rapsodos1979_ Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Τελικά, δε μπόρεσα να το αφήσω στην smartec..Εκανα άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια με αλλαγή της sim..Μαλιστα,αυτή που έβαλα δεν είναι σαν την προηγούμενη multi sim 64k,αλλά usim..Ποια ειναι η διαφορά τους δε ξέρω..f2g..Το αποτέλεσμα το ίδιο..Σημα στα πατώματα και χαμένες κλήσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα.Νέο update για συσκευές με CSC:ROM. https://ibb.co/cB5685 Μακαρι να δώσανε λύση στο θεμα με τις χαμενες κλήσεις! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Οταν παω να παρω τηλεφωνο λεει: Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο Cosmote εχω. Παιδια ας απαντησει καποιος γιατι εχω τρελαθει! Edited May 7, 2017 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Οταν παω να παρω τηλεφωνο λεει: Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο Cosmote εχω. Παιδια ας απαντησει καποιος γιατι εχω τρελαθει! εππανεκινηση κανε θα ξεκολησει. εισαι σε σημειο που δεν εχει καλο δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 εππανεκινηση κανε θα ξεκολησει. εισαι σε σημειο που δεν εχει καλο δικτυο? Το εχω κανει αλλα τιποτα..Μια χαρα σημα εχω εδω. Με το Z5 Compact δεν ειχα ποτε προβλημα! Διαβαζω διαφορα για το θεμα αυτο και εχω πανικοβληθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 βάλε βγάλε SIM ,επανεκκίνηση και θα σε κομπλέ....χαμηλο σημα η αιτια Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 βάλε βγάλε SIM ,επανεκκίνηση και θα σε κομπλέ....χαμηλο σημα η αιτια Το οτι δείχνει full σημα δεν παιζει ρολο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Όταν σκαλωνει δείχνει φουλ....κανε αυτό που σου είπα και θα ξεκολλησει Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Όταν σκαλωνει δείχνει φουλ....κανε αυτό που σου είπα και θα ξεκολλησει Την εβγαλα την εβαλα και τιποτα...Σου εχει τυχει και εσενα ? Εβαλα και αλλη SIM μεσα και παλι τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μαλλον βρηκα το προβλημα. Εγω εχω το SM-G930FD αλλα στο κινητο εκανα install την Stock Rom του SM-G930F Αν βαλω μια ROM απο αυτες τις χωρες παιζει να εχω προβλημα ? https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7/SM-G930FD/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γιατί του φλασαρες άλλη ρομ? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Γιατί του φλασαρες άλλη ρομ? Γιατι το πηρα μεταχειρισμενο και ηταν ROOT και το εκανα UNROOT! Αλλα μολς μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα που εχω βαλει frimware απο SM-G930F Edited May 7, 2017 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τέλος πάντων το πάω αύριο πίσω και τελειώνει εκεί το παραμύθι. Πάντως απαράδεκτο από εταιρία όπως η Samsung να γίνετε τέτοιο κουφό πράμα. Διάβασα τουλάχιστον 20 παρόμοιες καταστάσεις εδώ μέσα και άλλες 100 σε ξένα φόρουμ τθοκς XDA. Και όλα μόνο για Samsung. Κρίμα γιατί το λάτρεψα το κινητό από την πρώτη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Αφού έκανες λάθος πέρασμα ρομ γιατί διαμαρτύρεσαι? φιλικά στο λέω... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Αφού έκανες λάθος πέρασμα ρομ γιατί διαμαρτύρεσαι? φιλικά στο λέω... Μαλλον δεν προσεξες τι λεω ποιο πανω ακομα..Οτι η ρομ που εβαλα τελικα ηταν σωστη.. Αλλα μολς μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα που εχω βαλει frimware απο SM-G930F The G930FD can use G930F firmware. Latest Greece EUR firmware here: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μαλλον δεν προσεξες τι λεω ποιο πανω ακομα..Οτι η ρομ που εβαλα τελικα ηταν σωστη.. Αλλα μολς μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα που εχω βαλει frimware απο SM-G930F Το fd είναι το duos που αν δεν κάνω λάθος δεν εισάγεται επίσημα Ελλάδα, ίσως και Ευρώπη Δε νομίζω ότι έχει ίδιο firmware με το απλό 930f πάντως ασχετα με τις πληροφορίες που βρήκες στο ιντερνέτ Δεν φταίει το κινητό για το σφάλμα που σου βγάζει, η φλασαρες λάθος ρομ η δεν υποστηρίζει τη sim που έβαλες Αν ήθελες να πάρεις το S7 μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα να ψάξεις την έκδοση 930f ΚΑΙ ΜΟΝΟ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Προφανως και firmware που ειναι για δικαρτο θα εχει θεμα στο απλο.... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Σε εισερχόμενη & εξερχόμενη κλήση είναι προεπιλεγμένη η ανοιχτή ακρόαση και είναι ενοχλητικό. Πως αλλάζει αυτό ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδια τελικα το πηγα πισω πηρα τα λεφτα και πηρα ενα αλλο και δουλευει μια χαρα! :lol::D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 μπες στο playstore κ κατεβασε την εφαρμογη ειδησεις και καιρος της google κ λογικα θα στο βγαλει. αν την εχεις ιδη την εφαρμογη κ δεν στου βγαζει widget κοιταξε μπας κ εχεις αποθηκευση την εφαρμογη αυτην σε καρτα sd και αλλαξετο. αν σου βγαλει ειδησεις αλλης χωρας, εχει ρυθμιση μεσα κ το αλλαζεις σε ελληνικα Σωστός , ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Υπαρχει εφαρμογη παιδια να γραφω εγω ελληνικα και να μεταφραζεται αμεσως σε κινεζικα πχ ? και να κανω αποστολη στη γλωσσα μεταφρασης, οχι στα ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδια τελικα το πηγα πισω πηρα τα λεφτα και πηρα ενα αλλο και δουλευει μια χαρα! :lol::D:D Εγω με αυτα που εχω ακουσει το φοβάμαι πολυ κ μαλλον θα παω σε htc 10 που ειναι κ αυτο κορυφη!!Αντε να το χαρείς το εργαλείο..Τι χρωμα το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εγω με αυτα που εχω ακουσει το φοβάμαι πολυ κ μαλλον θα παω σε htc 10 που ειναι κ αυτο κορυφη!!Αντε να το χαρείς το εργαλείο..Τι χρωμα το πήρες; Καλησπερα φιλε μου! Σε black onyx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλησπερα φιλε μου! Σε black onyx :) Κ γω αυτο το χρωμα θα έπερνα..Ειναι το καλυτερο για μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Αρχικα ειχα παρει το silver τωρα ομως το λατρεψα ακομα περισσοτερο..επισης με το χρωμα αυτο δεν γλιστράει τόσο εύκολα. Νομίζω βεβαία. Παιδία θέλω μια βοήθειά μιας και είμαι καινούργιος. Βλέπω η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα.. Υπάρχει να κάνω κάτι ώστε να το φτιάξω αυτό; Επίσης την οθόνη σε πόση ανάλυση την έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts