Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε. Μόλις κατέβασα την 7.0 United Kingdom (BTU). Έχω το s7 edge από Γερμανό, από ότι κατάλαβα με αυτά που διάβασα δεν γίνεται με το συγκεκριμένο firmware της cosmote να περάσω αμέσως από πάνω την 7.0 διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Πρέπει πρώτα να περάσω την Αγγλική BTU 6.0.1 και μετά θα μου έρθει μονή της η 7.0 ή δεν υπάρχει πρόβλημα να περάσω την 7.0 πάνω στην ελληνική 6.0.1;;

2) π.χ. παθαίνει κάτι το κινητό τον Απρίλιο (που υποτίθεται θα έχω περασμένη την Ελληνική 7.0 της Cosmote μόλις κυκλοφορήσει εδώ Ελλάδα τον Φεβρουάριο) Η εγγύηση χάνεται;; Ρωτάω για την εγγύηση γιατί θέλω να περάσω την Αγγλική 7.0 τώρα και όχι τον Φεβρουάριο γιατι υπομονή δεν.. και επίσης αγόρασα το κινητό τον Δεκέμβριο και μέσα στην προσφορά του Γερμανού ήταν δώρο εργοστασιακή εγγύηση 1 έτους (100κάτι €) που σου λέει στο αντικαθιστούμε αν πάθει κάτι σοβαρό κλπ κλπ.

2α) Υπάρχει περίπτωση (αν πάθει κάτι το κινητό μέσα στον 1 χρόνο της εργοστασιακής εγγύησης) να μου πουν "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι το κινητό σου έχει περασμένη την Αγγλική 7.0 και όχι την Ελληνική 7.0 που σου δίνει η Cosmote";;

3) Το κινητό πρέπει να είναι root για να γίνει η διαδικασία που αναφέρετε παραπάνω;;

Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Edited by vaggelis96

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδες, τοπ η 7.0!

Να σας πω, σε ολα τα notifications δεν μου βγαζει το content, hidden content λεει, πως το αλλζω αυτο? καμια ιδεα?

edit: το βρηκα!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κανουμε σκουρο το μενου?

tqDNA.png

Σαν το stock android στα δεξια

Ωραιος εχεις και Nexus 5X μια χαρα σε βρησκω στην θεση του Νεξυς 5χ εχω το cat s60 εγω.

Να ρωτησω μεσω αναβαθμισης με USB στον υπολογιστη με το προγραμμα Smart Switch θα ερθη ή οχι ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

παιδες, τοπ η 7.0!

Να σας πω, σε ολα τα notifications δεν μου βγαζει το content, hidden content λεει, πως το αλλζω αυτο? καμια ιδεα?

tqDNA.png

Δοκιμασε με καποιο θεμα να το κανεις μαυρο.

Αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε. Μόλις κατέβασα την 7.0 United Kingdom (BTU). Έχω το s7 edge από Γερμανό, από ότι κατάλαβα με αυτά που διάβασα δεν γίνεται με το συγκεκριμένο firmware της cosmote να περάσω αμέσως από πάνω την 7.0 διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Πρέπει πρώτα να περάσω την Αγγλική BTU 6.0.1 και μετά θα μου έρθει μονή της η 7.0 ή δεν υπάρχει πρόβλημα να περάσω την 7.0 πάνω στην ελληνική 6.0.1;;

2) π.χ. παθαίνει κάτι το κινητό τον Απρίλιο (που υποτίθεται θα έχω περασμένη την Ελληνική 7.0 της Cosmote μόλις κυκλοφορήσει εδώ Ελλάδα τον Φεβρουάριο) Η εγγύηση χάνεται;; Ρωτάω για την εγγύηση γιατί θέλω να περάσω την Αγγλική 7.0 τώρα και όχι τον Φεβρουάριο γιατι υπομονή δεν.. και επίσης αγόρασα το κινητό τον Δεκέμβριο και μέσα στην προσφορά του Γερμανού ήταν δώρο εργοστασιακή εγγύηση 1 έτους (100κάτι €) που σου λέει στο αντικαθιστούμε αν πάθει κάτι σοβαρό κλπ κλπ.

2α) Υπάρχει περίπτωση (αν πάθει κάτι το κινητό μέσα στον 1 χρόνο της εργοστασιακής εγγύησης) να μου πουν "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι το κινητό σου έχει περασμένη την Αγγλική 7.0 και όχι την Ελληνική 7.0 που σου δίνει η Cosmote";;

3) Το κινητό πρέπει να είναι root για να γίνει η διαδικασία που αναφέρετε παραπάνω;;

Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

1)Μπορεις και κατευθειαν την 7.

2)Υπαρχει η πιθανοτητα ναι.Αναλογα τι θα χρειαστεις στο σερβις ομως πραττεις.Αν το κινητο δεν αναβει καθολου το πας οπως ειναι.Αν ας πουμε χρειαστει να το πας γιατι χαλασε καποιο κουμπακι τοτε για να εισαι σιγουρος περνα ξανα την δικη του ρομ.

Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει απο καποιον οτι του ακυρωσαν την εγγυηση γιατι φοραγε ρομ αλλης χωρας.

3)Οχι χωρις root γινεται η διαδικασια.

Edited by panosfx

Ωραιος εχεις και Nexus 5X μια χαρα σε βρησκω στην θεση του Νεξυς 5χ εχω το cat s60 εγω.

Να ρωτησω μεσω αναβαθμισης με USB στον υπολογιστη με το προγραμμα Smart Switch θα ερθη ή οχι ;

Φιλε μου, δεν ειναι δικο μου, ειναι screenshot απο ενα βιντεο στο youtube!

Hard φυσικά .Επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης μέσα από το μενού της συσκευής και διαγράφει τα πάντα

Tks θα το κανω

pit mykonos

παίδες η rom έχει 5 αρχεία MD5 το αρχείο home που το τοποθετούμε?AP,BL,CP μπαίνουν στα αντιστοιχα τα αλλα δυο που ειναι CSC OXA και HOME CSC που μπαίνουν Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα παιδιά. Και εγώ έκανα μόλις καθαρό στήσιμο και όλα καλα. Μ'αρέσει μέχρι στιγμής η καινούργια ρομ. Μια ερώτηση μόνο για κάτι που δε με βολεύει προσωπικα. Ξέρετε αν όταν ανοίγω μια εφαρμογή από έναν φάκελο αν μετα όταν βγαίνω από την εφαρμογή μπορεί να πηγαίνει απευθείας στην αρχική οθόνη όπως γινόταν πάντα και όχι πάλι πίσω στον φάκελο όπως γίνεται πλεον; ευχαριστω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο οτι καταλαβα σε κανεναν δεν δειχνει η 7αρα ειδοποιηση στο viber..

Αυτο το εκανε κι η beta αλλα πως να φτιαχνεται αυτο..

Μιλαω παντα για τον μιμισιο launcher

Ναι και μένα μια από τα ίδια. Αυτό που δεν δοκίμασα είναι να σβήσω το Viber και να το ξαναβάλω, αλλά βαριεμαι. Με nova launcher βέβαια δουλεύει μια χαρα.

Δημήτρης

Ναι και μένα μια από τα ίδια. Αυτό που δεν δοκίμασα είναι να σβήσω το Viber και να το ξαναβάλω, αλλά βαριεμαι. Με nova launcher βέβαια δουλεύει μια χαρα.

Είναι γενικό το φαινόμενο, σε μένα με φορμάτ & καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών (όχι επαναφορά από backup) δεν βγάζει νούμερα στο viber.

Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές έχουν κανονικά. (Δεν έχω το facebook app μόνο)

Τελικα αφου βρηκα δευτερη συσκευη ειπα να το στειλω για αλλαγη οθονης λογω καμμενου pixel. Εφαγα ακυρο απο Microtech Θεσσαλονικης γιατι η οθονη ειχε πολλες γρατσουνιες (δεν το αρνηθηκα αφου σε ανυποπτη στιγμη το ειχε παρει ο γιος μου και το ετριβε με την οθονη πανω στο πλακακι) και καποια χτυπηματα στο νικελ πλαισιο. Ειχα ομως Total Support απο Κωτσοβολο ο οποιος το δεχτηκε με συνοπτικες διαδικασιες και χωρις καν να ρωτησει. Μαλιστα επειδη ειχα το ακριβο ασφαλιστηριο αξιας 129 ευρω το οποιο καλυπτει 2 επισκευες τους ειπα και για την μπαταρια και παει και αυτη για αλλαγη! Σημερα ειχα τηλεφωνο για ενημερωση απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι υπαρχει ελλειψη απο τον προμηθευτη και εαν ξεπερασει τις 4 εβδομαδες η αναμονη θα μου δωσουν νεα συσκευη οπως λεει το συμβολαιο. Το total support μου το ειχαν δωσει δωρο περυσι αφου ειχε αργησει η παραδοση των συσκευων που καναμε προπαραγγελια.Μια χαρα λοιπον.Ο τεχνικος στον Κωτσοβολο επαθε μια πλακα οταν ειδε Nougat περασμενη :)

παιδες, τοπ η 7.0!

tqDNA.png

Δοκίμασε το θέμα Material Dark. Είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που ζητάς. Επίσης πες μας και πως έλυσες το πρόβλημα

Για την ιστορια το γουγλοφωνο πρεπει να ειναι το 6p και οχι το 5x.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ρε παιδια γιατι μου βγαζει error πολλες φορες στο δακτυλικο αποτυπωμα?? Λογω πολιτικης ασφαλειας λεει κ μου ζηταει αναγκαστικα μοτιβο.. ειμαι σε nougat Edited by lewnidask
Galaxy S10

παιδες, μολις εκανα το update με τη BTU παρατηρησα αυτο το ασπρο πραγματακι στην οθονη, τι παιζει να ειναι αυτο? Δεν νομιζω να ηταν απο πριν, εκτος και αν δεν το ειχα δει..

tqPOb.png

tqPOI.png

Ειναι πανω δεξια, ακριβως κατω απο την ωρα. Στα σκουρα χρωματα χανεται....

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασε το θέμα Material Dark. Είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που ζητάς. Επίσης πες μας και πως έλυσες το πρόβλημα

Settings -> Lock screen and security -> Notifications on lock screen -> Show Content !

Τελικα αφου βρηκα δευτερη συσκευη ειπα να το στειλω για αλλαγη οθονης λογω καμμενου pixel. Εφαγα ακυρο απο Microtech Θεσσαλονικης γιατι η οθονη ειχε πολλες γρατσουνιες (δεν το αρνηθηκα αφου σε ανυποπτη στιγμη το ειχε παρει ο γιος μου και το ετριβε με την οθονη πανω στο πλακακι) και καποια χτυπηματα στο νικελ πλαισιο. Ειχα ομως Total Support απο Κωτσοβολο ο οποιος το δεχτηκε με συνοπτικες διαδικασιες και χωρις καν να ρωτησει. Μαλιστα επειδη ειχα το ακριβο ασφαλιστηριο αξιας 129 ευρω το οποιο καλυπτει 2 επισκευες τους ειπα και για την μπαταρια και παει και αυτη για αλλαγη! Σημερα ειχα τηλεφωνο για ενημερωση απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι υπαρχει ελλειψη απο τον προμηθευτη και εαν ξεπερασει τις 4 εβδομαδες η αναμονη θα μου δωσουν νεα συσκευη οπως λεει το συμβολαιο. Το total support μου το ειχαν δωσει δωρο περυσι αφου ειχε αργησει η παραδοση των συσκευων που καναμε προπαραγγελια.Μια χαρα λοιπον.Ο τεχνικος στον Κωτσοβολο επαθε μια πλακα οταν ειδε Nougat περασμενη :)

Πάλι καλά δηλαδή που είχες την ασφάλεια. Αλλά στο σέρβις δεν το καταλαβαίνω γτ να μην περάσει. Δεν ήταν σπασμένο. Τεσπα όλα καλά.

Δημήτρης

παιδες, μολις εκανα το update με τη BTU παρατηρησα αυτο το ασπρο πραγματακι στην οθονη, τι παιζει να ειναι αυτο? Δεν νομιζω να ηταν απο πριν, εκτος και αν δεν το ειχα δει..

tqPOb.png

tqPOI.png

Ειναι πανω δεξια, ακριβως κατω απο την ωρα. Στα σκουρα χρωματα χανεται....

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Settings -> Lock screen and security -> Notifications on lock screen -> Show Content !

Μου φαινονται για καμενα pixel που δεν ειχες παρατηρησει.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μου φαινονται για καμενα pixel που δεν ειχες παρατηρησει.

Κριμα...αν το παω για επισκευη (ή αλλαγή?) αργει πολυ γενικα? Ελπιζω να κανουν 2-3 μερες...Με το flasharisma απο την rom που εβαλα την BTU χαθηκε καμια εγγυηση?

Με το flasharisma απο την rom που εβαλα την BTU χαθηκε καμια εγγυηση?

Για να είσαι σίγουρος πρέπει να χεις τη rom της χώρας που προοριζόταν η συσκευή σου.

Τυπικά είσαι εκτός εγγύησης & τους δίνεις πάτημα να σε βγάλουν εκτός.

Για να είσαι σίγουρος πρέπει να χεις τη rom της χώρας που προοριζόταν η συσκευή σου.

Τυπικά είσαι εκτός εγγύησης & τους δίνεις πάτημα να σε βγάλουν εκτός.

Odin ειναι official?

Αφου το κνοχ δεν εγινε 1χ0 δεν νομιζω να υπαρχει θεμα

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Έχει παρατηρήσει κανεις ότι με την φωτεινότητα manual όταν σβήσεις το φως στο χώρο που βρίσκεσαι χαμηλώνει λιγάκι και η φωτεινότητα στην οθόνη;

Καλυτερη εξυπηρετηση θεσσαλονικη οσες φορες χρειαστηκα ειχα στο Myservice στην βασιλησης ολγας 140

Odin ειναι official?

Αφου το κνοχ δεν εγινε 1χ0 δεν νομιζω να υπαρχει θεμα

Δεν είναι επίσημο εργαλείο το Odin & γενικά η διαδικασία του φλασαρισματος.

Το knox δεν πειραζεται (έχουν αναφερθεί κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις που έγραψε αλλά μιλάμε για την εξαίρεση της εξαίρεσης) γιατί περνάς official rom.

Όπως και να χει, για να σαι τυπικά σωστός πρέπει να χεις τη rom της χώρας για την οποία προορίζεται η συσκευή σου. Αυτό ξέρω (και όχι μόνο για samsung) & δεν θα το ρισκάρα να το πάω με άλλη rom στο service.

Για να μη λέμε ότι θέλουμε και μπερδεύουμε τον κόσμο, και να έχεις φλασαρει άλλη rom εφόσον δεν έχει αλλάξει Counter το knox δεν μπορούν να στο βγάλουν εκτός εγγύησης.

Έστειλα εγώ για αλλαγή οθόνης και ήταν με τη btu, προφανώς δεν υπήρχε κανένα θέμα.

Oneplus 6 8/128

Για να μη λέμε ότι θέλουμε και μπερδεύουμε τον κόσμο, και να έχεις φλασαρει άλλη rom εφόσον δεν έχει αλλάξει Counter το knox δεν μπορούν να στο βγάλουν εκτός εγγύησης.

Έστειλα εγώ για αλλαγή οθόνης και ήταν με τη btu, προφανώς δεν υπήρχε κανένα θέμα.

Διάβασε τι έγραψα παραπανω: "τους δίνει πάτημα να σε βγαλουν εκτός", όχι ότι θα σε βγαλουν οπωσδήποτε κάθε αλλο, το πιο πιθανό είναι να σε καλύψουν αλλά γιατί να το ρισκάρεις?

Κατά καιρούς το service της samsung έχει περάσει ακόμα και γραμμένο knox σε εγγύηση, οπότε ας ρουταρουμε όλοι γιατί θα μας καλύψει #not :X

Ο καθένας από κει και πέρα ο καθενας πράττει αυτοβούλως, η ευθύνη για τη συσκευή του δικιά του είναι αλλωστε.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned