Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μου κολλάει πολύ το κινητό στο messenger πολλές φορές όταν παω να γράψω ένα μήνυμα...

Το messenger φταίει....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

το κάνει και σε σένα?

Μου έχει τύχει σε διάφορες εκδόσεις του messenger. Δε γίνεται να φταίει κάτι άλλο. Άλλωστε είναι απο τις χειρότερες εφαρμογές (κακογραμμένες και ενεργοβόρες).

Follow me on XDA

Παιδιά εάν θέλω να περάσω το back up μου σε νέα συσκευή αρκεί το αντίγραφο που έχω κρατήσει στον samsung account ή πρέπει να κάνω και κάτι αλλο;;;Θέλω να καθίσει ακριβώς όπως το έχω στημένο τώρα το κινητό στο καινούργιο μου.Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

Εμφανιστηκε το patch Οκτωβριου στο sammobile αλλα ακομα να ερθει σαν ΟΤΑ. (Ελβετικο)...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ηρθε η αναβαθμιση, παταω ενημερωση με ΟΤΑ και μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι ενημερωμενο ,πως θα κανω τωρα την ενημερωση και γιατι το κανει αυτο;

Μου ηρθε η αναβαθμιση, παταω ενημερωση με ΟΤΑ και μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι ενημερωμενο ,πως θα κανω τωρα την ενημερωση και γιατι το κανει αυτο;

Είναι συχνό φαινόμενο και σχεδόν σε όλους έχει τύχει.

Μην ανησυχείς, θα έρθει κανονικά η αναβάθμιση όταν είναι η ώρα της. Αυτά είναι τα λεγόμενα ghost notifications.

Follow me on XDA

Ηρθε τελικα σε OTA η ενημερωση Οκτωβριου (Ελβετικο)...

258 MB η ενημερωση....γιατι 400 MB στα EUR...;

Παιδιά η ίδια είναι. Μη σας αγχώνει.

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G935F

Follow me on XDA

Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν υπάρχει τρόπος ώστε τα άλμπουμ φωτογραφιων που δημιουργούνται να είναι αυτόματα περασμένα στην sd κι όχι στο κινητο;;;

Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας

Καλησπερα,ελεγα να παρω honor 9 ή p10 αλλα το s7 edge ειναι ερωτευσιμο.Μια και το S8 βγαινει πολυ ακριβο,αξιζει να παρω το S7 edge ακόμα;

Καλησπερα,ελεγα να παρω honor 9 ή p10 αλλα το s7 edge ειναι ερωτευσιμο.Μια και το S8 βγαινει πολυ ακριβο,αξιζει να παρω το S7 edge ακόμα;

Πες μου ενα λογο που να μην αξιζει ,ειχα το s7 edge ,εκανα μια αποδραση για 5-6 μηνες αλλα παλι σε αυτο κατεληξα :lol:

Ρωταω βρε :P

1.Moντελο του '16

2. Μπαταρια μετα απο μηνες

3.Γενικα διαρκεια ζωης.

1.Θα παρει android 8, δεν εχει να ζηλεψει κατι απο μοντελα του 17 ,ασε που μερικα ειναι υποδεεστερα

2.Μια χαρα μπαταρια εχει, απο τις καλυτερες ,αν χρειαστει αλλαγη τον δευτερο χρονο με 20 ευρω την κανεις (αν δεν παιζεις παιχνιδια ουτε τον δευτερο χρονο θα την αλλαξεις)

3.Οσο για την διαρκεια ζωης κοιτα και τα προηγουμενα μοντελα ,ζουνε και βασιλευουν

Επισης να θυμασαι σε περιπτωση μεταπωλησης θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση μ ενα κινεζικο ;)

xaxaxax ,αν δεν μπορεις να πας στο s8 κοιτα το s7 edge, αν και εγω προτιμησα ξανα το s7 edge για το home button που το εχει μπροστα ,σε γενικες γραμμες δεν εχει να ζηλεψει κατι το edge απο το s8

edit μιας και ανεφερες για καμερα ενα εχω να σου πω, ακουγα πολλα για κορυφαιες καμερες σε κινεζικα κινητα ,μια λεξη μονο θα πω ,κολοκύθια

Edited by dimtz

Κοιτα ειναι η φαση που χω το Α3 2015 κ ακομα φτουραει..Αλλα θελω κατι στιβαρο,με καλη καμερα που να το θαυμαζω καιρο και να μη ξενερωνω οταν βγαινει κατι νεο.Θελω το design του edge,καλη καμερα και να βγαλει καιρο.Δεν εχει καλη προσφορα με δοσεις οποτε αν ειναι να σκασω το 500αρι(μαζι με θηκη,προστασια κλπ) να αξιζει.Και ερωτευτηκα ξανα το edge και το τελωω :P

Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το εξουσιοδοτημενο service στο Γέρακα;με ενδιαφέρει να αλλάξω μπαταρία

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εγώ το πήγα σμαρτεκ και ήταν κομπλέ .

Δεν βγήκε τυχαία κινητό της χρονιάς για το 2016 μόνο κ μόνο το αποτύπωμα μπροστά τα σπάει οθόνη φωτογραφική μπαταρία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μου αρέσει τόσο πολύ το 7edge που έχω πάρει και το σετ με τους φακούς. Είναι εξαιρετικό φυσικά ακόμα και σήμερα και θα το κρατήσω μέχρι τελικής πτώσης. Έχω χημεία μαζί του και ξ κάμερα του κάνει παπάδες με ποιότητα εικόνας. Πήρα g6 για δοκιμή τον Σεπτέμβριο και την 5η μέρα το δωσα. Καλό κινητό σε όλα όμως για τα θέλω μου δεν έκανε, έτσι κατέληξα s8 για καθημερινή χρήση και ηρέμησα πια. Το 7edge παίζει ρόλο "ταμπλετ" στο σπίτι και φυσικά για φωτογραφίες εσωτερικών χώρων με τον wide angle θερίζει...
Konakis.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned