snik Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 παλια οταν παταγα ctrl+alt+delete μου εβγαζε και αλλες επιλογες αλλα τωρα βγαζει μονο ενα παραθυρο που λεει μονο εργασια και τι εργασιες εχω ανοιχτες πλαια ειχε και κατι αλλες καρτελες πανω ξερετε πως μπορω να το διωρθωσω εχω winxp profesional Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 δηλαδη δεν σου βγαζει τα tabs : processes,performance,networking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 ακριβως αυτο δεν υπαρχουν τα tabs : processes,performance,networking Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Είσαι administrator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Λοιπόν είναι πολύ παράξενο αλλά μου έχει τύχει και κουλάθηκα όταν κατάλαβα πού οφείλεται. Άνοιξε το task manager όπως ξέρεις και κάνε double click οπουδήποτε στην εξωτερική περίμετρο του παραθύρου και θα επανέλθει το view που ήξερες. Κάνε το ίδιο ξανά στο αριστερό ή το δεξί όριο του παραθύρου και θα έχεις εναλλαγή της απλοποιημένης ή της κανονικής όψης. Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 ευχαριστω OveLix φιλε μου πραγματι πολυ κουφο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 katalava ti egine.. padws den htan koufo..egw tha to eixa skeftei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts