thanos601 Δημοσιεύτηκε March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2016 Καλησπέρα σας, βρίσκομαι στην αναζήτηση smartphone και σε λίγες μέρες (ακόμα και σήμερα αν καταλήξω κάπου) θα προβώ στην αγορά. Η χρήση θα είναι κατά 80% σερφάρισμα , 15% διάφορες εφαρμογές (όχι βαριές τύπου facebook) και 5% games ( έως και καθόλου). Γύρω στις 5 ίντσες (σίγουρα όχι πιο κάτω) , ικανοποιητική-αξιοπρεπής κάμερα και ό,τι άλλο (εφόσον υπάρχει) καλό που δεν μου έρχεται στο μυαλό ευπρόσδεκτο :D Maximum Budget=200 (εκτός και αν με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει κάτι τόοοοοοσο πολυ :) ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Με τα κριτηρια που θετεις, μπορεις να οας σε κατι φτηνοτερο. Π.χ. Samsung J5, Lg G3 (εκδοση με 16gb rom και 2gb ram), Huawei P8 Lite... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos601 Δημ. March 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Με τα κριτηρια που θετεις, μπορεις να οας σε κατι φτηνοτερο. Π.χ. Samsung J5, Lg G3 (εκδοση με 16gb rom και 2gb ram), Huawei P8 Lite... Η αλήθεια είναι τα έχω δει τα παραπάνω (j5, p8 lite) και δεν μου άρεσαν εμφανισιακά (για το μεν p8 μου φάνηκε σκοτεινή η οθόνη του , για το δε j5 απλά μου φαίνεται ίδιο με τόσα άλλα samsung ) . Το g3 των 2 ram δεν εξακολουθεί να έχει θέματα λόγω αναλυσης-ραμ-επεξεργαστή; Επίσης, σε ποιό site είναι φθηνότερο από το α5; (Στο σκρουτζ σίγουρα δεν είναι) Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Με τα κριτηρια που θετεις, μπορεις να οας σε κατι φτηνοτερο. Π.χ. Samsung J5, Lg G3 (εκδοση με 16gb rom και 2gb ram), Huawei P8 Lite... Το a5 είναι πολύ καλύτερο απο το j5 p8 lite σε όλα το g3 είναι καλύτερο(με τα 3g μνήμη Αλλά και 60 ευρω πανω απο το budget σου) και απο τα 3 Αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο και λίγο άσχημο. Αυτα Edited March 1, 2016 by GDoakos Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos601 Δημ. March 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Οπότε πάω για α5 .. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Προσωπικά έχω το LG G2 αρκετά χρόνια και μπορώ να πω, πως είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από την εταιρεία. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω συσκευή και κοιτάω έντονα το LG G3 λόγω χαμηλότερου κόστους από το LG G4 που βγαίνει στα 320 και φεύγα ευρώ. Νομίζω ότι αξίζει να βγείς λίγο από το budget σου για το LG G3 . Εγώ εκεί θα πήγαινα. Πολοί γνωστοί μου έχουν πάρει Samsung (κατηγορία S4 - S5 και όχι μόνο) αλλά όλο γκρίνιες ακούω τύπου δεν κάνει αυτό, δεν κάνει εκοίνο ...κολάει κλπ κλπ! Τώρα δική σου η επιλογή. Edited May 19, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Οπότε πάω για α5 .. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D Πριν το παρεις δες και το flex 2 λιγο ακριβοτερο και το eizu m2 note λιγο φτηνοτερο που ειναι και τα 2 πολυ καλα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 a3 2016 από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 a3 2016 από εμένα. Το οποίο έχει 100€ πάνω από το πόσο που διαθέτει... Αν δεν έχεις θέμα με διαστάσεις πήγαινε σε flex2. Με κάτω από 200€ θα κοίταζα το p8 lite καθώς δεν μου αρέσει ο επεξεργαστής του Α5. Αν τώρα θες μέταλλο πήγαινε στο Α5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 220 ευρώ κοστίζει. Νέο κινητό και παρόλο το 1,5 gb ram ρολλάρει πολύ καλά. Επίσης έχει και πολύ δυνατή μπαταρία. Το θεωρω αρκετά καλύτερη επιλογή από το Α5 2015. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το 4,7" αξίζει φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 220 ευρώ κοστίζει. Νέο κινητό και παρόλο το 1,5 gb ram ρολλάρει πολύ καλά. Επίσης έχει και πολύ δυνατή μπαταρία. Το θεωρω αρκετά καλύτερη επιλογή από το Α5 2015. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το 4,7" αξίζει φίλε :) Mia culpa. Νόμιζα ότι έκανες λάθος και εννοούσες το a5 μιας και θέλει από 5 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Mia culpa. Νόμιζα ότι έκανες λάθος και εννοούσες το a5 μιας και θέλει από 5 και πάνω. no problema mi amigo :P Όντως θέλει 5άρι απλά θεωρώ πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο για αυτό το συνέστησα! Αν θες αποκλειστικά 5++ νομίζω το p8lite είναι η καλύτερη επιλογή φίλε μου :) Θα πάρει και marshmallow! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos601 Δημ. March 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπέρα παίδες συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση , (με έφαγαν τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια :P ) Λοιπόν έχουμε και λέμε: Πήγα σε vodafone ,wind , cosmote , germano, plaisio και public και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρήκα το flex 2 για να έχω μια εικόνα από κοντά. Γιατί έτσι; Τι συμβαίνει με αυτή τη συσκευή; Τέλοσπαντων μάλλον θα πάω για α5 καθώς μόνο αυτό με ικανοποιεί απο άποψη ιντσών ( οι 4.7 που προτείνατε μου φαίνονται λίγες πλέον , αν και 0,3 ίντσες δεν μου αρέσει ακόμα και αυτή η ''μικρή'' διαφορά) , εμφάνισης και χαρακτηριστικών και από τη στιγμή που δε μπορώ να βρώ κάπου το flex 2 από κοντά δε ξέρων κατά πόσο θα μου αρέσει το ίδιο από κοντά ( μου φαίνεται πανέμορφο από τις εικόνες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts