nagana Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Γεια σας παίδες Κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 3 μέρες, πολύ όμορφο και γρήγορο με τα κολλήματα του που και που αλλά για τα λεφτά του όλα καλά. Να ρωτήσω, το GPS σας δουλεύει ? Γιατί εμένα δεν μπορεί με τίποτα να βρει δορυφόρους, ότι φιξ βρήκα στο play store το έβαλα αλλά τίποτα. EDIT: " celtic1453 " κατέβασα την ρομ από VK αλλά πως την περνώ? έχει πολλά αρχεία μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω, αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο. Ευχαριστώ Edited April 25, 2016 by nagana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το δοκίμασα συγκεκριμένα χθές, του έβαλα το GPS Τest απο το μαγαζί και τα HereMaps, μου βρήκε μετά απο κανένα πεντάλεπτο στο μπαλκόνι 5 δορυφόρους και δούλεψε. Δεν το έχω βγάλει ακόμα στο δρόμο για πλοήγηση αλλα γενικά νομίζω πως η κεραία του δεν εχει και τόσο καλή απολαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Γεια σας παίδες Κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 3 μέρες, πολύ όμορφο και γρήγορο με τα κολλήματα του που και που αλλά για τα λεφτά του όλα καλά. Να ρωτήσω, το GPS σας δουλεύει ? Γιατί εμένα δεν μπορεί με τίποτα να βρει δορυφόρους, ότι φιξ βρήκα στο play store το έβαλα αλλά τίποτα. EDIT: " celtic1453 " κατέβασα την ρομ από VK αλλά πως την περνώ? έχει πολλά αρχεία μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω, αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο. Ευχαριστώ Το μεγαλύτερο αρχείο αυτό που έχει.μέσα το ΜΤΚ scatter Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagana Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το δοκίμασα συγκεκριμένα χθές, του έβαλα το GPS Τest απο το μαγαζί και τα HereMaps, μου βρήκε μετά απο κανένα πεντάλεπτο στο μπαλκόνι 5 δορυφόρους και δούλεψε. Δεν το έχω βγάλει ακόμα στο δρόμο για πλοήγηση αλλα γενικά νομίζω πως η κεραία του δεν εχει και τόσο καλή απολαβή. Και γω με τα ίδια προγράμματα το άφησα μισή ώρα και πάλι τίποτα, εκεί που τα αλλά κινέζικα που έχω σπίτι κλειδώνουν το πολύ σε 1 λεπτό αυτό τίποτα, τέλος πάντων να σε καλά για την πληροφορία. Το μεγαλύτερο αρχείο αυτό που έχει.μέσα το ΜΤΚ scatter Το οποίο το φορτώνω στο πρόγραμμα που είχε μέσα ο φάκελος τις ρομ < BirdA客户工具包4.0 > και μετά ? Σορρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το οποίο το φορτώνω στο πρόγραμμα που είχε μέσα ο φάκελος τις ρομ < BirdA客户工具包4.0 > και μετά ? Σορρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος. Copy Paste απο το Needrom: ============================================== Install ROM: - Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe - Select "scatter-Loading" and search MT6580_Android_scatter.txt in ROM - Wait file to be added into Flash Tool - Select "Download Only" or if upgrade "Firmware upgrade" - Turn off your phone, remove the battery (if the battery is removable) and replace it after some seconds (and don't turn on the phone). - Press “Download” button to start - and connect your phone into the computer via USB data cable. - The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow. - And green circles display - Finish ! - You can now safely disconnect your phone and turn it on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλημερα Ειμαι και εγω κατοχος αυτου του κινητου απο την πεμπτη Δεν εχω κανει update ακομη γιατι χθες το βραδυ το ανακαλυψα πως υπαρχει καινουργια rom και ο λογος που με εκανε να ψαξω εινατο οτι καποια στιγμη η μπαταρια εδειχνε οτι ειχε 60 % αλλα αυτο εκλεισε ξαφνικα .... Οταν το εβαλα για φορτιση κλειστο μου εγραφε 0% Εχει συμβει το ιδιο σε καποιον απο εσας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλημερα Ειμαι και εγω κατοχος αυτου του κινητου απο την πεμπτη Δεν εχω κανει update ακομη γιατι χθες το βραδυ το ανακαλυψα πως υπαρχει καινουργια rom και ο λογος που με εκανε να ψαξω εινατο οτι καποια στιγμη η μπαταρια εδειχνε οτι ειχε 60 % αλλα αυτο εκλεισε ξαφνικα .... Οταν το εβαλα για φορτιση κλειστο μου εγραφε 0% Εχει συμβει το ιδιο σε καποιον απο εσας??? Περνά τη νέα ρομ Ρουταρε Και καλιμπραρε το Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Περνά τη νέα ρομ Ρουταρε Και καλιμπραρε το Root με ποιον τροπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Φόρτιση απο 10% σε 100% σε 80 λεπτά..!! Not bad :) (Με φορτιστή 2Α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagana Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Copy Paste απο το Needrom: ============================================== Install ROM: - Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe - Select "scatter-Loading" and search MT6580_Android_scatter.txt in ROM - Wait file to be added into Flash Tool - Select "Download Only" or if upgrade "Firmware upgrade" - Turn off your phone, remove the battery (if the battery is removable) and replace it after some seconds (and don't turn on the phone). - Press “Download” button to start - and connect your phone into the computer via USB data cable. - The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow. - And green circles display - Finish ! - You can now safely disconnect your phone and turn it on. Να σε καλα φιλε μου μολις τωρα το εκανα, όλα καλα και περασα και ενημερωση ΟΤΑ. Τωρα είναι V1.0.5, πάει σφαίρα το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Να σε καλα φιλε μου μολις τωρα το εκανα, όλα καλα και περασα και ενημερωση ΟΤΑ. Τωρα είναι V1.0.5, πάει σφαίρα το τηλέφωνο. Δηλαδή οκ και το GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δηλαδή οκ και το GPS? GPS niet ..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagana Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δηλαδή οκ και το GPS? Απο το καθολου πριν το flash, τωρα σε 3,5 λεπτα κλειδωσε 4 δορυφορους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Κανα site που να δινει επιλογη απευθειεας αγορα με καρτα και οχι με paypal υπαρχει ; ακυρο, τα καταφερα απο banggood... πλεον το περιμενω και εγω στο needrom εχει επιλογες για download ROM Vkworld F1 ROM Vkworld F1 - Update V1.0.2 ROM Vkworld F1 - Update V1.0.3 Flashtools την 1.0.3 κατεβαζω ως τελευταια για να περασω και μετα απο αυτο κανω ΟΤΑ για 1.0.5 ; Edited April 28, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Κανα site που να δινει επιλογη απευθειεας αγορα με καρτα και οχι με paypal υπαρχει ; ακυρο, τα καταφερα απο banggood... πλεον το περιμενω και εγω στο needrom εχει επιλογες για download ROM Vkworld F1 ROM Vkworld F1 - Update V1.0.2 ROM Vkworld F1 - Update V1.0.3 Flashtools την 1.0.3 κατεβαζω ως τελευταια για να περασω και μετα απο αυτο κανω ΟΤΑ για 1.0.5 ; Απο την 1.0.3 που είχα βάλει και εγω, παρόλο που είχε την επιλογη για ΟΤΑ δεν μου εδινε την 1.0.5 Ετσι έβαλα την 1.0.4 από εδω: http://www.vkworld.cc/Romupdate/2016/0414/227.html και μετα του ζήτησα να κανει ενημέρωση και έτσι φόρτωσε την 1.0.5;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Απο την 1.0.3 που είχα βάλει και εγω, παρόλο που είχε την επιλογη για ΟΤΑ δεν μου εδινε την 1.0.5 Ετσι έβαλα την 1.0.4 από εδω: http://www.vkworld.cc/Romupdate/2016/0414/227.html και μετα του ζήτησα να κανει ενημέρωση και έτσι φόρτωσε την 1.0.5;) ωραιος, thanks , θα ακολουθησω την ιδια διαδικασια Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Μολις το παρελαβα ... 9 μερες μολις ! απο το Λάος !! δεν ξερω με ποια ηρθε αλλα δεν μου ειχε επιλογη για wireless update ετσι περασα την 1.04 ... μπηκα στο μενου μετα εβγαλε wireless update και μολις το εκανα το τελευταιο Update ... τωρα το Rootαρω και το ετοιμαζω για να το δωσω στο φιλαρακι που το παρηγγειλα για λογαριασμο του * κομπλε και το root , του εβαλα και το fasterGPS εκανα τις ρυθμισεις , ολα τελεια Αυτο που δεν βρηκα και μαλλον δεν εχει ... Αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας οθονης ... δεν εχει τετοια επιλογη ; αν και στην επισημη σελιδα λεει οτι το υποστηριζει Light sensor: Support // του εβαλα μια 3η εφαρμογη με auto brightness και δουλει ... τωρα γιατι δεν εχει auto brightness απο default ειναι αλλο θεμα... παντως light sensor εχει και δουλευει μια χαρα Edited May 13, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Μολις το παρελαβα ... 9 μερες μολις ! απο το Λάος !! δεν ξερω με ποια ηρθε αλλα δεν μου ειχε επιλογη για wireless update ετσι περασα την 1.04 ... μπηκα στο μενου μετα εβγαλε wireless update και μολις το εκανα το τελευταιο Update ... τωρα το Rootαρω και το ετοιμαζω για να το δωσω στο φιλαρακι που το παρηγγειλα για λογαριασμο του * κομπλε και το root , του εβαλα και το fasterGPS εκανα τις ρυθμισεις , ολα τελεια Αυτο που δεν βρηκα και μαλλον δεν εχει ... Αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας οθονης ... δεν εχει τετοια επιλογη ; αν και στην επισημη σελιδα λεει οτι το υποστηριζει Light sensor: Support // του εβαλα μια 3η εφαρμογη με auto brightness και δουλει ... τωρα γιατι δεν εχει auto brightness απο default ειναι αλλο θεμα... παντως light sensor εχει και δουλευει μια χαρακαλημέρα .. Θέλεις να μας πεις πως το έκανες root και τι ρυθμίσεις έκανες στο faster gps??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) καλημέρα .. Θέλεις να μας πεις πως το έκανες root και τι ρυθμίσεις έκανες στο faster gps??? Ευχαριστω root με ενα κλικ ... με το kingo Root , συνδεσα το τηλ στο pc . ανοιξα το προγραμμα , πατησα root στο pc περιμενα 1 λεπτακι και ετοιμο. fasterGPS εφοσον εισαι ροοτ δουλευει αυτη η εφαρμογη , απλα βαζεις europe - greece κανεις restart και εισαι ετοιμος , βλεπει και κλειδωνει δορυφορους αμεσως Edited May 14, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 root με ενα κλικ ... με το kingo Root , συνδεσα το τηλ στο pc . ανοιξα το προγραμμα , πατησα root στο pc περιμενα 1 λεπτακι και ετοιμο. fasterGPS εφοσον εισαι ροοτ δουλευει αυτη η εφαρμογη , απλα βαζεις europe - greece κανεις restart και εισαι ετοιμος , βλεπει και κλειδωνει δορυφορους αμεσως Σε ευχαριστώ πολύ ... Το apk για το auto brightness??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ ... Το apk για το auto brightness??? δοκιμασα 5-6 , τελικα κατεληξα σε αυτο ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.velis.auto.brightness&hl=el ξεκιναει μονο του αυτοματα οταν ανοιγεις το κινητο και ρυθμιζει την αυτοματη φωτεινοτητα παλι μονο του χωρις να ασχοληθεις μαζι του Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) 1)απο ποιοτητα ομιλιας πως τα παει? εχει δυνατο ακουστικο ή δε θα ακουω τιποτα αν ειμαι σε κινηση? 2)γενικα ειστε ευχαρστημενοι απο το κινητο? 3) σαν εταιρια η vkworls τι λεει? εχουμε αποψη απο τα αλλα κινητα της περι αξιοπιστιας? Edited May 20, 2016 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 1)απο ποιοτητα ομιλιας πως τα παει? εχει δυνατο ακουστικο ή δε θα ακουω τιποτα αν ειμαι σε κινηση? 2)γενικα ειστε ευχαρστημενοι απο το κινητο? 3) σαν εταιρια η vkworls τι λεει? εχουμε αποψη απο τα αλλα κινητα της περι αξιοπιστιας? τι ψαχνεις να βρεις, για 35 ευρω που ουτε φορτιστη δεν αγορζεις ... μια χαρα ειναι το κινητο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ναι ρε φιλε σε ρωταει ο ανθρωπος μιλαει κανει σωστα κλησεις η θα ειναι 35 ευρω πεταμενα Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες θηκη εχει εντοπισει κανεις? Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ναι ρε φιλε σε ρωταει ο ανθρωπος μιλαει κανει σωστα κλησεις η θα ειναι 35 ευρω πεταμενα Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες θηκη εχει εντοπισει κανεις? Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδαςεβαλε χθες το everbuying και tempered glass επισης Εσυ το εχεις το κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts