alex222800 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Δεν ξέρω εάν θα δουλέψει εκτός Ελλάδος .....(μπορει να χρειάζεται vpn) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Οποιος έχει rootαρισμενη συσκευη με ARM επεξεργαστη (οχι Intel, να δουμε αν παιζει πρωτα) και θελει να δοκιμασει το patchαρισμενο μου OTE TV Go APK, ας μου στειλει ενα PM. Φυσικα, προϋποθεση να μην παιζει η συσκευη με το APK στο play store λογω root. (Δεν το εχω δοκιμασει γιατι απλα δεν εχω OTE TV :p) edit: Αν δουλεψει, πιθανοτατα θα γινεται και στο Nova Go, επειδη χρησιμοποιουν το ιδιο συστημα DRM. Edited May 8, 2016 by kostis132 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Οποιος έχει rootαρισμενη συσκευη με ARM επεξεργαστη (οχι Intel, να δουμε αν παιζει πρωτα) και θελει να δοκιμασει το patchαρισμενο μου OTE TV Go APK, ας μου στειλει ενα PM. Φυσικα, προϋποθεση να μην παιζει η συσκευη με το APK στο play store λογω root. (Δεν το εχω δοκιμασει γιατι απλα δεν εχω OTE TV :p) edit: Αν δουλεψει, πιθανοτατα θα γινεται και στο Nova Go, επειδη χρησιμοποιουν το ιδιο συστημα DRM. Δεν το κανεις και νοβα να το δοκιμασουμε? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έκανα κι ενα για το Nova Go. Εχεις PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έκανα κι ενα για το Nova Go. Εχεις PM. θενκ γιου! Αλλά θα αργήσω να το δοκιμάσω, το έχω σε άλλη συσκευή τώρα... :( :( Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Καλώς! Οποιος εχει θεμα με το root σε ARM συσκευη, και θελει να δοκιμασει τα patchαρισμενα Nova Go / OTE TV Go, ας μου στειλει PM. Edit: Το δοκίμασε ένα παιδί και δεν δουλεύει οπότε προς το παρόν μην στέλνετε PM. Edited May 9, 2016 by kostis132 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Μηπως τελικα η καλυτερη λυση θα ηταν ενα addon για το Kodi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Μηπως τελικα η καλυτερη λυση θα ηταν ενα addon για το Kodi; Δεν υπάρχει στο kodi addon για τα επίμαχα και πολυσυζητημενα.. Απ' όσο γνωρίζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το ξερω πως δεν υπαρχει για αυτο ειπα μηπως θα ηταν η καλυτερη λυση απο οσους γνωριζουν και θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι αναλογο. Επισης αν καταλαβαινω σωστα σε αυτην εδω την εφαρμογη υπηρχαν παρομοιοι περιορισμοι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2176334. Απλα τα αναφερω αν καποιος με τις αναλογες γνωσεις. μπορει να παρει καμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spokosjr Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανένα νεο παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δοκίμασα και rootcloak από xposed και ούτε αυτό κάνει. Δίνουμε ένα 70αρι το μήνα και δεν μπορούμε να έχουμε ote GO στα κινητά μας. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 απαράδεκτο είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 απαράδεκτο είναι αυτό Ναι τους το έχουμε πει πολλές φορές αλλά αυτοί εκεί. Κατάντια του ote πότε θα φύγω να δω να τους τσουξει λίγο με αυτά που κάνουν. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 δυστυχώς και στην NOVA το κάνουν οπότε δεν μπορούμε να πιέσουμε ούτε οι μεν ούτε οι δε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μπορούμε με ένα μπουκοτάζ και οι μεν και οι δε. Πέρα από την πλάκα χρειάζεται κάτι τέτοιο και για τις τιμές και τα πακέτα τους. Είχαμε πάει επίσκεψη σε ένα γνωστό σε ένα χωριό ξεχασμένο από το θεό. Έχουν βάλει οτε τριπλ, και ίντερνετ δεν έχουν. Δηλαδή σε βάζουν να πληρώνεις για κάτι που δε σου παρέχουν. Αν είναι δυνατόν. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους ολλες, δοκιμασα να προβαλω απο ταμπλετ σαμσουνγκ οχι ρουταρισμενο με hdmi+mhl και το κοβει το σημα του οτε τβ γκο. Φαινεται οτι εχουν κανει καλη δουλεια στο προγραμα. Ειμαι σε 4.4.4 ανδροιδ. Edited July 13, 2016 by Alexandros2666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπερα σε ολους ολλες, δοκιμασα να προβαλω απο ταμπλετ σαμσουνγκ οχι ρουταρισμενο με hdmi+mhl και το κοβει το σημα του οτε τβ γκο. Φαινεται οτι εχουν κανει καλη δουλεια στο προγραμα. Ειμαι σε 4.4.4 ανδροιδ. Μα ποτέ δεν έπαιζε σε ταμπλετ σε σύνδεση με hdmi+mhl (αυτό είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων) Το πρόβλημα είναι με Android tv box που είναι root ..(γενικά με το Root ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπερα σε ολους ολλες, δοκιμασα να προβαλω απο ταμπλετ σαμσουνγκ οχι ρουταρισμενο με hdmi+mhl και το κοβει το σημα του οτε τβ γκο. Φαινεται οτι εχουν κανει καλη δουλεια στο προγραμα. Ειμαι σε 4.4.4 ανδροιδ. Απο ταμπλετ σε τβ ηθελα να πω. Μα ποτέ δεν έπαιζε σε ταμπλετ σε σύνδεση με hdmi+mhl (αυτό είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων) Το πρόβλημα είναι με Android tv box που είναι root ..(γενικά με το Root ) Sent from my SM-T520 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Απο ταμπλετ σε τβ ηθελα να πω. Sent from my SM-T520 using Tapatalk Αυτό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εγώ αναγκάστηκα να κάνω Unroot για να δω nova go. Απόφαση κάνει ο κάτοχος, όχι η Nova:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 πως γίνεται unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Είναι off topic αυτό που ρωτάς, άμα έχεις supersu υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις. Άμα έχεις άλλο στείλε μου PM Edited August 4, 2016 by foktheo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Δουλεύει όταν κάνεις unroot? Γιατί θυμάμαι πιο παλιά δεν αρκούσε το unroot, ήθελε hard reset. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Σε minix ΝΕΟ Z64 (Android 4.4.4), πάντως το OTE TV GO, με το που πάει να ανοίξει η αναπαραγωγή κλείνει, τερματίζει (σαν να crashάρει). Η συσκευή δεν είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Σε minix ΝΕΟ Z64 (Android 4.4.4), πάντως το OTE TV GO, με το που πάει να ανοίξει η αναπαραγωγή κλείνει, τερματίζει (σαν να crashάρει). Η συσκευή δεν είναι root. Δοκίμασε παλαιότερη έκδοση. Θα παίξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts