mousi Δημοσιεύτηκε January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2005 Έκανα εγκατάσταση το Panda Titanium Antivirus 2005 (windows XP) και έκανα τη βλακεία να μπω σε command prompt only και να σβήσω το αρχείο panda.chp που υπήρχε στο φάκελο του Panda. Τώρα δεν μπορώ να μπω μέσα στο φάκελο (μου λέει η πρόβαση δεν επιτρέπεται) ούτε να τον διαγράψω, ούτε να αντιγράψω μέσα κάποιο αρχείο, ούτε να κάνω uninstall. Το panda τώρα δε δουλεύει. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφερα να μπω στο φάκελο ήταν από Linux, αλλά πάλι δεν μπορώ να τον διαγράψω γιατί ο δίσκος είναι NTFS. Επίσης δοκίμασα και επαναφορά συτήματος αλλά απέτυχε. Ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω (εκτός από το να σκάσω κλωτσιά στο PC); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 boot se safe mode kai kane delete oti 8es. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 boot se safe mode kai kane delete oti 8es. Δε γίνεται με τίποτα... Όχι απλά σε safe mode αλλά και σε Command prompt δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Μηπως αν εκανες επανεγκατασταση του προγραμματος και μετα διαγραφη απο το Add or Remove Programms??? Εγω τουλαχιστον οταν συμβαινει κατι τετοιο αυτο κανω και συνηθως δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Δε γίνεται ούτε έτσι. Μου λέει στην εγκατάσταση να σβήσω πρώτα αυτά που υπάρχουν και μετά να συνεχίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Έκανα εγκατάσταση το Panda Titanium Antivirus 2005 (windows XP) και έκανα τη βλακεία να μπω σε command prompt only και να σβήσω το αρχείο panda.chp που υπήρχε στο φάκελο του Panda. Τώρα δεν μπορώ να μπω μέσα στο φάκελο (μου λέει η πρόβαση δεν επιτρέπεται) ούτε να τον διαγράψω, ούτε να αντιγράψω μέσα κάποιο αρχείο, ούτε να κάνω uninstall. Το panda τώρα δε δουλεύει. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφερα να μπω στο φάκελο ήταν από Linux, αλλά πάλι δεν μπορώ να τον διαγράψω γιατί ο δίσκος είναι NTFS. Επίσης δοκίμασα και επαναφορά συτήματος αλλά απέτυχε. Ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω (εκτός από το να σκάσω κλωτσιά στο PC); Εάν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα uninstall? π.χ. http://www.tucows.gr/preview/355248.html. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 to idio problima icha kai ego tha dokimasis meta apo ena diastima kai tha figi. Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Θα με χαζέψει ρε παιδιά. Ξαφνικά σε μια προσπάθεια έγινε η επαναφορά συστήματος και σβήστηκε ο φάκελος κανονικά... Τι να πω. Thanks για τις συμβουλές πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts