apoag Δημοσιεύτηκε March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2016 Καλησπέρα και καλό μήνα. Πέρσι οταν αποφάσισα να αγοράσω κινητό είχα ζητήσει βοήθεια από εδώ και με μεγάλη επιτυχία είχα καταλήξει στο lenovo a806 το οποιο με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Οπότε τώρα που θέλω να πάρω κινητό για την κοπέλα μου ζητάω βοήθεια πάλι. Λοιπόν ψάχνω ενα κινητό μέχρι 300-350 ευρώ μικρότερο απο 5 '' αυστηρά ( περιπου 4,6- 4,7 καλά είναι ). κυρίως με ενδιαφέρει κάμερα, ταχύτητα ( να μην κολλάει ) και ποιότητα κατασκευής. Δεν ξέρω τι γίνεται με Κίνα όπως είχα πάρει πέρσι εγω απo vickmall λόγω capital control οπότε αν μπορείτε πέιτε απόψεις και για Ελλάδα και για Κίνα. thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 To μονο που μου ερχετε με τετοιο μεγεθος στην ελλαδα ειναι το z5 compact το οποιο ειναι πολυ καλο Απο κινα παιρνεις τωρα παρα τα cc αλλα δεν ξερω να σου πω τιποτα αλλο δεν εχω παρει ποτε απ εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εχει ήδη το z3 compact ( αν και με σπασμένη οθόνη - μάλλον θα το φτιάξει) και είναι ικανοποιήμενη αλλά της το δίνουν από την δουλειά την δυνατότητα να αλλάξει ένα αρχαιό που έχει ( όχι smartphone) .... μην πάρει 2 σχεδόν ίδια. Ευχαριστώ και πάλι. Από Κίνα πάντως αφού γίνεται θα της πω να πάρει αν θέλει... έχω πάρει 2 έγω και ήταν όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εχει ήδη το z3 compact ( αν και με σπασμένη οθόνη - μάλλον θα το φτιάξει) και είναι ικανοποιήμενη αλλά της το δίνουν από την δουλειά την δυνατότητα να αλλάξει ένα αρχαιό που έχει ( όχι smartphone) .... μην πάρει 2 σχεδόν ίδια. Ευχαριστώ και πάλι. Από Κίνα πάντως αφού γίνεται θα της πω να πάρει αν θέλει... έχω πάρει 2 έγω και ήταν όλα μια χαρά. A3 2016 4.7" 210 στο σκρουτζ και σου μένουν και 140 πολυ Καλή κάμερα πολυ premium συσκευή αλουμίνιο γυαλί πολυ κομψό και πανέμορφο πανέμορφη οθόνη παρα πολυ Καλή κάμερα . . .μπορείς με την πρώτη ευκαιρία να επισκεφτείς public γερμανός πλαίσιο κοτσοβολος κ.ο.κ απο τις γνωστές αλυσίδες και να το δεις. Εγω πάντως εντυπωσιάστηκα. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Από ότι βλέπω και από κριτικές τα πάει περίφημα... θα το έχω κατα νού. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Πραγματικά στο μέγεθος κινητού που ψάχνεις οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες. Κατά φθίνουσα σειρά σε τιμή: Το καλύτερο για μένα είναι το Z5 compact. Επόμενο το Samsung Galaxy Alpha το οποίο είναι λιγάκι παλιό και ως εκ τούτου έχει το παλιό και ίσως λιγάκι προβληματικό touchwiz. Μετά είναι το κινητό που ήδη έχει (Z3 compact). Και μετά το πιο φθηνό Samsung Galaxy A3 (2016) το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά καλό. Αν κοιτάξεις σε τουλάχιστον 5 ίντσες θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές. Από κει και πέρα έχετε και την επιλογή να δώσετε το Z3 compact και να πάρετε για πρώτο κινητό το Z5 compact ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Εγώ το ξέρω ότι αν πάμε σε 5αρι θα έχουμε πολλές επιλογές....αλλά δεν θα το χειρίζομαι εγώ οπότε.... Δεν κάνεις αν μπορείς και καμιά πρόταση για 5αρι μπας και... Υποθέτω εκεί συμφέρει να δούμε Κίνα.....Ευχαριστώ πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μέχρι 5 ίντσες από skroutz έχεις πάλι από ακριβότερο προς φθηνότερο: HTC One A9, Samsung Galaxy A5 (2015), Huawei P8 Lite, Samsung Galaxy J5. Από Κίνα έχεις: OnePlus X (με επίσημη υποστήριξη για Ελλάδα), Xiaomi Mi4c, Xiaomi Redmi 3. Μετά αν πας σε 5,1 ή 5,2 ίντσες έχεις και επιλογές για flagship smartphones όπως το Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6, Huawei P8 και από Κίνα το Xiaomi Mi5 που βγήκε την προηγούμενη βδομάδα. Πάντως το μέγεθος μέχρι ένα σημείο συνηθίζεται να το ξέρεις. Εγώ την γυναίκα μου της πήρα το Huawei P8 και πριν είχε Samsung Galaxy S4 Mini. Από τις 4,3 στις 5,2 ίντσες. Στην αρχή της φάνηκε περίεργο αλλά το συνήθισε γρήγορα και πλέον δεν της βγαίνουν και τα μάτια να διαβάζει άρθρα και mail και όλα τα υπόλοιπα. Φυσικά όμως είναι και στο προσωπικό γούστο του καθενός. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 To p8 lite και το mi4c τα τσεκαρα σημερα το πρωι.... Θα ριξω μια ματια και στα αλλα... Και εγω θεωρω οτι δεν ειναι μεγαλη διαφορα.... Αλλα περι ορεξεως.... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 παρε στη φιλη σου το μαζεμενο redmi 3 $140 και μην της πεις οτι ειναι 5" πες της ειναι 4.7" Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 παρε στη φιλη σου το μαζεμενο redmi 3 $140 και μην της πεις οτι ειναι 5" πες της ειναι 4.7" Εσύ το τέντωσες... είπαμε να την βολέψει στο χέρι κανένα μεγαλύτερο αλλά μην την περνάμε και για χαζή... Θα τα έχει δίπλα δίπλα με το Z3 compact και δεν θα καταλάβει ότι μεγαλύτερο από 4,7;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Εσύ το τέντωσες... είπαμε να την βολέψει στο χέρι κανένα μεγαλύτερο αλλά μην την περνάμε και για χαζή... Θα τα έχει δίπλα δίπλα με το Z3 compact και δεν θα καταλάβει ότι μεγαλύτερο από 4,7;;; καθολου δεν το τεντωσα. και γιατι να το συγκρινει με το z3 που ειναι 4.6 και να μην το συγκρινει με αλλες συσκευες 4.7 εφοσον με 4.7" ειναι οκ? και εννοειται οτι καποια στιγμη θα μαθει οτι το redmi 3 εχει 5" οθονη, αλλα για δειτε τις διαστασεις και το βαρος. μιλαμε για αμελητεα-αστεια διαφορα. κλικ εδω ας δει το redmi 3 κι αν δεν της κανει, ας παρει οτι αλλο υπερτιμημενο ή underpowered κρινει οτι τη βολευει την κοπελα. Edited March 2, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 καθολου δεν το τεντωσα. και γιατι να το συγκρινει με το z3 που ειναι 4.6 και να μην το συγκρινει με αλλες συσκευες 4.7 εφοσον με 4.7" ειναι οκ? και εννοειται οτι καποια στιγμη θα μαθει οτι το redmi 3 εχει 5" οθονη, αλλα για δειτε τις διαστασεις και το βαρος. μιλαμε για αμελητεα-αστεια διαφορα. κλικ εδω Προφανώς δεν διάβασες τα προηγούμενα post και το τι ζητάει ο @apoag γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ με το Z3 compact. Με αυτά που λες φαίνεται ότι απλά μπήκες για να γράψεις για το Xiaomi Redmi 3 που μάλλον συμπαθείς πολύ. Και αν δεν το είδες.. το έχω ήδη προτείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Εχει ήδη το z3 compact ( αν και με σπασμένη οθόνη - μάλλον θα το φτιάξει) και είναι ικανοποιήμενη αλλά της το δίνουν από την δουλειά την δυνατότητα να αλλάξει ένα αρχαιό που έχει ( όχι smartphone) .... μην πάρει 2 σχεδόν ίδια. Ευχαριστώ και πάλι. Από Κίνα πάντως αφού γίνεται θα της πω να πάρει αν θέλει... έχω πάρει 2 έγω και ήταν όλα μια χαρά. Εγώ το ξέρω ότι αν πάμε σε 5αρι θα έχουμε πολλές επιλογές....αλλά δεν θα το χειρίζομαι εγώ οπότε.... Δεν κάνεις αν μπορείς και καμιά πρόταση για 5αρι μπας και... Υποθέτω εκεί συμφέρει να δούμε Κίνα.....Ευχαριστώ πάντως.... Μέχρι 5 ίντσες από skroutz έχεις πάλι από ακριβότερο προς φθηνότερο: HTC One A9, Samsung Galaxy A5 (2015), Huawei P8 Lite, Samsung Galaxy J5. Από Κίνα έχεις: OnePlus X (με επίσημη υποστήριξη για Ελλάδα), Xiaomi Mi4c, Xiaomi Redmi 3. Μετά αν πας σε 5,1 ή 5,2 ίντσες έχεις και επιλογές για flagship smartphones όπως το Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6, Huawei P8 και από Κίνα το Xiaomi Mi5 που βγήκε την προηγούμενη βδομάδα. Πάντως το μέγεθος μέχρι ένα σημείο συνηθίζεται να το ξέρεις. Εγώ την γυναίκα μου της πήρα το Huawei P8 και πριν είχε Samsung Galaxy S4 Mini. Από τις 4,3 στις 5,2 ίντσες. Στην αρχή της φάνηκε περίεργο αλλά το συνήθισε γρήγορα και πλέον δεν της βγαίνουν και τα μάτια να διαβάζει άρθρα και mail και όλα τα υπόλοιπα. Φυσικά όμως είναι και στο προσωπικό γούστο του καθενός. ;) Προφανώς δεν διάβασες τα προηγούμενα post και το τι ζητάει ο @apoag γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ με το Z3 compact. Με αυτά που λες φαίνεται ότι απλά μπήκες για να γράψεις για το Xiaomi Redmi 3 που μάλλον συμπαθείς πολύ. Και αν δεν το είδες.. το έχω ήδη προτείνει. @Kozi0 βεβαιως και τα διαβασα και καταλαβα οτι (α) δε θελει να παρει z3 compact διοτι εχει ηδη και δε θελει το ιδιο και (β) ζηταει προτασεις και για 5 ιντσες επισης ειδα οτι εχεις προτεινει στο σχολιο σου αρκετες συσκευες, οποτε ο ενδιαφερομενος ισως δεν ξερει που να εστιασει αν δεν τις ψαξει αναλυτικα. εγω ανεφερα μια μονο συσκευη. αν αυτο σε μπερδευει, εδω ειμαστε για διευκρινισεις. γενικα, συμπαθω την ενιοτε πιο ταιριαστη συσκευη. ελπιζω εστω αυτο να ειναι κατανοητο. Edited March 2, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί προτείνεις να κοροϊδέψει την κοπέλα του παίρνοντάς την 5ιντσο και να της πει ότι είναι 4,7. Δηλαδή πιστεύεις ότι θα το έχει δίπλα δίπλα με το Z3 compact που ήδη έχει και δεν θα καταλάβει ότι είναι μεγαλύτερο από 4,7 που της είπε; Αυτό το κομμάτι δεν καταλαβαίνω. Το αν ένα κινητό όπως το redmi 3 έχει πολύ καλή αναλογία οθόνης - σώματος δεν αλλάζει το ότι η οθόνη του είναι μεγαλύτερη από ένα άλλο που έχει μικρότερη οθόνη. Παράδειγμα, βάζω το Huawei P8 της γυναίκας μου πάνω στο OnePlus 2 μου και η διαφορά στο μέγεθός τους είναι αμελητέα αν κρίνεις την 5,2 με την 5,5 ίντσες οθόνη. Αν όμως τα πιάσεις στο χέρι το Huawei P8 είναι πολύ πιο εύκολο στον χειρισμό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται να κοροϊδέψει την κοπέλα του για να της πάρει μεγαλύτερο κινητό. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να την πάει σε ένα κατάστημα, να πιάσει στα χέρια και 5 και 5,2 ίντσες κινητό και αν την βολεύει μετά διαλέγουν και συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) XAXAXAAXAX αυτο σκέφθηκα κατευθείαν όταν διάβασα το μνμ... οτι θα το συγκρίνει με το z3. Προφανώς ο φίλος ( ο οποίος παρεπιπτόντως μου είχε προτείνει πέρσι το α806 που έχω) εννοεί ότι μόλις το δεί δεν θα της κακοφανεί και θα το συνηθισει....το σκέφτηκα και εγώ για αυτό ρωτάω για 5αρια αλλά να μην της το πώ καν δεν παίζει γιατί μετα αν δεν της αρέσει τι θα το κάνω; το μόνο κακό είναι ότι έχει σαν δείγμα το δικό μου που έχει κάμποσα περιθώρια... Edited March 2, 2016 by apoag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) @Kozi0 ειμαι παλιοχαρακτηρας και τον ωθω στην εγκληματικοτητα :happy: στο καταστημα δε θα βγαλει ακρη. απο μοντελο σε μοντελο διαφερει. εχει πενταρια παντοφλες και πενταρια πολυ μαζεμενα σε διαστασεις (και βαρος). @apoag αυτο ακριβως. δωσε της να καταλαβει οτι ειναι αρκετα μαζεμενο για 5" και δειξε της απο το λινκ που εβαλα και πιο πανω οτι παιζει με τα χιλιοστα. αν παρολα αυτα επιμενει, τοτε πασο. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Edited March 2, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) xaxaxaxaxa Αυτό έχω σκοπό να κάνω. Αν και να σου πώ την αλήθεια έμενα μου γυάλισαν τα one plus x , Mi4c , p8 lite και μετα το redmi 3 αναλόγα με το που προσανατολίζεται... Edited March 2, 2016 by apoag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 @Kozi0 ειμαι παλιοχαρακτηρας και τον ωθω στην εγκληματικοτητα :happy: στο καταστημα δε θα βγαλει ακρη. απο μοντελο σε μοντελο διαφερει. εχει πενταρια παντοφλες και πενταρια πολυ μαζεμενα σε διαστασεις (και βαρος). @apoag αυτο ακριβως. δωσε της να καταλαβει οτι ειναι αρκετα μαζεμενο για 5" και δειξε της απο το λινκ που εβαλα και πιο πανω οτι παιζει με τα χιλιοστα. αν παρολα αυτα επιμενει, τοτε πασο. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Μας τα αλλάζεις τώρα... τελοσπαντων δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω και καμία προσωπική διαφορά μαζί σου. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε τον συμφορουμίτη να διαλέξει το καλύτερο, για τις ανάγκες της κοπέλας του, κινητό και νομίζω το έπιασε το νόημα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μας τα αλλάζεις τώρα... τελοσπαντων δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχω και καμία προσωπική διαφορά μαζί σου. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε τον συμφορουμίτη να διαλέξει το καλύτερο, για τις ανάγκες της κοπέλας του, κινητό και νομίζω το έπιασε το νόημα.. ;) δεν αλλαξα τιποτα. ο φιλος αντιληφθηκε μεμιας το νοημα. δεν αλλαζω την καταθεση μου. εγω τον σκοτωσα :happy: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoag Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 το θέμα είναι οτι βγάλαμε άκρη... και θα λάβουμε υπόψιν μας και τον πρότερο έντιμο βίο σου.... τσέκαρα πρίν το mi5... μήπως να περιμέναμε λίγο και να ανεβαίναμε κανα 0,1 - 0,2 ιντσες ακόμα....; Τούμπανο είναι το άτιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Να συμπληρώσω και μια επιλογή ακόμα στις 5 ίντσες που μου διέφυγε. Το Xiaomi Mi4S που παρουσιάστηκε μαζί με το Mi5 και ουσιαστικά είναι ένα Mi4C με μεταλλική κατασκευή και μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts