trod Δημοσιεύτηκε October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2003 Μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι στον Πειραια (πασαλιμανι,κεντρο) που να μπορω να βρω φιλτρακια για να μην φυσαει η aDSL; ... 384&up... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι στον Πειραια (πασαλιμανι,κεντρο) που να μπορω να βρω φιλτρακια για να μην φυσαει η aDSL; ... 384&up... OΡΙΣΤΕ? :geek: Να μη φυσάει? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet OΡΙΣΤΕ? :geek: Να μη φυσάει? Οταν βαζεις το modem της aDSL τοτε αν εχεις αλλες γραμμες στο σπιτι ακουγεται ενα δυνατο φυσημα. Τοτε βαζεις σε καθε γραμμη ενα κατοδιαβατο φιλτρο το οποιο κοβει το φυσημα. Οπως και να εχει βρηκα αρα thanks for nothing... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Οταν βαζεις το modem της aDSL τοτε αν εχεις αλλες γραμμες στο σπιτι ακουγεται ενα δυνατο φυσημα. Τοτε βαζεις σε καθε γραμμη ενα κατοδιαβατο φιλτρο το οποιο κοβει το φυσημα. Οπως και να εχει βρηκα αρα thanks for nothing... Κάτσε κάτσε μπέρδεψες τώρα εμένα! :o 1) Έχω ένα ISDN Filter (άσπρο μικρό κουτάκι). Έχει 2 υποδοχές για καλώδιο τηλεφώνου από την μία και 1 υποδοχή από την άλλη. Στην μονή υποδοχή έχουν συνδέσει το ISDN modem πάνω στο φίλτρο. Στην άλλη πλευρά με τις 2 υποδοχές, πέφτει πάνω η γραμμή του τηλεφώνου που έρχεται από την πρίζα και επίσης το JetSpeed modem . Eσένα δεν σου έφερε φίλτρο ο ΟΤΕ? 2) Το ADSL modem πως εμπλέκεται με τις τηλεφωνικές συσκευές? Προηγείται τις γραμμης? Με την διάταξη που βλέπω τώρα εδώ, δεν παρατηρώ κάτι τέοιο. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Κάτσε κάτσε μπέρδεψες τώρα εμένα! :o 1) Έχω ένα ISDN Filter (άσπρο μικρό κουτάκι). Έχει 2 υποδοχές για καλώδιο τηλεφώνου από την μία και 1 υποδοχή από την άλλη. Στην μονή υποδοχή έχουν συνδέσει το ISDN modem πάνω στο φίλτρο. Στην άλλη πλευρά με τις 2 υποδοχές, πέφτει πάνω η γραμμή του τηλεφώνου που έρχεται από την πρίζα και επίσης το JetSpeed modem . Eσένα δεν σου έφερε φίλτρο ο ΟΤΕ? 2) Το ADSL modem πως εμπλέκεται με τις τηλεφωνικές συσκευές? Προηγείται τις γραμμης? Με την διάταξη που βλέπω τώρα εδώ, δεν παρατηρώ κάτι τέοιο. Πρωτα απο ολα αυτο που εχεις στο (1) ειναι splitter. Το φιλτρο που σου ελεγα εγω εχει 1 εισοδο 1 εξοδο και δεν συνδεεται στο modem. Για να γινω πιο αναλυτικος, το modem σου για να συνδεθει κανει ενα "φυσημα". Στο σπιτι μου εχω τρεις τηλεφωνικες συσκευες, η μια ειναι συνδεδεμενη στο splitter η οποια ειναι ενταξει γιατι την φιλτραρει το splitter και αλλες 2 που αν σηκωσεις το ακουστικο κανουν ενα δυνατο φυσημα. Για αυτες τις 2 χρειαζομαι 2 φιλτρα (κατοδιαβατα) τα οποια εχουν μια εισοδο για την τηλεφωνικη γραμμη και μια εξοδο για το τηλεφωνο και απλα φιλτραρουν αυτον τον ηχο. (Στο manual του jetspeed ειναι ολα μεσα + φωτος). Και οχι αυτος που ηρθε δεν ειχα φιλτρα να βαλει στις γραμμες... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Στο σπιτι μου εχω τρεις τηλεφωνικες συσκευες, η μια ειναι συνδεδεμενη στο splitter η οποια ειναι ενταξει γιατι την φιλτραρει το splitter Στο splitter που λες....εμένα δεν είναι συνδεδεμένη η συσκευή. Η συσκευή πάει στο netmod :rotfl: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Στο splitter που λες....εμένα δεν είναι συνδεδεμένη η συσκευή. Η συσκευή πάει στο netmod :rotfl: Ναι αλλα εχει μια θυρα για να μπορει να συνδεθει και ενα τηλεφωνο. Οπως και να εχει κοιτα το manual και θα καταλαβεις... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Οταν βαζεις το modem της aDSL τοτε αν εχεις αλλες γραμμες στο σπιτι ακουγεται ενα δυνατο φυσημα. Τοτε βαζεις σε καθε γραμμη ενα κατοδιαβατο φιλτρο το οποιο κοβει το φυσημα. Οπως και να εχει βρηκα αρα thanks for nothing... Απο που τα βρηκες και τι τιμη αν επιτρεπεται? ενδιαφερομαι και εγω Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thman Απο που τα βρηκες και τι τιμη αν επιτρεπεται? ενδιαφερομαι και εγω Απο το κεντρικο καταστημα του ΟΤΕ στον Πειραια 8 ευρω τα φιλτρα και 16 το splitter. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Βρε παιδιά, πείτε μου κάτι ακόμα. Η μία και μοναδική συσκευή που έχω, πέφτει πάνω στο Netmod MONO!!! Αν θελήσω να βάλω δεύτερη τηλεφωνική συσκευή...........που στο δι@0L0 πάνω θα πέσει??????????????????????????? (Έχω το JetSpeed 500i) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 απο το νετμοντ βγαλε θηλυκο και βαλε ενα Τ. απο εκει θα παρεις 2 ας πουμε Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thman απο το νετμοντ βγαλε θηλυκο και βαλε ενα Τ. απο εκει θα παρεις 2 ας πουμε Kαι φαντάζομαι, θα προκύψει το φύσημα που λέει και το trod? :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts