monopliktra Δημοσιεύτηκε February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2016 (edited) Nokia 222 / Nokia 222 Dual SIM Nokia 222: Connect, capture, and share your world _____________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 25 Αυγούστου 2015 Ημερομηνία κυκλοφορίας: Περιγραφή συσκευής: Today, we’re introducing the Nokia 222 and Nokia 222 Dual SIM–two new Internet-enabled feature phones designed to connect more people to the Internet and allow them to capture and share their world in new ways. _____________________________ Πλατφόρμα: Series 30+ Τελευταία έκδοση λογισμικού: Δείκτης SAR: χχχ W/kg _____________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data sheet Οδηγός χρήσεως Edited February 27, 2016 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το αγόρασα την προηγουμένη Παρασκευή 35€ και είναι το κύριο τηλέφωνό μου για ομιλία . Του έχω πιεί το αίμα απο ομιλία και προσπάθεια να περάσω όλον τον τηλεφωνικό κατάλογο και η μπατατία τώρα έχει πέσει λίγο κάτω απο το μισό . Κατα προσέγγιση βέβαια ... Πολύ καλή διάρκεια λοιπόν , πολύ καλό ακουστικό και γενικά πολύ καλό για απλή χρήση οι πρώτες εντυπώσεις μου . Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Απολαυστική συσκευή! Edited March 15, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Το πηρε ένα συγγενής πριν λίγες ημέρες άλλα μου ειπε ότι δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος.Δεν ξέρω τι περιμενε από ένα κινητό των 35-40 ευρώ άλλα θεωρώ πως αν η μπαταρία του κρατάει αρκετά κι έχει και χαμηλο sar είναι ότι πρέπει για κινητό που θα το έχεις για να μιλάς με τις ώρες.Μόλις ειδα ότι το sar είναι 0.81 W/kg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Το πηρε ένα συγγενής πριν λίγες ημέρες άλλα μου ειπε ότι δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος.Δεν ξέρω τι περιμενε από ένα κινητό των 35-40 ευρώ άλλα θεωρώ πως αν η μπαταρία του κρατάει αρκετά κι έχει και χαμηλο sar είναι ότι πρέπει για κινητό που θα το έχεις για να μιλάς με τις ώρες.Μόλις ειδα ότι το sar είναι 0.81 W/kg. Εγώ το σαρ δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Ούτε user manual βρίσκω γιατί με πετάει στα της μαηκροσοφτ! Εσύ που το βρήκες; Επίσης πάνω σε τι δεν έμεινε ευχαριστημένος ο συγγενής σου; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εγώ το σαρ δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Ούτε user manual βρίσκω γιατί με πετάει στα της μαηκροσοφτ! Εσύ που το βρήκες; Επίσης πάνω σε τι δεν έμεινε ευχαριστημένος ο συγγενής σου; Το βρήκα από το Πλαισιο το γραφει στην σελίδα τους.Τώρα κατά ποσό ισχύει δεν το γνωρίζω. Δεν έκατσα να κάνω κουβέντα για το κινητό και τι δεν του αρεσε γιατί ο συγκεκριμένος και iPhone να του δώσεις μπορει να στο βγάλει χειροτερο κι από το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το βρήκα από το Πλαισιο το γραφει στην σελίδα τους.Τώρα κατά ποσό ισχύει δεν το γνωρίζω. Δεν έκατσα να κάνω κουβέντα για το κινητό και τι δεν του αρεσε γιατί ο συγκεκριμένος και iPhone να του δώσεις μπορει να στο βγάλει χειροτερο κι από το συγκεκριμένο. Έγινε ευχαριστώ φίλε, καλό κινητό αλλά προτιμούσα το συγχωρεμενο 206 ds κυανό που είχα παραλάβει στις 4/11/2013 και διαλυθηκε καταλαθος από τον φαδερ στις 14/3/2016 :-( :-P παρά το 222 διότι το τελευταίο δεν είναι γυαλιστερό όπως το 206 που είχα αλλά κάπως χάρτινο... Τσιμπησα το alcatel 10-35d για την μάνα προσωρινά τώρα και είναι όλα κομπλέ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Υπαρχει τροπος να περασουμε τις επαφες απο iphone σε nokia s30?? Στο συγκεκριμενο ή σε αντιστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αγόρασα το Dual SIM για τη σύζυγο,όταν το πήρα είχε τα εξής χαρακτηριστικά: Nokia 222 DS RM-1136 Έκδοση λογισμικού:V10.00.11 Ημερομηνία:03-08-15 Language:AH (πακέτο και με Ελληνικά) Κωδ. προϊόντος:059X2Q1 Διάβασα στο forum της microsoft οτι διατίθεται η αναβάθμιση V20.05.11 εδώ:http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdasha-mdupdate/new-software-update-for-nokia-222222-dual-sim/7a93bd8b-de8c-4377-82f6-282b4da47122?auth=1 και την πέρασα με το Nokia Software Recovery Tool απο εδώ: http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=525568 αλλά το μετάνοιωσα πικρά διότι έχασα την Ελληνική γλώσσα! Αυτή η αναβάθμιση είχε ενσωματομένο το γλωσσικό πακέτο Language:AE που δεν συμπεριλαμβάνει τα Ελληνικά όπως το προηγούμενο AH. Η φάση είναι οτι ο κωδικός προϊόντος 059X2Q1 δεν άλλαξε,αλλά στην πραγματικότητα δεν περιλαμβάνει τα Ελληνικά,αυτά τα έχει ο κωδικός 059X3M8.Πώς πέρασε λοιπόν ο προμηθευτής τα Ελληνικά στον 059X2Q1? Αν το έζησε κανείς αυτό και μπορεί,ας με βοηθήσει παρακαλώ. Απο εχθές το βράδυ ψάχνω τη λύση μάταια μέχρι στιγμής,αύριο θα ρωτήσω το μαγαζί που μου το πούλησε και θα σας πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το κινητό προφανώς ήταν από το εξωτερικό και το product code που είχε ήταν 059X2Q1. Το πακέτο γλωσσών σε τέτοιο κινητό παραεισαγωγής το περνάνε εδώ όταν έρχεται το κινητό..(πχ 059X3M8). Με την αναβάθμιση περάστηκε το αρχικό code που δεν περιέχει ελληνικά και πρέπει να το πας κάπου να στα περάσουν διότι πλέον δε λειτουργεί το nokia care suite, έχουν κλείσει οι servers, δε μπορείς να κατεβάσεις με το nokia data package manager και προσωπικά δε γνωρίζω άλλο τρόπο να το κάνεις εσύ από το pc σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Οπωσδήποτε υπάρχει τρόπος,διότι ο προμηθευτής κατάφερε και αντικατέστησε το αρχικό γλωσσικό πακέτο ΑΕ(χωρίς Ελληνικά) με το ΑΗ που έχει και Ελληνικά χωρίς ν' αλλάξει τον κωδ. προϊόντος απο 059X2Q1 σε 059X3M8. Σε επικοινωνία μαζί του προτίμησε να του το στείλω να το διορθώσει μόνος του (με χρέωση δική του για τα μεταφορικά έξοδα) παρά να μου υποδείξει το κόλπο. Περιμένω εδω και 3 μέρες να επιστρέψει για να δώ αν χρειάστηκε να το επαναφέρει και στην προηγούμενη έκδοση λογ/κού την V10.00.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Εχθές ήρθε πίσω απο το service κανονικά με Ελληνικά και με την αναβαθμισμένη έκδοση V20.05.11 αλλά ακόμη δεν μπόρεσα να δώ αν άλλαξε ο κωδ. προϊόντος,το Nokia Software Recovery Tool δεν το αναγνωρίζει πλέον με κανένα τρόπο. Θα συνεχίσω το ψάξιμο. Υ.Γ. Ύστερα απο επανεγκατάσταση του Nokia Software Recovery Tool αναγνωρίζει και πάλι τη συσκευή και τελικά δεν άλλαξε και πάλι ο κωδ. προϊόντος, το ερώτημα παραμένει : με ποιόν τρόπο η αντιπροσωπεία αντικατέστησε το γλωσσικό πακέτο Language:AE με το Language:AH χωρίς ν' αλλάξει τον κωδ. προϊόντος απο 059X2Q1 σε 059X3M8. Edited July 27, 2016 by sat_rrstm περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 ξερεται κανενα οικονομικο hands free που να δουλευει με το κινητο γιατι μεσα στο κουτι δεν ειχε. δοκιμασα κατι παλια που ειχα lg αλλα δε δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 nokia wh-108 πολυ καλα, http://www.e-shop.gr/nokia-wh-108-handsfree-black-p-TEL.025504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 να φανταστω και τα wh-208 δουλευουν κανονικα εε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Υπάρχει πουθενά σε καλη τιμή; Εντυπώσεις απο την αυτονομία; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δουλεύει κανείς το GroupMe στο κινητό; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Υπάρχουν κλώνοι του κινητού; είδε ενα μοντελο της ZER που αν εγραφε Nokia θα ηταν ολόιδιο. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts