Guest powerulez Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 pedia an paro to kinito iparxoun arketa games kai apps gia na perasw pano sto kinito i gia plaka exi tin java? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 pedia an paro to kinito iparxoun arketa games kai apps gia na perasw pano sto kinito i gia plaka exi tin java? Αχχχχχχχχχχχ......... Με τον πόνο μας παίζεις! Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να βρω κάποια άκρη με αυτό το θέμα αλλά τζίφος! Το γεγονός είναι ότι με τις υπέρυθρες δεν μπορείς να περάσεις .jad και .jar στο κινητο :down: Οπότε η μόνη (???? διορθώστε με αν κάνω λάθος!) λύση είναι το wap... Προσωπικά έχω κατεβάσει 2 free games από το site της samsung. Άλλο site παρά τη φιλότιμη μου προσπάθεια δεν έχω βρει. Πριν λίγο έμαθα ότι μπορείς να στείλεις από το pc σε κάποια σελίδα που προσφέρει free hosting (μία που έμαθα άλλα δε δοκίμασα ειναι η tagtag) διάφορες java apps και απο κει να τις κατεβάσεις στο κινητό. Είναι ίσως η πιο "φτηνή" λύση... :( :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 @xvass Eγω ο κακομοιρης, εχθες το διαπιστωσα. Να φανταστεις ανοιξα και καινουριο θεμα και βρηκα site που προσφερει free for download στο ΠιΣι. Και οταν εμαθα, οτι ουτε με το καλωδιο, ουτε με τις υπερυθρες μεταφερονται αρχεια ... :cry: :( Οταν λες free, εννοεις στο ΠιΣι ή στο κινητο; Εαν στο κινητο, υποθετω πως χρεωθηκες τουλαχιστον το wap :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest kowalski Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Καλημέρα κι από μένα, έχω εδω και 2 ημέρες το Ε700 σε COSMOTE. Έχω το πρόβλημα να μην μπορώ να κατεβάσω τον κατάλογο από το outlook στο τηλέφωνο. Έχω Laptop με win XP, irda, κι έχω κατεβάσει ότι χρειάζεται ( PIM, Easy GPRS κ.λ.π. ) Μου ζητάει επίμονα driver για το τηλέφωνο ( όχι για το GPRS Modem, αυτό το βρίσκει και το εγκαθιστά ). Που θα βρω αυτόν τον driver?? Γιατι διαφορετικά ενώ το Notebook βλέπει το τηλέφωνο, το PIM και το EASY GPRS δεν το βλέπουν και μου δείχνουν offline οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σας παρακαλώ αν κάποιος μπορεί ας με βοηθήσει με αυτό. Τέλος αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το ενεργό πορτάκι θα μου ήταν χρήσιμος. Ευχαριστώ πολύ. Kowalski Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kowalski (29 Απρ. 2004 , 10:26) Τέλος αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το ενεργό πορτάκι θα μου ήταν χρήσιμος. Και σε εμενα θα ηταν χρησιμος αλλα δεν υπαρχει :( :( Στο Ε710 υπαρχει σχετικο μενου αλλα σε εμας τζιφος Ισως στο μελλον με καποιο firmware Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 @xvass Eγω ο κακομοιρης, εχθες το διαπιστωσα. Να φανταστεις ανοιξα και καινουριο θεμα και βρηκα site που προσφερει free for download στο ΠιΣι. Και οταν εμαθα, οτι ουτε με το καλωδιο, ουτε με τις υπερυθρες μεταφερονται αρχεια ... Οταν λες free, εννοεις στο ΠιΣι ή στο κινητο; Εαν στο κινητο, υποθετω πως χρεωθηκες τουλαχιστον το wap Μιλάω για κατευθειαν στο κινητο μέσω wap. Προσπάθησα να μπω και να βγω όσο πιο γρήγορα μπορώ :D :D Η χρέωση παραείναι τσουχτερή (1 δρχ/sec) Πάντως είναι μια κάποια λύση... Από όσα site έχω επισκεφθεί (μαζί με αυτό που προτείνεις) πάντως τα δύο καλύτερα παιχνίδια τα βρήκα στο επισημο site της samsung αν και έχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση και βγάζει κάτι ιερογλυφικα! Όσον αφορα τη λύση του free hosting. να στέλνεις δηλαδη τα .jad και .jar αρχεία απ το πισι σε μια σελίδα που θα επισκέπτεσαι μέσω wap και θα τα κατεβάζεις στο κινητο Έχω τον εξής ενδοιασμό και παρακαλώ κάποιον να μου δώσει τα φώτα του...: Αποτι έχω διαβάσει σε καναδυο ξένα forums υπάρχει το ενδεχόμενο (αρκετα συχνο!) να μη κατέβουν σωστα τα δυο αρχεία και να υπάρχει πρόβλημα στο να τρέξει και το παιχνιδι αλλά και να μη σβήνονται τα δύο ξεχωριστά πλέον midlets και θα πρέπει να πειραχτει το .jad αρχειο.Αν και ξέρω κάτι ελάχιστα απο java παραείμαι noob για να ασχοληθώ με αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Xεχε, θελετε και ενα bug που ισως να μην το ξερετε; :D Εαν δεν πιεσετε δυνατα το handsfree ωστε να συνδεθει με το τηλεφωνο αμεσως, αλλα "παιξετε" λιγο μαζι του, τοτε το κινητο σας θα καλεσει αυτοματα το τελευταιο (πρωτο) αριθμο της λιστας κλησεων! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xvass (29 Απρ. 2004 , 17:56) Μιλάω για κατευθειαν στο κινητο μέσω wap. Προσπάθησα να μπω και να βγω όσο πιο γρήγορα μπορώ :D :D Η χρέωση παραείναι τσουχτερή (1 δρχ/sec) Πάντως είναι μια κάποια λύση... Από όσα site έχω επισκεφθεί (μαζί με αυτό που προτείνεις) πάντως τα δύο καλύτερα παιχνίδια τα βρήκα στο επισημο site της samsung αν και έχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση και βγάζει κάτι ιερογλυφικα! Όσον αφορα τη λύση του free hosting. να στέλνεις δηλαδη τα .jad και .jar αρχεία απ το πισι σε μια σελίδα που θα επισκέπτεσαι μέσω wap και θα τα κατεβάζεις στο κινητο Έχω τον εξής ενδοιασμό και παρακαλώ κάποιον να μου δώσει τα φώτα του...: Αποτι έχω διαβάσει σε καναδυο ξένα forums υπάρχει το ενδεχόμενο (αρκετα συχνο!) να μη κατέβουν σωστα τα δυο αρχεία και να υπάρχει πρόβλημα στο να τρέξει και το παιχνιδι αλλά και να μη σβήνονται τα δύο ξεχωριστά πλέον midlets και θα πρέπει να πειραχτει το .jad αρχειο.Αν και ξέρω κάτι ελάχιστα απο java παραείμαι noob για να ασχοληθώ με αυτα... Χμ, για την εκδοχη να μη σβυνονται... εχω κι εγω τους ενδοιασμους μου. Επειδη διαβαζω ολο το θεμα απο την αρχη, εχω την εντυπωση πως καπου πηρε το ματι μου..οχι λαθος κανω. Αυτο που θα πω, το διαβασα στο Samsung Hacks και δεν ειμαι σιγουρος εαν ισχυει για το Ε700. Υπαρχει καποιος κωδικος που σβηνει τα αρχεια Java στην περιπτωση που καποια εφαρμογη ειναι ελλατωματικη ή corrupted! Επισης, θελω την αποψη σας σε κατι: Γνωστος μου, οταν του εδειχνα το κινητο και το μονο που παραπονεθηκα ηταν οι κλειδωμενες υπερυθρες και μη δυνατοτητα να περασω παιχνιδια μεσω του καλωδιου μου ειπε πως υπαρχει λυση. Ειναι εφικτο, καποιος με τις απαραιτητες τεχνικες γνωσεις, να ξεκλειδωσει τις υπερυθρες ανοιγωντας την συσκευη και κανωντας καποιες τροποιησεις; Φυσικα, το εν λογω ατομο δεν προκειται για καποιον "τυχαιο"... Με εβαλε σε σκεψεις. Απο τη μια, δεν εκλεισα βδομαδα που εχω τη συσκευη στα χερια μου και οσο να 'ναι φοβαμαι. Απο την αλλη, θα ηθελα να λιετουργουν οι υπερυθρες, να μπορω να στελνω παιχνιδια και εφαρμογες απευθειας μεσω αυτων 'η μεσω οτυ καλωδιου.... :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Ο κωδικός που λές για τα Ε700 είναι ο *2767*5282# και σβήνει όλα τα java αρχεία του τηλεφώνου. Οι υπέρυθρες sorry που θα σε απογοητεύσω αλλα δεν ξεκλειδώνουν! Καλύτερα μη βάλουμε τα χεράκια μας και βγάλουμε τα ματάκια μας σε αυτές τις περιπτώσεις! Να μην παίζουμε δηλαδή με το hardware. Aν υπήρχε κάποιος κωδικος είχε καλώς αλλα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos858 Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 to phra kai egw paidia.edw kai mia bdomada alla akoma moy leipei to mikro moy kosmhma.(8910i)den xerw an tha to metanoiwsw pikra Παράθεση .................................................! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos858 Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GloBy (29 Απρ. 2004 , 18:47) Xεχε, θελετε και ενα bug που ισως να μην το ξερετε; :D Εαν δεν πιεσετε δυνατα το handsfree ωστε να συνδεθει με το τηλεφωνο αμεσως, αλλα "παιξετε" λιγο μαζι του, τοτε το κινητο σας θα καλεσει αυτοματα το τελευταιο (πρωτο) αριθμο της λιστας κλησεων! :D:D den tha to elega bug file moy.tha mporoyse na ginei se opoidhpote kinhto.einai aplo. otna exeis topothetisei to handsfree kanonika kai patas to koympaki ayto poy ginete einai na enwsei ena apo ola ta shmeia epafhs apo tokarfaki poy mpainei sto thl. me to -.otan loipon esy paizeis mpainobgazontas to bysma mporei kalysta na prokaleseis ayto to pragma mhxanika.dhladi kathos mpainei na braxhkyklwsoyn oi epafes toy button kai na energopiithei Παράθεση .................................................! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos858 Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 paidia den exw diabasei tis teleytaies selides kai den xerw poy katalixate me to problima me ta ellhnika sta onomata pantws egw thelw na pw pws me to handset manager ths mobile action katafera kai peras kanonika to backup poy eixa kanei apo nokia xwris problima ston arithmo twn xarakthrwn.bebaia otan psaxnw ena onoma kapoy mperdeyete alla symbibazomaste Παράθεση .................................................! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 pedia exw ki egw to kinito edw kai 20 meres. me provlimatizei omws afantasta h apousia profile gia ton elegxo twn iserxomenwn klhswn!!! POULAW TO KINITO STHN TIMH TWN 230 LIRWN KIPROU. OPIOS ENDIAFERETAI AS MOU PEI NA EPIKOINWNISOUME... tha parw to 6230 ths nokia... Sorry samsung alla akoma ligh doulia xriazesai sto software kai isws ftaseis sthn koryfh!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikefaloc Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 geia sas pedia kai apo mena, exw kai ego e710, vodafone kai ithela na sa rotiso an katafere kaneis telika na perasei kapoia fotografia apo to kinito ston ipoligisti i antistrofa kai me poio programma, exo to kalodio irda alla exo kai serial kalodio tou v200. kapoia simvouli?? sas evxaristo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Δοκιμασε με irda και το Easy GPRS 2.1.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikefaloc Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 se evxaristo file na se kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape1978 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 paidia geia sas :rolleyes: exei katevasei kapoios apo esas fotografeies apo to kinito tou ston pc meso ton INFRARED;;; :cry: exo tin kinitara edo kai 2 mines kai exo kataliksei sto oti DEN ginetai meso ton yperithron.sto menu ton fotografeion den exei "apostoli foto meso yperythron" opos exei ston til.katalogo gia ta onomata.ksero oti to USB den exei erthei 'akoma'. exo XP kai to software tis samsung. peite mou.sas perikalo :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape1978 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 kai ego to idio provlima exo! oles oi epafes mou einai sti mnimi tou kinitou alla otn pao na antoistixiso kapoia melodia mou deixnei mono tis proepoiloges! mporo na to allakso;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xvass (30 Απρ. 2004 , 16:20) Οι υπέρυθρες sorry που θα σε απογοητεύσω αλλα δεν ξεκλειδώνουν! Καλύτερα μη βάλουμε τα χεράκια μας και βγάλουμε τα ματάκια μας σε αυτές τις περιπτώσεις! Να μην παίζουμε δηλαδή με το hardware. Aν υπήρχε κάποιος κωδικος είχε καλώς αλλα τώρα... Φιλε μου, δεν με καταλαβες. Δεν προκειται να το ανοιξω εγω. Αναφερομαι σε εξιδεικευμενο ατομο. :) Φυσικα, δεν γνωριζω εαν μια επεμβαση στο hardware, ακομα και εαν αυτη γινοταν απο authorized τεχνικο θα ελυνε το προβλημα, μιας και θα χρειαζοταν οπωσδηποτε και η αναλογη υποστηριξη λογισμικου... Anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Take0n Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Paidia exo 2 erotiseis (pros to paron) 1) Pos ginetai na bgazo athoribes fotografies na kano dld itn camera athoribi? 2) pos ginetai na stelno melodies/pics meso irda? Παράθεση Some things are worth fighting for, some feelings never die. I'm not asking for another chance, I just wanna know why. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape1978 Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Take0n ( 3 Μάι. 2004 , 23:51) Paidia exo 2 erotiseis (pros to paron) 1) Pos ginetai na bgazo athoribes fotografies na kano dld itn camera athoribi? 2) pos ginetai na stelno melodies/pics meso irda? file mou,diavase tis proigoumenes teleytaies selides!tha vreis tis apantiseis sou analitikotata! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Take0n Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 epsaksa poloi lene oti to exoun kanei alla kaneis tous den leei pos... eixa ena txt arxeio me odigies alla den ksero kalutera na mou peite edo mesa einai pio sigouro! Παράθεση Some things are worth fighting for, some feelings never die. I'm not asking for another chance, I just wanna know why. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape1978 Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Take0n ( 4 Μάι. 2004 , 09:24) epsaksa poloi lene oti to exoun kanei alla kaneis tous den leei pos... eixa ena txt arxeio me odigies alla den ksero kalutera na mou peite edo mesa einai pio sigouro! psakse apo ti selida 50 kai meta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Φιλε, την πληροφορια για τις αθορυβες φωτογραφιες θα την βρεις στο θεμα Samsung Hacks. Φυσικα, κανεις απο τα μελη, τον ανθρωπο που καταχωρησε το tip και το MyPhone δεν ευθυνεται σε περιπτωση που για οποιονδηποτε λογο βλαψεις την συσκευη σου. Do it at your own risk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Take0n Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 E700 - Αθόρυβη Κάμερα. Προσοχή! Δεν φέρω καμμία ευθύνη εγώ ή το φόρουμ αν κάνετε ζημιά στο κινητό σας ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία. Υπ'ευθύνη σας. Do it at your own risk. Βήμα 1ο Γυρνάμε τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά. Μενού 4.3 Βήμα 2ο Σε κατάσταση αναμονής (αρχική οθόνη) γράφουμε: *#8999*8378# Προσοχή. Μετά το *#8999* το 8378 δεν φαίνεται αλλά φαίνονται παύλες ---- . Βήμα 3ο Το κινητό λέει : Test mode και έχει κάποιες επιλογές. Βήμα 4ο Επιλέγουμε : H/W Test , μετά Audio Settings μετά Melody Gain. Εκεί γράφει 6. Το κάνουμε 0 (θα δείξει 12 αλλά είστε οκ). Πατάμε το πάνω δεξί πλήκτρο επιλογής του κινητού (back - πίσω) μέχρι να βγούμε στην αρχική οθόνη. Μετά με το αριστερό εξωτερικό πλήκτρο (αριστερά στο πλάι της συσκευής) κατεβάζουμε την ένταση μέχρι το μικρότερο που πάει. Δοκιμάζουμε να βγάλουμε φωτογραφία. Αθόρυβο! Παράθεση Some things are worth fighting for, some feelings never die. I'm not asking for another chance, I just wanna know why. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts