Jump to content

Help δεν μπορώ να σβήσω φάκελο

mousi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα εγκατάσταση το Panda Titanium Antivirus 2005 (windows XP) και έκανα τη βλακεία να μπω σε command prompt only και να σβήσω το αρχείο panda.chp που υπήρχε στο φάκελο του Panda. Τώρα δεν μπορώ να μπω μέσα στο φάκελο (μου λέει η πρόβαση δεν επιτρέπεται) ούτε να τον διαγράψω, ούτε να αντιγράψω μέσα κάποιο αρχείο, ούτε να κάνω uninstall. Το panda τώρα δε δουλεύει. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφερα να μπω στο φάκελο ήταν από Linux, αλλά πάλι δεν μπορώ να τον διαγράψω γιατί ο δίσκος είναι NTFS. Επίσης δοκίμασα και επαναφορά συτήματος αλλά απέτυχε. Ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω (εκτός από το να σκάσω κλωτσιά στο PC);

boot se safe mode kai kane delete oti 8es.

Δε γίνεται με τίποτα... Όχι απλά σε safe mode αλλά και σε Command prompt δοκίμασα

Μηπως αν εκανες επανεγκατασταση του προγραμματος και μετα διαγραφη απο το Add or Remove Programms??? Εγω τουλαχιστον οταν συμβαινει κατι τετοιο αυτο κανω και συνηθως δουλευει..

Δε γίνεται ούτε έτσι. Μου λέει στην εγκατάσταση να σβήσω πρώτα αυτά που υπάρχουν και μετά να συνεχίσει

Έκανα εγκατάσταση το Panda Titanium Antivirus 2005 (windows XP) και έκανα τη βλακεία να μπω σε command prompt only και να σβήσω το αρχείο panda.chp που υπήρχε στο φάκελο του Panda. Τώρα δεν μπορώ να μπω μέσα στο φάκελο (μου λέει η πρόβαση δεν επιτρέπεται) ούτε να τον διαγράψω, ούτε να αντιγράψω μέσα κάποιο αρχείο, ούτε να κάνω uninstall. Το panda τώρα δε δουλεύει. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφερα να μπω στο φάκελο ήταν από Linux, αλλά πάλι δεν μπορώ να τον διαγράψω γιατί ο δίσκος είναι NTFS. Επίσης δοκίμασα και επαναφορά συτήματος αλλά απέτυχε. Ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω (εκτός από το να σκάσω κλωτσιά στο PC);

Εάν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα uninstall? π.χ. http://www.tucows.gr/preview/355248.html.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Θα με χαζέψει ρε παιδιά. Ξαφνικά σε μια προσπάθεια έγινε η επαναφορά συστήματος και σβήστηκε ο φάκελος κανονικά... Τι να πω. Thanks για τις συμβουλές πάντως :)