antriou23 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ει αι για συνδρομητές cosmote και μόνο με το firmaware της κοσμοτε την nougat Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Γιατι ειχε ακουστει οτι θα ειναι συντομα διαθεσιμο και για καρτοκινητα,μηπως να ρωτησουμε σε κανενα κοσμοτε καταστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Παιδια ξερουμε αν μπορουμε οσοι εχουμε κοσμοκαρτα να ενεργοποιησουμε VoWifi , Volte και αυτο ισχυει μονο σε nougat?και οχι σε 6.0.1? 1. Τι κανουν αυτες οι εφαρμογες ρε παιδια? 2. Εχω της Cosmote με nougat της προσφατης προσφορας αλλα τις εφαρμογες αυτες δεν τις εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 1. Τι κανουν αυτες οι εφαρμογες ρε παιδια? 2. Εχω της Cosmote με nougat της προσφατης προσφορας αλλα τις εφαρμογες αυτες δεν τις εχω.. Δεν είναι στις εφαρμογές...είναι στις ρυθμίσεις κλήσεων και στα ασύρματα δίκτυα. https://www.cosmote.gr/fixed/corporate/details/-/asset_publisher/gLfNzjIgW7PO/content/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82-vowifi-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-volte-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-cosmote Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Έχω περάσει από το sammobile το apk του always on display του s8 και είδα ότι όταν π.χ ακούς μουσική δεν εμφανίζει ποιο τραγούδι παίζει όπως έκανε πριν το περάσω. Ξέρει κανείς γιατί; Έχει κάποια διαφορά το always on του s8? Εγώ πέρασα την εφαρμογή edge mask από το playstore και κάνει το κόλπο του s8 που ανάβει περιμετρικά η οθόνη σε notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 επιβεβαιώνω κ εγω το νεο touchwiz home που εγκατεστησα απο sammobile πολυ πιο γρήγορο..ευχαριστώ κ mario_ch η καινούργια έκδοση εξοικονόμησης μου εδωσε πολυ παραπανω χρονο οθόνης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Μήπως την έχεις βάλεις στις εφαρμογές που αδρανοποιούνται; Όχι. Είναι εξ αρχής στις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 επιβεβαιώνω κ εγω το νεο touchwiz home που εγκατεστησα απο sammobile πολυ πιο γρήγορο..ευχαριστώ κ mario_ch η καινούργια έκδοση εξοικονόμησης μου εδωσε πολυ παραπανω χρονο οθόνης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σε καλα φιλε εδω είμαστε για να βοηθάμε, κανει φοβερή δουλειά όντως από τα πιο χρήσιμα features που εδωσαν τελευταία. Οχι οτι εχει κακή αυτονομία η συσκευή αλλα καλύτερο stand by ποιος δεν το θέλει; Πες μου λίγο για ποια έκδοση TW μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 αυτά θα έρθουν με κάποια αναβάθμιση στο μέλλον στο s7 ή θα είναι πάντα μόνο για s8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 αυτά θα έρθουν με κάποια αναβάθμιση στο μέλλον στο s7 ή θα είναι πάντα μόνο για s8? Λογικά με καποιο update, αν τα θες όμως μπες στο SamMobile και κατεβασε το τελευταίο apk που βλέπεις για το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Να σε καλα φιλε εδω είμαστε για να βοηθάμε, κανει φοβερή δουλειά όντως από τα πιο χρήσιμα features που εδωσαν τελευταία. Οχι οτι εχει κακή αυτονομία η συσκευή αλλα καλύτερο stand by ποιος δεν το θέλει; Πες μου λίγο για ποια έκδοση TW μιλάς; https://www.sammobile.com/apk/touchwiz-home/samsung-touchwiz-home-6-1-09-2/ εδω είσαι φιλαράκι δοκιμασε θα δεις πολυ πιο γρήγορο το κινητό σου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δεν είναι και τόσο ωραίο σε εμφανιση,μικραίνει το εικονίδια,αλλά όντως πετάει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 https://www.sammobile.com/apk/touchwiz-home/samsung-touchwiz-home-6-1-09-2/ εδω είσαι φιλαράκι δοκιμασε θα δεις πολυ πιο γρήγορο το κινητό σου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπαινει και σε s7? απλα κατεβαζω το apk και το τρεχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 μπαινει και σε s7? απλα κατεβαζω το apk και το τρεχω? Ναι κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Το κατέβασα και εγώ παιδιά αυτό το apk καλό φαίνεται προς το παρόν αλλά μου έλεγε ότι η εφαρμογή μπορεί να βλάψει την συσκευή σας παίζει κάτι τέτοιο??? Γιατί και εγώ δεν τα γνωρίζω κ καλά αυτά!:blink: Edited June 26, 2017 by Xaron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 https://www.sammobile.com/apk/touchwiz-home/samsung-touchwiz-home-6-1-09-2/ εδω είσαι φιλαράκι δοκιμασε θα δεις πολυ πιο γρήγορο το κινητό σου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με νοβα ειμαι απλα ετσι για την αλλαγή μπορεί να κάνω μια βόλτα. Ειχα την προηγούμενη έκδοση και πήγαινε πολυ καλα. Θενκς ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κατέβασα και εγώ παιδιά αυτό το apk καλό φαίνεται προς το παρόν αλλά μου έλεγε ότι η εφαρμογή μπορεί να βλάψει την συσκευή σας παίζει κάτι τέτοιο??? Γιατί και εγώ δεν τα γνωρίζω κ καλά αυτά!:blink: Από το SamMobile μην φοβάσαι προχωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τι είναι πάλι τούτο? https://www.androidheadlines.com/2017/06/flyme-os-6-can-installed-samsung-galaxy-s7-series.html Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Επειδή τσεκάρω ένα s7edge που μόλις πήρα στα χέρια μου από Public, μπορείτε να μου πείτε γιατί φοράει ιταλική ρομ? Σε σχέση με updates κτλ είναι καλύτερη ή χειρότερη της ελληνικής? Την αλλάζω εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Πανεύκολα, με Odin. Κατά τη γνώμη μου όμως μην ασχοληθείς (ειδικά αν έχεις στήσει το κινητό). Την μεγάλη αναβάθμιση (nougat) την πήρε, έτσι; όποτε και χειρότερη να είναι της ελληνικής (χλωμό το κόβω, αλλά δεν ξέρω κιόλας) δεν υπάρχει αντικείμενο. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Επειδή τσεκάρω ένα s7edge που μόλις πήρα στα χέρια μου από Public, μπορείτε να μου πείτε γιατί φοράει ιταλική ρομ? Σε σχέση με updates κτλ είναι καλύτερη ή χειρότερη της ελληνικής? Την αλλάζω εύκολα? Περίεργο από public να έχει ιταλική ρομ. Κανονικά θα έπρεπε να είναι EUR, ελληνική unbranded δηλαδή. Είναι απο τις προσφορές που βαλαν τελευταία; μήπως μάζεψαν στοκ απο σκρουτζομαγαζα λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Περίεργο από public να έχει ιταλική ρομ. Κανονικά θα έπρεπε να είναι EUR, ελληνική unbranded δηλαδή. Είναι απο τις προσφορές που βαλαν τελευταία; μήπως μάζεψαν στοκ απο σκρουτζομαγαζα λεω. Αυτο παίζει..Σε γκάλοπ που έκανα,μέχρι τώρα 3/3 ξένες ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πανεύκολα, με Odin. Κατά τη γνώμη μου όμως μην ασχοληθείς (ειδικά αν έχεις στήσει το κινητό). Την μεγάλη αναβάθμιση (nougat) την πήρε, έτσι; όποτε και χειρότερη να είναι της ελληνικής (χλωμό το κόβω, αλλά δεν ξέρω κιόλας) δεν υπάρχει αντικείμενο. Την πήρε τη νουγκατ..Αρα,κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δικό μου από public προσφορά ελληνικό νομίζω! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Αυτο παίζει..Σε γκάλοπ που έκανα,μέχρι τώρα 3/3 ξένες ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την πήρε τη νουγκατ..Αρα,κομπλέ! Χμμμ σαν να βρωμαει η δουλειά. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δικό μου από public προσφορά ελληνικό νομίζω! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε ενα τσεκ με το Phone info φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για πείτε γιατί πρώτη φορά samsung μετά από όλα τα nexus :cool: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για πείτε γιατί πρώτη φορά samsung μετά από όλα τα nexus :cool: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την 1 καρτέλα δωσε μας εκεί που λεει csc codes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts