hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 pm me με το email σας βρηκα για το advance access το βραδακι θα αρχισω να στελνω σε οσους θελουν (μονο με pm διοτι δεν θελω να βρω κανα μπελα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Παιδια καλημερα. Θα ηθελα οποιος μπορει να μοθ προτεινει βιβλια για να αρχισω να διαβαζω για το ECDL. Εχω καλη επαφη με τα προγραμματα αλλα κανωντας μερικα τεστακια διαπιστωσα καποια σημεια που δεν μπορουσα να τα βρω και ετσι λεω να διαβασω και λιγο. Εχετε λοιπον να προτεινετε καμια καλη σειρα βιβλιων? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 ego eixa ena polu kalo pou tis exei kai tis 7 enothtes se mia !! einai v.gkiourdas ekdotikh kai leei ananemomenh ekdosh syllabus 4.0!! emena mou to eixan dosei ap to frontistirio pou eixa paei na doso exetaseis !! alla fantazomai oti to poulane kai se papasothriou ktl !! thn paraskeuh dino expert sto excel !! exei dosei kanenas? xerete posh ora krataei kai ti vash exei (75% einai ) ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Καλημέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά διεύθυνση να κατεβάσω κανά cd ή οτιδήποτε άλλο για εξάσκηση πριν τις εξετάσεις σε ECDL?Please.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 όχι , ακόμη και ένας 11χρονος μπορεί να περάσει τις εξετάσεις, με τη σωστή καθοδήγηση φυσικά. Είναι 7 εξέτασεις της μιας ώρας, κυρίως για το πακέτο προγραμμάτων της Microsoft. Αν περάσεις και τα 7 σου δίνουν το "χρυσό δίπλωμα" Εγώ 11 χρονών το πήρα το ECDL!Φυσικά το πήρα με την αξία μου,μιας και η ψώρα που έχω με τα κινητά και τους υπολογιστές είναι μεγάλη.Ξέρω κάποια άτομα,που ενώ δεν έχουν ιδέα από Η/Υ,δουλεύουν σε μεγαλοεταιρίες!Κι αυτό επειδή "εμπλουτίζουν"το βιογραφικό τους με πράγματα που ενώ για εμάς είναι τόσο γνώριμα,για αυτούς τους ίδιους,είναι "αλαμπουρνέζικα"! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Παιδιά δώστε μου κανα link με exe τεστ.Please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 (?) για την πιστοποίηση γνώσης χειρισμού η/υ στις κρατικές προκηρύξεις χρειάζεται να έχεις ECDL του οποίου η διάρκεια είναι 3 χρόνια απο την ημερομηνία έκδοσης; επίσης διαβάζοντας μια πρόσφατη προκήρυξη, κατάλαβα (σωστά?) οτι η πιστοποίηση χειρισμού η/υ μπορεί να γίνει αν έχεις πτυχίο πληροφορικής απο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο (πρωην ΤΕΛ, νυν ΤΕΕ αν δε κάνω λάθος), ανεξαρτήτου έτους αποφοιτήσεως. (δηλαδή ένας απόφοιτος ΤΕΛ απο το 1997 με ειδικότητα Χειριστή Η/Υ, μπορεί να έχει την κατάλληλη πιστοποίηση για κρατικές προκηρύξεις). Είναι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ναι και πανεπισήμιο ή ΤΕΙ με έναν αριθμό μαθημάτων πληροφορικής, αριθμό τωνοπίο δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Κάποιες σχολές δίνουν βεβαίωση-πιστοποιητικό ότι τα τάδε μαθήματα που παρακολούθησες αντιστοιχούν σε γνώση χειρισμού Η/Υ οπότε γλιτώνεις το "άγχος" να πρέπει να καταθέσεις αναλυτική βαθμολογία και να περιμένεις το αν θα αναγνωριστεί στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 στην περίπτωση όμως που έχει κάποιος απολυτήριο "Προγραμματιστή Η/Υ Τεχνικού Λυκείου" (τίτλος όπως ακριβώς αναγράφει μέσα στις προκηρύξεις) τότε δε χρειάζεται να έχει κάποια βεβαίωση απο το Λύκειο, παρα μόνο το απολυτήριό του. Έτσι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Κάπου αναφέρουν ποιά ακριβώς πτυχία αναγνωρίζονται. Θα το ψάξω και θα το παραθέσω. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο ποιο φτηνός τρόπος για να πάρω μια πιστοποιήση? Έχει διάφορα πτυχία που αναγνωρίζονται ποιο συμφέρει ποιο πολύ ?. Επίσης στην σχολή μου έχω κάνει 3 μαθήματα για Η/Υ και ένα για Autocad που έιναι ηλεκτρονική σχεδίαση.Υπάρχει περίπτωση να το αναγνωρίσουν και αυτό ώστε να πιάσω τα 4 που απαιτούνται για να γλυτώσω την πιστοποίηση? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Εμένα αναγνωρίζουν ως μαθήματα Η/Υ και το autocad και την ανάλυση κατασκευών με Η/Υ οπότε δε θα έχεις πιστεύω πρόβλημα ούτε εσύ ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Έχει κανείς τίποτα pdf για το 2003 και το 2007 γιατί τα χα στο παλιό δίσκο που καταστράφηκε; Θα του είμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 εχω ενα σιντακι απο ενα βιβλιο και με τις 7 ενοτητες.λογικα αυτο δε θελεις; υγ.κι επειδη σε βλεπω οφλαιν και δεν ξερω ποτε θα μπεις ,στειλε μου καλυτερα ενα σουμουσου αν ειμαι εγω οφ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Freak, είμαι στον Πόρο, σήμερα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη, αν είναι να μου το δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 παιδία θα πάω να δόσω το world 21 δεκέμβρη και θέλω κάποιο βιβλίο να διαβάσω αν υπάρχει!!!και αν υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα να εξασκηθώ λίγο!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Καλημέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά διεύθυνση να κατεβάσω κανά cd ή οτιδήποτε άλλο για εξάσκηση πριν τις εξετάσεις σε ECDL?Please.... Πριν λιφο καιρο τελειωσα και εγω το ecdl..Πια ενοτητα δινεις?Τεστακια στο internet εχει μονο για την ενοτητα της θεωριας..Τεστ μπορεις να παρεις απο το φροντηστηριο δεν σου δινουν? Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο ποιο φτηνός τρόπος για να πάρω μια πιστοποιήση? Έχει διάφορα πτυχία που αναγνωρίζονται ποιο συμφέρει ποιο πολύ ?. Εγω το πιο γρηγορο που ξερω ειναι το MOS Δεν ξερω ομως αν το διδασκουν στα φροντιστηρια εκει..Επισης μπορεις να πας σε ταχωρυθμα τμηματα ecdl! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 megaliteri apati tou aiwna afto to ecdl pas skas lefta na mathis ti ? na grafis word kai excell ? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Τελικα τι έγινε με την ανανέωση του ECDL; Ισχυει; Θα πρεπει να δωσουμε ξανα; (αν εχει απαντηθει συγγνωμη δεν κοιταξα) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 megaliteri apati tou aiwna afto to ecdl pas skas lefta na mathis ti ? na grafis word kai excell ? Εχεις αποδειξεις? φιλικα, Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 megaliteri apati tou aiwna afto to ecdl pas skas lefta na mathis ti ? na grafis word kai excell ?Τι ακριβώς θα ήθελες να μάθεις από μια πιστοποίηση πληροφορικής; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 to CAMBRIDGE ειναι το ιδιο αναγνωρισμενο;; ποσο πληρωνεται εξεταστρα για μια ενοτητα στο ecdl? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 to ecdl expert exei noima na to apoktiseis;ti pleonektimata exei se sxesi me to core;episeis poso xrono xreiazete; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Τελικα τι έγινε με την ανανέωση του ECDL; Ισχυει; Θα πρεπει να δωσουμε ξανα; (αν εχει απαντηθει συγγνωμη δεν κοιταξα) ..............:blink:....................???? Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts