machos Δημοσιεύτηκε January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2005 Εχω μηνυματα απο το θεμα (μια ματια και εδω) οταν παω να το ανοιξω κλεινει ο firefox kai o internet explorer o φακελος στο θεμα ειναι με μαυρη βουλα τι σημαινει αυτο? μηπως φταιει οτι την ιδια επιικεφαλιδα θεματος την εχω ξαναχρησημοποιησει? τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Δεν καταλαβα τιποτα. Παρ' τα λιγο απο την αρχη και ενα-ενα. :worry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machos Δημ. January 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (13 Ιαν. 2005 , 20:43) Δεν καταλαβα τιποτα. Παρ' τα λιγο απο την αρχη και ενα-ενα. :worry: :wacko: Λεω πως οταν κανω κλικ σε ενα θεμα που εχω θεσει για να διαβασω τις απαντησεις σβηνει ο browser και μενει η επιφανεια εργασιας με τα εικονιδια δεν ξερω εδω με σενα πως ανοιξε και παει οκ γιατι και σε προσωπικο μηνυμα που εχω παλι μου κλεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Το κάνει και σε μένα αυτό αλλά όχι σε όλα τα Threads. Πριν λίγο μου το έκανε στο "αστεία για υπολογιστές...". Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 machos προσπάθησε να γράφεις λίγο πιο προσεκτικά ώστε να είναι πιο εύκολο να σε βοηθήσουμε. Τα προβλήματα που αναφέρετε (αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι συμβαίνει) εμφανίζονται με τον Ιnternet Explorer; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Για να καταλάβεις: Είμαι μέσα στο Computing και πατάω πάνω στον τίτλο κάποιου thread για να το δω... Σε κάποια thread (όχι σε όλα) κλείνει εντελώς ο browser μόλις πατήσω πάνω τους. Το κάνει και με Internet Explorer και με Firefox. Αυτό μου το έκανε χθες με το "αστεία για υπολογιστές...". Σήμερα όμως μπήκε κανονικά. Μάλλον θα έφταιγε κάποιο spyware γιατί χθες καθάρισα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machos Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ειναι αυτο που λεει ο moussi αλλα εμενα το κανει μονο στα δικα μου thread σ αυτο δεν ξερω πως ανοιξε και μπορουμε να συνενοηθουμε σ ενα αλλο της 13 Ιανουαριου ειναι αδυνατον να το ανοιξω και με το firefox kai internet explorer apo spyware ειμαι οκ γιατι σχεδον καθε μερα τα παιρνω ολα μια βολτα ,μετα τι σημαινειι η μαυρη βουλα στον φακελλο διπλα στο thread και γιατι αυτο μονο σε μενα? μια απαντηση ειδικα για το σβησιμο θα ηταν χρησιμη γιατι εχω απαντησεις και δεν μπορω να τις διαβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Η μαυρη βουλα στον φακελο διπλα απο τον τιτλο του καθε thread σημαινει οτι στο συγκεκριμενο thread εχεις ποσταρει τουλαχιστον μια απαντηση! Δεν ειναι τιποτα.. Ειναι απολυτα φυσιολογικο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts