Jump to content

Mac για όλους

Φίλιππος
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από €489 θα κοστίζει ο νέος Mac mini Που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες. Η κεντρική μονάδα ζυγίζει 1300, έχει πάχος 5εκ και μήκος/πλάτος 17εκ.

http://www.faz.net/imagecache/%7B548B51AA-4A9F-444E-9DBA-580EDAB386FE%7Dpicture.jpeg

[περισσότερα]

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα τσουνάμι τεχνολογίας από την Apple κατά τη διάρκεια του συνεδρίου MacWorld χθες.

Ανακοινώθηκε το Mac mini με τιμή βασικής έκδοσης $499 (380 ευρώ περίπου) χωρίς οθόνη. Είναι κάτι ανάλογο του shuttle με τη μισή φυσικά τιμή. Πριν πείτε "..αλλά και με τις μισές δυνατότητες" ρίξτε μια ματιά στα συνοδευτικά προγράμματα και διαβάστε λίγο για το OS X, το λειτουργικό του Μακ.

Επίσης, για τους πολλούς που θεωρούν και το mini ipod ακριβό, βγήκε το ipod shuffle ($99 η έκδοση των 512ΜΒ που χωράει περίπου 240 τραγούδια, που παίζουν με τυχαία σειρά, αφού και εδώ δεν υπάρχει οθόνη).

Αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά. Και μια δεύτερη, και τρίτη ίσως... ;)

Το Αpple Mac Mini φαίνεται πολύ καλό, από την άλλη το νέο Ipod μου φαίνεται κάπως περίεργο χωρίς οθόνη...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Με προλαβατε στη γραμμη του τερματισμου :D αλλα χαλαλι σας τετοια παντα απο την απλ περιμενετε γιατι εχει και συνεχεια ο ιουνιος δεν ειναι μακρια ;) .

Παντα εις ανωτερα :happy: α ναι και να μην ξεχναμε τα κινητα εεε :whistle:

Αν το δούμε στην Ελλάδα σε τέτοια τιμή (πράγμα βέβαια πολύ πολύ χλωμό με τα μυαλά της αντιπροσωπίας εδώ) τότε έχω χτυπήσει ένα βασικό μοντέλο απλά από περιέργια...

Αν έχει τέτοια τιμή κι εγώ θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά... αλλά με τη Rainbow που έχουμε να κάνουμε εδώ, πολύ το αμφιβάλλω.

Η τιμή που έδωσα εγώ είναι γερμανική. Περίεργη η τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ Ευρώπης-Αμερικής στην τιμή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (12 Ιαν. 2005 , 22:38)

Η τιμή που έδωσα εγώ είναι γερμανική. Περίεργη η τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ Ευρώπης-Αμερικής στην τιμή.

Συγνωμη αλλα 489 ευρώ εννοείς ?γιατί 499 $ κάνει στην αμερική το βασικό μοντέλο εδώ κανονικά βάση ισοτιμίας θα έπρεπε να είναι στα 400 ευρώ,......ας μην το συζηταμε αυτό μας τελειωσαν και η φιλεναδες που έρχονται απο αμερικη :whistle: :cry: εδώ μάλλον το βασικό μοντέλο να το περιμένετε στα 580 ευρώ με το ΦΠΑ μέσα :wacko: αυτός ο υπολογισμός βέβαιως έγινε βάση του ipod photo 40gb που κανει στην αμερικη 499$ είδωμεν......

δεν έχεις και άδικο. Αν κρίνουμε από τις τιμές των ipod εκεί κάπου να περιμένουμε και το μίνιμακ

Γι αυτό πάλι όσοι μπορούν να φέρουν απέξω, θα το πράξουν...

πάντως είναι μια χαρά για το σαλόνι σε όσους έχουν ή θα πάρουν πλάσμα τηλεόραση. Μουράτο και μικρό. Και φυσικά θα παίζει τα πάντα...

Υπάρχει πάντα η δυνατοτητα αγοράς από το εξωτερικο on-line ή απο το ebay.Παντως το μηχανημα είναι τέλειο!!!Τέρμα πια η δικαιολογίά ο Mac είναι ακριβός.Απανταχού PCαδες κάντε switch ήρθε η ωρα!!!Τερμα τα virus και τα crash...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος macfan (12 Ιαν. 2005 , 23:14)

Υπάρχει πάντα η δυνατοτητα αγοράς από το εξωτερικο on-line ή απο το ebay.Παντως το μηχανημα είναι τέλειο!!!Τέρμα πια η δικαιολογίά ο Mac είναι ακριβός.Απανταχού PCαδες κάντε switch ήρθε η ωρα!!!Τερμα τα virus και τα crash...

καλά, και το μακ προγράμματα τρέχει. Κι άμα γίνει πολύ δημοφιλές, θαχει τα ίδια προβλήματα.

Αλλά πάντως θαχει επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο που το applestore.com είχε γονατίσει χθες από τις επισκέψεις (και τις παραγγελίες)...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivassilis (12 Ιαν. 2005 , 23:25)

καλά, και το μακ προγράμματα τρέχει. Κι άμα γίνει πολύ δημοφιλές, θαχει τα ίδια προβλήματα.

Αλλά πάντως θαχει επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο που το applestore.com είχε γονατίσει χθες από τις επισκέψεις (και τις παραγγελίες)...

Το θεμα σχετικα με τους ιους δεν οφειλεται μονο στο ποσοι χρησιμοποιουν τα μακ αλλα και με την διαφορετικη αρχιτεκτονικη του συστηματος με αποτελεσμα να κανει ποιο δυσκολη την δημιουργεια ιου,τελος παντων απο οτι ειδα παλι στο γερμανικο site το ipod photo εκανε 546 ευρώ με φόρο που σημαίνει μόλις 40 ευρώ διαφορά απο εδώ,... βρε λές να γινει κανα θαύμα και να δούμε το μακ τζουνιορ στα 530-540 ευρώπουλα? :blink: :wacko: :alien: και πάλι ειδωμεν μονο υποθεσης γινονται τώρα,αχ ρε apple πάλι σε εξοδα θα μας βάλεις και πανω που έλεγα να κάνω κουραγιο να βγει ο G6 Pm να πέσει η τιμή του τωρινου μοντέλου :rolleyes:

Καλά δεν είναι και ΤΟΣΟ θαύμα. Βασικό PC είναι με μόνη δύναμη την CPU ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (12 Ιαν. 2005 , 23:57)

Καλά δεν είναι και ΤΟΣΟ θαύμα. Βασικό PC είναι με μόνη δύναμη την CPU ;)

Συμφωνω δεν είναι τόσο θαύμα άλωστε η apple μας έχει συνηθίσει σε αυτά το θαύμα θα είναι να το πουλάνε και εδώ γύρω στα 490 ευρώ με το φπα μέσα :rolleyes: άλλωστε μην ξεχνάμε οτι το $ είναι στο βούρκο και τα 499$ αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι 376.46 ευρώ + το φπα της αμερικής πάει το εργαλείο στην αμερική 399.99 ευρώ ακριβώς.

Οσον αφορά το ipod shuffle νομίζω οτι καιρός ητανε να χτυπησει και αυτη την αγορα νομίζω οτι θα έχει επιτυχια άνετα.

Υγ.Αν έχεις δει πουθενά αλλού κάτι τέτοιο και σχεδιαστικά πες μου ;)

φιλικά πάντα.

Απλά έχω πάθει πλάκα!!!
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (12 Ιαν. 2005 , 22:17)

Υγ.Αν έχεις δει πουθενά αλλού κάτι τέτοιο και σχεδιαστικά πες μου ;)

φιλικά πάντα.

Δεν λέω πως δεν είναι πρωτοποριακό σχεδιαστικά, απλά τα λεφτά τα οποία κοστίζει είναι normal σε σχέση με το hardware που προσφέρει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Ιαν. 2005 , 14:14)

Δεν λέω πως δεν είναι πρωτοποριακό σχεδιαστικά, απλά τα λεφτά τα οποία κοστίζει είναι normal σε σχέση με το hardware που προσφέρει.

Εγώ πάντως νομίζω ότι η βασική έκδοση του shuttle (όπως λέει η διαφήμιση με 4 ρόδες και χειρόφρενο...) δλδ χωρίς επεξεργαστή, δίσκους, μνήμες κλπ κοστίζει περί τα 300 ευρώ.

Το μακ μίνι γι αυτό που είναι έχει καλή τιμή.

Και μιλάμε για την κορυφαία ποιότητα Apple.Δυστυχώς σε PC κατασκευαστή δεν υπάρχει ανάλογη ποιότητα.Είναι πάντως μια καλή ευκαιρεία για τους PC users να ανακαλύψουν τον κόσμο του Mac και να έχουν the best of both worlds...

Και για να πάρουμε μια ιδέα για το πως ειναι το mac mini http://news.com.com/1606-2-5532412.html ;) enjoy :rolleyes: :o

και εδώ http://news.com.com/1606-2-5532431.html το ipod shuffle....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivassilis (13 Ιαν. 2005 , 13:35)

Εγώ πάντως νομίζω ότι η βασική έκδοση του shuttle (όπως λέει η διαφήμιση με 4 ρόδες και χειρόφρενο...) δλδ χωρίς επεξεργαστή, δίσκους, μνήμες κλπ κοστίζει περί τα 300 ευρώ.

Το μακ μίνι γι αυτό που είναι έχει καλή τιμή.

Μην ξεχνάς ότι τα shuttle είναι παραμετροποιήσιμα (ειδικά τα καλά μοντέλα που έχουν agp/pci slot. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έιναι overpriced ). Στο mac mini αλλάζεις μόνο μνήμες και drives νομίζω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Ιαν. 2005 , 19:50)

Μην ξεχνάς ότι τα shuttle είναι παραμετροποιήσιμα (ειδικά τα καλά μοντέλα που έχουν agp/pci slot. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έιναι overpriced ). Στο mac mini αλλάζεις μόνο μνήμες και drives νομίζω.

Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα πρώτον κοίτα το μέγεθος του ενός και του άλλου καλό θα ήταν αν ενδιαφέρεσαι ή μονο απο περιέργεια να πας στο site της apple.

Υγ. Τα shuttle ξεκινάνε απο 399 ευρώ?τελείως άδεια αυτό ήδη τα έχει όλα + software απο τη μαμα του. ;)

Έχω πάει στο site της apple ;)

Τέσπα δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε, δεν παύει να είναι καλό μηχανάκη, και σε προσιτή τιμή, απλά δεν είναι και τόσο εξωφρενικό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Ιαν. 2005 , 20:25)

Έχω πάει στο site της apple ;)

Τέσπα δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε, δεν παύει να είναι καλό μηχανάκη, και σε προσιτή τιμή, απλά δεν είναι και τόσο εξωφρενικό.

:confused: :confused: Ποιός πλακώνετε?Κουβέντα κάνουμε και συμφωνώ ένα καλό μηχανημα είναι το καλό είναι να υπάρχει ποικιλία και να δούμε κι άλλα τέτοια βηματα γενικά ,απλά εγώ είδα το βιντεάκι και σοκαρίστικα πραγματικά απο το μεγεθός του άλλο να το βλέπεις αλλο να στο λενε :blink: .

Μπράβο στην apple...

• 2 months later...

Mac mini everywhere?

Σύντομα το mac mini θα αρχίσει να πωλείται απο το Πλαίσιο βαση συμφωνίας που έγινε μεταξύ rainbow και πλαισίου,αλλά πρίν καλά καλά τα δούμε εκεί κάποιοι άλλοι προλάβανε και τα πουλάνε online και δεν μιλώ για άλλο απο το shop21

άντε και σε ανώτερα. :)