Inevar Δημοσιεύτηκε March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 3, 2016 http://www.gsmarena.com/lg_leon-7053.php Σκέφτομαι την αγορά ενός τέτοιου κινητού, αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. στο παραπάνω σαητ λέει 5 ή 8 megapixel η καμερα του .. μονο που δεν εχω βρει κανενα υπομοντελο του να χει την 8αρα πανω! Βασικα δεν εχω βρει πουθενα υπομοντελα του ( παρολο που στο σκρουτζ το διαχωριζει σε 3G, 4G με δεκα ευρω διαφορά) πρακτικά δεν το βρίσκω πουθενα ως 3G ουτε στο σαητ της lg !! Μπορειτε λιγο να μου ξεκαθαρισετε τι παιζει;; Υπάρχει κάπου αυτό με την 8αρα κάμερα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μάλλον μόνο με 5άρα κυκλοφορεί. Ισως κάποιο μοντέλο σε άλλη περιοχή να βγήκε με 8άρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ενώ είμαι σε marshmallow μου έκανε μια αναβαθμίσει σήμερα κοντά στα 250mb αλλαγές δεν είδα σε κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ενώ είμαι σε marshmallow μου έκανε μια αναβαθμίσει σήμερα κοντά στα 250mb αλλαγές δεν είδα σε κάτι Αν και δεν πήρε το συγκεκριμένο κινητό τελικά, ευχαριστώ για την πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts