joanjapan Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα ένα χειροκίνητο έλεγχο για αναβάθμιση λογισμικού και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η συσκευή έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο. Έκανα αναβάθμιση με ota τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Έκανα και μια επανεκκίνηση και το μήνυμα δεν το βγάζει τώρα. Παραλίγο να με τρελάνει:wacko::X Edited March 24, 2017 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα ένα χειροκίνητο έλεγχο για αναβάθμιση λογισμικού και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η συσκευή έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο. Έκανα αναβάθμιση με ota τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Έκανα και μια επανεκκίνηση και το μήνυμα δεν το βγάζει τώρα. Παραλίγο να με τρελάνει:wacko::X Και σε άλλους το εβγαλε αυτο το μήνυμα μην αγχώνεσαι ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω με ρουμανικο κινητο. Εχω btu 7αρα, φλασαρισμενη με σιμ μεσα κανονικα, και δεν εχω θεμα με κλησεις..αρα δεν νομιζω να ειναι σωστο να το γενικοποιουμε το προβλημα και να τρομαζει ο κοσμος..δηλαδη αν ειναι γενικο το κακο εγω γιατι δεν εχω θεμα, οπως και τοσοι αλλοι ακομα;; Με κοσμοτε κιολας, που κατι πηρε το ματι μου λετε αυτοι φταινε..Ε νομιζω τα χω ακυρωσει ολα, χωρις να εχω θεμα με κλησεις αρα.... Ειμαστε πολυ που έχουμε το προβλημα. Και στο απλο και στο edge. Αρα το προβλημα μπορουμε να το πουμε άνετα γενικό εκτός απο πολυ σοβαρό. Τέλος εμφανίζετε σε ολους τους παροχους wind ,cosmote,vodafone και ενας φιλος που ζει στην Αγγλια εγραψε οτι εχει το ιδιο θεμα με Αγγλικο παροχο Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Και σε άλλους το εβγαλε αυτο το μήνυμα μην αγχώνεσαι ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειμαστε πολυ που έχουμε το προβλημα. Και στο απλο και στο edge. Αρα το προβλημα μπορουμε να το πουμε άνετα γενικό εκτός απο πολυ σοβαρό. Τέλος εμφανίζετε σε ολους τους παροχους wind ,cosmote,vodafone και ενας φιλος που ζει στην Αγγλια εγραψε οτι εχει το ιδιο θεμα με Αγγλικο παροχο Το να το εχετε αυτο το θεμα 50 και 100 ατομα απ το Myphone, δεν το καθιστα γενικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ούτε εγώ έχω θέμα με χαμένες κλήσεις με 7αρα btu από τις beta εκδόσεις ως και σήμερα. Βέβαια το έχω μόνιμα σε 2g και αλλάζω το δίκτυο μόνο όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε wifi για να έχω ίντερνετ αλλά ούτε και τότε παρατήρησα κάτι με χαμένες κλησεις. Μήπως έχει να κάνει με τις παρτίδες παραγωγής της κάθε συσκευής; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπερα παιδια.εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με χαμενες κλησεις.ειναι ολα τελεια.ενα προβημα εχω καποιες φορες οτι μου βγαζει μνμ ενημερωαη λογισμικου.πως μπορω να το απενεργοποιησω.τι βοηθεια σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μα καλα πως δεν εχετε θεμα;; αφου το προβλημα ειναι γενικο.. :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπερα παιδια.εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με χαμενες κλησεις.ειναι ολα τελεια.ενα προβημα εχω καποιες φορες οτι μου βγαζει μνμ ενημερωαη λογισμικου.πως μπορω να το απενεργοποιησω.τι βοηθεια σας παρακαλω. Το να κάνεις την ενημέρωση δεν παίζει; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Τι κανω την ενημερωση αλλα το ξαναβγαζει καποιες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια οταν σας μιλαει ο αλλος καποιες φορες με τερμα την ενταση του ακουστικου ακουτε σαν τσικ τσικ την ωρα που μιλαει.για δοκιμαστε το και πεστε μου.cosmote καινουρια sim εχω.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Όσοι παρακολουθείτε ξένα fora, το θέμα με τις κλήσεις έχει αναφερθεί σε κανένα (πχ) xda; Το να το εχετε αυτο το θεμα 50 και 100 ατομα απ το Myphone, δεν το καθιστα γενικο... Πόσοι θα πρέπει να μαζευτούμε για να καταστεί "γενικό" το πρόβλημα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Όσοι παρακολουθείτε ξένα fora, το θέμα με τις κλήσεις έχει αναφερθεί σε κανένα (πχ) xda; Πόσοι θα πρέπει να μαζευτούμε για να καταστεί "γενικό" το πρόβλημα; :confused: Άστο ,επειδή δεν το έχει ο φίλος νομίζει ότι δεν υπάρχει κιόλας προβλημα. Αν δηλαδή στα 300 άτομα εδώ μέσα που έχουν την συσκευή και απο αυτους οι 150 έχουν ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα νομίζει ότι είναι μεμονωμένο . Κάποιοι δουλεύουμε κιόλας και το κινητό μας είναι άκρως απαραίτητο για την δουλειά μας . Κάποιοι από μας μπορεί να χάνουν και χρήματα από χαμένες κλήσεις με μία συσκευή των 800 ευρώ ,αλλά ο φίλος μπορεί να βάζει και φατσούλες αστείες και να γελάει με το πρόβλημα μας !!! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Τι κανω την ενημερωση αλλα το ξαναβγαζει καποιες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια οταν σας μιλαει ο αλλος καποιες φορες με τερμα την ενταση του ακουστικου ακουτε σαν τσικ τσικ την ωρα που μιλαει.για δοκιμαστε το και πεστε μου.cosmote καινουρια sim εχω.ευχαριστω. Μηπως σε βγάζει το λεγόμενο ghost update ? Δηλαδή σε βγαζει μήνυμα για update λειτουργικου ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ? Γιατί και σε μένα το είχε κάνει και σε αρκετούς άλλους Aυτό το τσικ τσικ το κάνει και σε μενα .Κάποιοι το πήγανε στο service αλλάξανε ακουστικό δεν διορθόθηκε και στο τέλος αλλαξανε και μητρική .Δεν ξέρω αν το είχανε σε πιο έντονη μορφή από μένα αλλά εγώ δεν το στέλνω για αυτό τον λόγο το κινητο στο service .Επίσης θεωρώ αρκετά δυνατό το ακουστικό και σπάνια το έχω στο τερμα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια.εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με χαμενες κλησεις.ειναι ολα τελεια.ενα προβημα εχω καποιες φορες οτι μου βγαζει μνμ ενημερωαη λογισμικου.πως μπορω να το απενεργοποιησω.τι βοηθεια σας παρακαλω. Εμενα μου το έβγαζε σχεδόν καθε μέρα. Απενεργοποιησα την εμφανιση αναβαθμισης στην οθονη κλειδώματος και σταματησε. Edited March 25, 2017 by spirtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μηπως σε βγάζει το λεγόμενο ghost update ? Δηλαδή σε βγαζει μήνυμα για update λειτουργικου ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ? Γιατί και σε μένα το είχε κάνει και σε αρκετούς άλλους Aυτό το τσικ τσικ το κάνει και σε μενα .Κάποιοι το πήγανε στο service αλλάξανε ακουστικό δεν διορθόθηκε και στο τέλος αλλαξανε και μητρική .Δεν ξέρω αν το είχανε σε πιο έντονη μορφή από μένα αλλά εγώ δεν το στέλνω για αυτό τον λόγο το κινητο στο service .Επίσης θεωρώ αρκετά δυνατό το ακουστικό και σπάνια το έχω στο τερμα Εμενα φιλε δεν μου το κανει παντα αλλα καποιες φορες.εσενα το κανει σε ολους τους παροχους αυτο το τσικ. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως σε βγάζει το λεγόμενο ghost update ? Δηλαδή σε βγαζει μήνυμα για update λειτουργικου ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ? Γιατί και σε μένα το είχε κάνει και σε αρκετούς άλλους Aυτό το τσικ τσικ το κάνει και σε μενα .Κάποιοι το πήγανε στο service αλλάξανε ακουστικό δεν διορθόθηκε και στο τέλος αλλαξανε και μητρική .Δεν ξέρω αν το είχανε σε πιο έντονη μορφή από μένα αλλά εγώ δεν το στέλνω για αυτό τον λόγο το κινητο στο service .Επίσης θεωρώ αρκετά δυνατό το ακουστικό και σπάνια το έχω στο τερμα Εμενα φιλε δεν μου το κανει παντα αλλα καποιες φορες.εσενα το κανει σε ολους τους παροχους αυτο το τσικ.εγω το ειχα παει service μου αλλαξαν μητρικη και ακουστικο και παλι τα ιδια.μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα που το κοιταξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Εμενα φιλε δεν μου το κανει παντα αλλα καποιες φορες.εσενα το κανει σε ολους τους παροχους αυτο το τσικ.εγω το ειχα παει service μου αλλαξαν μητρικη και ακουστικο και παλι τα ιδια.μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα που το κοιταξαν. Μου το κάνει και με cosmote που είχα αλλά και με vodaphone που εχω τώρα. Και με την apc8 και με όσες 6αρες δοκίμασα και με την Nougat .Δεν ξέρω αν μου το κάνει πάντα γιατί δεν έχω τέρμα την φωνή συνήθως και δεν ασχολήθηκα και σχολαστικά με αυτό το θέμα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μου το κάνει και με cosmote που είχα αλλά και με vodaphone που εχω τώρα. Και με την apc8 και με όσες 6αρες δοκίμασα και με την Nougat .Δεν ξέρω αν μου το κάνει πάντα γιατί δεν έχω τέρμα την φωνή συνήθως και δεν ασχολήθηκα και σχολαστικά με αυτό το θέμα Οκ φιλε.αλλα αφου αλλαξα πλακετα δεν επρεπε να το κανει η τσαμπα την αλλλαξα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου το κάνει και με cosmote που είχα αλλά και με vodaphone που εχω τώρα. Και με την apc8 και με όσες 6αρες δοκίμασα και με την Nougat .Δεν ξέρω αν μου το κάνει πάντα γιατί δεν έχω τέρμα την φωνή συνήθως και δεν ασχολήθηκα και σχολαστικά με αυτό το θέμα Οκ φιλε.αλλα αφου αλλαξα πλακετα δεν επρεπε να το κανει η τσαμπα την αλλλαξα.λογικα ετσι το κανει κατι με το δικτυο πρεπει να ειναι.γιατι και πριν ειχα παλι το ιδιο κινητο και το εκανε.ειναι το δευτερο s7 που εχω παρει και το αλλαξα γιαυτο το λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αυτό το ιδιο θεμα το ειχα με το xperia mini πολύ παλια. Ηλεκτρομαγνητικο πεδιο μου ειχαν πει τοτε στο Service, εχει να κανει με καποιο εξαρτημα της μητρικης (σφαλμα στη κατασκευή) που δημιουργει αυτό το ηλεκτρομαγνητικο πεδιο και ακούγεται αυτό το "τσικ τσικ". Καντε το άλλο πειραμα για να δειτε αν οντως είναι αυτό που λεω. Κολληστε το αυτι σας πανω στο κινητο, στο μεγαφωνο, ενω θα είναι είναι σε κατασταση αναμονης, δηλ σβηστη οθονη και δεν θα μιλατε, Και προσεξτε σε "Απολυτη Ησυχια". Λογικα θα ακουτε και παλι το τσικ τσικ. Οποτε αν το ακουτε παλι το πατε επειγόντως στο Service για να μη βγαλει κι άλλο θεμα μεταγενεστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Οκ φιλε.αλλα αφου αλλαξα πλακετα δεν επρεπε να το κανει η τσαμπα την αλλλαξα.λογικα ετσι το κανει κατι με το δικτυο πρεπει να ειναι.γιατι και πριν ειχα παλι το ιδιο κινητο και το εκανε.ειναι το δευτερο s7 που εχω παρει και το αλλαξα γιαυτο το λογο Ένας από τους λόγους που δεν ασχολήθηκα και πολύ είναι που διάβασα τις εμπειρίες σας και δεν ήθελα να ταλαιπωρηθώ χωρίς λόγο Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αυτό το ιδιο θεμα το ειχα με το xperia mini πολύ παλια. Ηλεκτρομαγνητικο πεδιο μου ειχαν πει τοτε στο Service, εχει να κανει με καποιο εξαρτημα της μητρικης (σφαλμα στη κατασκευή) που δημιουργει αυτό το ηλεκτρομαγνητικο πεδιο και ακούγεται αυτό το "τσικ τσικ". Καντε το άλλο πειραμα για να δειτε αν οντως είναι αυτό που λεω. Κολληστε το αυτι σας πανω στο κινητο, στο μεγαφωνο, ενω θα είναι είναι σε κατασταση αναμονης, δηλ σβηστη οθονη και δεν θα μιλατε, Και προσεξτε σε "Απολυτη Ησυχια". Λογικα θα ακουτε και παλι το τσικ τσικ. Οποτε αν το ακουτε παλι το πατε επειγόντως στο Service για να μη βγαλει κι άλλο θεμα μεταγενεστερα Φιλε μου το τσικ το δεν το κανει παντα και μονο σε ορισμενους αριθμους.το ακουω πολυ λιγο και με τερμα την ενταση.εντωμεταξυ εχω αλλαξει και μητρικη και ακουστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Φιλε μου το τσικ το δεν το κανει παντα και μονο σε ορισμενους αριθμους.το ακουω πολυ λιγο και με τερμα την ενταση.εντωμεταξυ εχω αλλαξει και μητρικη και ακουστικο.Μα και μενα όταν μιλαγα σε κληση το εκανε κι όχι και μενα παντα γι αυτό μπορεσα και το καταλαβα, καποιες φορες σταματαγε, και το εκανε μετα από λιγο. Δεν ειπα σιγουρα είναι αυτό που σας λεω, αλλα και σε μενα τσικ τσικ εκανε τοτε και μενα στη κληση κι όχι παντα, αλλα ετσι μπορεσα και το καταλαβα, Μπορει σε σας να είναι κατι άλλο, απλα τσεκαρετε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μα και μενα όταν μιλαγα σε κληση το εκανε κι όχι και μενα παντα γι αυτό μπορεσα και το καταλαβα, καποιες φορες σταματαγε, και το εκανε μετα από λιγο. Δεν ειπα σιγουρα είναι αυτό που σας λεω, αλλα και σε μενα τσικ τσικ εκανε τοτε και μενα στη κληση κι όχι παντα, αλλα ετσι μπορεσα και το καταλαβα, Μπορει σε σας να είναι κατι άλλο, απλα τσεκαρετε το Οκ φιλε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα και μενα όταν μιλαγα σε κληση το εκανε κι όχι και μενα παντα γι αυτό μπορεσα και το καταλαβα, καποιες φορες σταματαγε, και το εκανε μετα από λιγο. Δεν ειπα σιγουρα είναι αυτό που σας λεω, αλλα και σε μενα τσικ τσικ εκανε τοτε και μενα στη κληση κι όχι παντα, αλλα ετσι μπορεσα και το καταλαβα, Μπορει σε σας να είναι κατι άλλο, απλα τσεκαρετε το Φιλε μου ενα τελευταιο οταν μιλαγες με handsfree το θορυβο τον ακουγες η μονο με το ακουστικο.αν θυμασε βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Φιλε μου ενα τελευταιο οταν μιλαγες με handsfree το θορυβο τον ακουγες η μονο με το ακουστικο.αν θυμασε βεβαια. Αυτό θα σε γελασω φιλε μου δεν θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μα καλα πως δεν εχετε θεμα;; αφου το προβλημα ειναι γενικο.. :lol: :lol: Δηλαδή τι ποσοστό θα έπρεπε να υπήρχε για να είναι Γενικό κατ'εσε? Δεν είναι μεμονωμένο, το έχουν αρκετοι, άρα είναι υπαρκτό θέμα και είναι γενικευμενο Τελος Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Πηγαίνετε το ρε παιδιά τότε στο σέρβις να τελειώνουμε.. Από δω τι θα γίνει δηλαδή, αν εδώ και ένα μήνα γράφετε μόνο για αυτό... Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Πηγαίνετε το ρε παιδιά τότε στο σέρβις να τελειώνουμε.. Από δω τι θα γίνει δηλαδή, αν εδώ και ένα μήνα γράφετε μόνο για αυτό... Sent from my Galaxy s7 gold Το θέμα είναι ότι άμα το πας για service θα μείνεις ένα μήνα χωρίς κινητό Και όλοι προσπαθούμε να βρούμε τη λύση με κάθε τρόπο για το λογο αυτο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Έχει δίκιο ο Πάνος. Όταν έχετε τόσο σοβαρό πρόβλημα, όταν χάνετε και χρήματα οπως λέτε λόγω κακής λειτουργίας της συσκευής, οταν έχετε προσπαθήσει να λύσετε το πρόβλημα και δεν μπορείτε, τότε το πάτε service. Γι αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις. from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts