trifos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το παρήγγειλα τελικά! http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-375046.html πριν 2 ημέρες η παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν tracking number. θα βάλουν και τον ευρωπαϊκό φορτιστή. εαν το σταματήσουν τελωνείο τι πληρώνεις; έχει τύχει σε κανέναν; Εξαρτάται τι έχεις μιλήσει με τον πωλητή.εγω π.χ. ειχα πληρώσει + 28-30 ευρω για αποστολή eu express οπως μου πρότεινε ο πωλητής και του είπα ότι εάν σταματήσει δεν πληρώνω τελικα σταμάτησε στο τελωνείο Γαλλίας πλήρωσα αν θυμάμαι καλά 24 ευρώ μου επέστρεψαν 9ευρω. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Καλησπέρα! Θέλω να πάρω το κινητό από banggood, καθώς έχω πόντους αξίας 30€ που λήγουν. Διαβάζω στα σχόλια ότι έχει custom rom. Θα μπορέσω να περάσω την official global, ώστε να παίρνω ota updates; http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html Edited December 30, 2016 by pegg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω το κινητό από banggood, καθώς έχω πόντους αξίας 30€ που λήγουν. Διαβάζω στα σχόλια ότι έχει custom rom. Θα μπορέσω να περάσω την official global, ώστε να παίρνω ota updates; http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html To μόνο εύκολο, καταβαζεις την recovery flash από en.miui.com και την φλασάρεις με το MiFlash. Θα έχεις την official Global stable που έχει και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το παρήγγειλα τελικά! http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-375046.html πριν 2 ημέρες η παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν tracking number. θα βάλουν και τον ευρωπαϊκό φορτιστή. εαν το σταματήσουν τελωνείο τι πληρώνεις; έχει τύχει σε κανέναν; Φίλε και εγώ αυτό πήρα σε άσπρο πέρασε χωρίς τελωνειο μέσα της επόμενης εβδομάδας θα το έχω Ένα παιδί είχε πει 55€ οπότε υπολόγισε 20 πάνω 5 κατω γιατί ο κάθε τελώνης μπορεί να το κοστολόγησει αλλιως Ευρωπαϊκό φορτιστή θα βάλουν το λέει Package Contents 1 × Phone 1 × Built-in Battery 1 × Eject pin 1 × Type-C USB cable 1 × Power adapter (A right AC Adapter will be sent as your shipping country) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δεν βάζουν άλλο φορτιστή, ένα αντάπτορα βάζουν που τον βάζεις πάνω στον κινέζικο φορτιστή για να μπορεί να μπεί σε "ευρωπαϊκή" πρίζα. Κάτι σαν: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δεν βάζουν άλλο φορτιστή, ένα αντάπτορα βάζουν που τον βάζεις πάνω στον κινέζικο φορτιστή για να μπορεί να μπεί σε "ευρωπαϊκή" πρίζα. Κάτι σαν: Ναι το ξέρω μπερδεύτηκα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 To μόνο εύκολο, καταβαζεις την recovery flash από en.miui.com και την φλασάρεις με το MiFlash. Θα έχεις την official Global stable που έχει και ελληνικά Επειδη θα μπώ και γω στη διαδικασια μηπως ενοεις με το Pc suite? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Επειδη θα μπώ και γω στη διαδικασια μηπως ενοεις με το Pc suite? Την recovery rom με pc suite και την fastboot με miflash.Πρωτα ομως κοιταμε εαν εχει επισημη ρομ και ξεκλειδωτο bootloader σε περιπτωση miflash απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Η διαδικασία είναι απλή αλλά θέλει προσοχή να έχεις στήσει σωστά το έχεις υπολογιστή σου και με τα σωστά προγράμματα ώστε να έχουν μπει όλοι οι drivers. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 καλημερα τελικα το μι5 που αγορασα για τον φιλο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα :δεν του ανοιγει το facebook ,δηλαδη Ανοιγει κ ή κλεινει απευθείας ή κατεβαινει λιγο κ με τον πεταει.επισης στο messenger οταν παει να βγαλει βιντεο κρασαρει αντιμετωπιζει καποιος αλλλος το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) καλημερα τελικα το μι5 που αγορασα για τον φιλο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα :δεν του ανοιγει το facebook ,δηλαδη Ανοιγει κ ή κλεινει απευθείας ή κατεβαινει λιγο κ με τον πεταει.επισης στο messenger οταν παει να βγαλει βιντεο κρασαρει αντιμετωπιζει καποιος αλλλος το ιδιο προβλημα; Ας μπει μεσα στης εφαρμογες και ας κανει μια εκκαθαριση θα βολευε κιολας να μας πει τι λειτουργικο φοραει ποια εκδοση !!! ;) ;) Ασεχτο αυτο το mod που εβαλα ειναι ολα τα λεφτα ξεκλειδωνει διαβαζοντας το δαχτυλικο χωρις να πατας το κουμπι στα πλαγια η το μπροστα ειναι σουπερ !!! Edited December 31, 2016 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ας μπει μεσα στης εφαρμογες και ας κανει μια εκκαθαριση θα βολευε κιολας να μας πει τι λειτουργικο φοραει ποια εκδοση !!! ;) ;) Ασεχτο αυτο το mod που εβαλα ειναι ολα τα λεφτα ξεκλειδωνει διαβαζοντας το δαχτυλικο χωρις να πατας το κουμπι στα πλαγια η το μπροστα ειναι σουπερ !!! Ποιο mod; Με την αφή δηλαδή θα ξεκλειδώνει; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη Nougat Android 7; Γιατί περιμένω αυτές της μέρες το m5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Παιδιά αν πάρω αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/9339845/Tronsmart-USB-Wall-Adapter-Μαύρο-WC1T.html Έχει Micro usb και όχι type-c .Αν βάλω το καλώδιο που έχει μέσα το κινητό θα έχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkap Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα Μολις χθες παρελαβα απο το geekbuying το xiaomi mi5 Το συνδεσα με τον φορτιστη αλλα τιποτα Δεν αναβει καποιο φωτακι για να καταλαβω οτι φορτιζει και δεν ανοιγει καθολου Τι να κανω; Να εχει προβλημα το κινητο; Συνδεσα τον φορτιστη σε ενα letv x500 και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο... Θέλει προσοχή πολύ χωρίς θήκη το κινητό. Απογειώνεται και πέφτει από μόνο του ακόμα και από επίπεδες επιφάνειες.... Λες και έχει ρόδες..... Σπάνια μου έχει τύχει να μου πέσει κινητό, και το mi5 ήδη μου έχει πέσει 3 φορές από επίπεδες επιφάνειες μέσα σε 2 μέρες ..... Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ας μπει μεσα στης εφαρμογες και ας κανει μια εκκαθαριση θα βολευε κιολας να μας πει τι λειτουργικο φοραει ποια εκδοση !!! ;) ;) Έχει την πιο πρόσφατη global stable , το κάναμε δούλεψε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια, αυτό που Δεν δουλεύει με τίποτα είναι να βγάζει Βίντεο με την κάμερα του κινητού και να το στείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Έχει την πιο πρόσφατη global stable , το κάναμε δούλεψε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια, αυτό που Δεν δουλεύει με τίποτα είναι να βγάζει Βίντεο με την κάμερα του κινητού και να το στείλει Για κοίτα λίγο τα δικαιώματα που έχει η εφαρμογή messenger , μπορεί να μην έχει το δικαίωμα να γράψει ή να στείλει video... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ποιο mod; Με την αφή δηλαδή θα ξεκλειδώνει; Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε !!! Ναι υπαρχει mod που αν το βαλεις μπορεις να το ξεκλειδωνεις με την αφη χωρις να πατας καποιο κουμπι..!!! Απλα με ενα αγγιγμα μονο σαν το mi5s η σαν το one olus 3 ..!!Δουλευει αψογα ειναι σουπερ !!! Ειναι ενα τελειο δωρο στο mi5 και στον εαυτο μας για πρωτοχρονιατικο δωρο !!! ;) ;) :p :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παιδιά έκανα μια παραγγελία για ένα τέτοια http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html?rmmds=search Και έστειλα το γνωστό mail μετά να βγούν τυχόν κινέζικες εφσαρμογέρςνα μπουν ελληνικά και να είναι unlicked. Σήμερα μου απάντησαν copy paste το αίτημα μου και κότσαραν στο τέλος we cant. Would you like to cancel the order? Τι κάνω, υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο ή απλά δεν το φλασάρουν?? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παιδιά έκανα μια παραγγελία για ένα τέτοια http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html?rmmds=search Και έστειλα το γνωστό mail μετά να βγούν τυχόν κινέζικες εφσαρμογέρςνα μπουν ελληνικά και να είναι unlicked. Σήμερα μου απάντησαν copy paste το αίτημα μου και κότσαραν στο τέλος we cant. Would you like to cancel the order? Τι κάνω, υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο ή απλά δεν το φλασάρουν??Με ότι software και να σου έρθει το κινητό, αρκεί βέβαια να είναι άψογο από πλευράς hardware, μπορείς να κάνεις μόνος σου ότι θες. Μην σου πω ότι είναι καλύτερα να έρθει με official κινεζικη (περιέχει κινέζικα και αγγλικά) rom. Φτιάχνεις account στην Xiaomi, πριν καλά καλά σου έρθει το κινητό και αίτημα για ξεκλέιδωμα boot-loader, όπου θα λάβεις το OK από Xiaomi πριν καλά καλά παραλάβεις το δέμα. Μετά ακολουθείς τους οδηγούς για φλασάρισμα της official Global rom που περιέχει ελληνικά. Αν δεν σου αρέσει μπορείς -αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader- να περάσεις την ελληνική MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 καλησπέρα κ καλη χρονιά! προσπαθώ να περάσω απο updater την official global που εχει πλεον κ ελληνικά απο dev global που έχω αλλα δεν περνάει... υπάρχει αλλος τρόπος ρε παιδιά για να μην ασχολούμαι με mi flash? Π. χ απο τον miui recovery η απο το mi pc suite Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Επειδή θα το έχω από Τρίτη , μπορεί κάποιος να μου πει αν υποστηρίζει OTG γιατί αγόρασα το 32αρι και το βασικότερο όλων τι παίζει με τις μπάντες 4g γιατί όσο διαβάζω τόσο αγχώνομαι...ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Επειδή θα το έχω από Τρίτη , μπορεί κάποιος να μου πει αν υποστηρίζει OTG γιατί αγόρασα το 32αρι και το βασικότερο όλων τι παίζει με τις μπάντες 4g γιατί όσο διαβάζω τόσο αγχώνομαι...ευχαριστώ!! Τι παροχο έχεις;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Τι παροχο έχεις;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk cosmote φίλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts