benetton47 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Παιδιά βοήθεια κατάφερα να κλειδώσω το κινητό μου και έχω ξεχάσει τον κωδικό ! Λοιπόν τι έκανα , είχα βάλει κλείδωμα sim σε περίπτωση κλοπής όταν μπει άλλη κάρτα να είναι lock ,έλα τώρα που χρειάστηκε να αλάξω κάρτα και δεν θυμάμε τον κωδικό!!!!!!!! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κανό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Παιδιά βοήθεια κατάφερα να κλειδώσω το κινητό μου και έχω ξεχάσει τον κωδικό ! Λοιπόν τι έκανα , είχα βάλει κλείδωμα sim σε περίπτωση κλοπής όταν μπει άλλη κάρτα να είναι lock ,έλα τώρα που χρειάστηκε να μαλάξω κάρτα και δεν τιμάμε τον κωδικό!!!!!!!! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κανό? βαλε την καρτα σου που ειχες. και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benetton47 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Το εκανα αλλα τιποτα !:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Καλησπερα Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω reset η unlock η να βρω τον κωδικο ασφαλειας σε ενα Ε710? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts