Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά θέλω να ρωτήσω όσους αντικατεστησαν την οθόνη λόγω του γνωστού προβλήματος με τις οριζοντιες γραμμές. Έχει παρουσιάσει σε κάποιον το ίδιο πρόβλημα και η νέα οθόνη?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

ρε παιδες, στο AOD η οθονη σας ειναι αναμμενη απο πισω ή μονο το ρολοι εχει φως? γιατι το χρησιμοποιω σπανια αλλα σημερα μου εκανε ενα update σε galaxy apps κτλ μερικα ΜΒ (λιγα) και απο εκεινη τη στιγμη το AOD δεν ειναι αναμμενο μονο στο ρολοι αλλα εχει και εναν μαυρο φωτισμο ολη η οθονη..Το ιδιο κανει και με το νυχτερινο ρολοι, δεν ειναι σβηστη. Το διαπιστωσε αλλος αυτο ή να εχουμε θεμα με καμια οθονη?

edit: Ξεχασα να πω οτι φαινεται μονο σε απολυτο σκοταδι, αλλιως εξω με φωτα κτλ μοιαζει σα να αναβει μονο το ρολοι πχ, ομως στο απολυτο σκοταδι εχει φως ολη η οθονη

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ρε παιδες, στο AOD η οθονη σας ειναι αναμμενη απο πισω ή μονο το ρολοι εχει φως? γιατι το χρησιμοποιω σπανια αλλα σημερα μου εκανε ενα update σε galaxy apps κτλ μερικα ΜΒ (λιγα) και απο εκεινη τη στιγμη το AOD δεν ειναι αναμμενο μονο στο ρολοι αλλα εχει και εναν μαυρο φωτισμο ολη η οθονη..Το ιδιο κανει και με το νυχτερινο ρολοι, δεν ειναι σβηστη. Το διαπιστωσε αλλος αυτο ή να εχουμε θεμα με καμια οθονη?

edit: Ξεχασα να πω οτι φαινεται μονο σε απολυτο σκοταδι, αλλιως εξω με φωτα κτλ μοιαζει σα να αναβει μονο το ρολοι πχ, ομως στο απολυτο σκοταδι εχει φως ολη η οθονη

ειχα και εγω αυτο ακριβως το θεμα αλλα ειναι πολλες σελιδες πισω για να βρω την συζητηση. με λιγα λογια πας για αλλαγη οθονης

Όντως ?? Και είναι θέμα που στο Αναγνωρίζουν ? Μη μου πουν τίποτα για reset..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Όντως ?? Και είναι θέμα που στο Αναγνωρίζουν ? Μη μου πουν τίποτα για reset..

προσωπικα με πεδεψαν παρα πολυ. δεν μου το αναγνωριζαν και ταλαιπωρηθηκα αρκετα. ημουν απο τα πρωτα περιστατηκα ελλατωματικης οθονης εδω στο φορουμ και μπορει μερικοι να θυμουνται την περιπτωση μου. τελικα η οθονη σταματησε να λειτουργει. εγινε μαυρη με κατι οριζοντιες γραμμες και τοτε μου την αλλαξανε επιτελους. επειδη ομως μολις ειχε αρχισει το σκηνικο με την ελλειψη στις οθονες εμεινα πολυ καιρο χωρις τηλεφωνο. ελπιζω και ευχομαι να αλλαξε πλεον το τοπιο και να το αναγνωριζουν σαν προβλημα. θα ψαξω να βρω σε ποιες σελιδες εγραψα για το θεμα να στις στειλω

edit

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6865098#post6865098

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6885405#post6885405

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6888671#post6888671

Edited by eimai

Όσοι είχαν θέμα με τις οθόνες τους χρησιμοποιούσαν συνεχώς το AOD?

Μήπως υπάρχει κάποια συσχέτιση αν και δε το πιστεύω γιατί σε ότι Lumia συσκευή το είχα(1020,925 etc) το είχα συνεχώς on χωρίς κανένα απολύτως θέμα.

Απλά έτσι ρωτάω από περιέργεια.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

προσωπικα με πεδεψαν παρα πολυ. δεν μου το αναγνωριζαν και ταλαιπωρηθηκα αρκετα. ημουν απο τα πρωτα περιστατηκα ελλατωματικης οθονης εδω στο φορουμ και μπορει μερικοι να θυμουνται την περιπτωση μου. τελικα η οθονη σταματησε να λειτουργει. εγινε μαυρη με κατι οριζοντιες γραμμες και τοτε μου την αλλαξανε επιτελους. επειδη ομως μολις ειχε αρχισει το σκηνικο με την ελλειψη στις οθονες εμεινα πολυ καιρο χωρις τηλεφωνο. ελπιζω και ευχομαι να αλλαξε πλεον το τοπιο και να το αναγνωριζουν σαν προβλημα. θα ψαξω να βρω σε ποιες σελιδες εγραψα για το θεμα να στις στειλω

edit

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6865098#post6865098

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6885405#post6885405

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6888671#post6888671

Καταλαβα. Εγω το εδωσα πισω σε αυτον που το πηρα και περιμενω καινουριο.

Όσοι είχαν θέμα με τις οθόνες τους χρησιμοποιούσαν συνεχώς το AOD?

Μήπως υπάρχει κάποια συσχέτιση αν και δε το πιστεύω γιατί σε ότι Lumia συσκευή το είχα(1020,925 etc) το είχα συνεχώς on χωρίς κανένα απολύτως θέμα.

Απλά έτσι ρωτάω από περιέργεια.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε μου δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε το AOD. Και γιαυτο δεν ημουν σιγουρος οτι εχει θεμα, δε θυμομουν πως ειναι. Το κινητο μου μαλιστα ειναι τοσο προσεγμενο που δε διαφερει απο ενα καινουριο, σε τιποτα. Ουτε ενα πεσιμο, ουτε τιποτα. Μαλλον ειναι προβληματικες οι οθονες.

Παιδια, καλημερα. Για ολους εσας που εχετε ιταλικο edge οπως και εγω σας εχει ερθει καποια ενημερωση τους τελευταιους μηνες πχ ακουγα για security update Νοεμβριου τωρα και Δεκεμβριου.. Εγω δεν εχω παρει τιποτα απο αυτα..

Ψάξε εδώ να δεις τι υπάρχει για τον κωδικό χώρας σου: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ Λογικά του Νοεμβρίου πρέπει να έχει βγει και για σένα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Παιδιά να ρωτησω όσοι εχεται την beta nougat 7 στο εικονίδιο του Viber σας δείχνει τα νούμερα που έρχονται π.χ μυνήματα????? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει μόνο επάνω στην μπάρα ειδοποιησεις

Παιδιά να ρωτησω όσοι εχεται την beta nougat 7 στο εικονίδιο του Viber σας δείχνει τα νούμερα που έρχονται π.χ μυνήματα????? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει μόνο επάνω στην μπάρα ειδοποιησεις

Ουτε εμενα μου δειχνει.Σημερα λεω να γυρισω σε ΜΜ γιατι μου κρασαρουν 2 χρησιμες εφαρμογες (airdroid και call recorder) και δεν παιζει και το nova go.

Ουτε εμενα μου δειχνει.Σημερα λεω να γυρισω σε ΜΜ γιατι μου κρασαρουν 2 χρησιμες εφαρμογες (airdroid και call recorder) και δεν παιζει και το nova go.

Αυτό βλέπω και εγώ μόνο στο Viber το κάνει στο Facebook και στα άλλα τα δείχνει κανονικά.θα το παρακολουθήσουμε

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω πολλα χρόνια να γράψω, αλλά παρακολουθώ συχνά πυκνά τα Samy... Ήρθε η ώρα να αγοράσω τον γίγαντα, διάβασα καμιά 60άρια σελίδες αλλα δεν έχω το κουράγιο για τις 500+++ :P οπότε εάν έχει ξανά ειπωθεί συγνώμη..

Βρήκα αυτό σε γνωστό Skroutz - Store (SAMSUNG G935F GALAXY S7 EDGE 32GB BLACK (ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ) EU)... και αυτό (Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB ONYX BLACK EU - ΤΙΜ).

ΘΑ ήθελα την γνώμη σας... Ευχαριστώ :)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανός το πρώτο είναι unbranded από ευρώπη και το δεύτερο είναι με το λογώτυπο της ΤΙΜ

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεμα τελευταια. Δεν μου βγαζει ειδοποιησεις για instagram και viber. Δεν τις εχω βελτιστοποιησει τις εφαρμογες ουτε τιποτα τετοιο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο. Ξερει κανεις τιποτα; ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεμα τελευταια. Δεν μου βγαζει ειδοποιησεις για instagram και viber. Δεν τις εχω βελτιστοποιησει τις εφαρμογες ουτε τιποτα τετοιο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο. Ξερει κανεις τιποτα; ευχαριστω!

ρυθμισεις, ειδοποιησεις..και βρες τις εφαρμογες..αν ειναι κλειστο ανοιξε το. μπορει να σου εχει πατηθει μονο του, 3 κλικ ειναι, αν πχ ειχε ξεκλειδωθει σε καμια τσεπη ή ενω μιλουσες πχ

Παιδιά με τη nugat Beta 4 πολλές φορές όταν πατάω το Touch button για διαχείριση προγραμμάτων τρώει κόλλημα και κανει restart.... Το έχει παθει άλλος?

Ειναι κανονικα ανοιχτες. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. ακομα κ απεγκατασταση τιςχεκανα κ ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα;

Ειναι κανονικα ανοιχτες. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. ακομα κ απεγκατασταση τιςχεκανα κ ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα;

Έχεις κάποια εφαρμογή που αλλάζει wallpaper ή /και clean master;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Έχω ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα και pin. Πως μπορώ να το ορίσω να ξεκλειδώνει μόνο με αυτά και όχι και με σάρωση οθόνης. Αλλιώς γιατί να έχω δακτυλικό αποτύπωμα αν ξεκλειδώνει και με μία απλή σάρωση οθόνης.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned