godjet Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μεγάλη διαφορά έχει και στη φωτεινότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά κάτι που με προβλημάτισε.. ανακάλυψα λοιπόν, ισως να το ξέρετε ήδη, ότι όταν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη φωτεινότητα και το πας τέρμα έχει ακόμα πιο πολύ Φωτεινή οθόνη Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Η οθόνη του 7edge παραμένει ακόμη και σήμερα στις κορυφαίες Θέσεις, έχει εξαιρετική πιστότητα χρωμάτων, 2Κ ανάλυση σε φορμά 16:9 που δεν βρίσκεις πια... Σίγουρα η infinity είναι μερικά κλικ παραπάνω όμως και του 7edge παραμένει όπως προανέφερα εξαιρετική επιλογή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Να πω και εγώ οτι μετα το update Αύγουστου , στις πρώτες 2 με 3 φορτίσεις προβληματιστικα. Τώρα μπορω να πω ότι είναι το καλύτερο update του τελευταίου χρόνου με κορυφαιους χρονους αναμονης και οθονης. Ακόμα και το δακτυλικό μου δουλεύει πια με επιτυχία 100%. Παρολο πού με τρώει το χερι μου για αλλαγή θα περιμένω τον επόμενη γενια s10\note 10 ,αν εντυπωσιαστω βέβαια. Στάλθηκε από το Lenovo TB-8703F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 να προσεθσω οτι ειναι και πιο ομορφο απο τα s8/s9 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Υποκειμενικό αυτό, έχω και τα δύο δουλεύοντας τα ταυτόχρονα καθημερινά, το καθένα έχει την χάρη του και την φινέτσα του, σίγουρα η σειρά s8 και μετά είναι πιο φρέσκια με τα σημερινά δεδομένα κι αυτός ήταν ουσιαστικά κι ο λόγος μετάβασης και όχι καθεαυτου η οι μεγάλες διαφορές σε εμπειρία χρήσης μπαταρία κλπ κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την Oreo πιστεύω ολοκληρώθηκε μια ευχάριστη συνύπαρξη 2 ετών + για αυτήν την εξαιρετική σειρά s7 ,s7 edge κάνοντάς το ακόμα πιο ώριμο, σύγχρονο ένα κινητό σχεδίασης 2μιση + χρόνων όπως προανέφερα. Για μένα ότι ήταν το g2 (επαναστατικό με εξαιρετική οθόνη αναλογία ) ήταν το 7edge για την σαμμυ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Υποκειμενικό αυτό, έχω και τα δύο δουλεύοντας τα ταυτόχρονα καθημερινά, το καθένα έχει την χάρη του και την φινέτσα του, σίγουρα η σειρά s8 και μετά είναι πιο φρέσκια με τα σημερινά δεδομένα κι αυτός ήταν ουσιαστικά κι ο λόγος μετάβασης και όχι καθεαυτου η οι μεγάλες διαφορές σε εμπειρία χρήσης μπαταρία κλπ κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την Oreo πιστεύω ολοκληρώθηκε μια ευχάριστη συνύπαρξη 2 ετών + για αυτήν την εξαιρετική σειρά s7 ,s7 edge κάνοντάς το ακόμα πιο ώριμο, σύγχρονο ένα κινητό σχεδίασης 2μιση + χρόνων όπως προανέφερα. Για μένα ότι ήταν το g2 (επαναστατικό με εξαιρετική οθόνη αναλογία ) ήταν το 7edge για την σαμμυ...Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες. Για μένα η Samsung με το S7 edge και πολύ περισσότερο με το s8 μπήκε στα "και καλά premium" σαλόνια της apple. Άνθρωποι που δεν ψωνίζουν όπως ψωνίζουμε εμείς (οι των forum, των reviews κτλ) μπήκαν στην διαδικασία να συγκρίνουν σε αναγνωρισιμότητα/status την Samsung απέναντι στην Apple. Τρανή απόδειξη ο χώρος που δουλεύω, που πριν 3 χρονια έβλεπες μια αναλογία apple 90%-samsung 10%. Ενώ τώρα είναι στο 60/40 υπέρ της apple αλλά σχεδόν κάθε καινούργια συσκευή που αγοράζεται να είναι Samsung. Φυσικά βοήθησε ΠΑΡΑ πολύ η Oreo, με την αναβάθμιση του Samsung experience, προσφεροντας μια πλατφόρμα απροβληματιστη και πληρης. Αν προσέξει κάνα 2 πραγματικά ακομα(διαχείριση Samsung cloud απο pc κτλ) θα είναι υπερπλήρης. Νομίζω το s10 /s10+ με Android 9 θα είναι σταθμός (αν δεν κάνει καμία κουτσουκελα με καμιά μπαταρία κου******α) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Αν το δεί κάποιος από Λάρισα, ρώτησα για αλλαγή μπαταρία στο s7 edge στο σέρβις της σαμσουνγκ και μου είπανε 50 ευρώ. Αν την έχει αλλάξει κάποιος σε άλλο μαγαζί να μου πει τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Αν το δεί κάποιος από Λάρισα, ρώτησα για αλλαγή μπαταρία στο s7 edge στο σέρβις της σαμσουνγκ και μου είπανε 50 ευρώ. Αν την έχει αλλάξει κάποιος σε άλλο μαγαζί να μου πει τιμή. Ποσο καιρό το έχεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Σημερα το κιν μου εμφανισε μια πρασινη καθετη γραμμη στη δεξια πλευρα. Ξερει κανεις τι ειναι ή πως μπορω να την εξαφανισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Σημερα το κιν μου εμφανισε μια πρασινη καθετη γραμμη στη δεξια πλευρα. Ξερει κανεις τι ειναι ή πως μπορω να την εξαφανισω? Αν είναι κάτι τέτοιο, δυστυχώς είναι το “green line of death” όπως το λένε για τα iPhones, είναι hardware πρόβλημα οθόνης, ελπίζω να είσαι σε εγγύηση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 2,5 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ποσο καιρό το έχεις; Sent from my iPhone using Tapatalk 2,5 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ποσο καιρό το έχεις; Sent from my iPhone using Tapatalk 2,5 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 2,5 χρόνια Καλή η τιμή τότε, έχει εξουσιοδοτημένο στη Λάρισα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλή η τιμή τότε, έχει εξουσιοδοτημένο στη Λάρισα; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι έχει της σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ναι αυτο ειναι και δεν ειμαι σε εγγύηση κατα 90% ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ναι αυτο ειναι και δεν ειμαι σε εγγύηση κατα 90% ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη? 250; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 350 περιπου εχει καινουριο, αν καταφερει και το συνηθίσει το ματι και δεν με ενοχλει θα το αφησω ετσι μεχρι να τα παιξει τελειως και θα παω για καινουριο, αλλα 250 για επισκευει δεν τα δινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Από Bluetooth που να συνεργάζεται άψογα με το κινητό μας τι προτείνεται Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 εγω εχω αυτα και δουλευουν αψογα , μονο μειονεκτημα η μετρια μπαταρια https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_009412935896.html?vip=3251791&gclid=Cj0KCQjww8jcBRDZARIsAJGCSGtF60CdNr8wm10t-MaoxwammOC1hDj878m0PRVtqxb_GLoD_uCU4PUaAkWYEALw_wcB Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Τώρα που είδα ότι λέτε για bluetooth, έχει κάποιος ή αν ξέρει αν υπάρχουν με ενσωματωμένο ραδιοφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Τώρα που είδα ότι λέτε για bluetooth, έχει κάποιος ή αν ξέρει αν υπάρχουν με ενσωματωμένο ραδιοφωνο; Εγω μονο αυτα ξερω https://www.skroutz.gr/s/7983757/Sony-SBH54.html Μπορει να υπαρχουν κι αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εγω μονο αυτα ξερω https://www.skroutz.gr/s/7983757/Sony-SBH54.html Μπορει να υπαρχουν κι αλλα... Αυτά τα έχω δει και εγω, έλεγα μήπως υπάρχουν πιο οικοκομικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Θα τρελαθώ σημερα το πρωι που ξυπνησα η γραμμή υπηρχε κανονικα παω στην δουλειά παιρνω τηλ να μαθω ποσο κανει η επιδιορθωση. Το βαζω στο τσαντακι και μετα απο κανα τριωρο που το εβγαλα να παρω τηλ η πρασινη γραμη ειχε εξαφανιστει. Τι φαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Μάλλον κάτι θα έχει ξεκουμπώσει ή δεν θα κάνει καλή επαφή στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Αν το πιέσεις εξαφανίζεται; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts