soublaki-3 Δημοσιεύτηκε January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2005 Έχουμε πει τι δεν μας αρέσει στο αντίθετο φύλο, τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες...Πώς έχετε πλάσει τον ιδανικό σύντροφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 ωχ ωχ :worry: το μαντείο της Δωδώνης προβλέπει σεισμούς, καταποντισμούς και θεομηνίες :worry: :p Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εννοείς λουκετάκι; Δεν βρήκα ανάλογο τόπικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 για μένα πάντως ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που έχω τώρα αν εμενε πιό κοντά μου. (Αααχ αυτη η απόσταση) :) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 για μενα η ιδανικη γυναικα ειναι μια πλαστικη κουκλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (12 Ιαν. 2005 , 16:19) για μενα η ιδανικη γυναικα ειναι μια πλαστικη κουκλα Αχαχαχαχαχαχαχαχα, ε δεν έχεις και πολλές απαιτησεις, πήγαινε σε ένα sex-shop και πάρε 3, να έχεις 3 "ιδανικές γυναίκες" :p Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (12 Ιαν. 2005 , 17:22) Αχαχαχαχαχαχαχαχα, ε δεν έχεις και πολλές απαιτησεις, πήγαινε σε ένα sex-shop και πάρε 3, να έχεις 3 "ιδανικές γυναίκες" :p χμμμ μπορει και να παρω τηλ την pamela andreson και να της πω να ερθει να μεινει μαζι μου :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Na exei xioumor, na einai down to earth person, na min zileuei upervolika(kserete na min pernaei ekeini tin lepti diaxwristiki grammi pou i kolakeia metatrepetai se anupofori zileia!) Na einai kalliergimenos kai oxi kalliergisimos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Δεν υπαρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Να δέχεται και να κάνει αστεία (όχι όμως υπερβολικά γιατί δεν μου αρέσουν), να έχει καλό χαρακτήρα (όχι κουτσομπολιά κ.λ.π.) , ωραίο σώμα και πρόσωπο. Αν μια κοπέλα έχει καλό χαρακτήρα (το κυριότερο που θέλω σε μια κοπέλα) και δεν είναι το τέλειο μ...ί (να μην είναι και κανένα σκιάχτρο όμως :p ) δεν θα κολλήσω στην εμφάνιση. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Εμφάνιση: Ύψος: 1,72 Βάρος: 580 - 600 Nm (από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα...) Μαλλί: Φυσική κοκκινομάλλα Μάτια: Μαύρα (...τα μαύρα μάτια σουυυυυ.... :p) Δερματότυπος: Μεσογειακού τύπου Χαρακτήρας: Ομιλητικός, ευχάριστος, ντόμπρος, ειληκρινής, ευέξαπτος, αγχωτικός, ενίοτε ιδιόρυθμος... αν θυμηθώ τίποτε άλλο θα το συμπληρώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (13 Ιαν. 2005 , 18:12) Εμφάνιση: Ύψος: 1,72 Βάρος: 580 - 600 Nm (από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα...) Μαλλί: Φυσική κοκκινομάλλα Μάτια: Μαύρα (...τα μαύρα μάτια σουυυυυ.... :p) Δερματότυπος: Μεσογειακού τύπου Ειναι λίγο δύσκολο να βρείς φυσική κοκκινομάλλα με μαύρα μάτια και δερματότυπο μεσογειακού τύπου! :whistle: :p Βασικά δεν έχω δει ποτέ μου αυτό το συνδυασμό ούτε σε γυναίκα ούτε σε άντρα.. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Να δείχνει ενδιαφέρον για τη σχέση συνεχώς και όχι μόνο για έξοδο, γ****... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (13 Ιαν. 2005 , 19:26) Ειναι λίγο δύσκολο να βρείς φυσική κοκκινομάλλα με μαύρα μάτια και δερματότυπο μεσογειακού τύπου! :whistle: :p Βασικά δεν έχω δει ποτέ μου αυτό το συνδυασμό ούτε σε γυναίκα ούτε σε άντρα.. Ε λοιπόν εγώ έχω δει! ;) Έχει πλάκα όμως να μην είναι φυσική κοκκινομάλλα... θα ζητήσω εξηγήσεις! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (14 Ιαν. 2005 , 00:09) Ε λοιπόν εγώ έχω δει! ;) Έχει πλάκα όμως να μην είναι φυσική κοκκινομάλλα... θα ζητήσω εξηγήσεις! :p Μπαα αν δεν ήταν φυσική θα το χες καταλάβει αμέσως. Το ψευτικο κοκκινο φαίνεται αμέσως, εκτος αν η κομμώτρια της είναι...ιδιοφυής :p Υ.Γ. Πλακα πλάκα κ εμένα ο συντροφος μου ειναι φυσικός κοκκινομάλλης! Αλλά όχι πολυ κόκκινο, καστανοκόκκινο θα το έλεγα! :) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 και γω που το βαφω κοκκινο καθε εβδομαδα θελει περασμα ξανα και γιατι αρχιζει να φαινεται ριζα αλλα και γιατι καροτιζει με το καθημερινο λουσιμο.. τι να πεις.. ταλαιπωρια σκετη :cool: Ο ιδανικος συντροφος για μενα ειναι ο Johny Depp .. πως θα γινει να τον εχω ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (14 Ιαν. 2005 , 12:31) Ο ιδανικος συντροφος για μενα ειναι ο Johny Depp .. πως θα γινει να τον εχω ? :rolleyes: Στείλε του e-mail. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Πρώτον τον έχω βρει ήδη και είμαι τυχερή εύχομαι και το ίδιος για όλους σας Δεύτερον να είναι άντρας με Α κεφαλαίο και να είναι ο εαυτός του. Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο, πιο γλυκό, πιο μάγκικο και πιο sexy απο αυτά τα 2 προσόντα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Ax kiegw tin exw vrei...kai einai telia :) makari na mporousa na tin eixa kai konta mou :( Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (14 Ιαν. 2005 , 12:31) και γω που το βαφω κοκκινο καθε εβδομαδα θελει περασμα ξανα και γιατι αρχιζει να φαινεται ριζα αλλα και γιατι καροτιζει με το καθημερινο λουσιμο.. τι να πεις.. ταλαιπωρια σκετη :cool: Ο ιδανικος συντροφος για μενα ειναι ο Johny Depp .. πως θα γινει να τον εχω ? :rolleyes: Μα καλά τόση τρέλλα με το κόκκινο; :rolleyes: :D Γιατί δεν το γυρίζεις στο φυσικό σου; Στο θέμα μας τώρα... :p Η ιδανική σύντροφος για μένα πρέπει να έχει σεβασμό,κατανόηση και να μη ζηλεύει(όχι πολύ τουλάχιστον... :lol: ). Μετά βλέπουμε :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 (edited) Idanikh sintrofos; As me agapaei gia auto pou eimai,as me noiazetai. Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (14 Ιαν. 2005 , 14:35) Στείλε του e-mail. ;) ποιο ειναι ? .. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (15 Ιαν. 2005 , 11:12) ποιο ειναι ? .. :p Ψάξε και λίγο...Α, και μην ξεχάσεις να του πεις ότι είσαι η PowerZ από το myphone.gr. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (14 Ιαν. 2005 , 20:40) ...να είναι άντρας με Α κεφαλαίο και ...... Για κανε μου μια μεταφραση αυτου!!!!! :whistle: :whistle: :whistle: ΕΙναι σαν να λες ο ιδανικος αντρας για μενα ειναι αυτος που ειναι ιδανικος!!!!! :wacko: Για αλλες με Α κεφαλαιο ειναι αυτος που ειναι πολυ ΑΝΤΡΑΣ (ξερεις που!!!!) για αλλες αυτος που ειναι ευγενικος μαζι τους κλπ κλπ....... :cool: Ιδανικη δεν υπαρχει αλλα αν ειναι αλιθινη,σεξυ γλυκια και αυθορμητη νομιζω πως θα συμβιβαζομουν!!!! :alien: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Περαν της απαντησης οτι "την εχω βρει και ειναι μοναδικη"(κατι το οποιο ισχυει και το λεω χωρις να ειρωνευομαι οποια παιδια απαντησαν ετσι ;) ) ,η "ιδανικος" συντροφος για εμενα θα πρεπει: Να ξερει να προσεχει και να περιποιειται τον εαυτο της.(Οχι να βαφεται σαν drug queen :rolleyes: ,αλλα ουτε και να μην την ενδιαφερει τιποτε.) Να μπορει να κοντρολαρει τον εαυτο της.(Εννοειτε και στο φαϊ-γλυκα) Να μην παλιπαιδιζει και να φερεται σαν τσαχλοκουδουνο. Να με εμπιστευεται και να μην ζηλευει υπερβολικα.Να ζηλευει τοσο οστε να δειχνει οτι "ενδιαφερεται". Να μπορει να το παραδεχτει(-αποδεχτει) οταν κανει ενα λαθος. Να σκεφτεται πριν κανει κατι.Να ειναι ρομαντικη-ερωτικη (μακρια τα "παγοκυβακια"!).Δυναμικη.Με χιουμορ και ακομα αν οχι "εξυπνη" , σιγουρα ευστροφη! τωρα κατι αλλο δεν μου ερχεται... Α και οσον αφορα την εμφανιση,προσωπικα μου αρεσουν οι κοπελες γυρω στο 1.65(οχι οι ψηλες δηλαδη),μελαχρινες(με ανοιχτοχρωμο δερμα κατα προτιμηση),αδυνατες... Αυτα...αν θυμηθω κατι αλλο , ξαναποσταρω. ;) : Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts