xsiv74 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Όταν λέτε safe mode τι εννοείτε; Με την έννοια που υπάρχει και στα windows στα pc μας; Δε φορτώνει τπτ απο οδηγούς (ας πούμε δε μπορείς ουτε κλήση να κάνεις; ) ή απλά προσπερνάει τα προγράμματα που είναι στο startup? για να ειμαι ειλικρινης δεν δοκιμασα να κανω κληση αλλα νομιζω οτι μπορεις γιατι μου ζητησε το pin και προχωρησε στα σχετικα η καρτα της sim vodafone.πιστευω οτι φορτωνει τους βασικους οδηγους ισα,ισα για να μπορεσεις να αφαιρεσεις οτι υποθετεις ή ξερεις οτι δημιουργει προβλημα.εγω σε safe mode εκανα uninstall του battery pack pro που μου ξεσκισε το ppc...μετα κανεις reset και ολα κανονικα...τωρα επειδη δεν το εψαξα και πολυ αν κανω καπου λαθος συγχωρεστε με, αλλα δεν ειναι και το καλυτερο αισθημα να εισαι σε safe mode και να ελπιζεις οτι θα γλιτωσεις το hard reset:) Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα σε στιλ pocket mechanic που να ειναι ελαφρυ και ευχρυστο . δεν με ενδιαφερει να κανει παπαδες αλλα να κανει τα βασικα ευκολα . ποιο μου προτεινετε??ειμαι αναμεσα στο pocket mechanic και στο anton tomov αυτα τα προγραμματα καλυτερα ειναι να μπαινουν στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη μνημη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Egw pantws ama thelw na kan safe mode apla kanw 2 apanwta reset kai mou vgazei stin arxi epilogi an thelw na ekkinisw se safe mode. kapou leei stis rithmiseis tou ppc, pote na rwta gia safe mode, kai epilegeis ena xrwno. An kaneis reset kai se ligotero apo ayto to xrono ksanakaneis, sou emfanizei tin epilogi ekinisis se safe mode... ;) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα σε στιλ pocket mechanic που να ειναι ελαφρυ και ευχρυστο . δεν με ενδιαφερει να κανει παπαδες αλλα να κανει τα βασικα ευκολα . ποιο μου προτεινετε??ειμαι αναμεσα στο pocket mechanic και στο anton tomov αυτα τα προγραμματα καλυτερα ειναι να μπαινουν στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη μνημη??? με κλειστα ματια το Dinarsoft.MemAid μεχρι σημερα δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα μπαινει οπου θες, εγω πχ το χρησιμοποιω στην storage card χωρις εγκατασταση, (το εγκαθιστω αρχικα και μετα κανω αντιγραφη τον φακελο εγκαταστασης οπου θελω, μετα απεγκατασταση και το δουλευω απευθειας απο τον φακελο αντιγραφης);) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ευχαριστω φιλε μου!Θα το δοκιμασω. προσεχε το αυτο το προγραμμα εχουν αναφερθει πολλα παραπονα απο την χρηση του σε προηγουμενα ποστ:!: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 σωστα εμενα το εκανε μπαχαλο το ppc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Egw pantws ama thelw na kan safe mode apla kanw 2 apanwta reset kai mou vgazei stin arxi epilogi an thelw na ekkinisw se safe mode. kapou leei stis rithmiseis tou ppc, pote na rwta gia safe mode, kai epilegeis ena xrwno. An kaneis reset kai se ligotero apo ayto to xrono ksanakaneis, sou emfanizei tin epilogi ekinisis se safe mode... ;) Αυτή η συμπεριφορά δεν οφείλεται στο λειτουργικό σου. Απλά είναι ενσωματομένη σε κάποιο today plugin που έχεις περάσει. Τι έχεις pocket plus η ilauncher ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα σε στιλ pocket mechanic που να ειναι ελαφρυ και ευχρυστο . δεν με ενδιαφερει να κανει παπαδες αλλα να κανει τα βασικα ευκολα . ποιο μου προτεινετε??ειμαι αναμεσα στο pocket mechanic και στο anton tomov αυτα τα προγραμματα καλυτερα ειναι να μπαινουν στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη μνημη??? Aυτά τα δύο που λες είναι ένα AntonTomov Pocket Mechanic. Οπου θέλεις μπαίνουν. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 σωστα εμενα το εκανε μπαχαλο το ppc Μήπως ήταν μπάχαλο από πρίν ? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 πολυ καλο προγραμματακι και μονο του (χωρις να περιεχεται σε αλλο)!!!εμενα παντως με εσωσε χθες το safe mode του ilauncher σε mio A701, αλλα σημερα περασα και αυτο.thanks... Λάθος, διάλεξε ένα από τα δύο αλλιώς θα έχεις προβλήματα. Μπορείς να απενεργοποιήσεις την επιλογή γιά safe mode του ilauncher αν θέλεις αυτό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 για ποιο απο ολα αναφερεσε;το s100-2020i-p3300;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 για ποιο απο ολα αναφερεσε;το s100-2020i-p3300;:p Τρία ταυτόχρονα και κανένα ΕΤΕΝ, θα σε μαλώσω. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 οχι βρε εχουμε στην οικογενεια:D εχει ο αδελφος μου Χ500:p ας προσεχε!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ευχαριστω φιλε μου!Θα το δοκιμασω. to pocket mechanic dimioyrgei problimata sthn sd card to exei kanei se emena kai se alloys:mad: ua soy proteina na mhn ton egkatasthseis Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 to pocket mechanic dimioyrgei problimata sthn sd card to exei kanei se emena kai se alloys:mad: ua soy proteina na mhn ton egkatasthseis Ευχαριστω παιδια!Μολις με προλαβατε!!!Το κατεβασα χθες το βραδυ και σημερα ημουν ετοιμος να το εγκαταστησω αλλα λεω"δεν περναω μια βολτα απο το myphone πρωτα":p υ.γ. εχει δοκιμασει κανεις το SKTools? νομιζω οτι μου τρωει πολυ απο την μνημη αποθηκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Den ksero pantos ego to dokimasa kai den mou dimiourgise provlimata .... Pros to paron. Ekana anasigrotisi tin Sd kai ola kala....! Ixa mia palaioteri ekdosi pou mou kolouse to ppc alla afti doulevei pros to paron kanonika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Den ksero pantos ego to dokimasa kai den mou dimiourgise provlimata .... Pros to paron. Ekana anasigrotisi tin Sd kai ola kala....! Ixa mia palaioteri ekdosi pou mou kolouse to ppc alla afti doulevei pros to paron kanonika. den to kanei me thn a fora se emena 2 fores se dyo diaforetika ppc ( hp 6340- s100) se diasthma xrisis 2 mhnon peripoy yparxoyn kai alles anafores pantos gia to pocket mechanic kata ta alla einai monadiko Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 den to kanei me thn a fora se emena 2 fores se dyo diaforetika ppc ( hp 6340- s100) se diasthma xrisis 2 mhnon peripoy yparxoyn kai alles anafores pantos gia to pocket mechanic kata ta alla einai monadiko θαναση χρονια πολλα και απο δω:) δεν ειναι προβληματικο σαν προγραμμα το pocket mechanic αλλα ουτε και κανει ζημια στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις απο μονο του;) αλλα εχει τοσα εργαλεια που αμα δεν ξερεις τι πειραζεις.....τοτε λες αντε γεια:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Άμα το Pocket Mechanic έχει πολλά εργαλεία τα SK Tools τί έχουν; :p Και πάλι στο Pocket Mechanic υπάρχει description για την κάθε λειτουργία του. Σχεδόν 3 χρόνια που το χρησιμοποιώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Αν και έχει αναφερθεί παλαιότερα ένας χρήσιμος οδηγός για όσους ψάχνουν να βρουν ποιά προγράμματα αξίζει να εγκατασταθούν στο PPC τους σε *.pdf. http://rapidshare.com/files/12293945/pocketpcmag_com_awards_2006.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_pd_S Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Kalispera exo to sigkekrimeno montelo. Yparxei kapoio progama ksipnitiri poy na epilegei esi poio na pekei px kapoio mp3 apo ayta pou exei stin storage card i stin siskeui? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Kalispera exo to sigkekrimeno montelo. Yparxei kapoio progama ksipnitiri poy na epilegei esi poio na pekei px kapoio mp3 apo ayta pou exei stin storage card i stin siskeui? Thanks spb time Spb Software House;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_pd_S Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Dimitri kai pali se eyxaristo!!! Na eisai kala! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ενα MUST HAVE προγραμμα...Απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.. Το True Toolbar της Valksoft...http://www.valksoft.com/TrueToolbar.html Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 υπαρχει καποιο προγραμμα για εγγραφη κλησης πιο ελαφρυ απο το vito audio notes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts