bbbb Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλως το δεχτηκες.Οποτε μπορέσεις γράψε περισσότερες εντυπώσεις για τα γνωστά θέματα που πάσχουν συνήθως τα παλιότερα κινέζικα δηλαδή ισχύς σήματος,wifi,gps και φυσικά ποια η αυτονομία με την μπαταρία τέρας..Και ακόμη αν έχεις κάποια ζυγαριά κουζίνας ακριβείας,γράψε το βάρος που σου βγάζει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλώς το δεχτηκες Φωτογραφιες δεν χρειάζονται Σήματα κινητής WiFi GPS Ποιότητα ήχου συνομιλιας Οθονη Και ταχύτητα χρήσης και αν κολλαει καπου. Μπαταρία δεν χρειάζεται να μας πεις Ούτε φωτογραφίες Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Να διορθώσω... Εγώ θα ήθελα να μάθω για την ποιότητα των φωτογραφιών Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μάλλον δεν θα μάθουμε περισσότερα:ninja: Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Διευκρίνηση… το τηλ ειναι της γυναίκας… δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνω να το ψάξω για να σας πω περισσότερα προς το παρών….. Δεν είναι ότι σας γράφω….. Το σαββατοκύριακο περισσότερα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εμείς δεν ξέρουμε ποιανού είναι το τηλ ούτε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες Έχουμε και τον καιλε μας να μας συγχωρείς άλλωστε κοντά σε αυτά που εγραψες εγραψες άλλες δύο κουβέντες. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία το κείμενο σου Ευχαριστώ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δευτέρα βράδυ το άνοιξα και χωρίς να είναι πλήρως φορτισμένο (γύρω στο 82%ηταν φορτισμένο από τους κινέζους ) και εχθές το βράδυ(Πέμπτης )ήταν στο 46%με χρήση κανονική… κοινωνική δικτύωση κλπ μόνο μεσω wifi… έχει καλό δεκτή κεραίας wifi (ισχυρό σημα) και κουμπωνει άμεσα….. Το fingerprint διαβάζει χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κάποιο προβλημα οπως ειχε προαναφερθεί από κάποιον φίλο…. Η οθονη ειναι χορταστική με καλή φωτεινότητα… GPS δεν έχω άποψη ακόμα…. Σήμα για ομιλία 2G δεν βλέπω να υστερεί είναι όσο και του jiahu s3 που έχω… .ηχος δυνατός καθαρός…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δευτέρα βράδυ το άνοιξα και χωρίς να είναι πλήρως φορτισμένο (γύρω στο 82%ηταν φορτισμένο από τους κινέζους ) και εχθές το βράδυ(Πέμπτης )ήταν στο 46%με χρήση κανονική… κοινωνική δικτύωση κλπ μόνο μεσω wifi… έχει καλό δεκτή κεραίας wifi (ισχυρό σημα) και κουμπωνει άμεσα….. Το fingerprint διαβάζει χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κάποιο προβλημα οπως ειχε προαναφερθεί από κάποιον φίλο…. Η οθονη ειναι χορταστική με καλή φωτεινότητα… GPS δεν έχω άποψη ακόμα…. Σήμα για ομιλία 2G δεν βλέπω να υστερεί είναι όσο και του jiahu s3 που έχω… .ηχος δυνατός καθαρός…. εισαι αστερι ως τωρα μας απαντησες 1)ΕΧΕΙ καλο σημα wifi 2) EXEi καλο ηχο καθαρο στην εποικοινωνια εκρεμει η οθονη gps 3g 4g ταχυτητα σταθεροτητα φωτογραφιες ταχυτητα fingerprint και ακριβεια ηχειο πιοτητα(σημιτης) κατασκευης συναρμολογηση Μπαταρια δεν εχει λογο να καλυψεις γιατι θεωρειται δυνατο χαρτι απο την φυση του τηλεφωνου μονο η φορτιση της πυ θελέι 2.30 -3 ωρες αλλα απ οτι βλεπω μαλλον την αλλη εβδομαδα θα φορτισεις ενα αλλο θεμα ειναι η αντοχη της μπαταριας αλλο αυτο θελει χρονο για να δουμε Ευχαριστω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Το ηχείο εξωτερικού ήχου θα το ήθελα πιο δυνατό… παρότι το ανέβασα με mtk δεν φτάνει τη δύναμη του jiahu… είναι ικανοποιητική και καθαρή η απόδοση του όμως…. Σήμα GPS μέσα στο σπίτι σε 3 Δεύτερα είχε βρει 5 δορυφόρους… το touch της οθόνης ακριβές….. Χωρίς κομπιασματα… σκαλοπάτια κλπ…. Το τηλ ήρθε unrooted… ..το os 1.2 που φοράει έχει ωραία features…. Τα software home buttons "ακούνε " σωστα… Edited April 22, 2016 by conkara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Φωτογραφίες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το ηχείο εξωτερικού ήχου θα το ήθελα πιο δυνατό… παρότι το ανέβασα με mtk δεν φτάνει τη δύναμη του jiahu… είναι ικανοποιητική και καθαρή η απόδοση του όμως…. Σήμα GPS μέσα στο σπίτι σε 3 Δεύτερα είχε βρει 5 δορυφόρους… το touch της οθόνης ακριβές….. Χωρίς κομπιασματα… σκαλοπάτια κλπ…. Το τηλ ήρθε unrooted… ..το os 1.2 που φοράει έχει ωραία features…. Τα software home buttons "ακούνε " σωστα… Σαν στριπ tease πληροφοριών και βάζεις τόσα αποσιωπητικά..........??????? Οπότε συμπληρώσες μέτριο ηχείο Καλό digitiser Που θα πάει σε λίγο καιρό θα μάθουμε όλα ;):lol::lol::rolleyes: Το άλλο με τον Κώστα και την κομπόστα το ξέρεις lol....... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φωτογραφίες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτσε να δούμε τι θα γράψει φωτογραφίες μετά........ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το εχω και γω απο χθες. Μια χαρα σε ολα πιστευω αξιζει τα λεφτα του (170$). Το ηχειο ειναι μετριοτατο σε ποιοτητα ηχου. Εχει ρυθμιση ομως που ενισχυει την εντση με μια σχετικη παραμορφωση βεβαια. Αποκριση οθονης-digitizer καλη για κινεζικο, οχι κορυφαια ομως. Λογισμικο πολυ καλο, δεν εχω παρατηρησει τιποτα αρνητικο. Απο την αρχη ηρθε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το εχω και γω απο χθες. Μια χαρα σε ολα πιστευω αξιζει τα λεφτα του (170$). Το ηχειο ειναι μετριοτατο σε ποιοτητα ηχου. Εχει ρυθμιση ομως που ενισχυει την εντση με μια σχετικη παραμορφωση βεβαια. Αποκριση οθονης-digitizer καλη για κινεζικο, οχι κορυφαια ομως. Λογισμικο πολυ καλο, δεν εχω παρατηρησει τιποτα αρνητικο. Απο την αρχη ηρθε update. Άιντε καλοδουλεφτο ! Όμως φιλτατε δεν μπορείς να πεις κάτι περισσότερο? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Λοιπόν δεν έχουμε γίνει σοφοτεροι το ΣΚ . Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 να δωσω το xiaomi redmi note 2 και να παρω αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 να δωσω το xiaomi redmi note 2 και να παρω αυτο;;; Άσε και εγώ το ίδιο σκέφτομαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 To redmi δεν το ξέρω πάντως το τηλέφωνο αξίζει τα λεφτά του οσες φορες ειναι στα χερια μου δουλεύει απροβληματιστα… .εχω διαβάσει στο needrom καποια σχόλια γι καποια bugs όμως εγω δεν τα βλέπω…. Ήρθε ένα ota Update πριν δύο τρεις μέρες, το πέρασα χωρίς πρόβλημα από leagoo care., καινούργια σχετικά εταιρια , δεν γνωρίζω τις άλλες συσκευές, όμως αυτό είναι ένα τίμιο τηλέφωνο. Το πιο πιθανό είναι να δώσω το jiahu s3 και να πάρω και για μένα ένα να χορτάσω οθόνη και μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Γιαυτο παραγγέλνουμε πάντα σε USD και αφήνουμε την τραπεζα μας να κάνει τη μετατροπή και όχι τους Κινέζους. Βασική αρχή αγορων από Κινα ........ ;) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν αναφέρεσαι και σε μένα, νομίζω ότι έγραψα ότι δεν έχουμε δει φως σε κάνανε site. Και στη συνεχεια είδες φαντάζομαι ότι ποσταρα για διαθεσιμότητα στο vickmall. Και αυτό το έκανα γιατί έχω εμπειρία κακή από sites τέτοιου είδους. Και εδώ ενημερώνουμε και τους υπολοιπους χρηστες για να μην την " παθουν " κι αυτοί. Αν νομίζεις ότι γίνεται επί σκοπώ αυτό, κανεις λάθος ..... :cool: Αποτι συμπεραίνω :worry:, μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί με τις αγορές από Κινα αρκετά (και δεν το λέω με ειρωνια η κακια), γιατί : 1. Θα ήξερες ότι το φαινόμενο της παραπλάνησης των πελατών (λέγε με In Stock σε κάποια site, ενώ δεν το έχουν ούτε σε ζωγραφια) είναι πλέον συχνή διαπίστωση. 2. Θα παράγγελνες με ταχυδρομείο και όχι με courier για να αποφύγεις το κάτι τις, που μπορεί και να φτάσει στην αξια της συσκευής. Γιαυτο συμβουλή, διαβάζουμε η ψάχνουμε στα διαφορα νήματα πριν κάνουμε οποιαδήποτε αγορα, τα θέματα σχεδόν όλα έχουν καλυφθεί διεξοδικά. Αυτά εκ μερους μου. Καλή παραλαβή και υπομονή μέχρι να καθαρίσεις με τον εκτελωνισμό ...... γιατί θα σου χρειαστεί :) Καλησπερα σε ολη την παρεα. ειμαι ετοιμος να το παρω κι εγω. στο vickmall λεει οτι το εχει In stock. ειναι σιγουρο αυτο? επισης με προβληματισε αυτο που εγραψες οτι καλο θα ειναι να γινεται παραγγελια με ταχυδρομειο, αλλα δεν βλεπω αυτη την επιλογη. θα ηθελα την βοηθεια σου μιας και απο vickmall παιρνω πρωτη φορα και γενικα δεν εχω εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπερα σε ολη την παρεα. ειμαι ετοιμος να το παρω κι εγω. στο vickmall λεει οτι το εχει In stock. ειναι σιγουρο αυτο? επισης με προβληματισε αυτο που εγραψες οτι καλο θα ειναι να γινεται παραγγελια με ταχυδρομειο, αλλα δεν βλεπω αυτη την επιλογη. θα ηθελα την βοηθεια σου μιας και απο vickmall παιρνω πρωτη φορα και γενικα δεν εχω εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες ευχαριστωΣχετικα με το In stock, ειναι σιγουρο τοτε που το εγραψα το post, ειχα επικοινωνησει μαζι τους με chat και μου ειχαν απαντησει. Τωρα, αν απο τοτε μεχρι τωρα εχει κατι αλλαξει ..... καλα θα ειναι να τους ρωττησεις στο chat. Ευκολο ειναι. Τωρα για το shipping, δες εδω στο checkout (προτιμησε Singapore Post) http://i.imgur.com/zorDG9o.png ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπερα σε ολη την παρεα. ειμαι ετοιμος να το παρω κι εγω. στο vickmall λεει οτι το εχει In stock. ειναι σιγουρο αυτο? επισης με προβληματισε αυτο που εγραψες οτι καλο θα ειναι να γινεται παραγγελια με ταχυδρομειο, αλλα δεν βλεπω αυτη την επιλογη. θα ηθελα την βοηθεια σου μιας και απο vickmall παιρνω πρωτη φορα και γενικα δεν εχω εμπειρια απο ιντερνετικες αγορες ευχαριστω Καλησπερα φιλε μου... Καταρχην να σου πω οτι το συγκεκριμενο μαγαζι θεωρω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα.... Οσο για αυτο που ρωτας αν ειναι στοκ το συγκεκριμενο τηλεφωνο... εγω το παραγγειλα πριν μια εβδομαδα αφου μου ειπαν 2 διαφορετικα ατομα απο το μαγαζι οτι ειναι διαθεσημο το συγκεκριμενο χρωμα (χρυσο), και αφου περασαν 6 μερες και τους ενοχλησα παλι εγω γιατι δεν μου ειχαν στειλει truck number.... μου ειπαν τελικα οτι εκαναν λαθος και οτι δεν ηταν τελικα διαθεσημο. (Συνεχιζαν ομως να το ειχαν στοκ στο site...) Αυτο που προτειναν ηταν να μου στειλουν το μαυρο αν ηθελα. Και επειδη δεν μου αρεσε μου επεστρεψαν τα χρηματα επι τοπου πισω... Οσο για το ταχυδρομειο θα επιλεξεις SG post ή NL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. μιλαω τωρα με την selina και αυτη την στιγμη εχει μονο το silver σε stock. την ρωτησα περιπου ποσες μερες κανει να ερθει ελλαδα με sg post και απαντησε 20-30 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Άσε και εγώ το ίδιο σκέφτομαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αποφασισες μηπως; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) τελικα μολις εκανα την παραγγελια σε silver , γιατι μονο αυτο ειχε διαθεσιμο οπως εγραψα και χθες. η παραγγελια εγινε απο vickmall στα 179,99 $ , σε ευρω 164,34 ευχαρισω πολυ για την βοηθεια το μελος kwnana και το μελος VagVas72 για την ενημερωση. εν αναμονη τωρα σε κανα μηνα......:rolleyes: εννοειται πως μολις φτασει σας ενημερωνω με τις πρωτες μου εμπειριες :) Edited May 6, 2016 by dalatsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 με το καλο! ακομη σκεφτομαι να δωσω το χιαομι παντως και να παρω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 με το καλο! ακομη σκεφτομαι να δωσω το χιαομι παντως και να παρω αυτο σε ευχαριστω πολυ τωρα οτι και να σου πω...... ειναι που δεν ξερω καμια απο τις 2 συσκευες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts