fasmatikos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 μόλις μου ήρθε το τελευταίο update σε BTU ... ~210mb!! άντε να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 μόλις μου ήρθε το τελευταίο update σε BTU ... ~210mb!! άντε να δούμε.... Όμορφα ο φίλος που δεν αντεξε και φλασαρε θα χτυπιεται χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Περιεργο... κι εγω αγγλικη BTU εχω και μολις τσεκαρα και δεν μου εβγαλε κατι.... :O Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 όντως περίεργο.... εδώ και το screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 όντως περίεργο.... εδώ και το screenshot... Ναι ούτε και σε μένα έρχεται. Σίγουρα BTU έχεις φιλε ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ώπα... έχετε δίκιο παιδιά... ζητάω συγγνώμη :worry: σε γερμανική DBT είμαι.... πφφφφφ μπέρδεψα τα s7 edge (έχω 2.. το ένα σε btu και το άλλο se dbt).... σόρρυ για την αναστάτωση.... είπα κι εγώ... πως γίνεται και σε εσάς δεν ήρθε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Όμορφα ο φίλος που δεν αντεξε και φλασαρε θα χτυπιεται χαχα Σταμάτα μωρέ τώρα το διάβασα :lol: Είχα χρόνο για σκοτωμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ώπα... έχετε δίκιο παιδιά... ζητάω συγγνώμη :worry: σε γερμανική DBT είμαι.... πφφφφφ μπέρδεψα τα s7 edge (έχω 2.. το ένα σε btu και το άλλο se dbt).... σόρρυ για την αναστάτωση.... είπα κι εγώ... πως γίνεται και σε εσάς δεν ήρθε .... Ετσι εξηγείται τελικά καλα εκανε ο φίλος και φλασαρε χαχααα Υπομονή μωρέ και θα ρθει πλακα κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδια αν φλασαριστει official firmware και παει για σερβις, πρεπει πρωτα να ξαναβαλουμε το αρχικο? Ή επειδή ειναι official δεν έχουν θεμα στην smartec? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδια αν φλασαριστει official firmware και παει για σερβις, πρεπει πρωτα να ξαναβαλουμε το αρχικο? Ή επειδή ειναι official δεν έχουν θεμα στην smartec? Καλό είναι να βάλεις το αρχικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Πώς μπορούμε να αυξήσουμε το χρόνο που μένουν αναμμένα τα capacitive buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Πώς μπορούμε να αυξήσουμε το χρόνο που μένουν αναμμένα τα capacitive buttons? Είναι μια εφαρμογή στο store Galaxy buttons κατι τετοιο θα το βρεις αν ψαξεις Χωρίς εφαρμογή δεν μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδιά από ελληνικό μαγαζί κάνα τρίποδο για το κινητο μας μπορούμε να βρούμε κανένα της προκοπής επίσης για vr τι έχετε να προτείνετε είδα μερικά σε φοβερές τιμές αξίζει τον κόπο έτσι για αρχή της εικονικης πραγματικότητας; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-6-78-release/google-play-services-9-6-78-440-131446183-android-apk-download/ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-6-78-release/google-play-services-9-6-78-440-131446183-android-apk-download/ Το Google services δεν ενημερώνεται αυτόματα από το play? Δεν το χω καθόλου αυτό . Είναι καλύτερο να έχουμε τη τελευταία έκδοση δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amak268 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Γειά σας παιδιά κάτοχος και εγώ ενός s7 edge εδώ και ένα μήνα. θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε γιατί ενώ ο κολλητός μου με s6 έχει επιλογή για wifi calling εγώ στο s7 edge δεν την βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Θα με ενδιέφερε και μένα μια απάντηση στο ερώτημα αυτό με την ενημέρωση του Google services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Το Google services δεν ενημερώνεται αυτόματα από το play? Δεν το χω καθόλου αυτό . Είναι καλύτερο να έχουμε τη τελευταία έκδοση δηλαδή? Θα με ενδιέφερε και μένα μια απάντηση στο ερώτημα αυτό με την ενημέρωση του Google services Ενημερώνονται αυτόματα αλλά πολλές φορές καθυστερούν λίγο μέχρι να αναβαθμίσουν την τελευταία. Όπως όλες οι εφαρμογές, άλλες φορές η αναβάθμιση είναι προς το καλύτερο και άλλες όχι. *s7 edge* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα έχει συνδέσει κάνεις το κινητό με το lg watch urbane για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα έχει συνδέσει κάνεις το κινητό με το lg watch urbane για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα? Καλησπέρα, εγώ το έχω αλλά ή αλήθεια είναι πως δεν το έχω δουλέψει καθώς χθες πήγα σε edge από op3 Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα, εγώ το έχω αλλά ή αλήθεια είναι πως δεν το έχω δουλέψει καθώς χθες πήγα σε edge από op3 Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κατάλαβα ακριβώς. Δεν τα δουλεψες ποτέ μαζι? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Δεν κατάλαβα ακριβώς. Δεν τα δουλεψες ποτέ μαζι? Σήμερα το συνεδεσα δεν έχω προλάβει ακόμα να το δουλεψω. Τι θέμα έχεις; Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σήμερα το συνεδεσα δεν έχω προλάβει ακόμα να το δουλεψω. Τι θέμα έχεις; Στάλθηκε από το SM-T815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ήθελα να μαθω τα εξής: μπορεί να διαχειριστεί τις κλησεις? Δηλαδη είτε να απαντήσεις και να μιλήσεις απο το κινητό ή απόbluetoothακουστικά είτε να την κλήσεις. Εχει προσβαση στα μηνύματα? Οχι μόνο να δεις αυτά που έρχονται τώρα αλλά και τα προηγούμενα. Και τέλος δέχεται τις ειδοποιήσεις απο άλλες εφαρμογές οπως mail , viber kai fb? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Θα ήθελα να μαθω τα εξής: μπορεί να διαχειριστεί τις κλησεις? Δηλαδη είτε να απαντήσεις και να μιλήσεις απο το κινητό ή απόbluetoothακουστικά είτε να την κλήσεις. Εχει προσβαση στα μηνύματα? Οχι μόνο να δεις αυτά που έρχονται τώρα αλλά και τα προηγούμενα. Και τέλος δέχεται τις ειδοποιήσεις απο άλλες εφαρμογές οπως mail , viber kai fb? Κλήσεις μπορείς να δηλώσεις από το ρολόι με την εφαρμογή lg Call αλλά θα απαντήσεις από το bluetooth, όλες οι ειδοποιήσεις από οποιαδήποτε εφαρμογή και τα μηνύματα κανονικά, το ρολόι είναι κορυφή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Τι εννοείς "κλήσεις μπορείς να δηλώσεις"? Με ενδιαφέρει να απαντήσω ή να αποριψω μ6α κλήση. Προοφανως θα αν απαντήσω θα μιλήσω απο το κινητό ή απο bluetooth handsfree Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts