therock Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αν παρεις το πενακι απο τα note θα μπορεις να κανεις τιποτα σε αυτη τη συσκευη, δε με νοιαζουν τα air commands και οι αποκλειστικες λειτουργιες, αλλα εστω να doodlareis, η απλα να σπρωχνω της σελιδες στο aldiko και να υπογραμμιζω σειρες οπως κανω τωρα με το note Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αν παρεις το πενακι απο τα note θα μπορεις να κανεις τιποτα σε αυτη τη συσκευη, δε με νοιαζουν τα air commands και οι αποκλειστικες λειτουργιες, αλλα εστω να doodlareis, η απλα να σπρωχνω της σελιδες στο aldiko και να υπογραμμιζω σειρες οπως κανω τωρα με το note Όχι, φίλε μου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με το s-pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αφου ιδια οθονη εχουν. Αν εξαιρεσουμε τις software λειτουργιες το αγγιγμα θα πρεπε να το καταλαβαινει. Καπου διαβασα οτι δοκιμασανε με απαλες καρφιτσες και συνδετηρες και η οθονη ανταποκρινοταν Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αφου ιδια οθονη εχουν. Αν εξαιρεσουμε τις software λειτουργιες το αγγιγμα θα πρεπε να το καταλαβαινει. Καπου διαβασα οτι δοκιμασανε με απαλες καρφιτσες και συνδετηρες και η οθονη ανταποκρινοταν Τα note έχουν ειδικό digitizer (wacom digitizer) για να παίζει το s-pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Αρχικά πες μου αν εξακολουθεί να ισχύει η δήλωση σου ότι το s7 έχει ίδια αυτονομία με το iPhone 6s Plus. Επιςης σε ενδιαφέρει τελικά η σύγκριση αυτονομίας με το s7 ή με το s7 edge ; Εκτός αν θεωρείς ότι το s7 και το s7 edge έχουν και αυτά παρόμοια αυτονομία. Εγώ θα επιμείνω στο ότι το 6s plus έχει πολύ καλύτερη αυτονομία απο το s7 και μόνο το s7 edge πλησιάζει, αν και εξακολουθεί να υπολείπεται έστω και λίγο . Ξεκαθάρισε μου με ποιο μοντέλο τελικά επιθυμείς σύγκριση για να ανεβάσω links. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόκειται για το πλέον αναξιόπιστο τεστ σε αυτονομία μπαταρίας . Ήταν αυτό που έβγαλε ότι οι δυο Α9 της Apple , είχαν διαφορά 2 ώρες σε αυτονομία , όταν όλα τα πραγματικά τεστ απέδειξαν στην πράξη ότι επρόκειτο για ελάχιστα λεπτά. Με το απλό s7 το συγκρίνω με το edge χάνει με κάτω τα χέρια περιμένω να ανεβάσεις λινκ σύγκριση s7 με exynos vs iphone 6s plus και όχι με snapdragon,όλα τα συγκριτικά που έβλεπες στην αρχή στο YouTube που έδιναν προβάδισμα στο iphone στη μπαταρία και συντριπτικο προβάδισμα στη ταχύτητα ήταν με snapdragon, τα πλέον στημένα test μιας και η international έκδοση του s7,s7 edge είναι ο exynos περιμένω αποδείξεις με συγκριτικό :rolleyes: Άλλο ένα συγκριτικό για την μπαταρία του flat s7 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν ξερω εαν το edge ειναι καλυτερο απο το 6s αλλα τετοια αυτονομία δεν εχω ξαναδεί ποτε μου ! https://drive.google.com/file/d/0B_ocJeFJ9zcbV0JpeENQMXY1dzg/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0B_ocJeFJ9zcbMWFpRFVmRGlGQ0E/view?usp=drivesdk Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Δεν ξερω εαν το edge ειναι καλυτερο απο το 6s αλλα τετοια αυτονομία δεν εχω ξαναδεί ποτε μου ! https://drive.google.com/file/d/0B_ocJeFJ9zcbV0JpeENQMXY1dzg/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0B_ocJeFJ9zcbMWFpRFVmRGlGQ0E/view?usp=drivesdk Κοίτα...με 19-20 ώρες χρήσης και αφαιροντας τον υπνο σου, το να έχεις 10-11 ώρες οθόνη είναι έξωπραγματικό από την φύση του . Γενικότερα ομως οι ώρες οθόνης από μόνες τους δεν λένε κάτι, αν δεν συνοδεύονται από αναλυτική χρήση και στην περίπτωση σου απο τα στατιστικα δεν βλέπω κάτι πολύ βαρύ να έκανες. Προφανώς παίχτηκε πολύ αναπαραγωγή video το βράδυ, σε χαμηλη ενδεχομενως φωτεινότητα για τεστάρισμα. Υπό τέτοιες προϋποθέσεις είναι εφικτα και ακόμη και πολυ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν τα θεωρώ όμως δείγμα σύγκρισης προσωπικά. Η αυτονομία πρέπει να εστιάζει σε σενάρια πραγματικής χρήσης που περιλαμβάνουν πάρα πολλούς και συνθέτουν παράγοντες. WiFi, cellular data, gaming, GPS, browsing, camera, GPS, stand by , αναπραγωγη video, ομιλια κτλ κτλ Edited April 30, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Κοίτα...με 19-20 ώρες χρήσης και αφαιροντας τον υπνο σου, το να έχεις 10-11 ώρες οθόνη είναι έξωπραγματικό από την φύση του . Γενικότερα ομως οι ώρες οθόνης από μόνες τους δεν λένε κάτι, αν δεν συνοδεύονται από αναλυτική χρήση και στην περίπτωση σου απο τα στατιστικα δεν βλέπω κάτι πολύ βαρύ να έκανες. Προφανώς παίχτηκε πολύ αναπαραγωγή video το βράδυ, σε χαμηλη ενδεχομενως φωτεινότητα για τεστάρισμα. Υπό τέτοιες προϋποθέσεις είναι εφικτα και ακόμη και πολυ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν τα θεωρώ όμως δείγμα σύγκρισης προσωπικά. Η αυτονομία πρέπει να εστιάζει σε σενάρια πραγματικής χρήσης που περιλαμβάνουν πάρα πολλούς και συνθέτουν παράγοντες. WiFi, cellular data, gaming, GPS, browsing, camera, GPS, stand by , αναπραγωγη video, ομιλια κτλ κτλ Φίλε Παναγιώτη περιμένω review που δείχνει ότι το 6s plus είναι ανώτερο από το s7 edge και κατά πολύ ανώτερο από το s7.Το μόνο τηλέφωνο της Apple που είχε αυτονομία που συγκρίνεται με το s7 edge ήταν το iphone 6 Plus που έχει πολύ πιο σκοτεινή οθόνη,όπως και το 6s plus έχει πιο σκοτεινή οθόνη από τα s7 γιαυτό η σύγκριση είναι ουτοπία,είναι σαν τις συγκρίσεις του z3 με το s6 όπου για να δεις στην παραλία με το z3 έπρεπε να πας για μπάνιο οταν είχε βροχή γιαυτό και όταν η sony έβαλε πιο φωτεινή οθόνη στο z5 η αυτονομία πήγε περίπατο.Οταν μιλάμε για αυτονομία πρέπει να τα παίρνουμε όλα υπόψιν και τα s7 δεν έχουν αντίπαλο φέτος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Φίλε Παναγιώτη περιμένω review που δείχνει ότι το 6s plus είναι ανώτερο από το s7 edge και κατά πολύ ανώτερο από το s7.Το μόνο τηλέφωνο της Apple που είχε αυτονομία που συγκρίνεται με το s7 edge ήταν το iphone 6 Plus που έχει πολύ πιο σκοτεινή οθόνη,όπως και το 6s plus έχει πιο σκοτεινή οθόνη από τα s7 γιαυτό η σύγκριση είναι ουτοπία,είναι σαν τις συγκρίσεις του z3 με το s6 όπου για να δεις στην παραλία με το z3 έπρεπε να πας για μπάνιο οταν είχε βροχή γιαυτό και όταν η sony έβαλε πιο φωτεινή οθόνη στο z5 η αυτονομία πήγε περίπατο.Οταν μιλάμε για αυτονομία πρέπει να τα παίρνουμε όλα υπόψιν και τα s7 δεν έχουν αντίπαλο φέτος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν σε ξέχασα φίλε μου . Απλά λόγω της ημέρας κυρίως , αλλα και επειδή είμαι με ταμπλέτακι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω flat s7, με exynOS σε σύγκριση με iPhone 6s plus . Δεν είναι ίδια κατηγορία άλλωστε για να είναι συγκρισιμα. Ενδεικτικά βρήκα αυτό αν και είναι με s7 edge: http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S7-edge-Review_id4164/page/4 Θα σου παραθέσω όμως και άλλα... δεν σε ξεχνάω. :lol: Και speedest ταχυτητας αφού έθεσες και αυτο το θέμα . Πρόχειρα με s7 edge και exynos Και ακόμη καλύτερα θα ηταν με τις δύο συσκευές μου σε βιντεακι(αφού εχω και τις 2) αρκεί να βρω τον κατάλληλο χρόνο και ένα τρίποδα για να τραβάει το 3o κινητό μου (ένα g4) Όσο αφορά την φωτεινότητα. Προχειρα και παλι σε δύο πολύ μεγάλα site (notebookcheck και phonearena) που έχουν κάνει μετρήσεις φωτεινότητας των οθονών σε nits , βγάζουν φωτεινοτερη αυτή του 6s plus, μετά του s7 edge και τελευταίο εκ των 3 το απλό s7. Ενδεικτικα στο Phonearena 593 nits το iphone 6s plus, 493 το s7 edge και 484 το απλο. Στο notebookceck η διαφορα ειναι μικροτερη απο το s7 edge και μεγαλυτερη απο το s7 , με τo 6s plus να παραμενει πρωτο.Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι οθόνες των 6s plus είναι σκοτεινές; Edited April 30, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Δεν σε ξέχασα φίλε μου . Απλά λόγω της ημέρας κυρίως , αλλα και επειδή είμαι με ταμπλέτακι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω flat s7, με exynOS σε σύγκριση με iPhone 6s plus . Δεν είναι ίδια κατηγορία άλλωστε για να είναι συγκρισιμα. Ενδεικτικά βρήκα αυτό αν και είναι με s7 edge: http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S7-edge-Review_id4164/page/4 Θα σου παραθέσω όμως και άλλα... δεν σε ξεχνάω. :lol: Και speedest ταχυτητας αφού έθεσες και αυτο το θέμα . Πρόχειρα με s7 edge και exynos Και ακόμη καλύτερα θα ηταν με τις δύο συσκευές μου σε βιντεακι(αφού εχω και τις 2) αρκεί να βρω τον κατάλληλο χρόνο και ένα τρίποδα για να τραβάει το 3o κινητό μου (ένα g4) Όσο αφορά την φωτεινότητα. Προχειρα και παλι σε δύο πολύ μεγάλα site (notebookcheck και phonearena) που έχουν κάνει μετρήσεις φωτεινότητας των οθονών σε nits , βγάζουν φωτεινοτερη αυτή του 6s plus, μετά του s7 edge και τελευταίο εκ των 3 το απλό s7. Ενδεικτικα στο Phonearena 593 nits το iphone 6s plus, 493 το s7 edge και 484 το απλο. Στο notebookceck η διαφορα ειναι μικροτερη απο το s7 edge και μεγαλυτερη απο το s7 , με τo 6s plus να παραμενει πρωτο.Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι οθόνες των 6s plus είναι σκοτεινές; Τα έχεις και τα δύο και η οθόνη του iphone είναι πιο φωτεινή;Το συγκριτικό για την μπαταρία είναι αστείο βγάζει το s6 edge plus ίδιο με το iphone και ανώτερο από το s7 edge το οποίο είναι φυσικά με τον snapdragon,για το speed test το iphone υπερέχει για πολύ λίγο έναντι του exynos λόγο χαμηλής ανάλυσης και κάρτας γραφικών που όλοι ξέρουμε ότι τα iphone είναι πολύ καλές παιχνιδομηχανες γιαυτό φοράνε κορυφαίες κάρτες γραφικών,δες όμως το test προσεκτικά πόσο μειώνει την διαφορά αισθητά ο exynos στον δεύτερο γύρο που αφορά το multitasking εκεί που τα τελευταία χρόνια είχε τεράστια προβλήματα η Samsung Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Well... οι πρωτη εντυπωση απ την συσκευη μιας και δεν εχω κλεισει ακομα 24ωρο μαζι της καλα καλα... Τι ΟΘΟΝΑΡΑ ειναι αυτη??? (κατοχος Note 4..)... Σημερα βγηκα για δουλειες με νταλα ηλιο και επιτελους δεν ψαχνω λιγακι σκια, δεν σταματαω στο δρομο, δεν δεν δεν... απλα δεν το πιστευα...δεν με νοιαζουν ουτε nits ουτε nuts :lol: ουτε μετρησεις μπλα μπλα μπλα...με νοιαζει οτι κανω την δουλεια μου!! τα υπολοιπα ειναι να χουμε να λεμε.... Α...επισης ψιλογρηγορο ειναι :lol:... ακομα δεν εχω βαλει τον nova ...θα το εκανα ισως μονο για το συνεχομενο scrolling των αρχικων οθονων (γιατι το βγαλανε ενω στο Note υπαρχει κανονικα...δεν κατεω...) Καμερα... ε...τι να πω....αυτα... :lol: Επισης υπεροχη εφαρμογη το smart switch... ολα μπαμ μπαμ απο το ενα στο αλλο ....superb. Υ.Γ.: παλι συγκρισεις με τα iphone...οκ ειναι τελεια για σχεδον smartphones που ειναι αλλα νυσαφι.... δεν υπαρχει συγκριση στην ουσια... Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Κοίτα...με 19-20 ώρες χρήσης και αφαιροντας τον υπνο σου, το να έχεις 10-11 ώρες οθόνη είναι έξωπραγματικό από την φύση του . Γενικότερα ομως οι ώρες οθόνης από μόνες τους δεν λένε κάτι, αν δεν συνοδεύονται από αναλυτική χρήση και στην περίπτωση σου απο τα στατιστικα δεν βλέπω κάτι πολύ βαρύ να έκανες. Προφανώς παίχτηκε πολύ αναπαραγωγή video το βράδυ, σε χαμηλη ενδεχομενως φωτεινότητα για τεστάρισμα. Υπό τέτοιες προϋποθέσεις είναι εφικτα και ακόμη και πολυ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν τα θεωρώ όμως δείγμα σύγκρισης προσωπικά. Η αυτονομία πρέπει να εστιάζει σε σενάρια πραγματικής χρήσης που περιλαμβάνουν πάρα πολλούς και συνθέτουν παράγοντες. WiFi, cellular data, gaming, GPS, browsing, camera, GPS, stand by , αναπραγωγη video, ομιλια κτλ κτλ 4g δεδομενα ανοιχτα για 11 ωρες που ημουν στην δουλεια μετα wifi. Δεν κοιμηθηκα γιατι πηγα στην δουλεια 3 το πρωι και γυρισα 15:00 το μεσημερι . 2,5 ωρες συνολικα τα παιχνιδια που βλέπεις ,τρια επεισόδια daredevil σε 720P ανάλυση. Το πρωτο σε 80% φωτεινότητα και τα αλλα δυο 100% .τις υπολοιπες ωρες στο αυτοματο .1 ωρα ανοιχτη οθονη ετρεχα ενα τεστ για μια καρτα που ηταν τελικα fake .και αρκετο σερφαρισμα και σε 4g και σε wifi Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 4g δεδομενα ανοιχτα για 11 ωρες που ημουν στην δουλεια μετα wifi. Δεν κοιμηθηκα γιατι πηγα στην δουλεια 3 το πρωι και γυρισα 15:00 το μεσημερι . 2,5 ωρες συνολικα τα παιχνιδια που βλέπεις ,τρια επεισόδια daredevil σε 720P ανάλυση. Το πρωτο σε 80% φωτεινότητα και τα αλλα δυο 100% .τις υπολοιπες ωρες στο αυτοματο .1 ωρα ανοιχτη οθονη ετρεχα ενα τεστ για μια καρτα που ηταν τελικα fake .και αρκετο σερφαρισμα και σε 4g και σε wifi Φίλε δεν χρειάζεται εξηγήσεις το s7 είναι το δεύτερο καλύτερο σε αυτονομία τηλέφωνο μετά το s7 edge με τέτοια οθοναρα φωτεινή που πραγματικά εκπλησομαι όταν ο φίλος λέει ότι του iphone είναι πιο φωτεινή και πραγματικά το είχα το 6s plus για 15 μέρες και μπορώ να πω ότι η οθόνη του ηταν το πολύ κατώτερη και από όλη τη σειρά s6 δεν το συζητώ καν για την s7 σειρά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Με τπτ δεν ειναι ποιο φωτεινη η οθονη του iphone.ουτε απο το s6 edge plus δεν ειναι που θεωρειται απο τα κορυφαια στην μεγιστη φωτεινοτητα.την εχω συγκρινει με τεσσερα iphone!.μηπως ηθελες να πεις iphonearena και οχι phonearena???? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Επειδή δεν θέλω να μένει η συσκευή ενεργή την νύχτα , υπάρχει αυτόματη ενεργοποίηση της συσκευής σε καθορισμένη ώρα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Επειδή δεν θέλω να μένει η συσκευή ενεργή την νύχτα , υπάρχει αυτόματη ενεργοποίηση της συσκευής σε καθορισμένη ώρα; Ωραία ερώτηση και πιστεύω πως ενδιαφέρει πολλούς από εμάς. :cool: Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Φίλε δεν χρειάζεται εξηγήσεις το s7 είναι το δεύτερο καλύτερο σε αυτονομία τηλέφωνο μετά το s7 edge με τέτοια οθοναρα φωτεινή που πραγματικά εκπλησομαι όταν ο φίλος λέει ότι του iphone είναι πιο φωτεινή και πραγματικά το είχα το 6s plus για 15 μέρες και μπορώ να πω ότι η οθόνη του ηταν το πολύ κατώτερη και από όλη τη σειρά s6 δεν το συζητώ καν για την s7 σειρά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βλέπεις παρουσίασε ο φίλος αυτά που τον συμφερει με τον 820 και απο ενα site που γνωριζουμε πολυ καλα ότι σπάνια λέει καλη κουβέντα για τα Samsung Για το edge μιλαμε αν και ειμαστε εκτός θέματος ακούγονται εδω οτι ναναι. Για να δούμε και εδω gsmarena http://s32.postimg.org/p06u5duvp/Screenshot_20160430_190918.png image hosting sites Και εδω το anandtech http://s32.postimg.org/f8drn236d/Screenshot_20160430_191021.png free upload http://s32.postimg.org/undpsxehh/Screenshot_20160430_191040.png image url upload Edited April 30, 2016 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) 4g δεδομενα ανοιχτα για 11 ωρες που ημουν στην δουλεια μετα wifi. Δεν κοιμηθηκα γιατι πηγα στην δουλεια 3 το πρωι και γυρισα 15:00 το μεσημερι . 2,5 ωρες συνολικα τα παιχνιδια που βλέπεις ,τρια επεισόδια daredevil σε 720P ανάλυση. Το πρωτο σε 80% φωτεινότητα και τα αλλα δυο 100% .τις υπολοιπες ωρες στο αυτοματο .1 ωρα ανοιχτη οθονη ετρεχα ενα τεστ για μια καρτα που ηταν τελικα fake .και αρκετο σερφαρισμα και σε 4g και σε wifi Συγνώμη που δεν πείθομαι , αλλά θελω να μου εξηγηςεις κάτι με απλά μαθηματικά. Έπαιζες 2.5 ώρες gaming και ΟΛΑ τα παιχνίδια σου ΜΑΖΙ έχουν συνολική καταναλωςη 9%; Αυτό πως το εξηγείς ; Απο τα στατιστικά σου είναι όλοφανερό ότι η χρήση σου ήταν εντελώς διαφορετική . Ο μόνος που μπορεί να πιστέψει ότι έβγαλες σχεδόν 11 ώρες οθόνη με τόσο βαριά χρήση είναι ο Βαγγέλης :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε δεν χρειάζεται εξηγήσεις το s7 είναι το δεύτερο καλύτερο σε αυτονομία τηλέφωνο μετά το s7 edge Με 2-3 Μαλαματίνες μετά το αρνάκι αύριο μπορεί να παει και πρώτο . ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τέτοια οθοναρα φωτεινή που πραγματικά εκπλησομαι όταν ο φίλος λέει ότι του iphone είναι πιο φωτεινή και πραγματικά το είχα το 6s plus για 15 μέρες και μπορώ να πω ότι η οθόνη του ηταν το πολύ κατώτερη και από όλη τη σειρά s6 δεν το συζητώ καν για την s7 σειρά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξακολουθεις να μπερδεύεις αυτά που γράφεις,όπως και παλαιότερα με τα "shots" και τα αλλά περίεργα που μας έλεγες εδώ μέσα . Άλλο ποια οθόνη είναι φωτεινότερη και άλλο ποια είναι καλύτερη ; Ξεχώρισε τα αυτά τα δυο. Μπορεί και μια κινεζια να έχει φωτεινότερη οθόνη...δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερη στα λοιπά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη του s7 είναι συνολικά καλύτερη , αλλά του iPhone φωτεινότερη . Τι δεν καταλαβαίνεις ; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπεις παρουσίασε ο φίλος αυτά που τον συμφερει με τον 820 και απο ενα site που γνωριζουμε πολυ καλα ότι σπάνια λέει καλη κουβέντα για τα Samsung Ο φίλος δεν έχει ανάγκη να υποστηρίξει κανέναν, καθώς ουτε παιδάκι είναι για να έχει φανατισμό, ούτε θα βάλει κάποιο ευρώ στην τσέπη του αν γράψει κάτι υπέρ της μια ή της άλλης εταιρείας . Διαθέτω 2 νούμερα ...ενα επαγγελματικό και ενα προσωπικό . Στο s7 edge είναι η μια sim και στο iPhone 6s Plus η άλλη. Τα λειτουργώ και τα δυο παράλληλα και έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τα υπέρ και τα κατα της κάθε συσκευής . Μάλιστα το s7 edge που έχω τώρα είναι το δεύτερο που δοκιμάζω . Το πρώτο το είχα πάρει με την προσφορά του πλαισίου και το έδωσα 1 εβδομάδα αργότερα, διότι δεν με ικανοποίησε η υπερευαισθησία του touch καθώς η edge οθόνη . Edited April 30, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Συγνώμη που δεν πείθομαι , αλλά θελω να μου εξηγηςεις κάτι με απλά μαθηματικά. Έπαιζες 2.5 ώρες gaming και ΟΛΑ τα παιχνίδια σου ΜΑΖΙ έχουν συνολική καταναλωςη 9%; Αυτό πως το εξηγείς ; Απο τα στατιστικά σου είναι όλοφανερό ότι η χρήση σου ήταν εντελώς διαφορετική . Ο μόνος που μπορεί να πιστέψει ότι έβγαλες σχεδόν 11 ώρες οθόνη με τόσο βαριά χρήση είναι ο Βαγγέλης :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με 2-3 Μαλαματίνες μετά το αρνάκι αύριο μπορεί να παει και πρώτο . ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξακολουθεις να μπερδεύεις αυτά που γράφεις όπως και παλαιότερα με τα shots και τα περίεργα που μας έλεγες εδώ μέσα . Άλλο ποια οθόνη είναι φωτεινότερη και άλλο ποια είναι καλύτερη ; Μπορεί και μια κινεζις να έχει φωτεινότερη οθόνη ..δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερη στα λοιπά ποιοτικά χαρακτηριστικά . Η οθόνη του s7 είναι συνολικά καλύτερη , αλλά του iPhone φωτεινότερη . Τι δεν καταλαβαίνεις ; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο φίλος δεν έχει ανάγκη να υποστηρίξει κανένα καθώς ουτε παιδάκι είναι για να έχει φανατισμό, ούτε θα βάλει κάποιο ευρώ στην τσέπη του αν γράψει κάτι υπέρ της μια ή της άλλης εταιρείας . Διαθέτω 2 νούμερα ...ενα επαγγελματικό και ενα προσωπικό . Στο s7 edge είναι η μια sim και στο iPhone 6s Plus η άλλη. Τα λειτουργώ και τα δυο παράλληλα και έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τα υπέρ και τα κατα της κάθε συσκευής . Μάλιστα το s7 edge που έχω τώρα είναι το δεύτερο που δοκιμάζω . Το πρώτο το είχα πάρει με την προσφορά του πλαισίου και το έδωσα 1 εβδομάδα αργότερα, διότι δεν με ικανοποίησε η υπερευαισθησία του touch καθώς η edge οθόνη . Βγάζεις ομως ψευτες αλλους χρήστες εκφράζεσαι με ακραίους χαρακτηρισμους και θέλεις να πεισεις όλους τους άλλους οτι εσυ έχεις δικαιο. Όπως και να εχει τα screenshot που έβαλα μιλανε απο μονα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Συγνώμη που δεν πείθομαι , αλλά θελω να μου εξηγηςεις κάτι με απλά μαθηματικά. Έπαιζες 2.5 ώρες gaming και ΟΛΑ τα παιχνίδια σου ΜΑΖΙ έχουν συνολική καταναλωςη 9%; Αυτό πως το εξηγείς ; Απο τα στατιστικά σου είναι όλο φανερό ότι η χρήση σου ήταν εντελώς διαφορετική . Ο μόνος που μπορεί να πιστέψει ότι έβγαλες σχεδόν 11 ώρες οθόνη με τόσο βαριά χρήση είναι ο Βαγγέλης :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με 2-3 Μαλαματίνες μετά το αρνάκι αύριο μπορεί να παει και πρώτο . ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξακολουθεις να μπερδεύεις αυτά που γράφεις όπως και παλαιότερα με τα shots και τα περίεργα που μας έλεγες εδώ μέσα . Άλλο ποια οθόνη είναι φωτεινότερη και άλλο ποια είναι καλύτερη ; Μπορεί και μια κινεζις να έχει φωτεινότερη οθόνη ..δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερη στα λοιπά ποιοτικά χαρακτηριστικά . Η οθόνη του s7 είναι συνολικά καλύτερη , αλλά του iPhone φωτεινότερη . Τι δεν καταλαβαίνεις ; Ακόμα περιμένουμε καμία δεκαριά άτομα το review για την μεγαλύτερη αυτονομία του iphone δεν το βλέπουμε όμως,σου έχουν απαντήσει και άλλα παιδιά η σειρά s6 έχει φωτεινοτερη οθόνη από τα iphone πόσο μάλλον η s7 τώρα για την ποιότητα δεν θα συγκρίνω καν υπάρχει χάσμα .Γράφεις για παλιότερα ποστ θέλοντας να δικαιολογισεις τι;δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά,επί της ουσίας όταν θα ανεβάσεις συγκριτικό τότε θα ξαναπαντησω αυτό που ανέβασες είναι ανύπαρκτο iphonearena μέχρι και ρην κάμερα σε lowlight την έχουν βγάλει καλύτερη του iphone απλά τραγικοι γελάει ο κόσμος μαζί τους μην εκτίθεσαι Μαλαματινα θα πιω και άμα έχει ήλιο θα βλέπω και video στο YouTube εσύ με το iphone θα ψάχνεις καμία σκιά για να απαντήσεις σε κλήση. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Βγάζεις ομως ψευτες αλλους χρήστες εκφράζεσαι με ακραίους χαρακτηρισμους και θέλεις να πεισεις όλους τους άλλους οτι εσυ έχεις δικαιο. Όπως και να εχει τα screenshot που έβαλα μιλανε απο μονα τους. Ρώτησες κανέναν που είναι εςτω και λίγο σχετικός με το αντικείμενο αν έχει πειστεί ότι μπορεί το s7 να βγάλει σχεδόν 11 ώρες οθόνη με την χρήση που περιγράφει ο φίλος; Αντιλαμβάνεσαι το τι γράφεται εδώ μέσα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ρώτησες κανέναν που είναι εςτω και λίγο σχετικός με το αντικείμενο αν έχει πειστεί ότι μπορεί το s7 να βγάλει σχεδόν 11 ώρες οθόνη με την χρήση που περιγράφει ο φίλος; Αντιλαμβάνεσαι το τι γράφεται εδώ μέσα ; Το iphone πόσες ώρες βγάζει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Ακόμα περιμένουμε καμία δεκαριά άτομα το review για την μεγαλύτερη αυτονομία του iphone δεν το βλέπουμε όμως,σου έχουν απαντήσει και άλλα παιδιά η σειρά s6 έχει φωτεινοτερη οθόνη από τα iphone πόσο μάλλον η s7 τώρα για την ποιότητα δεν θα συγκρίνω καν υπάρχει χάσμα .Γράφεις για παλιότερα ποστ θέλοντας να δικαιολογισεις τι;δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά,επί της ουσίας όταν θα ανεβάσεις συγκριτικό τότε θα ξαναπαντησω αυτό που ανέβασες είναι ανύπαρκτο iphonearena μέχρι και ρην κάμερα σε lowlight την έχουν βγάλει καλύτερη του Μαλαματινα θα πιω και άμα έχει ήλιο θα βλέπω και video στο YouTube εσύ με το iphone θα ψάχνεις καμία σκιά για να απαντήσεις σε κλήση. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ εκτίθεμαι ρε Βαγγέλη; Θέλεις να ανασύρω τα μαργαριτάρια που έχεις γράψει στο πρόσφατο παρελθόν για να δούνε ποιος είναι σχετικός . ΕΣΥ μας έλεγες για screen on time σε iPhone με iOS 8 και έκανες μάλιστα και συγκριτικά. ..άσε που επέμενες και τότε :) Επίσης μάλλον δεν διαβάζεις το τι γράφω . Θα πω για χιλιοστή φορά οτι έχω και το s7 edge και το iPhone 6s Plus ...και ενα G4 για να κάθεται . Τι δεν κατάλαβαινεις πάλι; Λοιπόν συνεχίζουμε το flame μετά την Ανάσταση . Αν έχει πολύ ήλιο αύριο θα γράφω απο το s7 edge γιατί απο το iPhone δεν θα βλέπω την τυφλά μου :) Edited April 30, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εγώ εκτίθεμαι ρε Βαγγέλη; Θέλεις να ανασύρω τα μαργαριτάρια που έχεις γράψει στο πρόσφατο παρελθόν για να δούνε ποιος είναι σχετικός . ΕΣΥ μας έλεγες για screen on time σε iPhone με iOS 8 και έκανες μάλιστα και συγκριτικά. Επίσης μάλλον δεν διαβάζεις το τι γράφω . Θα πω για χιλιοστή φορά οτι έχω και το s7 edge και το iPhone 6s Plus ...και ενα G4 για να κάθεται . Τι δεν κατάλαβαινεις πάλι; Οκ το iphone έχει πιο φωτεινή οθόνη καλύτερη και καλύτερη αυτονομία Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ρώτησες κανέναν που είναι εςτω και λίγο σχετικός με το αντικείμενο αν έχει πειστεί ότι μπορεί το s7 να βγάλει σχεδόν 11 ώρες οθόνη με την χρήση που περιγράφει ο φίλος; Αντιλαμβάνεσαι το τι γράφεται εδώ μέσα ; Εγω σου είπα οτι για το edge μιλάω και παράθεσα στοιχεία για το edge. Σου είπα ξανα μην προσπάθεις να βγάλεις λαθος αλλα μελη, ούτε να μας πείσεις ότι η αποψη σου υπερισχυει. Μια χαρα αντιλαμβάνομαι τι γράφεις και το τι λέγετε αλλιως δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου γράψω που δεν το κάνω συχνα. Επειδή είμαστε πολύ ωρα offtopic επαναλαμβάνω οτι τα battery reviews απο τα πλέον αξιόπιστα site το βγάζουν με διαφορά μπροστά από το 6s plus. Ειδικά η έκδοση με τον exynos. Αν εσυ επιμενεις να γενικευεις μπορείς να το κάνεις μεχρι να βαρεθείς. Καλη ανάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts