tsiglas Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Κ γω με ελληνικο cosmote στην αναμονη ειμαι... Και εγώ με dual sim από dubai ακόμα με αυτήν είμαι... Άραγε έχει λάβει κάνεις νεότερη? free image hosting"]free image hosting[/url] Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Θα βγει παιδιά μες την βδομάδα και σε άλλους, υπομονή πάντα ετσι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Εχει τύχει παιδιά σε καποιον με ασημί edge να χρειαστει κατι μέσα στην εγγύηση από τη Samsung και να αντιμετωπίσει κάποιο θέμα?Είμαι έτοιμος για την αγορά του και μου αρέσει περισσότερο από ολα το ασημί το όποιο όμως δεν εισάγεται επίσημα.Καποιος φίλος μου είπε πως δε θα έχω θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτησω αυτούς που το έχουν στην κατοχή τους.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ένα πρόχειρο συγκριτικό σε αυτόματο και χειροκίνητο με isocell και Sony αισθητήρα.. https://flic.kr/s/aHskFKLbAC https://flic.kr/s/aHskHjhs9K Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ένα πρόχειρο συγκριτικό σε αυτόματο και χειροκίνητο με isocell και Sony αισθητήρα.. https://flic.kr/s/aHskFKLbAC https://flic.kr/s/aHskHjhs9K Δεν μπορώ να διακρίνω διαφορές από το τηλέφωνο μου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν μπορώ να διακρίνω διαφορές από το τηλέφωνο μου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εγώ και αυτό είναι καλό.. Με το χέρι τις έβγαλα και τις Μ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ούτε εγώ και αυτό είναι καλό.. Με το χέρι τις έβγαλα και τις Μ.. Στο xda διαβάζω ότι οι διαφορές πλέον είναι σχεδόν ανυπαρκτες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Εχει τύχει παιδιά σε καποιον με ασημί edge να χρειαστει κατι μέσα στην εγγύηση από τη Samsung και να αντιμετωπίσει κάποιο θέμα?Είμαι έτοιμος για την αγορά του και μου αρέσει περισσότερο από ολα το ασημί το όποιο όμως δεν εισάγεται επίσημα.Καποιος φίλος μου είπε πως δε θα έχω θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτησω αυτούς που το έχουν στην κατοχή τους.. Χθες το απαντήσαμε, λίγα posts πιο πάνω. Η samsung hellas καλύπτει ότι χρώμα εισάγεται στην Ευρώπη κι ας μην έχει έρθει Ελλάδα. Αν θες κάτι πιο επίσημο, Δευτέρα τηλέφωνο smartec ή arvato. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Στο xda διαβάζω ότι οι διαφορές πλέον είναι σχεδόν ανυπαρκτες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ξέρω αλλά αφού τα έχω και τα 2 είπα να παίξω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ξέρετε αν το silver είναι ιδια απόχρωση με το note 5 ; στις φωτο σαν να φαίνετε πιο chrome Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Το silver δεν ειναι το χρωμα οπως ηταν στο note 5 και s6 edge plus! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης μου βγάζει ρε παιδιά σε πολλές εφαρμογές. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις συστήματος ΛΈΕΙ. Για να αλλάξετε αυτή την ρύθμιση αδείας, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης απο τις ρυθμίσεις > εφαρμογές. ΆΝΟΙΓΜΑ ΡΥΘΜΊΣΕΩΝ. Αυτό μου γράφει. Ακολουθώ τα βήματα μα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Βγάζει 2-3 επιλογές αλλά με καμία δεν μου ξεκλειδώνει . ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Πρέπει να απενεργοποιήσεις κάποια εφαρμογή που στο έχει μπλοκάρει αυτό πρώτα για να μπόρεσεις να δώσεις δικαιώματα σε νέες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης μου βγάζει ρε παιδιά σε πολλές εφαρμογές. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις συστήματος ΛΈΕΙ. Για να αλλάξετε αυτή την ρύθμιση αδείας, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης απο τις ρυθμίσεις > εφαρμογές. ΆΝΟΙΓΜΑ ΡΥΘΜΊΣΕΩΝ. Αυτό μου γράφει. Ακολουθώ τα βήματα μα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Βγάζει 2-3 επιλογές αλλά με καμία δεν μου ξεκλειδώνει . ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. Φιλε μου το εχω το προβλημα και δεν ξερω ποια εφαρμογη μου το προκαλει και δες τι εκανα. Μπηκα σε Ασφαλη Λειτουργια και απο κει εδωσα ολα τα δικαιωματα στις εφαρμογες που ηθελα. Σε Ασφαλη Λειτουργια μπαινεις με τον εξης τροπο. α) απενεργοποιεις το κινητο β) το ανοιγεις και πατας και δεν αφηνεις το volume down μετα αφηνεις το κουμπι που ανοιγει το κινητο, ενω το volume down δεν το αφηνεις και ετσι θα μπεις σε Ασφαλη Λειτουγρια. Δινεις τα δικαιωματα που θελεις και μετα επανεκκινεις το κινητο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Αυτό το always display τρώει πολύ μπαταρία φόρτισα το κινητό 100% το απενεργοποίησα και το έλεγχα κάθε 1 ώρα μετά από 2 ώρες έπεσε 1%,με ανοιχτό έχανα την μπαταρία νεράκι στο lumia 950xl δεν εχει τέτοια κατανάλωση. Το περίεργο είναι ότι με ανοικτό όταν το έχω αλλάζει η φωτεινότητα τις οθόνης γιατί όταν πέφτει φως φωτίζει πιο πολύ η ώρα και όταν είναι πιο σκοτεινό το δωμάτιο χαμηλώνει ο φωτισμός Tώρα έβαλα μονο την νυχτερινή λειτουργία που δείχνει μονο στην edge οθόνη να δω ποσο καταναλώνει στην 1 ώρα και θα επανέλθω και πάλι 1% καταναλώνει την ώρα τελικά το απενεργοποίησα Edited August 27, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Αυτό το always display τρώει πολύ μπαταρία φόρτισα το κινητό 100% το απενεργοποίησα και το έλεγχα κάθε 1 ώρα μετά από 2 ώρες έπεσε 1%,με ανοιχτό έχανα την μπαταρία νεράκι στο lumia 950xl δεν εχει τέτοια κατανάλωση. Το περίεργο είναι ότι με ανοικτό όταν το έχω αλλάζει η φωτεινότητα τις οθόνης γιατί όταν πέφτει φως φωτίζει πιο πολύ η ώρα και όταν είναι πιο σκοτεινό το δωμάτιο χαμηλώνει ο φωτισμός Tώρα έβαλα μονο την νυχτερινή λειτουργία που δείχνει μονο στην edge οθόνη να δω ποσο καταναλώνει στην 1 ώρα και θα επανέλθω Μα το έχει πει η εταιρία φιλε είναι περίπου στο 0.8% την ώρα αν θυμάμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Τελικά σήμερα μου ξαναεπεσε αλλά έσκασε με τη πλάτη. Μην αφήνετε ποτέ σε καναπέδες το κινητό όταν κάθεται άλλος χαχ. Ευτυχώς δεν έπαθε τπτ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης μου βγάζει ρε παιδιά σε πολλές εφαρμογές. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις συστήματος ΛΈΕΙ. Για να αλλάξετε αυτή την ρύθμιση αδείας, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης απο τις ρυθμίσεις > εφαρμογές. ΆΝΟΙΓΜΑ ΡΥΘΜΊΣΕΩΝ. Αυτό μου γράφει. Ακολουθώ τα βήματα μα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Βγάζει 2-3 επιλογές αλλά με καμία δεν μου ξεκλειδώνει . ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. Αν χρησιμοποιείς το messenger ή κάποια άλλη εφαρμογή που βγάζει εικονίδιο που επιπλέει πάνω στην οθόνη, απλά το κλείνεις και είσαι εντάξει! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλημέρα παιδιά έχω παρατηρήσει τελευταία ένα πρόβλημα με την λειτουργία "αποστολής μηνυμάτων SOS" το πρόβλημα είναι ότι ενώ δεν πατάω το κουμπί power 3 φορές για να στείλει το μήνυμα SOS πάραυτα το κινητό το στέλνει στον παραλήπτη που έχω δηλώσει!!! Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδια καλησπέρα εχω το p9 plus και σκεφτομαι να το αλλαξω με το s7 edge πιστεύετε αξιζει η αλλαγη;υπαρχει καποιος που τα ειχε και τα δύο; Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδια καλησπέρα εχω το p9 plus και σκεφτομαι να το αλλαξω με το s7 edge πιστεύετε αξιζει η αλλαγη;υπαρχει καποιος που τα ειχε και τα δύο; Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και πρέπει να κάνεις το ερώτημα σου σε άλλο νήμα, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω. P9: είναι λιγο πιο smooth λόγω miui, καλύτερη μπροστινή κάμερα, βολεύει καλύτερα λόγω 2.5D οθόνης και όχι edge. S7 edge: καλύτερη οθόνη,καλύτερη κάμερα σε χαμηλό φωτισμό, πιο compact μέγεθος, ασύρματη φόρτιση που προσωπικά με βολεύει, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα στο software (με miui πχ δεν είχα ειδοποιήσεις Viber), καλύτερη κάρτα γραφικών. Κάμερα τη μέρα τις θεωρώ ισαξιες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Σε ευχαριστώ!!! :) Στάλθηκε από το VIE-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Μη ξεχνάτε το Sar που στο p9 καίει συκωταρια ολόκληρη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Παιδιά στο τηλέφωνο μου σταμάτησε να λειτουργεί η μπροστά κάμερα.... Μου βγάζει error και χωρίς επανεκκίνηση η καθάρισμα της εφαρμογής δεν με αφήνει να ξανά μπω... Μόλις καθαρίσω και ξανά μπω μόλις γυρίσω σε μπροστά κάμερα ξανά πετάει error και κλείνει η κάμερα. Δοκίμασα καθάρισμα κάσε εφαρμογής... Τίποτα... Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πάλι τα ίδια... Έβαλα άλλο πρόγραμμα κάμερας και δεν γυρνάει στην selfie με τίποτα... Μπήκα και στο κρυφό μενού ελέγχου της συσκευης αλλά και εκεί μου βγάζει error.. Τι λέτε να είναι... Κάπου είχα ξαναδιάβασει για τέτοιο θέμα αλλά δεν θυμάμαι που....λέτε να είναι hardware? Edited August 28, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Σχεδόν σίγουρα hardware είναι φιλε αμα δεν λυθηκε με hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts