albert0 Δημοσιεύτηκε February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2016 Ανοίγω το φορητό σημείο πρόσβασης στο lg, συνδέεται το άλλο κινητό ή το λάπτοπ στο wifi αλλά δεν βλέπει ιντερνετ. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το συνδέω με το usb καλώδιο, πάλι ο υπολογιστής δεν παίρνει ιντέρνετ. Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiasDio Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλησπερα το ιδιο προβλημα και σε μενα.Καμμια λυση παρακαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMe Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για το LG Bello II, και θέλω να μάθω εαν το κινητό αυτό υποστηρίζει την εφαρμογή LG Quick Circle ™ Apps ως προεγκατεστημένη στο μενου ή εκ τω υστέρων LG Quick Circle ™ Apps Εναλλακτικά σε περίπτωση που δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή αυτή, γνωρίζεται ποια κινητά LG την υποστηρίζουν στο μενού τους? Επίσης, για να λειτουργήσει η εφαρμογή απαιτείται συγκεκριμένου τύπου θήκη της LG? Ευχαριστώ όποιον απαντήσει προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 το LG Bello II η αλλιως X150 την αγορασα ως δωρο (αντικατασταση) του σπασμενου Sony Ericsson Xperia Neo V της μητερας μου κοστισε 109 ευρω με δωρο "αυθεντικη" Flip Wallet (λεω "αυθεντικη" γιατι μονο αυτο δεν ειναι...) στην συγκεκριμενη συσκευη δεν μου αρεσε η εκδοση Android 5.0.2 που φοραει ενω η προκατοχος της φοραει Android 5.1.1 και φυσικα η απαγορευση μεταφορας εφαρμογων σε καρτα μνημης Micro SD απο τον κατασκευαστη LG (επιτρεπεται μονο στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου που ειναι 8GB με διαθεσιμα περιπου τα 4GB) με αποτελεσμα αν εχεις Micro SD να ειναι μονο για φωτογραφιες/μουσικη/βιντεο βεβαια επειδη προοριζεται για την μητερα μου λεω δεν πειραζει... αυτο ισχυει καθως ρωτησα επισημα στο τηλεφωνο της εξυπηρετησης πελατων LG Hellas 800-xxx-xxx και μιλησα και με γνωστο μου μεσα αν υπαρχει τροπος μη απαγορευσης. αν ετσι ειναι ολα τα "επωνυμα" smartphones και πρεπει να αγοραζεις συσκευες με 16/32/64/128GB εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο οπως κανεις με τα Apple IPhone. ευχαριστω δεν θα παρω προτιμω να αγοραζω συσκευες τυπου Nexus η κινεζικα τυπου Xiaomi η Motorola που μου δινουν δυνατοτητα να επεκτεινω χωρο και να βαζω εφαρμογες Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts