swiffer Δημοσιεύτηκε January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2005 Χαιρετω και επικαλουμαι τους ειδημονες του χωρου. Εχω αυτο το trojan εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου, το οποιο δεν λεει να φυγει. Εχω δοκιμασει 3-4 προγραμματα, αλλα αυτος εκει. Γραφει οτι εχει αφαιρεθει αλλα μολις κανω ενα σκαναρισμα, εμφανιζεται και παλι. Το αρχειο το οποιο εχει μολυνθει ειναι το c:\WINDOWS\system32\vx1.nls Να το σβησω η θα τρεχω μετα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ποια προγραμματα δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 swiffer said: Χαιρετω και επικαλουμαι τους ειδημονες του χωρου. Εχω αυτο το trojan εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου, το οποιο δεν λεει να φυγει. Εχω δοκιμασει 3-4 προγραμματα, αλλα αυτος εκει. Γραφει οτι εχει αφαιρεθει αλλα μολις κανω ενα σκαναρισμα, εμφανιζεται και παλι. Το αρχειο το οποιο εχει μολυνθει ειναι το c:\WINDOWS\system32\vx1.nls Να το σβησω η θα τρεχω μετα; Φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα με Norton 2005 το οποιο το ευρισκε αλλα ουτε μπορουσε να το σβησει ουτε να το βαλει σε καραντινα.Δοκιμασα επισης το PANDA,το The Cleaner αλλα τιποτα.Την λυση εδωσε το McAffe Virus Scan v.9. Ειναι το καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 kentoner2000 said: Ποια προγραμματα δοκιμασες? Ad-aware, Norton 2005, Search and Destroy, Spysweeper. Την λυση εδωσε τελικα το antispyware(beta) της Microsoft. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts