simson_13 Δημοσιεύτηκε February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2016 λοιπον εκανα format το pc μου και τωρα δεν κανουν εγκατασταση τα προγραματα...δλδ κατεβαζω πχ το java η torrent παω ληψεις κανω διπλο κλικ και δεν κανει τπτ σαν να μην το πατησα,δεν βγαζει καποιο σφαλα.σε windows vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 λοιπον εκανα format το pc μου και τωρα δεν κανουν εγκατασταση τα προγραματα...δλδ κατεβαζω πχ το java η torrent παω ληψεις κανω διπλο κλικ και δεν κανει τπτ σαν να μην το πατησα,δεν βγαζει καποιο σφαλα.σε windows vista Για προσπαθησε να το τρεξεις σαν administrator. Δεξι κλικ-->εκτελεση ως διαχειριστης Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simson_13 Δημ. February 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 το εχω δοκιμασει και δεν κανει τπτ...επισης οταν κατεβαζω το προγραμα απο firefox και το ανοιγω δεν μου βγαζει εγκατασταση αλλα μονο αποθυκεφση η ακυρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simson_13 Δημ. February 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 παιδια μια βοηθεια εδω....κανεισ δεν ειχε κατι παρομοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δες αυτο απο την MS Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts