Jump to content

Μηνύματα μικρότερα απο 10 χαρακτήρες...

bel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα δεν είναι κάποιο bug.Αλλά μήπως είναι και λίγο υπερβολικό;Πιστεύω οτι μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις οπου μπορούμε να απαντήσουμε μονολεκτικά,για παράδειγμα ενα ναι, η ενα οχι ορισμένες φορές είναι αρκετό.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Σίγουρα δεν είναι κάποιο bug.Αλλά μήπως είναι και λίγο υπερβολικό;Πιστεύω οτι μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις οπου μπορούμε να απαντήσουμε μονολεκτικά,για παράδειγμα ενα ναι, η ενα οχι ορισμένες φορές είναι αρκετό.

ναι, σ ευχαριστώ

όχι, άντε πνίξου :p

με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται "γνωστά φαινόμενα", ενώ αν πρέπει να απαντήσετε μονολεκτικά, κάντε το λίγο πιό "περιγραφικά" :) όπως στα 2 παραδείγματά μου :p

με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται "γνωστά φαινόμενα", ενώ αν πρέπει να απαντήσετε μονολεκτικά, κάντε το λίγο πιό "περιγραφικά" :) όπως στα 2 παραδείγματά μου :p

Έχεις δίκιο, συμφωνώ μαζί σου

:p

Στην πράξη θα φανεί.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Στην πράξη θα φανεί.

Μπορείς να το εκλάβεις με διαφορετικό τρόπο. Π.χ. όπως ήταν όταν κάναμε γλώσσα στο δημοτικό και η δασκάλα μας ζητούσε να μη δίνουμε μονολεκτικές απαντήσεις αλλά ολοκληρωμένες. Για παράδειγμα το όχι, μπορεί να γίνει, όχι δεν υπάρχει πρόβλημα και το ναι, ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Το ζήτημα είναι να εξαλειφθούν διάφορα φαινόμενα (ή έστω να αποθαρρυνθούν) τα οποία περιείχαν απαντήσεις σε αυτό το στυλ:

:X

Τα οποία προφανώς δεν έχουν κάποιο περιεχόμενο και ας υποτίθεται ότι λένε πολλά. Έφθασε η στιγμή να θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε σε forum και όχι σε chat. Ναι, δεν αντιλέγω. Θα δείξει. Κάθε μήνυμα 10 χαρακτήρων μαρκάρεται με ειδικό tag και είναι υποψήφιο για delete :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να το εκλάβεις με διαφορετικό τρόπο. Π.χ. όπως ήταν όταν κάναμε γλώσσα στο δημοτικό και η δασκάλα μας ζητούσε να μη δίνουμε μονολεκτικές απαντήσεις αλλά ολοκληρωμένες.

παιδικά τραύματα, ε?

θα συμφωνήσω όμως με τον bel. Το "feature" αυτό είναι νομίζω υπερβολικό και αρκετά ενοχλητικό.

edit: Γιατι δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράφουμε διπλά πόστ?

Μπορείς να το εκλάβεις με διαφορετικό τρόπο. Π.χ. όπως ήταν όταν κάναμε γλώσσα στο δημοτικό και η δασκάλα μας ζητούσε να μη δίνουμε μονολεκτικές απαντήσεις αλλά ολοκληρωμένες. Για παράδειγμα το όχι, μπορεί να γίνει, όχι δεν υπάρχει πρόβλημα και το ναι, ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Το ζήτημα είναι να εξαλειφθούν διάφορα φαινόμενα (ή έστω να αποθαρρυνθούν) τα οποία περιείχαν απαντήσεις σε αυτό το στυλ:

Τα οποία προφανώς δεν έχουν κάποιο περιεχόμενο και ας υποτίθεται ότι λένε πολλά. Έφθασε η στιγμή να θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε σε forum και όχι σε chat. Ναι, δεν αντιλέγω. Θα δείξει. Κάθε μήνυμα 10 χαρακτήρων μαρκάρεται με ειδικό tag και είναι υποψήφιο για delete :p

--------------

--------------

Καλά, αστειεύομαι φυσικά. :p

Alfa 156, δεν το θεωρώ υπερβολικό, ίσως γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γράψει κείμενο μικρότερο από... 50 χαρακτήρες ακόμη και αν κάτι είναι... πολύ απλό. Δεν ξέρω, ίσως είμαι πολυλογάς. Το θέμα φυσικά είναι να βρούμε ένα μέσο όρο. Η λογική του συγκεκριμένου συστήματος είναι η αποθάρρυνση της δημιουργίας μηνυμάτων που περιέχουν μονολεκτικές ή/και ανούσιες απαντήσεις. Το ναι, είναι αρκετό μερικές φορές, τις περισσότερες όμως δεν είναι. Τώρα, αν αυτοί που αποθαρρυνθούν είναι λιγότεροι από αυτούς που θα βρουν αυτό το μέτρο ενοχλητικό ενοχλητικό, τότε φυσικά θα επανέλθει σταδιακά το no limit policy. Δοκιμάζουμε, κρίνουμε και βλέπουμε τα μετρήσιμα πλέον αποτελέσματα σε μερικές ημέρες. Γι αυτό άλλωστε στην αρχική μου ανακοίνωση ανέφερα ότι το forum το βλέπω αυτή τη στιγμή ως παιχνίδι. Αλλάζουν πράγματα εκεί έξω και διορθώνονται κάποια άλλα. Από εχθές μέχρι σήμερα έχουν προστεθεί γύρω στις 200 γραμμές κώδικα εδώ και εκεί για τη λύση διαφόρων μικρό-bugs και τη δημιουργία / βελτίωση των features...

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ ενοχλητικο αυτο το 10 χαρακτηρες μηνυμα

μερικες φορες και με μονολεκτικες απαντησεις κανουμε τη δουλεια μας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=738101#post738101

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

πολυ ενοχλητικο αυτο το 10 χαρακτηρες μηνυμα

μερικες φορες και με μονολεκτικες απαντησεις κανουμε τη δουλεια μας

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=738101#post738101

άμα μιλάω εγώ, με λένε γκρινιάρη....:mad::mad::mad:

Και σπαστικό/μη χρήσιμο να σας φαίνεται, τόσο πολύ βαριέστε να γράψετε πχ ένα "όχι, δε μπορεί να γίνει αυτό";

10 χαρακτήρες είναι όλοι κι όλοι... Δηλαδή έλεος...

Λες και σας είπε κανείς να γράψετε 3 σελίδες έκθεση κάνετε...

Εχμ... Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό Bayern7

Έχει δώσει ο Wappy αρκετά παραδείγματα σωστής χρησιμοποίησης του συγκεκριμένου feature...

Και σπαστικό/μη χρήσιμο να σας φαίνεται, τόσο πολύ βαριέστε να γράψετε πχ ένα "όχι, δε μπορεί να γίνει αυτό";

einai k ayto mia swsth apopsi ! ;)

δεν κατάλαβα? δεν είμασταν μια χαρά δηλαδή πρίν? πρέπει σώνει και καλά να γράφουμε 10 χαρακτήρες? γιατί κάνουμε την ζωή μας πιο δύσκολη?

δεν κατάλαβα? δεν είμασταν μια χαρά δηλαδή πρίν? πρέπει σώνει και καλά να γράφουμε 10 χαρακτήρες? γιατί κάνουμε την ζωή μας πιο δύσκολη?

Αν γίνεται η ζωή σου δύσκολη, όταν πρέπει να γράψεις 10 χαρακτήρες αντί για 3, πάω πάσο... Δεν έχω κάτι άλλο να πω... :confused:

μήπως το κουράσαμε λίγο αυτό με τους 10 χαρακτήρες..?? :whistle:

get used to it...και ασχοληθείτε με κάτι πιο εποικοδομητικό...

μήπως το κουράσαμε λίγο αυτό με τους 10 χαρακτήρες..?? :whistle:

get used to it...και ασχοληθείτε με κάτι πιο εποικοδομητικό...

Συμφωνώ απόλυτα, δηλαδή έλεος, πόσες φορές γράφετε κατι με λιγότερους απο 10 χαρακτήρες;;! Και όταν μιας στις τόσες συμβαίνει κατι τετοιο δεν χάιηκε ο κόσμος να βάλετε ενα smilie να φτάσετε τους 10...

Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος... Αν χρειάζεται να γράψει 10 χαρακτήρες (χαρακτήρες, όχι παραγράφους, ούτε καν λέξεις) αντί για 3! :wacko:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος... Αν χρειάζεται να γράψει 10 χαρακτήρες (χαρακτήρες, όχι παραγράφους, ούτε καν λέξεις) αντί για 3! :wacko:

συμφωνώ απόλυτα. Κανένα άλλο πιο χρήσιμο feature δεν υπήρχε?