιξελιαζει πιο πολύ από φτηνότερα κινητά.?? Είχα το g4 και έχω και το S6 της γυναίκας και όταν τραβάω και με τα δυο έξω προτιμώ πραγματικά το s6. Στα in door και low light εντάξει είναι καλύτερο το s7 αλλά είμαστε μια χώρα με μπόλικη ηλιοφάνεια. Στα τοπία πιστεύω ότι χάνουμε καθαρά. ανταλλαξε το με της γυναικας σου, πιο καλο το s6 :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) ανταλλαξε το με της γυναικας σου, πιο καλο το s6 :p :lol: Καλό το χιούμορ, δεν έχω θέμα με αυτό, αλλά δεν έχει καμία είδους απάντηση. Πρέπει να δουλεύω μόνο Pro για να έχω πραγματικά καλά αποτελέσματα????? Δεν είναι μόνο η κάμερα που το προτιμώ από το s6. Edited November 2, 2016 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλό το χιούμορ, δεν έχω θέμα με αυτό, αλλά δεν έχει καμία είδους απάντηση. Πρέπει να δουλεύω μόνο Pro για να έχω πραγματικά καλά αποτελέσματα????? Δεν είναι μόνο η κάμερα που το προτιμώ από το s6. Εμενα καλές μου φαίνονται οι ημερήσιες. Λογικό να χάνει λίγο σε ζουμ λόγω 12ΜΡ κάμερας. Αυτό το ξέρεις από πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Εμενα καλές μου φαίνονται οι ημερήσιες. Λογικό να χάνει λίγο σε ζουμ λόγω 12ΜΡ κάμερας. Αυτό το ξέρεις από πριν Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η διαφορά είναι μεγαλύτερη από ότι πιστεύεις γιατί όταν τραβάς στα 12 ο φακός πιάνει πιο πολύ θέμα και είναι σαν τραβάς από πιο μακριά, αν πάρεις 2 ίδιες φώτο με τον ίδιο φωτισμό ρύθμισης κλπ στα 12 MP και στα 9 και κανείς ζουμ για να τις δεις στο ίδιο μέγεθος τελικά δεν θα καταλάβεις σχεδόν καμία διαφορά ανάμεσα στις 2 αυτές ανάλυσης. Μου φαίνεται προς χάρη της νέας τεχνολογίας του φακού που λέω ξανά ότι στο low light δεν παίζετε πραγματικά τραβάμε κοντά στα 9 MP. Μου θυμίζει ένα πράγμα σαν την HTC που τραγικά είχε βάλει 4 MP όπου ναι μεν δεχόντουσαν περισσότερο φως αλλά από κει και πέρα...... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/8c992ae25fcfb2bc720ccf99f084df56.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 S7 αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ωραία φωτογραφία Bill. Κάδρο! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ωραία φωτογραφία Bill. Κάδρο! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ φίλτατε..την ανέβασα και επεξεργασμένη στο γενικό νήμα, με έπιασε μια λόξα για πείραγμα τώρα τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Και ταπεινή μου άποψη,το κάνεις με εντυπωσιακό αποτελέσμα. Και αυτή αλλά και η άλλη με την βάρκα είναι καταπληκτικες. Και στην ορίτζιναλ αλλά και στην edited μορφή τους. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 http:////flic.kr/p/NKetuj Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Πολυ ωραιες..πολυ λεπτομερεια... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts