Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω με τον Πανο..η καλυτερη συσκευη μακραν 2016 ειναι το s7 edge σε ολα.ακομα και στην μπαταρια οι κινεζιες

που εβαλαν 4040mah παλι καλυτερους χρονους το s7 edge βγαζει συμφωνα με στοιχεια παντα!

Οι "κινεζιες" που αναφέρεις έχουν και μεγαλύτερη οθόνη από τις "κορεατιες".

Επίσης, δεν έβαλαν 4040 (που το διάβασες? :worry:).

To mate 8 με 6" οθόνη έχει 4000 & το mi mix με (σχεδον) 6.4" 4400.

Τέλος το 103h δεν είναι λιγότερο από το 98, όπως (θέλω να πιστεύω) οτι γνωρίζουμε όλοι μας.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ναι και εχουν 1080 αναλυση και μεγαλυτερη οθονη.ενω το s7 edge ειναι 3600 και 2k display..υποτιθεται οτι καιει πολλα diesel!αρα........δεν θα επρεπε να εχoυν καλυτερους χρονους τα κινεζικα?
I Want To Believe

ναι και εχουν 1080 αναλυση και μεγαλυτερη οθονη.ενω το s7 edge ειναι 3600 και 2k display..υποτιθεται οτι καιει πολλα diesel!αρα........δεν θα επρεπε να εχoυν καλυτερους χρονους τα κινεζικα?

Υποτίθεται αλλά δεν είναι έτσι στην πράξη.

Το "κορεατικο" έχει 2k αλλά amoled.

Η Samsung έχει δουλέψει πολύ την amoled & δίνει καλούς χρόνους, αυτό είναι κάτι που της πιστωνεται.

Φαίνεται και στον τρόπο που λειτουργεί η συσκευή. Σε χρήση είναι εξαιρετική & δεν καίει πολλά "diesel".

Το θέμα είναι ότι το oneplus έχει παρόμοια βαθμολογία με το απλό s7, με ίδια μπαταρία αλλά 1080 (5.5") έναντι της 2k (5.1) του s7. Άρα ίσως τελικά να μην είναι τόση η διαφορά της ανάλυσης ή η Samsung έχει δουλέψει καλα/πολύ την 2k amoled. Υιοθέτησε οποίο σενάριο θες, προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.

Χρονια πολλα σε ολους!κατοχος και εγω πλεον του s7 edge ,ερωτηση υπαρχει καποιο tempered glass που να καθετε καλα;

Όχι, δεν υπάρχει.! όλα έχουν πρόβλημα και ειδικά τα τζαμάκια.

Θα συμφωνήσω ότι η οθόνη του s7 edge είναι η λιγότερο ενεργοβορα 5.5αρα που κυκλοφορεί σε κινητό. Γι αυτό άλλωστε σε αναπαραγωγή video το s7 edge είναι εκτός κάθε συναγωνισμού...ουτε το mate 8 το πλησιαζει. Αν η Samsung είχε προσέξει λίγο το λειτουργικό,το κινητό θα χτυπούσε επικους χρόνους sot . Ακόμη και έτσι όμως η μπαταρία είναι εξαιρετική.

Αν η Samsung είχε προσέξει λίγο το λειτουργικό,το κινητό θα χτυπούσε επικους χρόνους sot . Ακόμη και έτσι όμως η μπαταρία είναι εξαιρετική.

Έτσι, δεν ξέρω πόσο το χει προσέξει αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καθώς στην αναμονή τσιμπάει λιγάκι...

Δεν το έχει προσέξει καθόλου το λειτουργικό η Samsung είμαι πλέον με op3 και έχω πολύ καλύτερη μπαταρία παρόλο τα 3000mah και ο λόγος είναι ότι δεν βλέπω βίντεο στο τηλέφωνο, μόνο browsing και μερικά games, αλλά στην αναμονή είναι η μέρα με τη νύχτα, ίσως στο μέλλον δούμε καλύτερο tw.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φταιει οντως το tw.αν το βαλεις με nova launcer διπλα σε oneplus3 t θα δεις οτι το s7 edge απογειωνεται.ανοιγουν ολα πολυ γρηγορα.εδω στο video για πολυ ελαχιστα χανει!

Speedtest:

I Want To Believe

Εγώ έχω πάψει προ πολλού να δίνω σημασία στο ποιο κινητό ανοίγει μερικά ms γρηγοροτερα μια εφαρμογή από κάποιο άλλο. Τα soc θεωρω οτι εχουν φτασει σε ενα σημειο κορεσμου. Πολυ μικρη σημασια εχει πλεον αν εχεις τον 820, τον 821 ή τον 8890. Αντιθετα ομως με ενδιαφέρουν πολυ τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής: Το πόσο καλή είναι η κάμερα, η οθόνη, το ηχείο, τα μικρόφωνα, το WiFi, το σήμα κινητης, το gps, η αυτονομία και η συνολικη κατασκευή του του κινητού . Γι' αυτο και πιστεύω οτι αν προσθέσουμε τους πόντους σε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες, λαβουμε υποψη και την αδιαβροχοποιηση ,δεν θα βρεθεί κινητο που να μπορεί να συναγωνιστει συνολικά το s7 edge . Φυσικά και υπάρχουν και αρνητικά στο s7 edge ...π.χ. η υλοποίηση του fingerprint reader δεν είναι ιδανική , κυριως λόγω σχήματος. Συνολικά μιλάω πάντα.

Πραγματικά το βασικό αρνητικό σημείο του είναι η όχι και τόσο καλή λειτουργία του δαχτυλικου αποτυπωματος σε συνδυασμό με το τελείως αδιάφορο πίσω μέρος του κινητού. Από τότε δε που έβαλα και την γνήσια θήκη S-view Cover, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το πληκτρολόγιο στα άκρα που καμιά φορά λόγω της κυρτοτητας και της ευαισθησίας έπιανε κάποιο πλήκτρο. Το πιο ολοκληρωμένο κινητό όντως...
Konakis.

Χρονια πολλα σε ολους!κατοχος και εγω πλεον του s7 edge ,ερωτηση υπαρχει καποιο tempered glass που να καθετε καλα;

Το καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει ειναι το gpel απο tempered glass , βεβαια εχει πολυ μικρη συμβατοτητα με θηκες

Υπαρχει θεμα για θηκες και αξεσουαρ οτι αλλες ερωτησεις εχεις καντες εκει καλυτερα

Πραγματικά το βασικό αρνητικό σημείο του είναι η όχι και τόσο καλή λειτουργία του δαχτυλικου αποτυπωματος σε συνδυασμό με το τελείως αδιάφορο πίσω μέρος του κινητού. Από τότε δε που έβαλα και την γνήσια θήκη S-view Cover, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το πληκτρολόγιο στα άκρα που καμιά φορά λόγω της κυρτοτητας και της ευαισθησίας έπιανε κάποιο πλήκτρο. Το πιο ολοκληρωμένο κινητό όντως...

Για το δαχτυλικο είπαμε ότι κυρίως ευθύνεται το σχήμα. Αν είχαμε στρογγυλό home button τα πράγματα θα ήταν αρκετά καλύτερα. Για μένα προτιμοτεεο θα ηταν να μεταφερθει στο πίσω μέρος του κινητού. Σχεδιαστικά δεν έχω κανένα παράπονο...μου αρέσει επισης ότι και η κάμερα έχει προσαρμοστεί άψογα στο σώμα χωρίς τα γνωστά καρουμπαλα τύπου OnePlus 3/3T ή samusng s6.

χρόνια πολλά!!

New Firmware for SM-G935F

Model SM-G935F

Model name Galaxy S7 edge

Country Romania

Version Android 6.0.1

Changelist 9689434

Build date Thu, 15 Dec 2016 02:31:35 +0000

Security Patch Level 2016-12-01

Product code ROM

PDA G935FXXU1BPLB

CSC G935FOXX1BPH1

Δεν είναι τόσο κακό όσο λέτε το αποτύπωμα.

Έχω 6 μήνες το κινητό και για αρκετό καιρό στην αρχή τσίμπαγα αρκετά fails. Πλέον πολύ σπάνια να προσπαθήσω δεύτερη φορά για το αποτύπωμα.

Το κόλπο είναι να σκεφτείτε με ποιο τρόπο πιάνετε το κινητό συνήθως, με ποιές γωνίες κ σε ποια κλήση. Έχουμε ένα συγκεκριμένο pattern που κάνουμε τα πράγματα σαν άνθρωποι. Μόλις καταλήξετε στους πλέον συνήθεις τρόπους που πιάνετε το τηλ για να το ξεκλειδώσετε και περάσετε σωστά τα αποτυπώματα, τα fails θα είναι πολύ σπάνια.

Την είδα στον εαυτό μου αυτή την αλλαγή.

Σίγουρα ένα στρογγυλό πλήκτρο θα βοήθαγε περισσότερο αλλά η εμπειρία ξεπερνάει τις όποιες δυσκολίες.

me > you

Θα συμφωνήσω με nfeel.

Σχεδόν απόλυτη επιτυχία έχω με το αποτύπωμα. Έχω περάσει αντιχειρα & δείκτη από 2 φορές, προσπαθώντας να καλύψω κάθε πιθανή γωνία.

Το μείον που έχει για μένα είναι, ότι απαιτεί πρώτα πάτημα, όταν η συσκευή είναι σβηστη (ήτοι σχεδόν στη συντριπτική πλειοψηφία των ξεκλειδωματων).

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Το κινητό μου βγάζει θολες τις φωτογραφίες στις άκρες.

Ξέρουμε κάτι για αυτό?

Ευχαριστώ.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Φταιει οντως το tw.αν το βαλεις με nova launcer διπλα σε oneplus3 t θα δεις οτι το s7 edge απογειωνεται.ανοιγουν ολα πολυ γρηγορα.εδω στο video για πολυ ελαχιστα χανει!

Speedtest:

Ένα εξάμηνο στην κατοχή μου το edge και maximum 1-3% την νύχτα 8 ωρες αναμονή.

Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.

Επίσης αδιαφορο αν το Oxygen OS μισο/ενα κλάσμα πιο γρήγορο απο το TW αφου πόδι θα πάρουν και τα 2 day one αφού φτωχοί,ελλιπείς είναι με ελάχιστη παραμετροποιηση σε σχέση με Nova pime η 3d next launcher που εναλλάσσω στην χρήση στα κινητά μου.

Άρα κανένα πλεονέκτημα του όποιου πιο pure android skin οποιοδήποτε κατασκευαστή σε σχέση με samsung.

Έτσι κι αλλιώς καμιά εργοστασιακή υλοποοιηση andoid δεν με καλυπτει αρα κανένα κινητό δεν υπερτερεί κάποιου άλλου.

Όλα ιδια είναι για εμένα απο τη στιγμή που δεν καλύπτουν τις ανάγκες/θέλω μου out of the box που έρχονται.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το αποτύπωμα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό πριν κατά κρίνουμε κάτι ρωτάμε εδώ στο φόρουμ ρε παιδιά πως το βλέπετε; το βάζεις προς όλες τις κατευθύνσεις και ξεκλειδώνει τέλεια. Το φωνάζω από καιρό πως θα βγει κινητό της χρονιάς 2016 πριν γίνει ότι γίνει με το note 7 και τελικά όπως όλοι η σχεδόν όλοι και βάση ψηφοφορίας στο my Phone βγαίνει με μεγάλη απόσταση από το δεύτερο.. οπότε περιμένουμε κάτι καλό απτην Σαμι για τη συνέχεια για να δούμε..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ένα εξάμηνο στην κατοχή μου το edge και maximum 1-3% την νύχτα 8 ωρες αναμονή.

Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.

Επίσης αδιαφορο αν το Oxygen OS μισο/ενα κλάσμα πιο γρήγορο απο το TW αφου πόδι θα πάρουν και τα 2 day one αφού φτωχοί,ελλιπείς είναι με ελάχιστη παραμετροποιηση σε σχέση με Nova pime η 3d next launcher που εναλλάσσω στην χρήση στα κινητά μου.

Άρα κανένα πλεονέκτημα του όποιου πιο pure android skin οποιοδήποτε κατασκευαστή σε σχέση με samsung.

Έτσι κι αλλιώς καμιά εργοστασιακή υλοποοιηση andoid δεν με καλυπτει αρα κανένα κινητό δεν υπερτερεί κάποιου άλλου.

Όλα ιδια είναι για εμένα απο τη στιγμή που δεν καλύπτουν τις ανάγκες/θέλω μου out of the box που έρχονται.

Ρε Άλεξ Εκτός της προ- προηγούμενης ρομ beta nougat με ανάλυση full HD που μου έβγαζε σε 8ωρο το βράδυ 1-2% κατανάλωση.. ...δεν ξανάγινε ποτέ αυτό. Πάντα μου ρίχνει στο 2ωρο 1-1.5%

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ρε Άλεξ Εκτός της προ- προηγούμενης ρομ beta nougat με ανάλυση full HD που μου έβγαζε σε 8ωρο το βράδυ 1-2% κατανάλωση.. ...δεν ξανάγινε ποτέ αυτό. Πάντα μου ρίχνει στο 2ωρο 1-1.5%

Μια έκδοση φορούσα απο την αρχή εγω.

Δεν περνουσα οτι google patches μας πλασαρε η Samsung για λογαριασμό της Google.

Αμα αλλάζεις εκδόσεις rom που φορας σαν τα πουκάμισα(μεταξύ αυτών και beta) μην περιμένεις σταθερότητα και ομαλότητα.

Όταν βρεις το κουμπι σε μια έκδοση εκει παραμένεις,τουλάχιστον εγω αυτο εφαρμόζω εξ ου η αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην συσκευή μου και σε αναμονή.

Και οχι μονο στο Samsung αλλα και σε αλλες συσκευες μου 1-3% σε αναμονή τη νύχτα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

παιδια γεια σας και Χρόνια Πολλα.

Αγορασα προχθες το κινητο και αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Όταν πληκτρολογώ ότιδηποτε πολλές φορές το πληκτρολόγιο "μαγκώνει" κάποιο 'κουμπί" και για να ανταποκριθεί πρέπει να το πατήσω αρκετες φορές οπότε και λειτουργει ενω εν συνεχία σε κάποια άλλη στιγμή ξαναπαρουσιαζεται το ίδιο φαινόμενο. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ πιο έντονο στο κάτω δεξια πλήκρο (με το μαυρο σύμβολο χ που είναι για διαγραφη χαρακτήρων) καθως και στο αριστερό πλήκτρο που είναι το "Α".

Αρχικά νόμισα πως έφταιγε το προστατευτικό κάλυμμα ζελατίνης για την οθόνη που του είχα βάλει απο την πρώτη στιγμη έτσι το αφαίρεσα όμως δυστιχως το φαινόμενο αυτό συνεχίζει να συμβαίνει.

Δεν μπορω να προσδιορίσω τί ακριβως φταιει....απο την μια σκέφτομαι πως αν ηταν πρόβλημα οθόνης θα το έκανε συνέχεια και όχι κατα διαστηματα και σε τυχαίες στιγμες ενω απο την άλλη οι εφάρμογες που του έχω περάσει δεν είναι πολλές και είναι ακριβος οι ίδιες που είχα στο S5 και δουλευαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Θέλω να παρακαλέσω αν γνωρίζει κάποιος φιλος εδω ή αν ετυχε και σε κανένα άλλο αυτο το θέμα με το κινητο να με ενημερώσει για να το παω πίσω εκει που το αγόρασα όσο γίνεται πιο νωρίς..!!

Ειχα αυτο της Samsung το κυλιομενο που περνάς το δάχτυλο στα πληκτρα και μετά έβαλα το κλασσικό που τα πατάς μήπως και έφταιγε αυτό

παιδια γεια σας και Χρόνια Πολλα.

Αγορασα προχθες το κινητο και αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Όταν πληκτρολογώ ότιδηποτε πολλές φορές το πληκτρολόγιο "μαγκώνει" κάποιο 'κουμπί" και για να ανταποκριθεί πρέπει να το πατήσω αρκετες φορές οπότε και λειτουργει ενω εν συνεχία σε κάποια άλλη στιγμή ξαναπαρουσιαζεται το ίδιο φαινόμενο. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ πιο έντονο στο κάτω δεξια πλήκρο (με το μαυρο σύμβολο χ που είναι για διαγραφη χαρακτήρων) καθως και στο αριστερό πλήκτρο που είναι το "Α".

Αρχικά νόμισα πως έφταιγε το προστατευτικό κάλυμμα ζελατίνης για την οθόνη που του είχα βάλει απο την πρώτη στιγμη έτσι το αφαίρεσα όμως δυστιχως το φαινόμενο αυτό συνεχίζει να συμβαίνει.

Δεν μπορω να προσδιορίσω τί ακριβως φταιει....απο την μια σκέφτομαι πως αν ηταν πρόβλημα οθόνης θα το έκανε συνέχεια και όχι κατα διαστηματα και σε τυχαίες στιγμες ενω απο την άλλη οι εφάρμογες που του έχω περάσει δεν είναι πολλές και είναι ακριβος οι ίδιες που είχα στο S5 και δουλευαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Θέλω να παρακαλέσω αν γνωρίζει κάποιος φιλος εδω ή αν ετυχε και σε κανένα άλλο αυτο το θέμα με το κινητο να με ενημερώσει για να το παω πίσω εκει που το αγόρασα όσο γίνεται πιο νωρίς..!!

Δοκίμασε να αφήσεις το κινητό στο τραπέζι και να γράψεις, δηλαδή να μην το κρατάς.Ειμαι σίγουρος ότι πατάς πάνω στην οθόνη στα πλάγια λόγο της κυρτοτητας και δεν πιάνει το touch. Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι να το συνηθίσω.

Λάζαρος..

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned