Strofigkas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Κατεβάζεις το zip με τα 4 αρχεία που έχει μέσα τη nugat και θα βρεις το σύνδεσμο στα πρωινά post, και με τον παρακάτω οδηγό τα περνάς μέσω odin. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε. Και κάτι ακόμα, χρειάζεται να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πριν και μετά το φλασάρισμα της 7?επισης μπακαπ που έχω πάρει με το Smart switch(μηνύματα, επαφές κλπ) θα μπορώ να κάνω επαναφορά; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Ευχαριστώ φίλε. Και κάτι ακόμα, χρειάζεται να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πριν και μετά το φλασάρισμα της 7?επισης μπακαπ που έχω πάρει με το Smart switch(μηνύματα, επαφές κλπ) θα μπορώ να κάνω επαναφορά; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α. Για πριν δε χρειάζεται. Εγώ τη πέρασα μέσω odin και κάνει αυτόματα επαναφορά εργοστασιακών. Β. Δε το δοκίμασα αν και έχω back up, αλλά λογικά θα γίνεται. Απλά προσωπικά τα ήθελα όλα από την αρχή. Edit: αν και νωρίς ακόμα, η μπαταρία δείχνει βελτιωμένη ιδίως όταν αλλάξουμε την ανάλυση σε 1080p. Και όπως είπα και το πρωί δε θα καταλάβετε διαφορά οπτικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 10, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όσοι το κάνετε με Odin να φροντισετε, πιο πριν να έχετε περάσει και τα συμβατά baseband και modem, γιατί αλλιώς θα κολλήσει το κινητό σας στο boot (bootloop) φιλε τι ενοεις μ αυτο?πως γινεται αυτο? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όσοι το κάνετε με Odin να φροντισετε, πιο πριν να έχετε περάσει και τα συμβατά baseband και modem, γιατί αλλιώς θα κολλήσει το κινητό σας στο boot (bootloop) φιλε τι ενοεις μ αυτο?πως γινεται αυτο? Τα αρχεία μέσα στο zip με τη nougat είναι ολοκληρωμένα και δε χρειάζεται τίποτα άλλο να περάσουμε. Είναι 4 αρχεία. Τη πέρασα πάνω από ελληνική unbranded χωρίς κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδιά έχει κυκλοφορήσει η 7 ; από που κατεβάζετε την Rom ? Είναι official ? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ξαναπηρα το S7 βασικα ανταλαγη με το one plus 3 το εκανα...εβαλα την sim μεσα και μου εβγαλε μια ειδοποιηση του vodafone update...Η συσκευξ ειναι Ελληνικη απο το πλαισιο....παιζει να εινι branded???λογικα θα μου το ελεγε ο πρωην κατοχος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ξαναπηρα το S7 βασικα ανταλαγη με το one plus 3 το εκανα...εβαλα την sim μεσα και μου εβγαλε μια ειδοποιηση του vodafone update...Η συσκευξ ειναι Ελληνικη απο το πλαισιο....παιζει να εινι branded???λογικα θα μου το ελεγε ο πρωην κατοχος.... ετσι οπως τα περιγραφεις ναι μπορει. εχεις την εφαρμογη αυτην να δεις τι rom φοραει? https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Βάζοντας τα 3 αρχεία από τη nougat και το home_csc αυτής που φοράτε τώρα δεν σβηνεται τίποτα. Dirty flashing perfect. Να ορίσετε pin πρώτα όμως. Όσοι δε με καταλαβαίνουν θέλουν λίγο παραπάνω διάβασμα για να μην έχουν θέμα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ετσι οπως τα περιγραφεις ναι μπορει. εχεις την εφαρμογη αυτην να δεις τι rom φοραει? https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el Και εγώ από πλαίσιο το πήρα μου έβγαζε και εμένα κάτι της vodafone στην αρχή και στο phone Info βγάζει αυτό. Πως καταλαβαινουμε αν είναι branded η όχι; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/5fd1925036c217cebe1c6f4adfe90121.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Και εγώ από πλαίσιο το πήρα μου έβγαζε και εμένα κάτι της vodafone στην αρχή και στο phone Info βγάζει αυτό. Πως καταλαβαινουμε αν είναι branded η όχι; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/5fd1925036c217cebe1c6f4adfe90121.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο csc code τι σου γραφει? βγαλε ενα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 στο csc code τι σου γραφει? βγαλε ενα screenshot Αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/965bf8e89924a2b0250baa1e8f6ac471.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/965bf8e89924a2b0250baa1e8f6ac471.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok απλα εχεις eur ρομ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/EUR/ ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/965bf8e89924a2b0250baa1e8f6ac471.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν εχεις καμια εφαρμογη της vodafone μεσα ετσι? ουτε οταν ανοιγεις το κινητο σου βγαζει το λογοτυπο της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ok απλα εχεις eur ρομ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/EUR/ ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εχεις καμια εφαρμογη της vodafone μεσα ετσι? ουτε οταν ανοιγεις το κινητο σου βγαζει το λογοτυπο της vodafone Έχω την εφαρμογή my Vodafone από playstore που την είχα πάντα σε όλες τις προηγούμενες συσκευές. Όχι δεν βγάζει κανένα λογότυπο της vodafone όταν ανοίγει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έχω την εφαρμογή my Vodafone από playstore που την είχα πάντα σε όλες τις προηγούμενες συσκευές. Όχι δεν βγάζει κανένα λογότυπο της vodafone όταν ανοίγει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ τοτε δεν εχεις με αυτα που μου λες ron vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) οκ τοτε δεν εχεις με αυτα που μου λες ron vodafone Αν ήταν branded θα είχα πρόβλημα στην διαδικασία που θέλω να κάνω για να πάω με odin στην 7? Και επισης επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων είναι καλύτερο να κάνουμε από το μενού των ρυθμίσεων η από το ρικοβερι; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 10, 2016 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ούτε εμένα βγάζει τπτ της.vodafone κατά το άνοιγμά...Θα βάλω μετά το Phone info ... Απλά μου.το εκανε όταν έβαλα την καρτα της Vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ούτε εμένα βγάζει τπτ της.vodafone κατά το άνοιγμά...Θα βάλω μετά το Phone info ... Απλά μου.το εκανε όταν έβαλα την καρτα της Vodafone.... κι εμένα μου το έκανε και είμαι με ελληνικό unbranded.. είναι καθαρά θέμα δικτύου, τα ''προνόμια'' που απολαμβάνεις σαν συνδρομητής της εταιρείας..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το πλαίσιο πουλάει unbranded σίγουρο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/965bf8e89924a2b0250baa1e8f6ac471.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς τα ίδια γράφει και το δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δεν εχει ανέβει ακόμα sammobile η ρομ ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 καλήμερα, εχω το εξης προβλημα: 3-4 φορές παω να πάρω τηλεφωνο και δεν εχω γραμμη. και επισης δεν μπορεσα να στειλω sms. με επανεκκίνηση στρωνει και ολα καλα. με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και έβγαινε μήνυμα οτι το κινητό ήταν απενεργοποιημενο. η καρα nano sim που εχω πανω ηταν παλια micro και την εχω κοψει. χωρις να ειμαι σιγουρος 100% αυτο μου το ειχε κανει η καρτα και στο lg g4 που ειχα πριν. Να αλλαξω καρτα να παρω μια οριτζιναλ nano? πρεπει να την εχω την καρτα σιγουρα πανω απο 4 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Να δοκιμάσεις καταρχήν με μια άλλη κάρτα αν είναι εύκολο. Λογικά η κάρτα θα φταίει όμως και καλό είναι να πας να την αλλάξεις μιας και οι κομμένες συχνά βγάζουν πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Να δοκιμάσεις καταρχήν με μια άλλη κάρτα αν είναι εύκολο. Λογικά η κάρτα θα φταίει όμως και καλό είναι να πας να την αλλάξεις μιας και οι κομμένες συχνά βγάζουν πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ σε ευχαριστω, να το δοκιμασω ειναι λιγο δυσκολο με αλλη καρτα. εχω μαι νανο στο alpha της γυναικας μου αλλα πρεπει να μεινει μεσα καιρο για να το τσεκαρω. το εκανε το σαββατο και χθες. οποτε να παω να παρω μια καινουργια νανο και βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesalo Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλησπέρα το s7 demo ξέρω ότι δεν παίρνει σιμ. Αλλά το fingerprint δουλεύει? Κατά τα άλλα είναι ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παιδιά, στην 7 πως απενεργοποιουμε την δόνηση όταν έρχονται ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts