dalatsa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 καλησπερα σε ολους παρακολουθω το tracking number και ειδα οτι σημερα εφτασε ελλαδα στο αεροδρομιο, οποτε περιμενω να το υποδεχτω. ηθελα να ρωτησω οσους το εχουν ηδη παρει, αν εχουν βρει καποια θηκη που να ταιριαζει, να το προφυλαξουμε κι ολας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπερα σε ολους. Το παρήγγειλα και εγω απο vickmall στις 17-05. Ειναι φυσιολογικό ενω το εχει στο στοκ ακομα να ειναι στο σταδιο της .......Processing? Στο ebay το έβρισκα πολυ φθηνοτερα αλλα προτίμησα περισσότερη ασφάλεια....θα δουμε. Οσον αφορα φιλε για θήκη παράγγειλα αυτην και εχει αποσταλει απο την ιδια μερα ( http://www.ebay.com/itm/262406095057 ) !!!! Η μονη επικοινωνια που ειχα ηταν με την σελινα που μου ειπε οτι υπαρχει στην αποθηκη στη Σιγκαπούρη και αν δεν με πειράζει να το στηλει με SG (ειχα βαλει ΝL ). Eipa na κανουν οτι θελουν. Αλλα ακομα περιμενω να συσκευαστεί....:( Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπερα σε ολους. Το παρήγγειλα και εγω απο vickmall στις 17-05. Ειναι φυσιολογικό ενω το εχει στο στοκ ακομα να ειναι στο σταδιο της .......Processing? Στο ebay το έβρισκα πολυ φθηνοτερα αλλα προτίμησα περισσότερη ασφάλεια....θα δουμε. Οσον αφορα φιλε για θήκη παράγγειλα αυτην και εχει αποσταλει απο την ιδια μερα ( http://www.ebay.com/itm/262406095057 ) !!!! Η μονη επικοινωνια που ειχα ηταν με την σελινα που μου ειπε οτι υπαρχει στην αποθηκη στη Σιγκαπούρη και αν δεν με πειράζει να το στηλει με SG (ειχα βαλει ΝL ). Eipa na κανουν οτι θελουν. Αλλα ακομα περιμενω να συσκευαστεί....:( Ειναι Σαββατοκυριακο και στην Κινα.....υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ειναι Σαββατοκυριακο και στην Κινα.....υπομονη Το παράγγειλα και το πλήρωσα κανονικά μέσω pay από τις 17 (τρίτη:wacko:)!!!! Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το παράγγειλα και το πλήρωσα κανονικά μέσω pay από τις 17 (τρίτη:wacko:)!!!! Αυριο μιλα στο τσατ με την Σελινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μόλις ήρθε ο ταχυδρόμος και παρέλαβα. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο καλη η συσκευασια απο vickmall http://s33.postimg.org/4o7xsc9yz/IMG_20160524_103105.jpg http://s33.postimg.org/pm9icokfv/IMG_20160524_103339.jpg http://s33.postimg.org/ado6cng57/IMG_20160524_103513.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 πωωωωω, το θελωωωω! (σχεδον αποφασισα να δωσω το σουπερ τελειο xiaomi, αλλα δε με παει η καρδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 πρωτες εντυπωσεις: 1. ειναι λιγο βαρυ αλλα παρολο που το εχω αρκετη ωρα στα χερια μου (ψαξιμο-εφαρμογες) δεν με ενοχλει ως τωρα 2. ηρθε με προσεγμενη συσκευασια 3. το fingerprint δουλευει σχετικα καλα 4. ετσι οπως ηρθε ειχε απο τα 16 GB , συνολικο χωρο λεει 12,23 GB εχω ηδη βαλει τις εξης εφαρμογες: ote tv go, yahoo, αριθμομηχανη Plus, google street view, messenger, office suite, cosmote app, youtube, colornote, speedest, winbank mobile, system panel lite, calls blacklist, εορτολογιο, gwpa finder, shazam, facebook με ολα αυτα ειμαι διαθεσιμο 9,82 GB φυσικα το τηλεφωνο παει σφαιρα 5. απο ηχους ειναι δυνατο θα ελεγα, αν και εχω περασει δικα μου τραγουδια για ηχους 6. μπαταρια ηρθε σχεδον φορτισμενο , και απο τις 11 εως τωρα που το δουλευω συνεχεια ειμαι στα 19% 7. στα ακουστικα εχει και ανταλλακτικα για τα αυτια 8. σημα κινητης , wifi, και δεδομενων απο cosmote παει σφαιρα 9. πισω φωτογραφικη μηχανη σε φως ημερας καταπληκτικες φωτο. σε τελειως σκοτεινο δωματιο με κλειστα πατζουρια παρολο που εχει δυνατο φλας περναει πολυ κοκος 10. μπροστινη καμερα για selfie στο φως ημερας πολυ καλη αλλα σε σχετικα σκοτεινο , μην περιμενετε πολλα... 11. Manual κανονικο δεν ειχε στην συσκευασια, οποτε θα ψαξω στο ιντερνετ 12. στο μενου των ρυθμισεων σε ορισμενα δεν εχει καθολου ελληνικα 13. εχει ερθει με εκδοση 5.1 14. οθονη με πολυ ζωντανα χρωματα και τεραστια (ειχα συνηθισει με το sony xperia m dual) βλεπεις ανετα ταινια και ποδοσφαιρο , το δοκιμασα με οτε 15. με το touch δεν εχω κανενα προβλημα παει σφεντονα 16. ξεκινησα την διαδικασια αγορας 6/5 και ηρθε σημερα 24/5 με SG 17. μπροστα και πανω υπαρχει led που ρυθμιζεις εσυ τα χρωματα για κλησεις αναπαντητες, sms κλπ κλπ 18. αν και το ηξερα, με χαλαει λιγο οτι παιρνει η 2 sims η μια sim + microsd 19. αφου το εχω λιωσει στην χρηση , εχει ανεβασει θερμοκρασια αλλα το βρισκω λογικο σορρυ που τα γραφω ανακατεμενα αλλα τα θυμαμαι ενα ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ωραια νεα! απο βικμολ; τελικη τιμη; ποσες ωρες sot εχεις ως τωρα; κολληματα παρατηρησες; σε σχεση με τον χ10 του χιαομι πως ειναι ο επεξεργαστης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ωραια νεα! απο βικμολ; τελικη τιμη; ποσες ωρες sot εχεις ως τωρα; κολληματα παρατηρησες; σε σχεση με τον χ10 του χιαομι πως ειναι ο επεξεργαστης; ναι απο vickmall το πηρα. τιμη 179,99 $ , σε ευρω 164,34 και τιποτα αλλο. παρελαβα δωρεαν ωρες sot τι εννοεις? κοληματα ουτε ενα σε κανενα τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ωραια! απ τις 11 που το χρησιμοποπιεις, ποσες ωρες ενεργης οθονης εχει γραψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ωραια! απ τις 11 που το χρησιμοποπιεις, ποσες ωρες ενεργης οθονης εχει γραψει; πρεπει να βρω που το γραφει αυτο.... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 στις ρυθμισεις, στην καρτελα της μπαταριας θα το βρεις, καπου εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) του παρουσιασε κανενος θεμα στη φορτιση? Εμενα μια φορα που ειχε ανεβασει θερμοκρασια λογω χρησης και μετα πηγα να το φορτισω, δεν. Αφου ανησυχα λιγο μετα υπε8εσα οτι ηταν για λογους ασφαλειας να μην καει, θελω να ελπιζω! Δεν μου το ξανακανε παντως! Edited May 24, 2016 by zodiac066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 στις ρυθμισεις, στην καρτελα της μπαταριας θα το βρεις, καπου εκει. 5 ωρες 44 λεπτα με φουλ φωτεινοτητα κανα 20' ομιλια και wifi μονιμα ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 παρα πολυ ωραια! θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 παρα πολυ ωραια! θενξ! ελπιζω να σε καλυψα, δεν ειμαι και εξπερ. ακομα το ψαχνω. επισης για gps ακομα δεν εχω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ελπιζω να σε καλυψα, δεν ειμαι και εξπερ. ακομα το ψαχνω. επισης για gps ακομα δεν εχω αποψη Σε ευχαριστω πολυ για τα υπεροχα νεα. Το περιμένω ανυπόμονα. Σημερα το έστειλαν (αφου εκανα παράπονα κατο απο το κινητό στη σελιδα του vickmall) μετα απο μια εβδομάδα αναμονής :mad:. Πιστευω αν ολα πανε καλα σε 20 μερες να moy ερθει. :) Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Σε ευχαριστω πολυ για τα υπεροχα νεα. Το περιμένω ανυπόμονα. Σημερα το έστειλαν (αφου εκανα παράπονα κατο απο το κινητό στη σελιδα του vickmall) μετα απο μια εβδομάδα αναμονής :mad:. Πιστευω αν ολα πανε καλα σε 20 μερες να moy ερθει. :) αντε με το καλο. περιμενω και εγω τα σχολια σου:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- του παρουσιασε κανενος θεμα στη φορτιση? Εμενα μια φορα που ειχε ανεβασει θερμοκρασια λογω χρησης και μετα πηγα να το φορτισω, δεν. Αφου ανησυχα λιγο μετα υπε8εσα οτι ηταν για λογους ασφαλειας να μην καει, θελω να ελπιζω! Δεν μου το ξανακανε παντως! τωρα το φορτιζω για πρωτη φορα, και αφου το αφησα και εμεινε τελειως εβαλα να φορτισει. περιπου στο 23% σταματησε και μενα να φορτιζει αλλα μετα απο κανα 3' ξαναφορτισε χωρις να το πειραξω. το ιδιο εκανε και στο 46% περιπου. μετα την δευτερη φορα δεν το ξανα εκανε και τωρα ειναι στο 78% οφειλω να πω οτι τα "χρειαστηκα" λιγο οταν ειδα οτι σταματησε την φορτιση... :O τωρα γιατι το κανει... ποιος ξερει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ναι απο vickmall το πηρα. τιμη 179,99 $ , σε ευρω 164,34 και τιποτα αλλο. παρελαβα δωρεαν ωρες sot τι εννοεις? κοληματα ουτε ενα σε κανενα τομεα.Καλορίζικο λοιπόν :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλορίζικο λοιπόν :D σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σε ολο αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 αντε με το καλο. περιμενω και εγω τα σχολια σου:) Na σε ρωτησω πως δουλευει το dual ? Το 4G to δωκιμασες? Οι καρτες σιμ που χρησιμοποιω ( 3G) :) Wind kai vod θελουν αλλαγη η κανουν?? Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) τωρα το φορτιζω για πρωτη φορα, και αφου το αφησα και εμεινε τελειως εβαλα να φορτισει. περιπου στο 23% σταματησε και μενα να φορτιζει αλλα μετα απο κανα 3' ξαναφορτισε χωρις να το πειραξω. το ιδιο εκανε και στο 46% περιπου. μετα την δευτερη φορα δεν το ξανα εκανε και τωρα ειναι στο 78% οφειλω να πω οτι τα "χρειαστηκα" λιγο οταν ειδα οτι σταματησε την φορτιση... :O τωρα γιατι το κανει... ποιος ξερει.... Γιαυτο το γραψα και γω για να μην αγχωθει κανεις τσαμπα! Εμενα πχ μου τυχε μετα απο χρηση που ειχε ηδη υπερ8ερμαν8ει, δεν νομιζω να ειναι συνη8ες φαινομενο, και εφοσον το κανει για λογους ασφαλειας, γιατι οχι!? Ολα καλα! Edited May 24, 2016 by zodiac066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 5 ωρες 44 λεπτα με φουλ φωτεινοτητα κανα 20' ομιλια και wifi μονιμα ανοιχτο Άριστα παρουσιάσες το τηλέφωνο και βοηθάς οι πρώτοι που το πήραν ούτε μία λέξη δεν εγραφαν Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Άριστα παρουσιάσες το τηλέφωνο και βοηθάς οι πρώτοι που το πήραν ούτε μία λέξη δεν εγραφαν θα γραψουν οταν τους παρουσιαστει καποιο προβλημα,συνηθισμενο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts