SNikolaidis Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2005 Ερώτηση: Έχουμε μία ταινία που κρατάει 3 ώρες και θέλουμε να την αντιγράψουμε, ωραία; Αν χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές τύπου DVDCopy, CloneDVD κλπ, η αντιγραφή γίνεται κανονικά, αλλά η ποιότητα της ταινίας πέφτει σε απαράδεκτα επίπεδα. Υπάρχει τρόπος, η ταινία, να «σπάσει» σε δύο κομμάτια; Και αντί να αντιγραφεί σε 1 DVD με συμπίεση πχ, 50%, να αντιγραφεί σε δύο δισκάκια, ώστε η συμπίεση/ποιότητα να είναι άνω του 80-90%; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 με το DVD Shrink μπορεις ανετα να το κανεις αυτο, εχει ρυθμιση για το ποσο θες να το "κοψεις" Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Δοκίμασε να κάνεις το rip, ύστερα demux, να κόψεις το mpeg2 σε 2 τμήματα και ξάνα mux και κάψιμο σε dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 DVD Shrink... απλα το καλύτερο Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ερώτηση: Έχουμε μία ταινία που κρατάει 3 ώρες και θέλουμε να την αντιγράψουμε, ωραία; Αν χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές τύπου DVDCopy, CloneDVD κλπ, η αντιγραφή γίνεται κανονικά, αλλά η ποιότητα της ταινίας πέφτει σε απαράδεκτα επίπεδα. Υπάρχει τρόπος, η ταινία, να «σπάσει» σε δύο κομμάτια; Και αντί να αντιγραφεί σε 1 DVD με συμπίεση πχ, 50%, να αντιγραφεί σε δύο δισκάκια, ώστε η συμπίεση/ποιότητα να είναι άνω του 80-90%; Με τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν γίνεται συμπίεση έργων που ξεπερνούν τα 4,7Giga και απλά αντιγραφή σε όλα τα <4,7Giga. Ο φίλος θέλει απότι κατάλαβα το 100% της ποιότητας από DVD>4,7Giga σε 2 DVD των 4,7. Κατάλληλο για αυτό είναι το DVD-Fab πρόγραμμα, το οποίο το έχω και αν θέλεις σου το στέλνω. Σπάει ένα μεγάλο DVD σε δύο 4,7άρια με ποιότητα 100%. Στείλε μου με ΡΜ το email σου φίλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Με τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν γίνεται συμπίεση έργων που ξεπερνούν τα 4,7Giga και απλά αντιγραφή σε όλα τα <4,7Giga. Ο φίλος θέλει απότι κατάλαβα το 100% της ποιότητας από DVD>4,7Giga σε 2 DVD των 4,7. Κατάλληλο για αυτό είναι το DVD-Fab πρόγραμμα, το οποίο το έχω και αν θέλεις σου το στέλνω. Σπάει ένα μεγάλο DVD σε δύο 4,7άρια με ποιότητα 100%. Στείλε μου με ΡΜ το email σου φίλε. :) Μόλις το έκανα!! :happy: Αυτό ακριβώς είναι που ζητάω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Μόλις το έκανα!! :happy: Αυτό ακριβώς είναι που ζητάω! Άμα το θέλει και κανένας άλλος ευχαρίστως να του το στείλω αρκεί να μου στείλει το email του με ΡΜ. :) Ενδείκνυται για τους λάτρεις της 100% ποιότητας των >4,7 DVD και αντενδείκνυται για τους τσιφούτηδες και έχοντες καβούρια στις τσέπες τους διότι απαιτεί 2 DVD-5 για κάθε ταινία. :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts