murex Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Mac mini everywhere? Σύντομα το mac mini θα αρχίσει να πωλείται απο το Πλαίσιο βαση συμφωνίας που έγινε μεταξύ rainbow και πλαισίου,αλλά πρίν καλά καλά τα δούμε εκεί κάποιοι άλλοι προλάβανε και τα πουλάνε online και δεν μιλώ για άλλο απο το shop21 άντε και σε ανώτερα. :) Αποτελεί ένα στοιχείο της καινούρια πολιτικής της apple δλδ. να γίνει πιο εμπορική και πιο προσιτή. Ελπίζω ο steve να μην αλλάξει πάλι γνώμη και τα σκατώσει. ??? Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είχε ξεπατώσει τα win πριν βγουν καν αλλα ώρες - ώρες με το μυαλό που κουβαλάει.... :X Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αποτελεί ένα στοιχείο της καινούρια πολιτικής της apple δλδ. να γίνει πιο εμπορική και πιο προσιτή. Ελπίζω ο steve να μην αλλάξει πάλι γνώμη και τα σκατώσει. ??? Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είχε ξεπατώσει τα win πριν βγουν καν αλλα ώρες - ώρες με το μυαλό που κουβαλάει.... :X Δεν ξέρω αν είναι πολιτική της apple ή όχι,όσον αφορά την apple και τα windows είναι μεγάλη ιστορία :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Πολύ δελεαστικό τόσο που το σκέφτομαι σοβαρά... Μάζι με μια καλή tft ...θα κάνουν πολύ καλό ντουέτο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος. Για το δεύτερο, έχω μια 22άρα. Πιστεύω πως θα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Άκουσα οτι το πλαίσιο μάλλον θα τα δίνει και με 6 άτοκες :) αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Δεν έχω οθόνη γείτονα ελέω laptop.Και επειδή καλόμαθα με τις tft μάλλον θα προτιμήσω μια 17αρα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ενα τσουνάμι τεχνολογίας Σιγά το τσουνάμι. Σιγά την τεχνολογιά. Ξαναζεσταμένο φαγητό είναι. το ίδιο μηχάνημα χωρίς τα κενά αέρος. Μιλάμε για καινοτομία, όχι αστεία. Αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά. Και μια δεύτερη, και τρίτη ίσως... ;) Προσωπικά, και αν ακόμα ήμουν πρόθυμος να κάνω τα στραβά μάτια στο λειτουργικό (αυτό είναι βέβαια θέμα άλλου thread), το αποορίπτω λόγω αρχιτεκτονικής. Έλεος δηλαδή. Αν πρόκειται να δώσω 500 ευρώ για ένα μη αναβαθμίσο υπολογιστή χωρίς οθόνη, γιατί να μην δώσω άλλα 500 και να πάρω ολόκληρο φορητό; Για να λέω ότι πήρα το νέο Mac; Φιλικά πάντα. :) Μην ξεχνάς ότι τα shuttle είναι παραμετροποιήσιμα (ειδικά τα καλά μοντέλα που έχουν agp/pci slot. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έιναι overpriced ). Στο mac mini αλλάζεις μόνο μνήμες και drives νομίζω. Συγκεκριμένα μπορείς να βάλεις μέχρι 1 GB RAM, (256 ΜΒ η βασική έκδοση) με άγνωστο κόστος, και να βάλεις έναν μεγαλύτερο δίσκο (40 GB η βασική έκδοση), δηλαδή στα 80 GB. Δυστυχώς DVD Recorder δεν υπάρχει στην βασική έκδοση... Παντως το μηχανημα είναι τέλειο!!!Τέρμα πια η δικαιολογίά ο Mac είναι ακριβός. Για μένα είναι πολύ λίγο και τελικά για αυτά που προσφέρει πολύ ακριβό... Για μένα, το τονίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Είναι ακριβό, με τα ίδια λεφτά στήνεις ένα αξιοπρεπέστατο PC με μακράν καλύτερες επιδοσεις. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Βρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε οτι τα μακ δεν είναι στημένα μηχανηματα αλλά branded?Οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισεις με οτιδήποτε "φτιαγμένο" παρά μόνο με branded PC.Υπάρχει κάτι τέτοιο? Btw το ρητό όσα δεν φτάνει η αλεπού το ξέρετε? Κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ με τα PC :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Είναι ακριβό, με τα ίδια λεφτά στήνεις ένα αξιοπρεπέστατο PC με μακράν καλύτερες επιδοσεις. Ούτε στα πιο αγρια ονειρά μας :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ούτε στα πιο αγρια ονειρά μας :rolleyes: Ακριβώς! Αλλη αρχιτεκτόνικη άλλος επεξεργαστής άλλη φιλοσοφία! Καλά για την ποιότητα δεν μιλώ! Παρήγγειλα ένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Προσωπικά, και αν ακόμα ήμουν πρόθυμος να κάνω τα στραβά μάτια στο λειτουργικό ε, όχι, όλα τα άλλα να τα δεχτώ! ότι ουσιαστικά (δλδ σε επιδόσεις) είναι περίπου ένας φορητός χωρίς οθόνη να συμφωνήσω. Αλλά το λειτουργικό?!!! Αγαπητέ trobocop αν δεν ψάχνεις για εξειδικευμένες εφαρμογές ή παιχνίδια (ως γνωστόν, λόγω μεριδίου του μακ στην αγορά δεν υπάρχουν -ακόμα- όλα όσα βρίσκεις σε πισί), και δεν μείνεις ικανοποιημένος από την αισθητική, την ευχρηστία και τη σταθερότητα του Mac OS X, τότε δεν έχεις καμμιά θέση ανάμεσα στους.. θνητούς. Μάζεψέ τα και άντε στο MIT! :) Το πήρα επειδή το γουστάρησα για το design- κι επειδή το προόριζα για media center. Οταν, λοιπόν, το σύνδεσα σε μια SONY 32" (όχι plasma) και είδα το λειτουργικό να αλλάζει ανάλυση και να μου προτείνει κάποιο από τα -ευρωπαικά- πρότυπα να διαλέξω, έπαθα πλάκα! Εννοείται πλέον ότι η θέση του είναι στο σαλόνι, όπου (σύντομα μέσω του Airport Extreme Base) θα μαζεύει ασύρματα όλο το multimedia υλικό (φωτό, κλιπς, μουσική) που θέλω να δω/ακούσω. Και όποτε γουστάρω jaws down, θα το παίρνω για καμμιά παρουσίαση στο γραφείο με το keynote. Εχουν φυσικά βγει οι πρώτες θήκες για μακ μίνι... :) /φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Βασίλη ...με φτιάχνεις... Δώσε και άλλες εντυπώσεις...ποιά έκδοση πήρες;Εχει 4 αν θυμάμαι καλά... Εγώ παρήγγειλα την αγγλική με το μεγάλο επεξεργαστή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Βασίλη ...με φτιάχνεις... Δώσε και άλλες εντυπώσεις...ποιά έκδοση πήρες;Εχει 4 αν θυμάμαι καλά... Εγώ παρήγγειλα την αγγλική με το μεγάλο επεξεργαστή. elteo Μεγια :) καλοδουλευτο απο που το παρήγγειλες? Σε πόσο καιρό σου είπανε οτι θα είναι εδώ?Ζήτησες τίποτα έξτρα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Eυχαριστώ...από το applestore.gr Πήρα κι ένα wireless mouse & keyboard της Apple. Να δω τι οθόνη θα του πάρω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Eυχαριστώ...από το applestore.gr Πήρα κι ένα wireless mouse & keyboard της Apple. Να δω τι οθόνη θα του πάρω... Εχμ σε πόσο καιρό έρχεται? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 3-4 μέρες max. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 3-4 μέρες max. και πόσο καιρό το έχεις παραγγείλη τώρα? σόρυ που σε κουράζω με ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 εγώ το έφερα από το applestore.com μέσω γνωστού. Πήρα το μικρό με 512 RAM και airport. Καταπληκτικό το μηχανάκι. Καλώς να σου έρθει. Θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. ΥΓ: Ελπίζω ήδη να είσαι γραμμένος στο helmug ε? Ο,τι βοήθεια χρειαστείς, βάλε μια φωνή... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Προσωπικά, και αν ακόμα ήμουν πρόθυμος να κάνω τα στραβά μάτια στο λειτουργικό (αυτό είναι βέβαια θέμα άλλου thread), το αποορίπτω λόγω αρχιτεκτονικής. Έλεος δηλαδή. Αν πρόκειται να δώσω 500 ευρώ για ένα μη αναβαθμίσο υπολογιστή χωρίς οθόνη, γιατί να μην δώσω άλλα 500 και να πάρω ολόκληρο φορητό; Για να λέω ότι πήρα το νέο Mac; Φιλικά πάντα. :) Συγνώμη αλλά εσύ δεν είσαι αυτός που δεν αναβάθμισε το πισι του για 2 χρόνια? :rolleyes: για τι αναβαθμίσεις τώρα μιλάς? :confused: Btw για ποιά αρχιτεκτονική μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Βρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε οτι τα μακ δεν είναι στημένα μηχανηματα αλλά branded?Οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισεις με οτιδήποτε "φτιαγμένο" παρά μόνο με branded PC.Υπάρχει κάτι τέτοιο? Btw το ρητό όσα δεν φτάνει η αλεπού το ξέρετε? Κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ με τα PC :) Όσα δεν φτάνει η αλεπού... πηδάει και τα φτάνει Μόνος σου το είπες: δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με οτιδήποτε φτιαγμένο... ξέρεις πολλούς όπως που να παίρνουν branded PC's? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Το topic δεν είναι vs. Φροντίστε να μείνετε στο θέμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Ακόμα δεν είπαμε οτι το shop21 πουλάει mac mini τελειώσανε σχεδόν. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Σκέφτομαι αρκετά σοβαρά να το πάρω μετά την ανανέωση που του έγινε. Έχω ένα παλιό PC (περίπου 4 ετών) που θέλει αλλαγή (αναβάθμιση δεν αξίζει να του κάνω) αλλά η ιδέα να πάρω ένα ακόμη μηχάνημα με XP με ξενερώνει λίγο, 3 χρόνια τα χρησιμοποιώ ήδη... Οπότε σκέφτηκα ότι το Mac mini είναι καλή περίπτωση. Θέλω να φύγει το τεράστιο κακάσχημο κουτί και ιδίως από τότε που βγήκε το Tiger σκέφτομαι πολύ το switching (μόνο μερικό βέβαια, γιατί υπάρχει και ένας φορητός, επίσης κάπως παλιός). Το θέλω κυρίως για browsing, πέρασμα και μια στοιχειώδη επεξεργασία (μάλλον το iPhoto θα είναι αρκετό, ίσως βάλω το Photoshop elements) των φωτογραφιών μου, management του iPod και βέβαια office. Αν είναι θα πάρω το μεγάλο μοντέλο με το superdrive. Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει (οποιοδήποτε mac mini, όχι απαραίτητα το μεγάλο) αν με καλύπτει; Τι είδους ασυμβατότητες θα συναντήσω; Ο επεξεργαστής G4 1,42 σε τι περίπου αντιστοιχεί στον κόσμο των pentium? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το office for mac φαντάζομαι και την ανταλλαγή αρχείων του με PC? Θα έχει πρόβλημα το modem μου (alcatel speedtouch 530)? Επίσης με εξιτάρει η ιδέα να το μεταφέρω πότε πότε στο σαλόνι και να το συνδέω στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς αν μπορεί να γράψει τηλεοπτικό σήμα και να χρησιμοποιηθεί έτσι ως DVD-R? Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σοβαρά σε κάποιο ή κάποια από τα ερωτήματα θα το εκτιμούσα. Επειδή πολλοί χρήστες μακ έχουν την τάση να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα, θα προτιμούσα να μην το κάνουν εδώ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Και καλα κανεις και το σκεφτεσαι. Μετα το switch, για μενα τουλαχιστον δεν εχει πισωγυρισμα. Το mini ειναι φοωερη περιπτωση και μετα την αναβαθμιση, χτυπα το. Και εγω το εχω , οχι ως βασικο υπολογιστη αλλα για να τον μεταφερω απο δω και απο κει. Και η απολαυση ειναι οπως λες και εσυ οταν τον βαζω στο σαλονι, με bluetooth keyboard kai mouse. To απολυτο media center!! Αν παρεις το μοντελο με το superdrive, και βαλεις 1 gb μνημη, νομιζω οτι θα εισαι μια χαρα. Εγω με τον 1.42 και 512 ραμ μεχρι και μονταζ κανω ( με εξωτερικο δισκο φυσικα ). Για office , browsing etc δεν το συζηταω κανενα προβλημα. Για να γραψεις απο την τηλεοραση θελεις εναν μετρατοπεα αναλογικου in-out σε firewire (πχ pinnacle moviebox). Επειδη ειμαι καινουργιος χρηστης mac σου λεω οτι φυσικα δεν ειναι ολα ροδινα, αλλα αν δεν εχεις καποιες εξειδικευμενες αναγκες απο προγραμματα, δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα , αντιθετως θα το απολαυσεις πολυ. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts