Jump to content

Αντιγραφή με κόψιμο στα δύο;

SNikolaidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση: Έχουμε μία ταινία που κρατάει 3 ώρες και θέλουμε να την αντιγράψουμε, ωραία; Αν χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές τύπου DVDCopy, CloneDVD κλπ, η αντιγραφή γίνεται κανονικά, αλλά η ποιότητα της ταινίας πέφτει σε απαράδεκτα επίπεδα.

Υπάρχει τρόπος, η ταινία, να «σπάσει» σε δύο κομμάτια; Και αντί να αντιγραφεί σε 1 DVD με συμπίεση πχ, 50%, να αντιγραφεί σε δύο δισκάκια, ώστε η συμπίεση/ποιότητα να είναι άνω του 80-90%;

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το DVD Shrink μπορεις ανετα να το κανεις αυτο, εχει ρυθμιση για το ποσο θες να το "κοψεις"
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ερώτηση: Έχουμε μία ταινία που κρατάει 3 ώρες και θέλουμε να την αντιγράψουμε, ωραία; Αν χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές τύπου DVDCopy, CloneDVD κλπ, η αντιγραφή γίνεται κανονικά, αλλά η ποιότητα της ταινίας πέφτει σε απαράδεκτα επίπεδα.

Υπάρχει τρόπος, η ταινία, να «σπάσει» σε δύο κομμάτια; Και αντί να αντιγραφεί σε 1 DVD με συμπίεση πχ, 50%, να αντιγραφεί σε δύο δισκάκια, ώστε η συμπίεση/ποιότητα να είναι άνω του 80-90%;

Με τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν γίνεται συμπίεση έργων που ξεπερνούν τα 4,7Giga και απλά αντιγραφή σε όλα τα <4,7Giga. Ο φίλος θέλει απότι κατάλαβα το 100% της ποιότητας από DVD>4,7Giga σε 2 DVD των 4,7. Κατάλληλο για αυτό είναι το DVD-Fab πρόγραμμα, το οποίο το έχω και αν θέλεις σου το στέλνω. Σπάει ένα μεγάλο DVD σε δύο 4,7άρια με ποιότητα 100%. Στείλε μου με ΡΜ το email σου φίλε. :)

Με τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν γίνεται συμπίεση έργων που ξεπερνούν τα 4,7Giga και απλά αντιγραφή σε όλα τα <4,7Giga. Ο φίλος θέλει απότι κατάλαβα το 100% της ποιότητας από DVD>4,7Giga σε 2 DVD των 4,7. Κατάλληλο για αυτό είναι το DVD-Fab πρόγραμμα, το οποίο το έχω και αν θέλεις σου το στέλνω. Σπάει ένα μεγάλο DVD σε δύο 4,7άρια με ποιότητα 100%. Στείλε μου με ΡΜ το email σου φίλε. :)

Μόλις το έκανα!! :happy:

Αυτό ακριβώς είναι που ζητάω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις το έκανα!! :happy:

Αυτό ακριβώς είναι που ζητάω!

Άμα το θέλει και κανένας άλλος ευχαρίστως να του το στείλω αρκεί να μου στείλει το email του με ΡΜ. :)

Ενδείκνυται για τους λάτρεις της 100% ποιότητας των >4,7 DVD και αντενδείκνυται για τους τσιφούτηδες και έχοντες καβούρια στις τσέπες τους διότι απαιτεί 2 DVD-5 για κάθε ταινία. :p :D