chris_amg Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 μου κολλάει πολύ το κινητό στο messenger πολλές φορές όταν παω να γράψω ένα μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 μου κολλάει πολύ το κινητό στο messenger πολλές φορές όταν παω να γράψω ένα μήνυμα... Το messenger φταίει.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Το messenger φταίει.... το κάνει και σε σένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 το κάνει και σε σένα? Μου έχει τύχει σε διάφορες εκδόσεις του messenger. Δε γίνεται να φταίει κάτι άλλο. Άλλωστε είναι απο τις χειρότερες εφαρμογές (κακογραμμένες και ενεργοβόρες). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Παιδιά εάν θέλω να περάσω το back up μου σε νέα συσκευή αρκεί το αντίγραφο που έχω κρατήσει στον samsung account ή πρέπει να κάνω και κάτι αλλο;;;Θέλω να καθίσει ακριβώς όπως το έχω στημένο τώρα το κινητό στο καινούργιο μου.Ευχαριστω εκ των προτέρων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εμφανιστηκε το patch Οκτωβριου στο sammobile αλλα ακομα να ερθει σαν ΟΤΑ. (Ελβετικο)... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μου ηρθε η αναβαθμιση, παταω ενημερωση με ΟΤΑ και μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι ενημερωμενο ,πως θα κανω τωρα την ενημερωση και γιατι το κανει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μου ηρθε η αναβαθμιση, παταω ενημερωση με ΟΤΑ και μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι ενημερωμενο ,πως θα κανω τωρα την ενημερωση και γιατι το κανει αυτο; Είναι συχνό φαινόμενο και σχεδόν σε όλους έχει τύχει. Μην ανησυχείς, θα έρθει κανονικά η αναβάθμιση όταν είναι η ώρα της. Αυτά είναι τα λεγόμενα ghost notifications. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ok, σ ευχαριστώ πολύ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ηρθε τελικα σε OTA η ενημερωση Οκτωβριου (Ελβετικο)... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 258 MB η ενημερωση....γιατι 400 MB στα EUR...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 258 MB η ενημερωση....γιατι 400 MB στα EUR...; Παιδιά η ίδια είναι. Μη σας αγχώνει. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G935F Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Την πέρασα κι εγώ 424 μου έβγαλε κι εμένα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν υπάρχει τρόπος ώστε τα άλμπουμ φωτογραφιων που δημιουργούνται να είναι αυτόματα περασμένα στην sd κι όχι στο κινητο;;; Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 258 MB η ενημερωση....γιατι 400 MB στα EUR...;Μπορεί να είναι το volte της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλησπερα,ελεγα να παρω honor 9 ή p10 αλλα το s7 edge ειναι ερωτευσιμο.Μια και το S8 βγαινει πολυ ακριβο,αξιζει να παρω το S7 edge ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλησπερα,ελεγα να παρω honor 9 ή p10 αλλα το s7 edge ειναι ερωτευσιμο.Μια και το S8 βγαινει πολυ ακριβο,αξιζει να παρω το S7 edge ακόμα; Πες μου ενα λογο που να μην αξιζει ,ειχα το s7 edge ,εκανα μια αποδραση για 5-6 μηνες αλλα παλι σε αυτο κατεληξα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ρωταω βρε :P 1.Moντελο του '16 2. Μπαταρια μετα απο μηνες 3.Γενικα διαρκεια ζωης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ρωταω βρε :P 1.Moντελο του '16 2. Μπαταρια μετα απο μηνες 3.Γενικα διαρκεια ζωης. 1.Θα παρει android 8, δεν εχει να ζηλεψει κατι απο μοντελα του 17 ,ασε που μερικα ειναι υποδεεστερα 2.Μια χαρα μπαταρια εχει, απο τις καλυτερες ,αν χρειαστει αλλαγη τον δευτερο χρονο με 20 ευρω την κανεις (αν δεν παιζεις παιχνιδια ουτε τον δευτερο χρονο θα την αλλαξεις) 3.Οσο για την διαρκεια ζωης κοιτα και τα προηγουμενα μοντελα ,ζουνε και βασιλευουν Επισης να θυμασαι σε περιπτωση μεταπωλησης θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα σε σχεση μ ενα κινεζικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Τωρα σε μισω,γιατι θελω καμερα,samsung,το υπεραγαπω και θα με κανεις να φαλιρισω..χααχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) xaxaxax ,αν δεν μπορεις να πας στο s8 κοιτα το s7 edge, αν και εγω προτιμησα ξανα το s7 edge για το home button που το εχει μπροστα ,σε γενικες γραμμες δεν εχει να ζηλεψει κατι το edge απο το s8 edit μιας και ανεφερες για καμερα ενα εχω να σου πω, ακουγα πολλα για κορυφαιες καμερες σε κινεζικα κινητα ,μια λεξη μονο θα πω ,κολοκύθια Edited November 9, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Κοιτα ειναι η φαση που χω το Α3 2015 κ ακομα φτουραει..Αλλα θελω κατι στιβαρο,με καλη καμερα που να το θαυμαζω καιρο και να μη ξενερωνω οταν βγαινει κατι νεο.Θελω το design του edge,καλη καμερα και να βγαλει καιρο.Δεν εχει καλη προσφορα με δοσεις οποτε αν ειναι να σκασω το 500αρι(μαζι με θηκη,προστασια κλπ) να αξιζει.Και ερωτευτηκα ξανα το edge και το τελωω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το εξουσιοδοτημενο service στο Γέρακα;με ενδιαφέρει να αλλάξω μπαταρία Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Εγώ το πήγα σμαρτεκ και ήταν κομπλέ . Δεν βγήκε τυχαία κινητό της χρονιάς για το 2016 μόνο κ μόνο το αποτύπωμα μπροστά τα σπάει οθόνη φωτογραφική μπαταρία Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μου αρέσει τόσο πολύ το 7edge που έχω πάρει και το σετ με τους φακούς. Είναι εξαιρετικό φυσικά ακόμα και σήμερα και θα το κρατήσω μέχρι τελικής πτώσης. Έχω χημεία μαζί του και ξ κάμερα του κάνει παπάδες με ποιότητα εικόνας. Πήρα g6 για δοκιμή τον Σεπτέμβριο και την 5η μέρα το δωσα. Καλό κινητό σε όλα όμως για τα θέλω μου δεν έκανε, έτσι κατέληξα s8 για καθημερινή χρήση και ηρέμησα πια. Το 7edge παίζει ρόλο "ταμπλετ" στο σπίτι και φυσικά για φωτογραφίες εσωτερικών χώρων με τον wide angle θερίζει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts