Jump to content

[S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτοχος του s7 edge από χθες, και δε βλέπω καμία βελτίωση στην κάμερα σε σχέση με το s6 edge. Ίσα ίσα που σε βραδινές που τράβηξα απόψε είναι μάλλον χειρότερες με πολύ θόρυβο ( στο αυτόματο βεβαια)

εδω παντως φαινεται μεγαλη διαφορα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτοχος του s7 edge από χθες, και δε βλέπω καμία βελτίωση στην κάμερα σε σχέση με το s6 edge. Ίσα ίσα που σε βραδινές που τράβηξα απόψε είναι μάλλον χειρότερες με πολύ θόρυβο ( στο αυτόματο βεβαια)

Αυτό που λες υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν γίνεται......

Κάποιο θέμα έχεις, ή στις ρυθμίσεις ή γενικώς η συσκευή σου..... να την ελέγξεις.

Προχθές κάναμε τεστ με φίλο που πήρε πρόσφατα το S6 plus ( από επιδότηση σε τιμή χώμα ) και η διαφορά στα << βραδινά >> και γενικώς σε όποιες συνθήκες χαμηλού φωτισμού ήταν από μεγάλη έως πολύ μεγάλη. Σε δυνατό φωτισμό και κυρίως ημερήσιες, οι διαφορές αμελητέες.

εδω παντως φαινεται μεγαλη διαφορα..

Σιγουρα υπαρχει διαφορα και το βλεπουμε ξεκαθαρα...!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Περίεργο, έχω και τα 2, το S7 edge και το S6 που το έχω δώσει πια στη γυναίκα μου και αρκετά πλάνα τα τραβάω και με τα 2 για πειραματισμό. Το S7 είναι πολύ καλύτερο το βράδυ, κάνει καλύτερη διαχείριση του φωτισμού και του θορύβου. Βέβαια αν τώρα η τελική φωτογραφία είναι μη αξιοποιήσιμη (δηλ. μη εκτυπώσιμη) αυτό είναι άλλο θέμα, εξάλλου σε πολλές περιπτώσεις με χαμηλό φωτισμό όπου το τελικό αποτέλεσμα που πέρνω δε μου αρέσει παρατηρώ ότι ούτε η DSLR μου με τον pime φακό δε το σώζει.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πολύ ωραίες και οι 2 παιδιά. Ernesto θα μπορούσες να βγάλεις τη μαύρη σακούλα από το background. Γενικά είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι μπορούμε να επεμβαίνουμε στη φωτογραφία ;). Edited by aptaliko
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Λίγες δοκιμαστικές νυχτερινές φωτογραφίες κι απο μένα απ' τον πανέμορφο λόφο του φρουρίου στη Λάρισα με το Samsung galaxy s7 edge.

http://s33.postimg.org/rx55hhj17/theatre1.jpg

http://s33.postimg.org/ctnkr4m1n/theatre1b.jpg

http://s33.postimg.org/ce7pkdaqj/theatre2.jpg

http://s33.postimg.org/sb6hh334r/theatre4.jpg

http://s33.postimg.org/9gfc4esgr/theatre5.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160614/cca2076c440370a48c1802d9c83bcd51.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160614/06e7e8cc914ba94c2b3bd414c13717cc.jpg

Sent from S7 edge

Δημήτρης

Μάριε ζηλευτό bokeh :), θα ήθελα όμως να μου δώσεις εστιασμένο το μπροστινό λουλούδι που είναι και το κεντρικό σου θέμα. Καμιά φορά στην οθόνη του κινητού και κάτω από την αδρεναλίνη της φωτογράφισης μπορεί να μην το πάρουμε χαμπάρι αμέσως αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μία όμορφη φωτογραφία ;).

Μάριε ζηλευτό bokeh :), θα ήθελα όμως να μου δώσεις εστιασμένο το μπροστινό λουλούδι που είναι και το κεντρικό σου θέμα. Καμιά φορά στην οθόνη του κινητού και κάτω από την αδρεναλίνη της φωτογράφισης μπορεί να μην το πάρουμε χαμπάρι αμέσως αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μία όμορφη φωτογραφία ;).

Θενκς φίλε

Όντως το bokeh που κάνει είναι φοβερό και δεν το κρυβω ότι μου άρεσαν πάντα τα κοντινα.

Όπως το λες είναι πειραματιζομουν κιόλας.

Πάντως η μπροστινή κάμερα παιδιά είναι για κλωτσιές. Μάλλον για να το πω καλύτερα το software της μπροστινης είναι για κλωτσιές. Σε σύγκριση με iPhone 6s του κουμπαρου μου δεν χάνεις φώτο το βράδυ λόγω του κατά πολύ ανώτερου φακού αλλά μας κάνει λες και είμαστε αλιεν και καμιά 10αρια χρόνια νεότεροι. Δεν την θέλουμε έτσι κυρία Samsung την κάμερα, τα αποτελεσματα αυτά τα παίρνουμε και με ένα πρόγραμμα επεξεργασιας

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως η μπροστινή κάμερα παιδιά είναι για κλωτσιές. Μάλλον για να το πω καλύτερα το software της μπροστινης είναι για κλωτσιές. Σε σύγκριση με iPhone 6s του κουμπαρου μου δεν χάνεις φώτο το βράδυ λόγω του κατά πολύ ανώτερου φακού αλλά μας κάνει λες και είμαστε αλιεν και καμιά 10αρια χρόνια νεότεροι. Δεν την θέλουμε έτσι κυρία Samsung την κάμερα, τα αποτελεσματα αυτά τα παίρνουμε και με ένα πρόγραμμα επεξεργασιας

Έχεις δοκιμάσει με φλας (εννοώ την άσπρη οθόνη)?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχεις δοκιμάσει με φλας (εννοώ την άσπρη οθόνη)?

Μα το πρόβλημα μου δεν είναι ο φωτισμός. Το πρόβλημα είναι η επεξεργασία που κάνει το software και το τελικό αποτέλεσμα που δίνει..εκτός άμα ενεργοποιείς το φλας και αλλάζει και η επεξεργασία.

Μα το πρόβλημα μου δεν είναι ο φωτισμός. Το πρόβλημα είναι η επεξεργασία που κάνει το software και το τελικό αποτέλεσμα που δίνει..εκτός άμα ενεργοποιείς το φλας και αλλάζει και η επεξεργασία.

Βγάλε τελείως το beauty.

Sent from S7 edge

Δημήτρης

Βγάλε τελείως το beauty.

Sent from S7 edge

Το έβγαλα και δεν νομίζω ότι βλέπω διαφορά. Εκτός αν έχω ομορφυνει πολύ τελευταία!! :p :p

• The title was changed to [S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο