Jump to content

Samsung SGH-E700 / 710 / 715

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DecaDancer (13 Ιαν. 2004 , 03:24)

Dhladh den iparxei tropos na pername tis pics sto pc...........?!?!

Αγαπητε φιλε επαναλαμβανω και παλι οτι τις φωτ/ες τις περναμε απο το pc στο τηλ και αντιστροφα μονο μεσω ird ;)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (12 Ιαν. 2004 , 20:12)

Φίλη Marion, απάντησέ μου αν έχει και μετρητή χρόνου για τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις ξεχωριστά... :o

ναι εχει μετρητη χρονου ξεχωριστο για τις εισερχομενες κλησεις και ξεχωριστο για τις εξερχομενες! Ειναι το μενου 2.5.1 [διαχειριση κλησεων---»»χρονος κλησεων----»»ενεργη γραμμη], επιλεγεις Γραμμη 1 ή 2 αναλογα και σου εχει να επιλεξεις χρονο τελευταιας κλησης, χρονο εξερχομενων, χρονο εισερχομενων και στο τελος εχει και μια επιλογη για μηδενισμο. Αυτο που ειπα για τις αναπαντητες εννοουσα οχι μετρητη αλλα αρχειο αναφορας. Συγγνωμη κιολας. Μπερδευτηκα. ;) :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον, βρηκα τι εφταιγε στο προβλημα μου.

Οταν περασα απο το laptop τη καρτα sim περασε και μερικα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες που ξεπερνουσαν τους 9.Αυτα τα ονοματα δεν μπορουσε να τα διαγραψει.

Αω τα κανεις 8 τα διαγραφει κανονικα.

Τωρα γιατι οαν πας να κανεις μια καταχωρηση στα ελληνικα απο 20 χαρακτηρες στους κανει 8 δεν ξερω!!

Egw phra shmera sthn Samsung na mou pei giato sketo e710 alla den mou lene tipota.

Mhpos kserete an to sketo exei video?h thn leitoyrgia video thn evale h vodafone?H opios kserei genika gia to sketo e710 na mou pei...times kai tetia..skeftome na to antalakso me afto pou exo sto avatar mou :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Giorgosk80 (13 Ιαν. 2004 , 13:55)

Egw phra shmera sthn Samsung na mou pei giato sketo e710 alla den mou lene tipota.

Mhpos kserete an to sketo exei video?h thn leitoyrgia video thn evale h vodafone?H opios kserei genika gia to sketo e710 na mou pei...times kai tetia..skeftome na to antalakso me afto pou exo sto avatar mou :whistle:

To έχουμε ξαναπεί....Το σκέτο έχει βίντεο, άνευ όμως αποστολής και λήψης και ακόμα σχεδόν την διπλάσια μνήμη από το live!.....και θα είναι ελάχιστα ακριβότερο από αυτό! Υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα! :)

Λοιπόν, για να λείπουνε οι παραπληροφορήσες, πάρτε πληροφορίες από 1ο χέρι:

το Ε710 το έχω από σήμερα στα χέρια μου. Οποιος μένει Θεσσαλονίκη, ας πάει στο κατάστημα της Voda στην Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 14 να το πάρει από εκεί. Εχουνε άλλα 7 κομμάτια διαθέσιμα (και μια ζωή ρε γαμώτο οι Καλαμαριώτες μένουνε ανοιχτά ως τις 9, και αυτοί φέρνουνε 1οι τα κινητά της Pana & Samsung!!!!!!)!

Τώρα, πάμε και στα ξυνά!!

Οποιος λέει πως το Ε700 έχει 9ΜΒ, μ......κίες λέει. 8196ΚΒ έχει (δηλαδή, 8ΜΒ ακριβώς). Το ΙΔΙΟ και το Ε710. ΑΠΛΑ, το 710 σε περιορίζει (ας πούμε) με την κατανομή της μνήμης, γιατί σου δίνει 4ΜΒ για φωτο, 2 για βίντεο, και 2 για εφαρμογές... Μέχρι να το καταλάβεις όμως με το μενού του....

Βάρος: 1 γραμμάριο πιο ελαφρύ το 710 από το 700.

Μνήμες τηλεφώνου: 700 = 1000 με πολλαπλά πεδία, 710 = 2000 με πολλαπλά πεδία

Βίντεο: Λήψη μέχρι 2ΜΒ, ΧΩΡΙΣ δυνατότητα αποστολής σε άλλο τηλέφωνο.

Διάρκεια μπαταρίας: 10 ώρες λιγότερο από το Ε700.

Τιμή: 440 ευρώ για το Ε700, 465 για το Ε710

Και για να πούμε και τα στραβά του: Εξωτερική οθόνη OLED 16 χρωμάτικών διαβαθμίσεων του μπλέ... Τουλάχιστον το Ε700 έχει 256 χρώματα.

Εξωτερική λυχνία ενδείξεων λειτουργίας/κλήσεων/μηνυμάτων που γίνεται ένα πολύχρωμο καρναβάλι (κάτι σαν το V200)...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η μεγάλη ευκολία να πατήσεις τα κουμπιά της έντασης ή της φωτογραφίας και να ακυρώσεις την κλήση αν πάς να ανοίξεις το καπάκι με το ένα χέρι...

Και το χειρότερο;;; ΖΟΟΜ 5Χ, αλλα σε βήματα, και ΟΧΙ ομαλής κύλισης, όπως στο Ε700...

Ας ελπίσω πως δεν θα με απαγοητεύσει, γιατί το Ε700 το έχω ακόμα, μην πάω και το πουλήσω ξανά το 710 ακόμα δεν το πήρα....

Αυτά! Και το κορυφαίο: ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4/3/2004, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!!!! Η εγγύηση της Ευρωηλεκτρονικής, αναφέρει Ημερομηνία έναρξης της εγγύησης τισ 4 Μαρτίου και μπορώ να σας στείλω και φωτό να σας τρελάνω κι εσάς όπως τρελάθηκα κι εγώ όταν το είδα, και όταν μου το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά πως η εγγύησή μου αρχίζει σε 2 μήνες!!!!!!!!

Αρης

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Α και κάτι ακόμα για να μην μπερδευόμαστε.....

Ε700 = Dual band, EGSM 900/ DCS 1800

E710 = Dual band, EGSM 900/ DCS 1800

E715 = Dual band, EGSM 900/ PCS 1900

Αρα: Ε715:

Stet ΝΑΙ

Voda ΝΑΙ

Cosmote OXI

T-mobile EUROPE OXI (Τ mobile UK & T mobile DE, γιατί παίζουν στα 1800)

T mobile USA NAI

Ολοι οι φορείς στην Ευρώπη και Ασία στα 900MHz ΝΑΙ (O2, Voda, TIM, FR Telecom........)

Ολοι οι άλλοι φορείς στα 1800 ΟΧΙ (Orange, Wind, T mobile.........)

Oλοι οι Αμερικάνικοι φορείς 1900 ΜΗz NAI (ΟΧΙ φορείς στα GSM 850 όμως!)

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dark (13 Ιαν. 2004 , 11:00)

Λοιπον, βρηκα τι εφταιγε στο προβλημα μου.

Οταν περασα απο το laptop τη καρτα sim περασε και μερικα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες που ξεπερνουσαν τους 9.Αυτα τα ονοματα δεν μπορουσε να τα διαγραψει.

Αω τα κανεις 8 τα διαγραφει κανονικα.

Τωρα γιατι οαν πας να κανεις μια καταχωρηση στα ελληνικα απο 20 χαρακτηρες στους κανει 8 δεν ξερω!!

Gia ayto den ftaiei h syskeyh soy alla h karta sim poy dexetai ligoys xarakthres!

Genika oi kartes sim dexontai ligoteroys xarakthres!

Gia na stoys kanei 8 shmainei oti h sim soy dexetai mwlis 8 xarakthres!

Kai einai fysiko epakolou8o otan pas kai bazeis onomata me 10-20 gramamta na sto "kobei" se 8.

H mones lyseis einai: a) na xrhsimopoieis mono th syskeyh gia apo8hkeysh toy katalogoy soy h b) ta megala onomata na ta "kobeis" esy h g) na ta apo8hkeyeis ayta sto thl kai ta alla sth sim (ektos ki an exeis polles syskeyes kai sim opote 8a paketw8eis)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aristeides Latou (13 Ιαν. 2004 , 16:22)

Α και κάτι ακόμα για να μην μπερδευόμαστε.....

Ε700 = Dual band, EGSM 900/ DCS 1800

E710 = Dual band, EGSM 900/ DCS 1800

E715 = Dual band, EGSM 900/ PCS 1900

Αρα: Ε715:

Stet ΝΑΙ

Voda ΝΑΙ

Cosmote OXI

T-mobile EUROPE OXI (Τ mobile UK & T mobile DE, γιατί παίζουν στα 1800)

T mobile USA NAI

Ολοι οι φορείς στην Ευρώπη και Ασία στα 900MHz ΝΑΙ (O2, Voda, TIM, FR Telecom........)

Ολοι οι άλλοι φορείς στα 1800 ΟΧΙ (Orange, Wind, T mobile.........)

Oλοι οι Αμερικάνικοι φορείς 1900 ΜΗz NAI (ΟΧΙ φορείς στα GSM 850 όμως!)

Sωστά τα παραπάνω,λάθος το ότι δεν εχει εγγύηση το κινητο σου.Ο λόγος που η Σαμσουγκ βάζει 2 και 3 μήνες αργότερα έναρξη εγγύησης στα κινητά της(δεν είναι κάτι καινούργιο,χρόνια συμβαίνει αυτό)είναι ο ίδιος που το κάνει και Sonyericsson να δίνει 15 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής που αναγράφονται στην πλάτη του κινητού της με ρτην μορφη 03W52=52η εβδομάδα του 2003.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,οι άνθρωποι υπολογίζουν ότι από τότε που κατασκευάστηκε το κινητό μέχρι να φτάσει στον τελικό καταναλωτή ,περνά από τελωνεία αποθήκες κεντρικές,μπορεί να μείνει σε μιά ντάνα στιβασμένη που θα ανοιχτεί αργότερα,μετά να πάει στον σερβις προβάιντερ κλπ,στο μαγαζί που εγώ μπορεί να το πουλήσω μετά από ένα μήνα κ.λπ.ΔΕΝ φαντάζεται ότι θα υπάρχουν άνθρωποι να το πάρουν έξω από το ...εργοστάσιο ζεστό :D :D :whistle:

Οπότε πολύ απλά ΑΝ σου συμβεί κάτι το μεσοδιάστημα πας με την απόδειξη αγοράς και ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.Εχω τουλάχιστον 5 τέτοιες αντίστοιχες περιπτώσεις με V-200 kai sgh-2400.Οπότε απόλαυσέ το χωρίς αγχος!! ;)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koulou® (13 Ιαν. 2004 , 17:54)

To απλό-καλό Ε710 ΣΚΕΤΟ πότε θα κυκλοφορήσει; :wacko:

Θα αναγκαστώ να πάω να πάρω το Ε700 νομίζω... :mad:

Το απλό καλό σκέτο Ε710 θα το περιμένεις λίγο καιρό... Στην Αγγλία ακόμα κυκλοφορεί όπως κι εδώ... Αρα στην Ελλάδα υπολόγιζε μέχρι το τέλος του μήνα, ή το 1ο 10ήμερο του Φεβρουαρίου. Περιττό να σου αναφέρω πως, αφού τελείωσε και ο παλιός ο χρόνος και είναι μέρες δύσκολες για όλες τις αντιπροσωπείες (βλέπε απογραφές, κλείσιμο αποθηκών κτλ που εμποδίζουν την είσοδο νέων ειδών μέχρι πέρατος της δουλειάς αυτής), υπάρχει γενικότερη ύφεση στην διανομή και γενικότερη έξαρση στην ζήτηση κινητών νέας τεχνολογίας. Και όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά, βάσει του εμπορίου, 2 πράγματα συμβαίνουν! Εϊτε ανεβαίνουν ραγδαία οι τιμές, είτε στην σπάνε ΑΚΟΜΑ πιο πολύ οι αντιπροσωπείες, εντείνοντας την αναμονή σου!!

Να μην σε απογοητεύσω, αλλά ή πάρε το Ε700, ή πάρε το Ε710 και έχε τα λογότυπα για πάντα (το μενού Live είναι πολύ καλά δομημένο πάντως, εύκολο και ευπαρουσίαστο), ή περίμενε ώς τον Φεβρουάριο να πάρεις το ΚΑΘΑΡΟ Ε710. Εγώ πάντως τον Φεβρουάριο θα αλλάξω το λογισμικό στο μανίσιο απο το Vodafone, γιατί άμα θες να βάλεις αναφορά στα μηνύματα, ή να αλλάξεις γλώσσα στη συσκευή, θα πρέπει να κουβαλάς και μια SIM Vodafone!!!!!! Με την Cosmote μου δεν μου επέτρεπε ούτε να αλλάξω γλώσσα, ούτε αναφορές! Αν δεν σε ενοχλούν τέτοιου τύπου παρεμβάσεις.... πάρτο τώρα όσο υπάρχει ακόμα! :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος azeppos (13 Ιαν. 2004 , 08:51)

Αγαπητε φιλε επαναλαμβανω και παλι οτι τις φωτ/ες τις περναμε απο το pc στο τηλ και αντιστροφα μονο μεσω ird ;)

A!Berdeftika epidi eipes oti einai kleidwmeno to ird...twra eida oti egrapses oti best way einai mesw aftou gia pc...thnx ...(k fovithika:P)

FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

E710 xwris to gamwvoda(sorry gia thn ekfrash :p ) rularei

ade na doume an 8a r8ei se kamia 15aria meres opos akougetai

h fame kamia pikra :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aristeides Latou (13 Ιαν. 2004 , 16:11)

Λοιπόν, για να λείπουνε οι παραπληροφορήσες, πάρτε πληροφορίες από 1ο χέρι:

το Ε710 το έχω από σήμερα στα χέρια μου. Οποιος μένει Θεσσαλονίκη, ας πάει στο κατάστημα της Voda στην Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 14 να το πάρει από εκεί. Εχουνε άλλα 7 κομμάτια διαθέσιμα (και μια ζωή ρε γαμώτο οι Καλαμαριώτες μένουνε ανοιχτά ως τις 9, και αυτοί φέρνουνε 1οι τα κινητά της Pana & Samsung!!!!!!)!

Τώρα, πάμε και στα ξυνά!!

Οποιος λέει πως το Ε700 έχει 9ΜΒ, μ......κίες λέει. 8196ΚΒ έχει (δηλαδή, 8ΜΒ ακριβώς). Το ΙΔΙΟ και το Ε710. ΑΠΛΑ, το 710 σε περιορίζει (ας πούμε) με την κατανομή της μνήμης, γιατί σου δίνει 4ΜΒ για φωτο, 2 για βίντεο, και 2 για εφαρμογές... Μέχρι να το καταλάβεις όμως με το μενού του....

Βάρος: 1 γραμμάριο πιο ελαφρύ το 710 από το 700.

Μνήμες τηλεφώνου: 700 = 1000 με πολλαπλά πεδία, 710 = 2000 με πολλαπλά πεδία

Βίντεο: Λήψη μέχρι 2ΜΒ, ΧΩΡΙΣ δυνατότητα αποστολής σε άλλο τηλέφωνο.

Διάρκεια μπαταρίας: 10 ώρες λιγότερο από το Ε700.

Τιμή: 440 ευρώ για το Ε700, 465 για το Ε710

Και για να πούμε και τα στραβά του: Εξωτερική οθόνη OLED 16 χρωμάτικών διαβαθμίσεων του μπλέ... Τουλάχιστον το Ε700 έχει 256 χρώματα.

Εξωτερική λυχνία ενδείξεων λειτουργίας/κλήσεων/μηνυμάτων που γίνεται ένα πολύχρωμο καρναβάλι (κάτι σαν το V200)...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η μεγάλη ευκολία να πατήσεις τα κουμπιά της έντασης ή της φωτογραφίας και να ακυρώσεις την κλήση αν πάς να ανοίξεις το καπάκι με το ένα χέρι...

Και το χειρότερο;;; ΖΟΟΜ 5Χ, αλλα σε βήματα, και ΟΧΙ ομαλής κύλισης, όπως στο Ε700...

Ας ελπίσω πως δεν θα με απαγοητεύσει, γιατί το Ε700 το έχω ακόμα, μην πάω και το πουλήσω ξανά το 710 ακόμα δεν το πήρα....

Αυτά! Και το κορυφαίο: ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4/3/2004, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!!!! Η εγγύηση της Ευρωηλεκτρονικής, αναφέρει Ημερομηνία έναρξης της εγγύησης τισ 4 Μαρτίου και μπορώ να σας στείλω και φωτό να σας τρελάνω κι εσάς όπως τρελάθηκα κι εγώ όταν το είδα, και όταν μου το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά πως η εγγύησή μου αρχίζει σε 2 μήνες!!!!!!!!

Αρης

Φίλε μου τουλάχιστον δύο από τα στοιχεία που αναφέρεις δεν ευσταθούν....

Το 710 είναι περίπου 10 γρ. βαρύτερο του 700 (95γρ) ενώ δεν δέχεται βίντεο (και εκτός των άλλων επειδή η φόρμα που χρησιμοποιεί δεν είναι συμαβατή με αυτή που χρησιμοποιούν τα περισσότερα άλλα τηλέφωνα με υποστήριξη video της αγοράς....) Πάντως αν μολαταύτα δεχτείς video από κάποιο άλλο τηλέφωνο, αναφερέτο μας.... :whistle:

File mou christ-k exeis dei kapio site h kapou na leei oti to sketo tha exei afto to video esto kai na mhn stelnete?giati ego olo giata multishots vrisko.

Ante file Kinhtoneidimona perimenoume na fereis noritera to E710(sketo) :D

Φιλε mad 13 στη sim μου δεχεται 14 χαρακτηρες που γινονται 5 μολις ξεκινησεις να γραφεις,και στο τηλεφωνο 20 που γινονται 8.

Ολα αυτα παντα,οταν γραφεις στην ελληνικη γλωσσα γιατι στην αγγλικη δεν γινεται κατι τετοιο.

Αν θελεις δοκιμασε το!

Γεια σας παιδια. Ηρθα και εγω στη παρεα μια και ενδιαφερομαι για το 710.

Μια απαντηση σε προηγουμενη ερωτηση: Η Voda θα εχει μονο το 710Voda και κανενα αλλο απο τα 700 ή 710 σκετο. Οποτε επιδοτηση δυστυχως μονο σε Voda live.

Και δυο ερωτησεις: 1. Καποιος φιλος παραπανω το πηρε με κοσμοτε και ειχε προβληματα σε γλωσσα και αναφορες μηνυματων? Τι ακριβως μπορει να μας πει? Σε τι γλωσσα μονο επαιζε το κινητο?

2. Τελικά το σκετο 710 θα εχει βιντεο?

konas

Συνεχιζω με προσφατα νεα. Απο κατι ακρες που εχω η μεχρι σημερα σιγουρη πληροφορια ειναι οτι η samsung εχει δεσμευτει με την voda και το 710 στην Ελλαδα θα κυκλοφορει μονο ως voda-live. Δυστυχως ΔΕΝ σκοπευουν να το φερουν ως σκετο 710. :(

Η μηπως το λενε ετσι για να παρουμε το live? Αλλα τι συμφερον εχει η samsung για αυτο. :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konas (14 Ιαν. 2004 , 08:55)

Γεια σας παιδια. Ηρθα και εγω στη παρεα μια και ενδιαφερομαι για το 710.

Μια απαντηση σε προηγουμενη ερωτηση: Η Voda θα εχει μονο το 710Voda και κανενα αλλο απο τα 700 ή 710 σκετο. Οποτε επιδοτηση δυστυχως μονο σε Voda live.

Και δυο ερωτησεις: 1. Καποιος φιλος παραπανω το πηρε με κοσμοτε και ειχε προβληματα σε γλωσσα και αναφορες μηνυματων? Τι ακριβως μπορει να μας πει? Σε τι γλωσσα μονο επαιζε το κινητο?

2. Τελικά το σκετο 710 θα εχει βιντεο?

konas

File Konas tha prepei na se enimerwsw oti h vodafone dinei to 700.Auto einai sigouro giati exw vodafone kai phga se katastima vodafone kai to eixe diathesimo!!Opote oson afora th vodafone oi epiloges einai 700 h 710 vodafone live!!

kai kati asxeto.....gia opoion einai sigouros..einai h dunath metatropi tou 710 vodafone live se aplo 710??

OK εχεις δικιο. Εν τω μεταξυ ειχα στα χερια μου για λιγο το manual του 710 και επι λεξει γραφει στη 2 σελιδα ''Samsung e710 customized for Vodafone live''.

Επιβεβαίωσα δυστυχως οτι ΔΕΝ θα βγει σκετο, παρα μονο ως λαιβ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Giorgosk80 (14 Ιαν. 2004 , 04:57)

File mou christ-k exeis dei kapio site h kapou na leei oti to sketo tha exei afto to video esto kai na mhn stelnete?giati ego olo giata multishots vrisko.

Ante file Kinhtoneidimona perimenoume na fereis noritera to E710(sketo) :D

Φίλε μου Γιώργο, όπως και να είναι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο....Το multi shot χρειάζεται να πατάς το πολυπλήκτο γιά να βλέπεις την εικόνα κινούμενη, ενώ το "κανονικό" βίντεο το βλέπεις χωρίς να πατάς κάποιο κουμπί...Αυτή είναι και η μοναδική διαφορά τους, οπότε δεν χρειάζεται να "καίγεσαι" και πολύ γιά την ύπαρξη ή μη του βίντεο, μιάς και δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό.... ;)

Χαιρετώ όλους. Τελικά γιατί όταν μεταφέρω ελληνικά ονόματα απο το outlook μου τα βγάζει κενά στο τηλ. ή εγώ κάνω λάθος κάτι στο 710 live?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dark (14 Ιαν. 2004 , 07:56)

Φιλε mad 13 στη sim μου δεχεται 14 χαρακτηρες που γινονται 5 μολις ξεκινησεις να γραφεις,και στο τηλεφωνο 20 που γινονται 8.

Ολα αυτα παντα,οταν γραφεις στην ελληνικη γλωσσα γιατι στην αγγλικη δεν γινεται κατι τετοιο.

Αν θελεις δοκιμασε το!

μηπως εχετε ενεργοποιημενο το τ9 ???

το ρωταω γιατι στο gd87 συμβαινει συτο οταν εχω ενεργοποιησει το τ9 στο κειμενο.

Den 8a r8ei to sketo e710 ?Mh mou lete tetoia :cry: :cry:

Egw vasika to e710 to i8ela gia oto flashaki wste na mporw na bgazw pics k se dark conditions (kserei kaneis pou to exei-estw ths voda-an kanei diafora ka8olou to flashaki?dioti tou panasonic x70 kanei pipes me to syba8eio pada :blink: )

Pados kleidwmeno apo thn kaggouroVoda kinhto den pairnw...

mas mamise to gx20 mas mamaei k afto...eleos monopoleio katedise

akoma k sthn ellada :worry: :worry:

• The title was changed to Samsung SGH-E700 / 710 / 715