stapd_21 Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 On 9/3/2019 at 12:17 ΜΜ, nik1975 said: 1. Κατεβαζεις την 3.3.15 https://apk.tools/details-nova-go-apk/ 2. Εγκαθιστάς το apk για rotate screen https://cloud.tapatalk.com/s/5a71258a02a34/Screen.Rotation.Android.TV-7.9.apk 3. Εγκαθιστάς και το tv app repo για να το έχεις και συντόμευση εξω https://www.apkmirror.com/apk/felker-tech/tv-app-repo-android-tv/tv-app-repo-android-tv-1-1-4-playstore-release/tv-app-repo-android-tv-1-1-4-playstore-android-apk-download/ Sent from my iPad using Tapatalk Και μετά από δυόμιση χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας σε mi box s, ξαφνικά εμφανίζει μήνυμα πως η εφαρμογή χρειάζεται αναβάθμιση... Ωστόσο όταν επιλέγω να κάνει αναβάθμιση, παρουσιάζει πως "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή"! Δοκίμασα και αρκετά διαφορετικά apk, του nova go, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 On 22/9/2021 at 7:23 ΜΜ, stapd_21 said: Και μετά από δυόμιση χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας σε mi box s, ξαφνικά εμφανίζει μήνυμα πως η εφαρμογή χρειάζεται αναβάθμιση... Ωστόσο όταν επιλέγω να κάνει αναβάθμιση, παρουσιάζει πως "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή"! Δοκίμασα και αρκετά διαφορετικά apk, του nova go, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα; Εβαλα μόλις την τελευταία που έχει το playstore 3.6.5 σε mi box 3 κ παιζει κανονικά η παλια έλεγε θέλει αναβάθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 12 ώρες πριν, snoof said: Εβαλα μόλις την τελευταία που έχει το playstore 3.6.5 σε mi box 3 κ παιζει κανονικά η παλια έλεγε θέλει αναβάθμιση. Δοκίμασα και εγώ την τελευταία, αλλά τίποτα... Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 4 ώρες πριν, stapd_21 said: Δοκίμασα και εγώ την τελευταία, αλλά τίποτα... Ευχαριστώ πάντως απο που τι κατέβασες είναι περιεργο να παιζει στο 3 κ οχι στο s.. αν θες να το ανεβάσω στο onedrive το apk εκανα uninstall το παλιο κ μετα εγκατάσταση το apk αν αυτό παιζει ρολο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα το δοκιμάσω με αυτό τον τρόπο. Δεν πιστεύω να έβαλε κανα ban η nova!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Εμενα δεν παιζει τωρα ουτε στο στικακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 On 20/4/2021 at 1:54 ΠΜ, taliban said: Για δοκίμασε αυτή στην φωτό, σε εμένα λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις μηπως λινκ να κατεβασουμε το σωστο set orientation ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 @Tr3LaRaS ΤΟ χω στο pc μου απο το 2020 οταν το κατεβασεις πες μου να βγαλω το λινκ απο το drive στα αλλα νεα της ημερας πλεον υπαρχει το eon tv που αντικαθιστα το nova go κ προφανως δε παιζει στο boxaki m.. το nova go ακομα παιζει αλλα καποια στιγμη θα σταματησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coftaras Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Το eon TV το έχει δοκιμάσει κανένας αν παίζει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 To εβαλα στο στικάκι Xiaomi και μου ανοιξε εναν αριθμό στην τηλεόραση αλλά μετά δεν ξέρω που καταχωρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coftaras Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 28 minutes ago, zaras27 said: To εβαλα στο στικάκι Xiaomi και μου ανοιξε εναν αριθμό στην τηλεόραση αλλά μετά δεν ξέρω που καταχωρώ Μπαίνεις το Nova.gr στον λογαριασμό σου και πάς στο μενού του eon και εκεί που λέει μεγάλη οθόνη βάζεις τον κωδικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 41 minutes ago, coftaras said: Μπαίνεις το Nova.gr στον λογαριασμό σου και πάς στο μενού του eon και εκεί που λέει μεγάλη οθόνη βάζεις τον κωδικό σε χτεσινές μου προσπάθειες στο mibox s μου έβγαζε μήνυμα συνέχεια ότι έχω υπερβει το όριο στις συσκευές και μάλιστα με αγοράσμένο novago extra Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 1 hour ago, taliban said: σε χτεσινές μου προσπάθειες στο mibox s μου έβγαζε μήνυμα συνέχεια ότι έχω υπερβει το όριο στις συσκευές και μάλιστα με αγοράσμένο novago extra Τα ιδια και σε εμενα. Μαλλον θα το φτιαξουν με καποιο update, θελω να πιστευω. Προς το παρον το δουλευω απο το λαπτοπ οπου πλοεν με αφηνει να βλεπω και με συνδεση σε οθονη/τηλεοραση μεσω HDMI/ Επισης δεν εχουμε πλοεν το σπαστικο της διαχειρισης θεασης.....Μπορουμε και βλεπουμε τα παντα απο αθλητικα, ανεξαρτητα τι βλεπουμε μεσω του δορυφορικου δεκτη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 1 ώρα πριν, asikis said: Τα ιδια και σε εμενα. Μαλλον θα το φτιαξουν με καποιο update, θελω να πιστευω. Προς το παρον το δουλευω απο το λαπτοπ οπου πλοεν με αφηνει να βλεπω και με συνδεση σε οθονη/τηλεοραση μεσω HDMI/ Επισης δεν εχουμε πλοεν το σπαστικο της διαχειρισης θεασης.....Μπορουμε και βλεπουμε τα παντα απο αθλητικα, ανεξαρτητα τι βλεπουμε μεσω του δορυφορικου δεκτη. δοκίμασε να αλλάξεις τον κωδικό του novago και μετά προσπάθησε ξανά, εμένα έτσι λειτουργησε τελικα πριν από λίγο 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Γτ δε το βάζετε κινητό κ να κάνετε cast στο boxaki ?Sent from my SM-N986B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 9 ώρες πριν, snoof said: Γτ δε το βάζετε κινητό κ να κάνετε cast στο boxaki ? Sent from my SM-N986B using Tapatalk είναι μια λύση αλλά όχι και η απόλυτη. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kandroid11 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 @taliban Εισαι δορυφορικός άλλαξες το κωδικο απο Novago και μετα έδωσες τον κωδικο στο Myaccount απο το eonTv se mi box και λειτουργησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 21 minutes ago, Kandroid11 said: @taliban Εισαι δορυφορικός άλλαξες το κωδικο απο Novago και μετα έδωσες τον κωδικο στο Myaccount απο το eonTv se mi box και λειτουργησε? στο mibox δεν μου λειτούργησε, δεν ξέρω γιατί, σε αρκετούς έχω διαβάσει ότι συμβαίνει, αλλά έτσι τουλάχιστον μου δούλεψε στο κινητό οπότε μετά cast σε tv μέσω mibox 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kandroid11 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 5 minutes ago, taliban said: στο mibox δεν μου λειτούργησε, δεν ξέρω γιατί, σε αρκετούς έχω διαβάσει ότι συμβαίνει, αλλά έτσι τουλάχιστον μου δούλεψε στο κινητό οπότε μετά cast σε tv μέσω mibox Και εγω αυτό έχω διαβάσει . Δεν ξέρω αν δοκίμασε κανείς να κάνει πρώτα αφαίρεση της υπάρχουσας συσκευής και μετά να δώσει τον κωδικό θέασης απο το app της ΕΟΝ αν και απο οτι φαίνεται οι ίδιοι δεν έχουν τέτοιους σκοπούς. Δυστυχώς η πολιτική τους είναι αρκετά αυστηρή σε πολλά θέματα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 5 minutes ago, Kandroid11 said: Και εγω αυτό έχω διαβάσει . Δεν ξέρω αν δοκίμασε κανείς να κάνει πρώτα αφαίρεση της υπάρχουσας συσκευής και μετά να δώσει τον κωδικό θέασης απο το app της ΕΟΝ αν και απο οτι φαίνεται οι ίδιοι δεν έχουν τέτοιους σκοπούς. Δυστυχώς η πολιτική τους είναι αρκετά αυστηρή σε πολλά θέματα .... και αυτό το έκανα, χωρίς επιτυχία. Πάντως και έχω διαβάσει να λειτουργεί σε mibox s και σε φίλο μου λειτουργησε με την μία στο xiaomi. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kandroid11 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 2 ώρες πριν, taliban said: και αυτό το έκανα, χωρίς επιτυχία. Πάντως και έχω διαβάσει να λειτουργεί σε mibox s και σε φίλο μου λειτουργησε με την μία στο xiaomi. Μιλάμε παντα για δορυφορικούς ετσι? Γιατι σε πακετα ΕΟΝ ισχυει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 4 minutes ago, Kandroid11 said: Μιλάμε παντα για δορυφορικούς ετσι? Γιατι σε πακετα ΕΟΝ ισχυει .... ναι για δορυφορικούς Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Η εφαρμογή της eon γίνεται κανονικά cast από android smartphone σε smart TV; Την έχω στο λάπτοπ αλλά θέλω να την έχω σε μεγαλύτερη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 7 minutes ago, stapd_21 said: Καλησπέρα παιδιά. Η εφαρμογή της eon γίνεται κανονικά cast από android smartphone σε smart TV; Την έχω στο λάπτοπ αλλά θέλω να την έχω σε μεγαλύτερη οθόνη ναι γίνεται,αλλά νομίζω ότι θα έχεις κολλήματα αρκετά 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts