gx1967 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ισχυουν κανονικοτατα!! ξαναδοκιμασε..εχω 3 account και δουλευουν μια χαρα ολα, Όσες φορές και αν δοκίμασα δεν τους δέχεται. Μήπως εσύ είσαι vip member και γι' αυτό? Μιλάμε πάντα για το easygreeks.com έτσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 τους δεχεται κανονικα και εγω το δοκιμασα,δεν ειμαι vip και τετοια να ρωτησω κατι αλλο και εγω παιδια τωρα,ξερετε καποιο site που να εχει ξενες δισκογραφιες; Σε direct download παντα All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Όσες φορές και αν δοκίμασα δεν τους δέχεται. Μήπως εσύ είσαι vip member και γι' αυτό? Μιλάμε πάντα για το easygreeks.com έτσι? Απλο member ειμαι ;) τους δεχεται κανονικα και εγω το δοκιμασα,δεν ειμαι vip και τετοια να ρωτησω κατι αλλο και εγω παιδια τωρα,ξερετε καποιο site που να εχει ξενες δισκογραφιες; Σε direct download παντα ξενες δισκογραφιες εχει πολλες το ellinadiko,ελευθερες εγγραφες εχει! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Επανέρχομαι κια συγνώμη για το πρήξιμο, Το easygreeks δεν με δέχεται με τίποτα με τους κωδικούς του Thegreekz. Θα το εκτιμούσα αφάνταστα να μου έστελνε κάποιος πρόσκληση με PΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Επανέρχομαι κια συγνώμη για το πρήξιμο, Το easygreeks δεν με δέχεται με τίποτα με τους κωδικούς του Thegreekz. Θα το εκτιμούσα αφάνταστα να μου έστελνε κάποιος πρόσκληση με PΜ ποσα post εχεις κανει στο greekzlive??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 greek-fun.com ωραιοτατο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Επανέρχομαι κια συγνώμη για το πρήξιμο, Το easygreeks δεν με δέχεται με τίποτα με τους κωδικούς του Thegreekz. Θα το εκτιμούσα αφάνταστα να μου έστελνε κάποιος πρόσκληση με PΜ Δεν είχα κάνει πάρα πολλά, γύρω στα 40, λες να φταίει αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Δεν είχα κάνει πάρα πολλά, γύρω στα 40, λες να φταίει αυτό? Παιζει ρολο η κινηση μεσα στο φορουμ.αλλα μου φαινεται παραξενο γιατι δεν μπορεις να μπεις!! παντως αν μπαινεις κανονικα στο thegreekz μπες στο φορουμ και στειλε ενα pm σε ενα moderator του φορουμ για να σε βοηθησει καλυτερα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Παιζει ρολο η κινηση μεσα στο φορουμ.αλλα μου φαινεται παραξενο γιατι δεν μπορεις να μπεις!! παντως αν μπαινεις κανονικα στο thegreekz μπες στο φορουμ και στειλε ενα pm σε ενα moderator του φορουμ για να σε βοηθησει καλυτερα.:) Ακολούθησα τη συμβουλή σου αλλά καν δε μου απάντησαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Ακολούθησα τη συμβουλή σου αλλά καν δε μου απάντησαν... Θα σου απαντησουν.μπορει τον χρηστη που εστειλες μηνυμα να μην ειναι αυτο τον καιρο στο φορουμ.στειλε και σε αλλον..! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Θα σου απαντησουν.μπορει τον χρηστη που εστειλες μηνυμα να μην ειναι αυτο τον καιρο στο φορουμ.στειλε και σε αλλον..! Έστειλα σε moderators, administrator τζίφος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Έστειλα σε moderators, administrator τζίφος... Τοτε επελεξε κανενα αλλο site με τις ιδιες παροχες και με εγγραφη ελευθερη ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Τοτε επελεξε κανενα αλλο site με τις ιδιες παροχες και με εγγραφη ελευθερη ;) έχεις να προτείνεις κάποιο με πολλους ελληνικούς τίτλους? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korsovia Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Καλημερα και απο μενα http://www.pareoula-forum.com εγω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο site για μουσικη και δωρεαν για ολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 έχεις να προτείνεις κάποιο με πολλους ελληνικούς τίτλους? ευχαριστώ http://www.fun-enter.com http://www.greek-music-forum.com http://www.ellinadiko.com/ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Ευχαριστώ παίδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πάντως οι κωδικοί του thegreekz δουλεύουν στο easygreeks. Το δοκίμασα κι εγώ :) * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ελευθερες εγγραφές :worry: http://www.easygreeks.com [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ναι, το είδα και ξαναγράφτηκα, ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ναι, το είδα και ξαναγράφτηκα, ευχαριστώ!!! να σαι καλά ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts