apVga Δημοσιεύτηκε March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 3, 2016 Καλησπέρα, ότι λέει ο τίτλος... Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά και των δύο πιστεύω με καλύπτουν για τη χρήση που το θέλω: μέιλ, σερφάρισμα, youtube, twitter, λίγο ή καθόλου facebook, καθόλου gaming, φωτογραφίες... (δλδ ξέρω ότι και πιο φθηνές συσκευές την κάνουν την δουλειά, αλλά μας απασχολεί και η αισθητική+ποιότητα κατασκευής, οπότε το δίλημμα εστιάζει σε αυτά τα δύο...εκτός αν μου διαφεύγει κάποια άλλη συσκευή-έως 300-330 από Ελλάδα-όχι EU ή Κίνα και 4,7''-5,2''). Κυρίως αναρωτιέμαι αν κάποιο από τα δύο έχει παρουσιάσει κάποιο αισθητά σοβαρό μειονέκτημα σε κάτι, ώστε να το απορρίψω σε σχέση με το άλλο. Διάρκεια μπαταρίας, ποιότητα φωτογραφιών, υπερθερμάνσεις και τέτοια. Τέλος πάντων κάθε αιτιολογημένη συμβουλή στο δίλημμα καλοδεχούμενη, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δεν τα έχει και πολύς κόσμος μέχρι στιγμής για να μας πει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που είχε. Για εμένα αξίζει να κάνεις την υπέρβαση και να πας στο Α5 καθώς πιστέυω θα σε βγάλει 2χρόνια εύκολα.Επίσης και οι ίντσες (5,2) θεωρώ βολεύουν μιας και το 4,7 το θεωρώ οριακό πλεόν! Κινητό με τόσο premium κατασκευή σε αυτήν την κατηγορία μόνο το One Plus X μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για εμένα αξίζει να κάνεις την υπέρβαση και να πας στο Α5 καθώς πιστέυω θα σε βγάλει 2χρόνια εύκολα.Επίσης και οι ίντσες (5,2) θεωρώ βολεύουν μιας και το 4,7 το θεωρώ οριακό πλεόν! . το Α5 του 2015 γράφει ο τίτλος :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ουπς ναι :) Και πάλι στα 300 όμως που λέει ο φίλος το Α5 2016 μέσα είναι. Σήμερα έπεσε 298 :) *προφανώς να αγοράσεις από πλαίσιο κτλ είναι σαν να πετάς το έξτρα 100αρικο που ζητάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δυστυχώς δεν έχω επιλογή, αναγκαστικά λόγω πιστωτικού θα το πάρω από τους @#$! που τα έχουν όλα ένα κατοστάρικο επάνω... αλλιώς εννοείται ότι στο συγκριτκό θα έμπαινε και στο α5 το νεότερο αντί για το παλιό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Χμμμ. Εγώ θα αγόραζα το Α3 2016 μιας και είναι πιο φρέσκο και πιο όμορφο. Eπίσης για τον Exynos καλά λόγια ακούγονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το κόβω πως εκεί θα καταλήξω όντως, γιατί για το α5 διαβάζω και αναφορές με θεματάκια στον ήχο, είτε του ακουστικού (κάτι για διπλή ηχώ κατά την ομιλία και κάτι τέτοια) είτε περί κάπως ασθενούς μεγαφώνου, που είναι αρκετές για να τις θεωρήσω μεμονωμένες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Κανείς που να είχε/έχει τα δύο να πει καμιά ώριμη, πρόσφατη, άποψη? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εν ταχει, το A5 2015 ειναι ελαφρως καλυτερο. Το Α3 πιο ομορφο κ καλυτερη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν βαζεις μια αγγελια για να πουλήσεις το πιστοτικο μηπως βρεθει καποιος να σε εξυπηρετησει και να μπορεις μετα να το αγορασεις απο οπου θελεις; Η κοπελα μου εχει το Α5 2015 περίπου 14μηνες και ειναι υπερευχαριστημενη και απο επιδοσεις και απο εμφάνιση . ψηφίζω Α5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Γεια και πάλι. Έψαξα σ' όλο το φόρουμ, αλλά δε βρήκα νημα ειδικά για το galaxy Α3-2016, οπότε γράφω εδώ , για να μην ανοίγω άλλο ένα thread. Επειδή το θέλει ο ξάδερφός μου (ΑμΕΑ), έψαξα στα μεγάλα eshops, κι έχω μπερδευτεί λίγο με τους επεξεργαστές και συχνότητα.: http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-samsung-galaxy-a3-2016-black Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-a3-2016-16gb-mayro/prod7920897pp/ Qualcomm Snapdragon 410 1.50 GHz https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-a3-2016/20321087/?productId=20321087&fname=skuColor&fvalue=-127997384575577626&commerceItem=&isComingSoon= Exynos 7578 στα 1.2 GHz Τι γίνεται??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γίνεται ένα γενικό μπάχαλο που ξανασυζητήθηκε, οι δικοί μας δεν εχουν ιδέα τι ακριβώς φέρνουν και αντιγράφουν οτι βλέπουν να αναφέρουν ξένα σάιτ. Όσες αναφορές έχω δει από όσους το πήραμε, είτε ευρωπαϊκό είτε ελληνικό, όλων exynos 7580 φοράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 A3 2016 και από μένα! Πιο καινούριο (μάλλον περισσότερα updates) και για τη χρήση που το θέλεις είναι μια χαρά πιστεύω.. Όσο για το Α5 δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά 0.5GB Ram παραπάνω ;) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Α5 Κερδίζει σε ραμ και μεγαλυτερη οθονη.Το α3 ειναι λιγο πιο όμορφο αλλα και το α5 ειναι μεταλλικό και πολυ κομψό και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts